برنامه اي بنويسيد كه خروجي زير را نشان دهد:
*
**
کسی برنامشو بلده؟
Printable View
برنامه اي بنويسيد كه خروجي زير را نشان دهد:
*
**
کسی برنامشو بلده؟
سلام من به صورت زیر نوشتم جواب دادنقل قول:
[PHP]#include <iostream>
#include <conio.h>
using namespace std;
void main()
{
int i,f,d;
d=0;
while(d<=4){
d++;
for (i=1;i<=1;i++){
for (f=i;f<=d;f++)
cout << "*" ;
}
cout << endl;
}
getch();
[/PHP]}
اگه به جای d<=4 بزاری یه عدد دیگه ، یه دونه بهش اضاف میکنه
اگه به جای"*" بزاری d به صورت زیر چاپ میکنه
1
22
333
4444
55555
ممنون اما میشه برنامه ای بنویسید که فقط از iostream.h استفاده کرده باشه؟نقل قول:
اون conio.h تا اونجایی که میدونم برای نمایش برنامت توی داسه دیگه و با getch(); میادنقل قول:
اونارو برداری مشکلی به وجود نمیاد فقط نمایش نمیده ، همین
من زیاد وارد نیستم - ترم 2 نرم افزارم
دوستان لطفا راهنمایی کنید
voidseven_segment(chara,charb,charc,chard){
PORTC=code[a];
PORTD.0=0;
delay_ms(2);
PORTD.0=1;
PORTC=code[b];
PORTD.1=0;
delay_ms(2);
PORTD.1=1;
PORTC=code[c];
PORTD.2=0;
delay_ms(2);
PORTD.2=1;
PORTC=code[d];
PORTD.3=0;
delay_ms(2);
PORTD.3=1;
}
سلام میشه خواهش کنم این برنامه رو واسم توضیح بدین؟برنامه ی یه کرنومتره به زبان سی تو ای وی آر!نمیفهمم چرا اینجوری شده!؟:37:
فرق نداره. مهم سورس برنامه هست .نقل قول:
این کامپایلرش فرق داره. و گرنه کد که یکی هست.
#include <iostream.h>
void main()
{
int i,f,d;
d=0;
while(d<=4){
d++;
for (i=1;i<=1;i++){
for (f=i;f<=d;f++)
cout << "*" ;
}
cout << endl;
}
return 0;
}
سلام دوست عزیز من دانشجوی کارشناسی برق هستم.
مدتی هست کار برنامه نویسی وبسایت انجام میدهم.
البته سمت کلاینت که به نظر خودم تو این زمینه استادم.
اماهنوز بعضی از مفاهیم رشته کامپیوتر مثل کامپایلرو پایگاه یا ساختمان داده و ... رو بلد نیستم.
میخواهم اگه میشه یه مرجع بهم معرفی کنی تا مبانی اولیه و پیشرفته رایانه رو یاد بگیرم.
فیلم کتاب یا سایت باشه فقط فارسی باشه چون وقتم تنگه.
دنیای کامپیوتر خیلی وسیع ه. دنبال چیزی که تویه کار ازش استفاده نمیشه نرید . چون عمر به اندازه کفاف نمیده . به نظر من جای این طور چیزا مباحثی که تخصصی به کارتون مربوطه رو دنبال کنید.
سلام ، میخوام بدونم چطوری میشه یک فایل تصادفی با تعدادی زیادی رکورد با استفاده از هشینگ (یک تابع) ایجاد کرد ..طوری که اگه آدرس 2 رکورد مثل هم بود یعنی برخورد داشتیم اون رکورد جدید و یه جایی دیگه تو فایل ذخیره کرد (سی پلاس)
درود
این پروژه استاد دیوونم کرده...!!
تو سازنده (کانستراکتور) دارم به چند تا آرایه مقدار میدم که ناگهان یکی از int ها که مقدار 1 داره به 0 تبدیل میشه...
کد ها و تعداد فایل هاش خیلی زیاده اگه نیازه بذارم
اینم فیلمش!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
اولا که لینک مشکل داره میزنه :
File Not Found
دوما :
از اونجایی که من نه کدتون و دیدم نه فیلمتون نه چیزی به خاطر همین فقط 1 چی به ذهنم میرسه.
