بچه ها من از کجا بفهمم که وندوز من چه نوعی هستش ؟
منظورم از نوع 32 بیت یا 64 بیت یا Home Edition هست !
Printable View
بچه ها من از کجا بفهمم که وندوز من چه نوعی هستش ؟
منظورم از نوع 32 بیت یا 64 بیت یا Home Edition هست !
سلامنقل قول:
پاسخ سوال اول شما را توی تاپیک زیر داده ام . به وسطهای صفحه نگاه کنید جواب دادم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید .
سلامنقل قول:
دستور dxdiag را توی run تایپ کنید و کلید اینتر را بزنید . که یک صفحه برای شما باز می شه
در صفحه نمایش داده شده اگر در جلوی عبارت Operarting System عدد 64 بیت نوشته شده بود و یا در کنار عبارت Processor کلمه Itanium نوشته شده بود ویندوز شما 64 بیتی است
در غیر این صورت 32 بیت می باشد .
یه راه دیگه اینه که روی My Computer راست کلیک کنید و گزینه Properties را انتخاب نمایید
اگه ويندوزتون 64 بيتي باشه ، مينويسه x64
یه راه دیگه
توی run تایپ کنید cmd و کلید اینتر را بزنید و در خط فرمان دستور systeminfo را تایپ کنید و کلید اینتر را بزنید
سپس اگر در مقابل system type نوشته شده بود 64cpu بیتی است(x64) یا 32 بیتی (x86)
موفق باشید .
:31:عزیز ممنون واسه جواب ...نقل قول:
جلوی Operarting System نوشته microsaft windows home edition یعنی HomeEdition هست دیگه ؟
اره عزیزم یعنی Home Edition هستش :دینقل قول:
موفق باشی .
سلام ...
چطور می شه نرم افزار درج را توی ویندوز Xp نصب کرد؟
سلام
امیدوارم که سوالم رو بتونم به بهترین شکل برای شما مطرح کنم ...
مدتیست که مشکلی برای سیستم عامل رایانه ام بوجود آمده و آن این است که :
فایلهای مخفی شده رو نمی توانم ببینم !
حتی از طریق فولدر آپشن و گزینه های مربوطه هم نتوانستم کاری رو از پیش ببرم ...
فکر کنم از طریق رجیستری بشه مشکل رو حل کرد ... ولی خب هیچ گونه اطلاعی پیرامون این مقوله ندارم ...
ویروسیاب هم نصب کرده ام , و کل سیستم رو چک کردم .
خلاصه
کمک برسانید :10:
ممنون .
سلامنقل قول:
اگه سرچ کنید بارها پاسخ داده شده .
سیستم شما ویروسی شده . رفع این مشکل یه مقدار مشکل هست ولی انتی ویروس بیدیفندر نسبتا بهتر می تونه در این مورد عمل کنه
اخرین ورژن انتی ویروس بیدیفندر را روی سیستم نصب کنید و حتما اونا اپدیت کنید و سیستم را کامل اسکن کنید و سپس به ادرس زیر رجوع کنید
موفق باشید .
سلام به همگی.امکان داره که اگر بخواهیم سیستم عامل رو عوض کنیم و بخواهیم که یه جوری از درایورهای سیستم عامل فعلی که فعال هست استفاده کرد؟(مثلا از فولد درایور ویندوز یا یه چیزی تو همین مایه ها)فرض رو بر این می کنیم که سی دی مادر بورد نباشه و به اینترنت هم دسترسی نداشته باشیم.تشکر
سلام
خسته نباشید، یه چیزی رو خوشم میاد اینکه این چیزایی که تو این سایت مطرح میشه و پاسخهایی که به جهت بر طرف شدن مشکل طرف مثلا خودم داده میشه ، از مهندسشم بیرون میپرسی نمیدونه......واقعا همه خسته نباشید
یه سوال دیگه از آیکونهای ویستا خیلی خوشم میاد راهی هست که بشه اون آیکونا رو جایگزین آیکونای ایکس پی کرد .
ممنون. یا علی
اینبار منم سوال دارم.
یه ویندوز دانلود کردم. قبلا خیلی تعریفش رو شنیده بودم.
