اقا من تقریبا همون اوایل بازی گیر کردم بعد از اولین ملاقات با شوالیه ها دیگه نمیدونم کجا برم.
Printable View
اقا من تقریبا همون اوایل بازی گیر کردم بعد از اولین ملاقات با شوالیه ها دیگه نمیدونم کجا برم.
شوالیه ها دیگه چین؟:18::18:نقل قول:
همونی که تو کتابخونه است و توش خالیه منظورته؟
خوب دوست عزیز شما باید با اون قدرتی که بدست اوردید اون دستگاههای چرخان رو فعال کنید و اونو کوکش کنید و بعد با یه ضریه اون دستگاه رو به سمت دری یه شکل ابی رنگ داره هدایت کنی تا در بشکنه و شما بتونید از اون کنابخانه برید بیرون.
سلام
توی مرحله 14 همه رو میکشم بعدش دیگه معلوم نیست کجا باید برم ؟؟؟؟؟؟ همینجوری توی محیط بازی سردرگمممممم
میتونی بگی دقیقا کجا؟
شما باید راهی رو پیدا کنید که باید مجددا به قصر برگردید و باید به اون طونل حفاری شده برید. برای اینکه راه به اون طونل رو پیدا کنید بید از اون ارتفاع دوباره برید بالا همونجایی که میبایست با اون دستگاه اون دیوار ها رو بشکنید.نقل قول:
سلام
توی مرحله 14 همه رو میکشم بعدش دیگه معلوم نیست کجا باید برم ؟؟؟؟؟؟ همینجوری توی محیط بازی سردرگمممممم
این کارو میکنم ولی بعد که میرسم به به یه جایی مثل کلیسا و اون جعبع رو می شکنم بعد هم میرم یه جا که هر چند ثانیه یه بار اتیش پرتاب میکنه.چی کار کنم؟نقل قول:
باید 1 دونه از دستگاه ها که مثل فرفره هست ببری جلو اتیش تا هی جلو اتیش رو بگیره.
بهش مشت بزن و کم کم برو جلو.
جواب همونیه که این دوستمون گفتند.نقل قول:
این کارو میکنم ولی بعد که میرسم به به یه جایی مثل کلیسا و اون جعبع رو می شکنم بعد هم میرم یه جا که هر چند ثانیه یه بار اتیش پرتاب میکنه.چی کار کنم؟
منم امروز نصبش کردم اینم نتایج performance test روی 2 تا درایو مختلف nvidia
مشخصات کامل سیستم :
هیچ کدوم از قطعات هم overclock نکردم
- Cpu : Intel E7300
- Mb : Asus P5KPL-1600
- Ram : Patriot 3*1024MB DDR2
- Vga: Inno3D Geforce 9600 GT 1024MB DDR3 256 Bit
- Power : Green Gp535A
تنظیمات بازی رو super high به همراه 2x aa و vsync هم on
درایور 181.22 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درایور 181.50 :
درایور دومی خیلی بهتر FRAME میده
من نسخه xbox 360 رو هم دارم و تمام کردم
خواهشا بحث رو شروع یا ادامه ندید
نظر شخصی خودمه
بازی و گرافیک و texture و عمق بافت ها روی 360 خیلی بهتر و واقعی تر و Deep تر از pc بود
پدرام جان پس برای چی اصلا می گی؟؟؟ :دینقل قول:
فکر کنم می خواستی بگی که 360 بهتره اگه عمقی فکر کنیم....:31:
ول کن بابا!!!!
تازه تنظیماتم تا آخره آخر نیست......
البته منم قبول دارم که بازی های کلا کپ کام روی کنسول بهتر جواب میده!
با این که تاکید کرده بودم که ادامه ندید یا شروع نکنید باز هم نقل قول کردی و داری بحث راه می اندازینقل قول:
در مورد تنظیمات همه چیر رو اخره غیر از res که اونم به هیچ وجه رو filtering که من روش شدیدا حساسم و مبحث اصلی بحث منه تاثیری نداره
این که کدوم بهتره تو دنیا ثابت شده من دیگه نیازی نمیبینم بیام اینجا اثبات کنم
این پست رو از چند جهت زدم
- کسانی که سیستم مشابه من دارن و میخوان ببینن بازی چه طوری اجرا میشه و بعد بخرن
- کسانی که میخوان یکی از این 2 درایور رو نصب کنن برای این بازی
- کسانی که میخوان اختلاف ورژن کنسول و pc این بازی رو بدونن
Nemitunam farsi benevisam.نقل قول:
Akhe az un dastgah ha jayi nist ke beshe bordesh unja!
