كلا بعضيا كه ميان تو صفحه ام اسمشون نمياد تو ليست بازديد كننده ها.نه از بين 10 نفر هم پايين تر نرفته.نقل قول:
راه ديگه اي نيست؟
Printable View
كلا بعضيا كه ميان تو صفحه ام اسمشون نمياد تو ليست بازديد كننده ها.نه از بين 10 نفر هم پايين تر نرفته.نقل قول:
راه ديگه اي نيست؟
مشکل حل شد شرمنده
سلام دوستان
من برای چند نفر درخواست دوستی فرستادم حالا میخوام کنسلش کنم چی کار کنم؟
ممنون.
سلامنقل قول:
ببین این چیزی که میگم عملی هست یا نه.
برو به پروفایلت
بعد وارد قسمت ویرایش لیست دوستان شما در قسمت دوستان ( سمت چپ پروفایل) شو.
لیست تمامی دوستان و کسایی که براشون درخواست دوستی فرستادی هست.
تیک کسایی که براشون درخواست فرستادی و هنوز از طرف اونها تایید نشده و به شکل کمرنگتری تو لیست مشخصه رو بردار
و بر روی ذخیره تغییرات کلیک کن.
ببین درست میشه یا نه.
مثلا خواستی برای یه کاربر درخواست بفرست و بهش بگو تایید نکنه. بعد این کار رو انجام بده و نتیجه رو ازش بخواه.
ببین درسته ؟
نقل قول:
مرسی از راهنماییت
سلام دوتا سوال
یکی اینکه آیا راهی برای جستجوی اخرین پست ها و سوالا توسط خودمون مطرح شده وجود داره که با وجود شلوغی دنبال تاپیک نخوایم بگردیم
(من که مجبورم بعضی تاپیکای شلوغ رو مجبورم روی کاغذ بنویسم )
اگه باشه خیلی خوب می شه
دومی رو شاید نباید اینجا بپرسم ولی می خوام بدونم درجه بندی اعضا براساس زمان عضویت هم میشه یا فقط به پست ها ربط داره اگه اینجوری باشه بد نیستا
ممنون از شما و همه اعضای باحال سایت
دوستان جواب من بدید؟نقل قول:
من بعضی قسمت ها رو نمی تونم برم تو فروم و میگه 2 علت داره....
قبلا این طوری نبود؟؟؟؟
خب مثلا اگه میخوای همه ی پست های خودت رو ببینی برو تو پروفایلت نمایش آمار و ارقام رو بزن ...بعد پیدا کردن تمام پست های... رو بزن.نقل قول:
ولی اگه میخوای توی یه تاپیک پست خودت رو پیدا کنی تو همون تاپیک جستجو در این تاپیک رو بزن و بعد جستجوی پیشرفته رو انتخاب کن ...تو کادری که جستجو بر اساس نام کاربریه یوزر خودت رو بنویس.
برای با خبر شدن از پست های یه تاپیک هم تو قسمت اختیارات تاپیک مشترک شدن در بحث رو میزنی و اینطوری هر بار که بری تو تنظیمات کاربر میتونی پست های جدید تاپیک رو ببینی....
اگه منظورت رو درست متوجه نشده بودم بگو ....
سوال دوم هم : خیر فقط به تعداد پست ها مربوط میشه
سلام دوست عزیز مشکل از ویندوز نیســـت :41:نقل قول:
گالری عکس . دانلود بازی . دانلود فیلم . موسیقی . مولتی مدیا :19:
اگه منظورتون این انجمن ها هستش :20:
حذف شده از انجمن و فقط سوپر مدیرا و آدمین ها دسترسی بهش دارن :5:
موفق باشید!:40:
البته هادی جون ، موسیقی رو می دونم که واسه همکارا و مدیرا هم قابل رویت شده :20:نقل قول:
حذف شده از انجمن و فقط سوپر مدیرا و آدمین ها دسترسی بهش دارن
حالا اون چند تای دیگه رو خودت یه چک بکن! :40:
2 تا سوال:
برا این که لینکی رو فعال کنیم لینک رو بین کد URL قرار میدیم. حالا لینک اگر بخایم زیر نوشته قرار بدیم چطوری بود؟؟؟(از بس این کار رو اینجا انجام دادیم یادمون رفته:31:)
برا این که یه نوشته ای رو توی محتوای مخفی بزاریم باید توی کد SPOILER قرار بدیم؟
من این کار رو میکنم اما اما نشان داده نمیشه.!اما ویرایش رو میزنم کد وجود داره.