از اینجا:
الان یه مشکل دارم.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=274458
اینه که همه چیز رو به طور صحیح و کامل زدم به سی دی.
ولی سی دی از بوت نمیگیره.
خب... راستش خودم میدونم که با یه فایلی که مایکروسافت میده میتونم بوت بسازم. ولی مشکل اینجاست که نمیخوام 6 تا دیسکت بخرم. چون اگه بخوام این کار رو بکنم
بهتر بود میرفتم همین ویندوز رو میخردم نه اینکه دانلودش میکردم.
حالا سوال اینه: من باید چیکار کنم.....؟؟؟
یعنی میخوام یه چیزی به سی دی بزنم تا بوت بشه.... یا اصلا یه چیزایی رو از یک سی دی که بوت میگیره کپی کنم به این مجموعه تا این هم بوت بشه.
ولی نمیدونم کدوم فایلها یا پوشه ها رو باید کپی کنم.
پلیز هلپ می! :46:
با تشکر :11:
موفق باشید :40:
سلامنقل قول:
خب فایلی که دانلود کردی مگه iso نیست . به صورت بوتیل رایتش کن .
به تاپیک زیر نگاه کن
موفق باشی .
سلامنقل قول:
بله می شه
به شرطی که بتونی فایل shell32.dll مربوط به ویندوز را با برنامه ریسورس هکر هک کنی .
فکر کنم توی سایت سال پیش این کار را کردیم .
البته نه ایکونهای ویستا . بلکه ایکونهای خود ویندوز را عوض کردیم .
می تونی توی ادرس زیر مطرح کنی تا دوستان راهنمایی کنند .
موفق باشی
آقا مهدی دستت درد نکنه.نقل قول:
راستش نه! ISO نیست. 8 تا فایل RAR بود. وقتی Extract کردم همش به یک پوشه منتقل شد....
اکثرا فایلها همون فایلهایی بود که داخل سی دی ویندوز موجود هست.....
حالا اگه از این سی دی که خودم رایت کردم ISO بگیرم، میتونم اون کار رو انجام بدم؟؟
اینم یه عکس از محتویات سی دی:
داخل پوشه ی BOOTDISK همون فایلهایی هست که باید 6 تا فلاپی باشه.
داخل Boot.Images هم یه فایل 2 کیلوبایتی با نام no_emul.00 هست.
حالا ISO بگیرم؟
بازم ممنون :11:
دوستان من ویندوزم مشکل پیدا کرده بود منم ریپرش کردم ولی تو بازسازی فایل ها یه فایل رو بهش گیر داد ! اگه میشه یه نرم افزاری چیزی بهم معرفی کنین که فایل های ویندوز رو چک و اگه یکیش مشکل داشت لینک میکروسافت رو بده تا دانلود کنم !
(فکر کنم احتمال زیاد میکروسافت همچین برنامه ای داشته باشه !!!)
خب همینا را به صورت بوت روی سی دی رایت بزننقل قول:
یک دنیا ممنون :20:نقل قول:
عجب تاپیکی معرفی کردید , کلی آموزش حرفه ای درونش بود که کار خودتون بود ... :18:
آنتی ویروس رو امشب آپدیت می کنم تا ببینم چی میشه ...
باز هم تشکر می کنم
:37::37::37:نقل قول:
ای بابا. :41:
من از Nero 8 Ultra Edition استفاده میکنم.
همه جاش رو زیر و رو کردم جایی برای بوتیبل که در اون پست توضیح داده شده پیدا نکردم.
تا حالا هم 4 تا سی دی رایت کردم هیچ کدومشون بوت نمیگیره. (البته یکی شون بوت میگیره برای DOS) :31:
ممکنه بیشتر راهنمایی کنید؟
خیلی ممنونم :11::11::11:
سلام:
من يك ويندوز ويستا يولتيميت نصب كردم روز اول كه نصبش كردم همه پنجره ها به طور قشنگي باز و بسته ميشدن و دور پنجره ها شيشه اي بود طوري كه زيرش ديده ميشد ولي بعد چند ساعت كه حسابي باهاش ور رفتم يك دفعه متوجه شدم اين قابليت ها از كار افتاده
كسي ميدونه كجاش رو دست كاري كردم كه اينها از كار افتاده؟
ممنون
سلامنقل قول:
ابتدا برنامه Nero Burning Rom را باز کنید و سپس در پنجره New Compilation از سمت چپ (CD-ROM (Boot را انتحاب کنید. سپس از تب Boot گزینه image file را انتخاب کنید و با کلیک بر روی Browse فایل ایمیج موجود را که داخل پوشه هایی که دانلود کردید هست را انتخاب کنید
سپس گزینه new را زده و تمام فایلهایی که دانلود کردید را کامل انتخاب کنید .