چون دارید تویه heap حافظه میگیرید خوده کامپایلر بطور ظیش فرض مقدار 0 و به متغییرهاتون میده. وقتی شی جدیدی میسازید int میشه 0. باید با هر شی جدید که میسازید مقدارشو تغییر بدید.
شرمندتم دسوت عزیز امیدورارم این لینک کار بده!!نقل قول:
راستی اون رو هم بردمش بعد از مقدار دادن به آرایه ها حل شد الان که فکرشو میکنم میگم نکنه بیشتر از اندازه آرایه بهش مقدار میدادم بعد میزده حافظه بعدش رو خراب میکرده؟؟!!
بله امکان این هست.
سلام
من تازه C#.NET رو شروع کردم ویکی دو تا سوال مبتدی دارم
چطور میشه بدون محیط گرافیکی و از طریق کد نوییسی در فرم یه تکست باکس یا لیبل ساخته بشه؟
ممنون
ویرایش : الان دیدم .NetFrameWork بخش جدا داره، فک کنم جای اشتباه پست زدم ؟
از دفعات بعد در انجمن درست پست میدم
کار بسیار ساده ای استنقل قول:
یک شی از روی ابزاری که نیاز داری بسازید سپس مقادیر مورد نیاز ان را ست کنید و در اخر شی مورد نظر رو به فورم اضافه کنید
برای Button کد رو مینویسم شما سعی کن برای بقیه ابزارها کد بنویسی. شیوه کار تقریبا در همه یکی است
[PHP]
Button btn = new Button();
btn.Name = "ExamButton";
btn.Text = "ExamButton";
btn.Location = new Point(100, 100);
btn.Size = new Size(75, 23);
Controls.Add(btn);[/PHP]
سلام
من توي فصل اشارهگر ها با كتاب جعفرنژاد مشكل دارم
كلا اين مبحث برام گنگ
مشكل از خنگي من هستش يا كلا اين فصل رو بد توضيح داره ؟
شما مطلب خاصي در مورد اشاره گر ها داريد ؟
ممنون
درودنقل قول:
بعضی از کتاب های عین الله :27:(جعفرنژاد) خوندنشون حروم هست هرچی رسیده دستش نوشته کتاب رو کپی کرده هرکجاش رو هم نتونسته ترجمه کنه حذف کرده پس در انتخاب کتاب دقت کن
بحث اشاره گرها برای افرادی که تازه پا به عرصه برنامه نویسی گذاشته اند کمی گنگ به نظر میرسد کاملا طبیعی هست دو راه سریع برای درک اشاره گرها وجود داره
1. نوشتن و دیدن مثال های زیاد از سطح مبتدی تا متوسط که در اینترنت به وفور پیدا میشود
2. رجوع به فردی که حداقل به بحث اشاره گرها احاطه داشته باشد شاید با خواندن متوجه منظور فرد نشوید اما با صحبت کردن مطلب برایتان خیلی واضح تر خواهد شد
راستی فیلم های فارسی هم در اینترنت زیاد هست به انها هم میتوانید مراجعه کنید
سلام
دوستان کسی میتونه کد 2 تا تابع زیر رو بهم بگه؟
ممنون.
سلامنقل قول:
اولی رو نوشتم بعدی رو سعی کنین خودتون بنویسین چون خیلی ساده اس.
یکم عجله ای نوشتم اگه اشکالی داره بگین :46:
[PHP]#include <stdio.h>
#include <stdlib.h>
#include <string.h>
#include <iostream>
using namespace std;
int GetDig(int num,int n)
{
if(n==1)
return num%10;
GetDig(num/10,n-1);
}
int main()
{
int num,n;
cout<<"Input Your Numbers : ";
cin>>num>>n;
int result=GetDig(num,n);
cout<<"\nResult is : "<<result<<endl;
system("pause");
return 0;
}[/PHP]
ممنونم از لطف شمانقل قول:
اما میشه برنامه فقط از iostream استفاده کرده باشه؟
آخه تابع رو فقط تا همینجا بهمون یاد دادن.