1 کم بگرد حتما هست.
خیلی وقت پیش این بازی رو تموم کردم نمیدونم کجا باید دنبالش بگردی؟
سلامنقل قول:
اونجا که اتیش میاد صبرکن یه لحظه که آتیش قطع شد برو طرف چپ اونجا یه دونه باید باشه.
سلام دوستان
من زیر نویس دویل 4 و 3 رو دانلودیدم که دوتا فایل یکی با فرمت idx و دیگری با فرمت sub ولی نمیدونم باید چیکارشون کنم یا کجا کپی کنم . اگه کسی می دونه لطفا کمک کنه
بسیار تشکرمندم
آقا این بازی واقعا زیر نویس فارسی داره؟نقل قول:
اگه داره که لینک بده مام دانلود کنیم بعد که راش انداختیم بهت یاد بدیم:31:
(اگه واسه همه بازیا زیر نویس باشه که خیلی خوبه!)
شما برو توی پوشه بازی. این رو سرچ کننقل قول:
sua.
یا
idx
.
اگه چیزی پیدا کرد. فایل هات رو
بریز همونجایی که پیدا کردی.
اگرم نبود ببین فلدری به اسم subtitle هست یا نه.
قبلا سرچ کردم نبود فولدری هم به اسم subtitle ندیدم
کسی تا حالا دویل 4 رو با زیرنویس فارسی بازی نکرده ؟؟
به نظر من بگرد بدون شک این فایل شما باید جایگزین فایل اصلی مخصوص subtitle توی بازی بشه خوب پس فایل شما باید همنام با فایل اصلی باشه.... درنتیجه پس بدنبال فایلی همنام مال خودت توی فولدر بازی باش و جایگزین اون کن...نقل قول:
سلام خدمت دوستان عزیز
یه سوال کوچیک .
معلوم نیست نسخه 5 این بازی میاد یا نه. شخصیت دیدی قرار نیست در نسخه 5 اضافه بشه. کلا از کجا در مورد نسخه بعدی اطلاعات بگیرم؟
فکر نمی کنم بشه زیرنویس گذاشت
اویل 4 هم اگه زیرنویس داشت فقط رو فایلهای تصویریش بود و نه خود بازی
احتمالا شما زیرنویس انیمیشن دویل می کرای رو دانلود کردی
نیست !!!!!نقل قول:
دویل 5 میاد که شکی توش نیست اونم آخرای 2010 سرو صداش میاد2011 هم خودش شخصیتش نرو هست شاید خبرایی از دانته بشه ولی احتمال قابل بازی بودنش تقریبا صفره خبر هیچ جا هم مطلبی ازش نیست حتی یه عکس هم نمی تونی گیر بیاری اینها رو طبق گفته های کارگردان که تو مصابحه هاش غیر مستقیم میگفت نوشتم و همه دویل باز ها هم این حرف رو تایید میکنن:10:
ببخشید شما این اخبار موثق رو از کجا آوردی که انقدر هم با اطمینان میگی ؟!نقل قول:
اگه جایی گفته بگو ما هم بریم ببینیم .
اول : سلامنقل قول:
ببخشید شما این اخبار موثق رو از کجا آوردی که انقدر هم با اطمینان میگی ؟!
اگه جایی گفته بگو ما هم بریم ببینیم .