و تنظیمات را طبق تصویر زیر انجام بدید .
موفق باشی .
با سلام
من تازه یه سیستم بستم ولی هر وقت میخوام stand by یا Hibernate کنم با ارور زیر مواجه میشم:
میگه یه درایوری رو باید آپدیت کنم . اگه چیزی میدونید لطفا راهنمایی کنید .
این مشکل چرا بوجود آمده ؟ و چطوری باید آپدیت کنم ؟
با تشکر
سلام و عرض ارادت خدمت دوستان گرامی 2 مشکل دارم
یکی سر نصب ویستا
وقتی دی وی دی ویستارو میزارم ویستا بریزم اوله نصب که صفحه ای سبز رنگ میاد خیلی طول میکشه تا پنجره انتخاب زبان ظاهر بشه
8 دقیقه
بعدشم 8 دقیقه یاسه انتخاب ورژن ویستا
خواهش میکنم کمک کنید
سیستمم quad -4gb - 9800 - p45
مشکل دومم:
من 9600 دارم
ویستا sp1
وقتی درایور را از خود سیدیش نصب میکنم اول ویستا که میخواد فید بشه - بدون مشکل انجام میشه و پرشی نداره
ولی وقتی درایور جدیدتر را که whql هست را نصب میکنم فید shotdown ویندوز به هم میریزه و پرش پیدا میکنه
آیا مال شمام اینجوریه؟
کمکم کنید چکار کنم؟
کمک
کمک
کمک
خواهش میکنم کمکم کنید
نقل قول:
سلام
شما باید در تاپیک ویندوز ویستا سوالتون رو مطرح میکردید:
کد:http://www.forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=158
نقل قول:
دوستان نبود ؟؟؟ خب حداقل یکی این فایل ها رو از روی ویندوز سرویس پک 2 ش برای من آپلود کنه ! البته نمی دونم با کپی پیست درست می شه یا نه !!!
C:\WINDOWS\$MSI31Uninstall_KB893803v2$
این فایل ها رو !!! اخه اسم هاشون به رنگ آبی هست !!!!
سلام
من ويندوزم ايكس پي سرويس پك 2 هست
اصلا پسورد ندارم
من برنامه بيت ديفندر توتال سكيوريتي رو نصب كردم ، بعد از نصبش براي وارد شدن به ويندوز ، يك صفحه مياد كه انگار ويندوزم پسورد دارم
الان بيت ديفندر رو آن اينستال كردم
ولي باز هم موقع استارت ويندوز ، اون حالت انگار كه پسورد داره مياد. و بايد حتما روش كليك كنم تا وارد صفحه دسكتاب بشه
چيكار كنم كه مثل قبل تا كامپيوتر رو روشن ميكنم خودش مستقيم بدون پسورد خواستن بره رو دسكتاب
باز هم ميگم من اصلا پسورد هم ندارم و نداشتم
ممنونم
سلامنقل قول:
برای اینکه دو مورد Wecome Screen و Classic Prompt غیر فعال بشن و شما مستقیما وارد یک یوزر بشید:
1- در Run عبارت control userpasswords2 را وارد کنید.
2- یوزری را که می خواهید پیش فرض وارد اون بشید انتخاب کنید.
3- تیک گزینه Users must enter a username and password to use this computer رو بردارید.
4- Apply کنید. User و Pass برای اطمینان از شما پرسیده می شود. تایید کنید.
5- حالا دکمه Ok رو بزنید.
بعد از اولین Restart تغییرات اعمال شده و با هربار راه اندازی سیستم مستقیما وارد اون یوزر می شوید.
موفق باشید.