الان نوشته ای رو توی همین کد قرار دادم اما نشون داده نمیشه.کار خاص دیگه ای باید کرد؟؟؟
بله منظورم همین ها بود!نقل قول:
ممنون که جواب دادی!:20:
ولی چرا ؟:41:به خاطره فیلتر یا چیزه دیگه ای؟:13::2:
آقايون مدير تو رو خدا فقط سوتي رو داشته باشيد:
يه نگاه به تابلو اعلانات بياندازيد:
نظر به قانون منع فعالیت سیاسیدر انجمن های p30world ، از شما کاربر گرامی تقاضا میشود به هیچ عنوان در امضا و آواتار خود از تصاویر یا محتوای سیاسی استفاده نکرده و به هیچ وجه وارد بحث های سیاسی نشوید !
به به ! چه قدر زيبا و با نثر كتابي:31:
حالا يه نگاه به اين بندازيد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
..
.
آخه خيلي ضايست هيچ جاي پيسي ورلد ( خود سايت نه پست ها ) گفتاري ننوشتيد بعد اين وسط رو
رو ديگه آقا جان!
چرا وايسادي نگاه ميكني خوب برو ديگه:31:
تو صفحه اصلي اين انجمن كه نميشه
تو قسمت سوالات و اشكالات هم كه نميشه
تو پروفايلشون هم كه اصلا آدم نيستي يه خوندم هم حتي نميگن
در قسمت انتقاد هم كه ميگن بيكاري
پيشنهاد هم كه ميگن از اين مهمتر اش هست( كه به آن هم توجه نميكنيم)
و ...
چه جايي بهتر از اينجا!
را ، رو
آقا واقعا پی سی باید با این سوتی تعطیل بشه. من که از خجالت مردم. افتخار این کشف مال شماست فربد گرامی. تبریک.
مهمتر از رو، را هم مگه چیزی هست؟نقل قول:
پيشنهاد هم كه ميگن از اين مهمتر اش هست
دوست عزیز بخاطر فیلتـــر شدن سایت نیست یه دلیلی داشتـــه که تیم مدیریت این تصمیم رو گرفتـــه :5:نقل قول:
+
Farbod2 کاربر عزیز برای یه چیـــز کوچــیک و کوچک کردن انجمن P30 اینجــا اومدی !
داری غوغــا میکنـــی که انگـار از زکریا رازی سوتــی گرفتــــی : ))
پیشنهادم اینه روی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید و بای بای :46:
موفق باشید!:40:
نه ببينين شما دقت نميكنين قضيه مرگ و زندگيه آخه من موندم مورد به اين مهمي رو چرا جدي نميگيريدنقل قول:
را ، رو
آقا واقعا پی سی باید با این سوتی تعطیل بشه. من که از خجالت مردم. افتخار این کشف مال شماست فربد گرامی. تبریک.
ميبينيد كه خطر در كمين
من از امروز خيلي نگران شدم البته خيلي هم خجالت كشيدم خدا كنه يكي به دادم برسه
داش هادي به خاطر اين مشكل بزرگ من موبايلمو آپديت نميكنم ديگه يعني چي آخه آبروم رفته خب
این پیغام Transmission stopped! چیه؟
پایین یکی از صفحه ها امروز دیدم.
تازیگیا اخطار دادن سلیقه ای شده.
اگر یک نفر کاربر خوبی باشه و معلومات زیاد باشه اگه با کسی درگیر بشه و فوش و فوش کاری بشه خاطی فرد دومه حتی اگه شروع کننده بحث نباشه!!!!