شما سه خط اول برنامه رو حذف کن مشکلی نداره یعنی از سه تا کتابخونه ی اول تو برنامه استفاده نکردم
اینم برنامه ی دوم. ولی نمیدونم منظور سوال اینجوری بود یا نه
[PHP]#include <iostream>
#define max 100
using namespace std;
int n;
void subset(int array[], int start, int index, int no_of_subset)
{
int i,j;
if(index - start + 1 == no_of_subset)
{
if(no_of_subset == 1)
{
for(i = 0 ; i < n ; i++)
cout<<array[i]<<endl;
}
else
{
for(j = index ; j < n ; j++)
{
for(i = start ; i < index ; i++)
cout<<array[i];
cout<<array[j]<<endl;
}
if(start != n - no_of_subset)
subset(array ,start+1, start+1, no_of_subset);
}
}
else
subset(array, start, index+1, no_of_subset);
}
int main()
{
int i;
int array[max];
cout<<"Input Size of Array : ";
cin>>n;
cout<<"\nInput Elements : ";
for(i = 0 ; i < n ; i++)
cin>>array[i];
cout<<"\nSubsets Are : \n\n";
for(i = 1 ; i <= n ; i++)
subset(array, 0, 0, i);
cout<<"\n\n";
system("pause");
return 0;
}[/PHP]
یعنی از main به بعد رو حذف کنم؟ اینجوری که تابع نمیشه.نقل قول:
نه. مگه شما اینارو نمیگی :نقل قول:
[PHP]
#include <stdio.h>
#include <stdlib.h>
#include <string.h>[/PHP]
این سه خط رو حذف کنین
GetDig
system("pause");
این قسمتاش رو نفهمیدم.
خوب اون متغیر result مقدار برگشتی تابع رو ذخیره میکنه
system("pause") هم معادل همون getch() هست که تو آخر برنامه مینویسن که بعد از اتمام برنامه ازش خارج نشه
GetDig چیه؟نقل قول:
GetDig اسم تابعی هست که تعریف کردیم (بالای main) :mellow:نقل قول:
بسمه تعالی
سلام دوستان من یه کد c دارم که توی فهمش مشکل دارم. البته از اسمم معلومه که تازه کارم. راستش در رابطه با یه الگوریتم تخصصی هستش که من روی کاغذ یه چیزایی از الگوریتم رو می فهمم.
واقعا موندم چیکار کنم چون از نظر زمان تو مضیقه هستم و باید سریعا یه تغییراتی تو کد بدم و ران بگیرم و نتایج رو گزارش کنم.
زمان برام واقعا حیاتی هستش، اگه ممکنه بهترین کاری که می تونم بکنم رو بهم بگین. مثلا برم کنار یکی که c بلده بگم انجام بده برام ؟ آیا می تونه؟ چون واقعا تخصصی هستش.
یا کد رو بفرستم برای کسی که برام کامنت بذاره؟ یا خودم با دانش کمم شروع به فهم کنم که این روش خیلی وقت گیره و منه ماکزیمم چند روز تا یه هفته وقت دارم.
اگه کسی رو سراغ دارین بهم بگین واقعا در موندم:10:
ممنونم و موفق باشین
F10 , F11 , SHIFT + F11
کار این سه تا دکمه رو که توی محیط برنامه نویسی بلدی؟؟
تنها راهی که پیشنهاد میکنم اینه که با این کلیدها + STOP گذاشتن خودت بری جلو و بفهمی که داره چی کار میکنه!
سلامنقل قول:
اگر عجله داری برو پیش کسی که بلده ازش راهنمائی بگیر
البته قبلش تا جایی که میتونی کد رو نگاه کن و تجزیه تحلیل کن تا در زمانی که کد برای شما توضیح داده میشود سردرگم نباشید
بسمه تعالی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز ممنونم که به من جواب دادین. راستش من کسی رو نمی شناسم که ازش کمک بگیریم یا اگه کمک گرفتم چطوری از خجالتش در بیام .
در ضمن نمی دونم که یه دوست برنامه نویس می تونه یه کد مربوط به یه الگوریتم تخصصی رو بفهمه یا نه؟ راستش از تواناییهاشون بیخبرم.