----------------------------------
ویرایش: مورد فوق به "پاسخ به مباحث و سوالات رایج انجمن بحث های نرم افزاری" اضافه شد.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=257227
nw_nk عزيز ممنونم از لطفتان
دوستان با تشکر از این که به اون درخواست قبلیم جواب ندادین !
یه مشکل دیگه هم داشتم ...
این اخطار هر موقع که ویندوز بالا می آد اینم بالا می آد تا اوکی می کنم و می ره !
قبلا وقتی ویروس داشت هر موقع اوکی می کردم نمی رفت !!!
سلام
وقتی میخوام به صورت safe mode وارد ویندوز بشم یه سری نوشته به سرعت پایینش نوشته میشه ولی وارد حالت سیفمد نمیشه بلکه رستارت میشه مشکل از کجاست؟در ضمن سیستمم ویروسی شده میتونه به خاطر ویروس باشه؟
سلام
من ويندوز رو سه چهار روزي ميشه عوض كردم اما از وقتي عوض كردم خيلي هنگ ميكنه و Error هاي زيادي ميده
اين مشخصات ويندوزه از شركت نسل جوان
چند نمونه Error ها رو ميزارم حتي براي خود Windows Explore هم اين نوع Error ها مياد كه وقتي مياد سيستم قفل ميكنه و اصلا نميشه ازش عكس گرفت
خواهشا اگه كسي ميدونه مشكل از كجاست كمك كنه
مرثيييي
please HELP me my dear friendsنقل قول:
کمک :19::19::19::19::19:کمـــــــــــــ ک
سلامنقل قول:
یک عکس از DEVICE MANAGER میزارید
نقل قول:
دوستان من ویندوزم مشکل پیدا کرده بود منم ریپرش کردم ولی تو بازسازی فایل ها یه فایل رو بهش گیر داد ! اگه میشه یه نرم افزاری چیزی بهم معرفی کنین که فایل های ویندوز رو چک و اگه یکیش مشکل داشت لینک میکروسافت رو بده تا دانلود کنم !
(فکر کنم احتمال زیاد میکروسافت همچین برنامه ای داشته باشه !!!)
نقل قول:
عجبببببببببببب !!! می گم اصلا پست های من قابل دیدن هست ؟؟؟؟؟
نقل قول:راستش سیستم رو برا کسی بستم و الان بهش دسترسی ندارم ولی شما میشه بگید که چه اطلاعاتی از device manager میخواید ؟ تو دیوایس منیجر همه درایورها نصب بود و هیچ اروری دیده نمیشه .نقل قول:
ولی اگه ضروری هست که بگم یه عکس ازش برام بفرسته .
البته یکی از دوستان میگفت احتمالا باید بایوس مادربورد رو آپدیت کنم و این یه conflict در IRQ9 هست . حالا میخواستم بازم نظر شما رو هم بدونم
با تشکر از شما
نقل قول:
سلام
مشکل شما اینه که سیستم نمیتونه درست تنظیمات برق رو انجام بده و احتمالا با آپدیت کردن بایوس حل بشه
سلامنقل قول:
شما ویروس BOOT.VBS رو پاک کردید؟؟؟
سلام.یک سوال:
مشکل بنده اینه که در فولدر آپشن این شو هیدن رو که میزنم،کار نمیکنه و وقتی اپلای و اُکی میکنم،دوباره فولدر آپشن رو میزنم،میبینم تغییری نکرده.چه کار کنم؟
سلام
اميدوارم حالتون خوب باشه
من امروز Internet Explorer 8 Beta رو دانلود كردم و اينستال كردم،ولي هر صفحه اي رو كه باز مي كنم بالاش مي نويسه :
Internet Explorer is currently running with add-ons. click here to manage,disable,or enable,or remove your add-ons
اين مشكلر و توي اينترنت اكسپلورر قديمي(ورژن 7) نداشتم! بايد چيكار كنم تا ديگه اين پيغام رو نده؟!!
مرسي
نقل قول:
سلام
شما ویروسی شدید به این تاپیک مراجعه کنید:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=201729
سلامنقل قول:
این پیغام به خاطر این هست که یک سری add-onsروی IE باید نصب بشه که شما میتونید نصب کنید ( از اینترنت) و یا نصب نکنید و برای این کار روی اون کلیک راست کنید و دیسیبل کنید