دویم : من گفتم که جایی ازش خبری نیست
سیم : اگه گفتم دانته در کار نیست واسه اینکه خود Hiroyuki Kobayashi که گفته بود : دانته یکم زیادی قوی بود,حتی برای کسی که تا به حال هیچ کدام از نسخه های قبلی را تجربه نکرده بود.پس ما یک شخصیت جدید همراه با شروعی جدید می خواستیم و این موضوع باعث جذب افراد جدیدی به غیر از طرفداران این فرنشایز می شد. --> بازی سنتر
تازه اگه دیدی تو دویل 4 بود واسه اینکه نمی خواستند مثل متال 2 که یه دفعه تغییر کاراکتر داد و شکست تجاری خورد ، شکست بخورند . {{ خداییش خود من اگه دانته تو دویل 4 نبود نمی خریدمش. }} تازه تو یکی از مصاحبه های دیگش مستقیما گفته بود از دانته تو سری های بعدی استفاده میکنیم ولی نه به جای شخصیت اصلی
چهارم : سر و کله دویل می کرای تقریبا هر سه سال و نیم یکبار پیدا میشه که آخریش 2008 اومد پس باید بعدیش 2011 بیاد حالا اگه عقب نیفته
پنجم : شما تو گوگل سرچ کن کلا 2 تا عکس پیدا می کنی که جفتش fake هست
ششم : من اینا رو گفتم که این دوستمون بدونه که حالا حالا ها خبری از دویل 5 نیست ، برام هم اصلا مهم نیست که کسی باور نکنه
ضمنا شما هم اگه دلیل می خوای میتونی مودبانه تر بگی
سلام خدمت همه دوستان عزیز
اولا تشکر از راهنمایی و توضیحاتتون
دوم اینکه چقدر بد شد که دانته دیگه توی بازی کم رنگ میشه . به نظر من دانته یه پسر شیطون و بازیگوش و بامزه بود برخلاف نیرو که یه کم عصبی و بد اخلاقه .
سوم اینکه من هنوز برام هضم نشد که این نیرو این قدرت شیطانی رو از کجا به دست آورده. تا جایی که من میدونم نیرو یه انسان معمولی هستش . خودش هم بعد از اولین مبارزش با آگنوس میگه که " از اون روزی که این اتفاق افتاد من یه شطان شدم پس حالا که شدم هر کاری می کنم که از کریه محافظت کنم" . حالا کسی میتونه بگه منظور از اون روز کدوم روزه ؟(البته من پست های صفحه اول رو خوندم)
هنوز معلوم نیست! شاید خود سازنده ها هم ندونن! تو قسمتای بعد معلوم می شه! این جور سوالا رو معمولا بی جواب می ذارن که مثلا بازیکننده کنجکاو شه تو کف اش بمونه منتظر شماره بعدی باشه:27:نقل قول:
اول سلام منظور دستشه یا شیطان شدنش.نقل قول:
سلام . ببخشيد وسط حرفتون تو اين مرحله 5 بايد چيکار کنيم ؟ من که چيز جديدي اين جا پيدا نکردم . تو اولش موندم بايد کجا برم .
مرحله 5 همون مرحله بعد از کشتن اون کوسه مانند هست .
اول باید تا ته اون راهرو هه بری اونجا یه بازی تخته ای هست که به تاس با شمشیر ربه بزنی بازیش پیش می ره! وقتی بازی تخته ای هه ر وتموم کردی از یه در دیگه که تو همون محوطه بازی تخته ایه هست می ری یه جایی که یه محوطه دایره شکله وسطش قلمبه داره! بعدشم که غوله و ادامه بازی...
ممنون . ولي فکر کنم اشتباه شد . من مرحله 5 رو رفتم و نه غول رو ديدم و نه بازي تخته اي رو .
تو هنوز تابلو را شکستی یا همون مرحله ای که روح ها میان (بعد از کشتن وزغ)نقل قول:
آره شما درست تشخيص دادين . من به اون وزغه مي گفتم کوسه !!! :31:نقل قول:
منظورم همون وزغ بود .
ديگه رفتم . الان مرحله 10 هستم .
ممنون از توجهتون . :20:
دوستان من این بازی رو تموم کردم. اخرش هون مجسمه نرو رو شکست میده و تو باید با دانته نرو رو نجات بدی که خیلی سخته وبعد دوباره با نرو مجسمه رو با دستش شکست میده و بعد تموم میشه!!!
سلام غول را چطور بکشم خیلی سخته مرحله اخر
نقل قول:
سلام برو توی لینک زیر فیلم طریقه کشتن غول آخر توش هسته
سلام . من تو مرحله 13 گير کردم . اون قسمتي که يه چهارراه اون وسط هست چجوري رد کنم . هي برميگرده جاي اولش . همون چهارراهي که وسطش هم يه چيز مجسمه مانند هست که وقتي جلوش ميري يه کمي چرت و پرت مي نويسه . نمي دونم اين جنگل طلسم شده است و هر کش آمده برنگشته دنبال روشنايي بگرديد يا در تاريکي فرو رويد !
خلاف جهت سایه ی مجسمه حرکت کن !نقل قول:
نقل قول:
رمزش اینه بالا پایین راست راست