باید بگم که تهران هستم و با دانشگاه شریف در ارتباطم ، پیشنهاد می کنید برم دانشکده کامپیوتر بپرسم کی C بلده؟ و ازش کمک بگیرم یا اینکه یه نفر که روی یه بخش از کد کار کرده رو
پیدا کنم و ازش بخوام که برام توضیح بده و کمکم کنه؟ در ضمن بحث حق الزحمه رو چطوری مطرح کنم؟ روم نمی شه مثلا به دوستم بگم یکی دو روز بیا برای من کار کن :10:
ممنون و موفق باشید
اگر امکان داره بفرمائید الگوریتم شما در چه زمینه ای است چون اینطوری بهتر میشه راهنمائی کردنقل قول:
اگر به دانشگاه شریف هم دسترسی داری که مشکلی نیست برو داخل دانشگاه از اساتید اونجا کمک بگیر یا بگو استاد من به یک دانشجو با این مشخصات احتیاج دارم شما سراغ دارید بهم معرفی کنید
این که دیگه رو دربایستی نداره :13:بهش بگو فلان کار رو برای من انجام بده منم جبران میکنم حالا هرکسی میخواهد باشه.اگر بخواهی کارت پیش بره رو دربایستی رو باید کنار بزاری
ببخشید من این دو تا خط رو متوجه نشدمنقل قول:
نقل قول:
cout<<"\nResult is : "<<result<<endl;
گفته اگه n=1 بود عدد رو تقسیم بر 10کن، اگه نبود چی بشه؟
شما اونطور که من متوجه شدم تو بحث تابع یکم مشکل دارین.نقل قول:
ببینین تابع یدونه مقدار خروجی داره که قبل از اسم تابع در هنگام تعریفش نوشته میشه (int GetDig) و چند تا هم ورودی داره که بعد از اسم تابع و در هنگام تعریفش توی پرانتز نوشته میشه ( GetDig(int num, int n)
توی این خط :
[PHP]int result=GetDig(num,n);[/PHP]
مقدار برگشتی تابع که int هست توی متغیر Result ذخیره میشه. میشه اون رو به این دو صورت هم نوشت :
[PHP]cout<<"\nResult is : "<<GetDig(num,n);[/PHP]
[PHP]int result;
result=GetDig(num,n);
cout<<"\nResult is : "<<result;[/PHP]
بهتره واسه درک بهتر بخش تابع رو که استادتون گفته یا از کتابی که معرفی کرده یه بار بخونین
سوال دومتون هم اگه n==1 باشه num%10 رو برمیگردونه اگر هم نباشه به صورت بازگشتی اونقدر n رو منهای یک میکنه (و num رو تقسیم بر 10 میکنه) که n==1 بشه.
لطفا حذف شود
ببخشید من این تابعو اصلا متوجه نشدم چطوری زیرمجموعه هاش رو نشون میده؟نقل قول:
یه سوال داشتم.من می خوام c رو اصولی یاد بگیرم هم از پش برنامه نویسی پیشرفته بر بیام تو دانشگاه هم این زبان رو خوب یاد بگیرم.کتاب c و c++ جعفر نژاد هم دارم.می تونم با خوندن این دوتا کامل c و c++ رو یاد بگیرم اصولی وپایه ای؟
ممنون
نقل قول:
سلام.
پیشنهادم بهت این کتاب هستش :
کاملترین مرجع یادگیری از هربرت.
این سایت هم خدای آموزش و مثاله :
بهتر ازین منابع رو ندیدم.
سلا م ب همه بروبکس
اقا من ی راه ساده می خوام برای خوندن فایل (اگه نوشتن و هم بگین ممنون میشم) تو تاپیک کار با فایل رفتم خیلی پیشرفته بود استادم میفهمه(اخه واسه پروژ] دانشگاهم میخوام)
در ضمن بروبکسی ک دانشگاه میرن حتمن روی رد برنامه کلاسا رو دیدن همون برنامه ای ک از روش نگاه میکنیم ک مثلن شنبه ساعت 8-10 چه درسیو با چه استادی تو چه کلاسی داریم .
حالا من بد بخت باید ی همچین چیزیو بنویسک خوشحال میشم اگه کمکم کنین مث خ****ر که نه ولی مثه اهو در چمن زار گیر کردم
مرسی