بعضی وقتا هم پارتی بازی میشه!!
بخاطر اینکه طرف از فلان یوزر خوشش میاد توی یک مجادله به طرف مقابل اخطار میده و شایدم بنش کنه!!!
اصلا جالب نیست!!!:41:
( نظر شخصیه):46:
نه بابا اينجوريام نينقل قول:
تازیگیا اخطار دادن سلیقه ای شده.
اگر یک نفر کاربر خوبی باشه و معلومات زیاد باشه اگه با کسی درگیر بشه و فوش و فوش کاری بشه خاطی فرد دومه حتی اگه شروع کننده بحث نباشه!!!!
بعضی وقتا هم پارتی بازی میشه!!
بخاطر اینکه طرف از فلان یوزر خوشش میاد توی یک مجادله به طرف مقابل اخطار میده و شایدم بنش کنه!!!
اصلا جالب نیست!!!
( نظر شخصیه)
من خودم با بروبچ همكاران انجمن اتومبيل دعوام شد هيش كي اخطار نگرفت كه هيچ به اونا هم اخطار دادن:خخخخخ
اون يعني جييييييييييز!نقل قول:
این پیغام Transmission stopped! چیه؟
با سلام.
یه سوال درباره ی تاریخ پی سی ورلد داشتم
میخواستم بدونم این سایت از چه سالی تاسیس شده و دلیل اینکه این همه کاربر داشته چیه؟؟؟
---------- Post added at 03:29 AM ---------- Previous post was at 03:25 AM ----------
راستی اگه میشه قابلیتی تو سایت باشه که فهمید در روز چند تا کاربر تو سایت عضو میشن مثل ترفندستان..عشق من
نظرتون چیه؟؟؟
و همچنین اگه جسارت نباشه راز موفقیت این سایت هم بگید خوب میشه:31:
یه مدت فعالیت کن خودت میفهمی/جدی میگما فکر نکنی شوخی میکنم/سایتی که هرچی دلت بخواد توش هست
p30world for ever
سلام
من می خواستم شناسه کاربریم رو عوض کنم بطوریکه تعداد پست هام کم نشه.
من هیچ تخلفی هم نکردم که بخوام از دست کسی پنهان بشم .
می تونید ببینید.
چطور میتونم این کار رو انجام بدم؟؟
به مدیر پیام فرستادم ولی جواب نداده
ممنونم
امکان پذیر نمیباشد:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=304312
سلام دوستان جواب مرا ندادید اسن سایت از چه تاریخی تاسیس شده من هر چی تو انجمن گشتم نبود که نبود
---------- Post added at 03:41 AM ---------- Previous post was at 03:38 AM ----------
درسته اما چیزی اختصاصی نداره همش عمومیه
---------- Post added at 03:44 AM ---------- Previous post was at 03:41 AM ----------
راستی یه چیز دیگه من که به اخرین صفحه ی بخش درخواست نرم افزار ها رفتم ماله ساله1970 بود!!!!!!!!!!!! وقتی که رفتم تو تاپیک میگفت که ماله14 هزار روز و خورده ای بود
البته بعد از اینکه از فییلتر دراومد دیگه اینطور نیستنقل قول:
بله این کاستی ها هم به وجود اومد بعد از فیلتر مانند حذف انجمن music و هنر هفتم که من رو هم واقعا عصبانی کرد:18:نقل قول:
البته بعد از اینکه از فییلتر دراومد دیگه اینطور نیست
سلام بچه ها مگه سوالم چقدر سخت بود
گفتم پی سی ورلد از چه سالی تاسیس شده2002 بود یا 2003 کدوم؟؟؟
سلام بچه ها مگه سوالم چقدر سخت بود
گفتم پی سی ورلد از چه سالی تاسیس شده2002 بود یا 2003 کدوم؟؟؟
در ضمن من میدونم چرا حذف شد
چون به خاطر وجود اهنگ هایی مثلا مبتذل یا اگرم نبوده مسلما بعدا میذاشتند ولی در هر صورت به خاطر همینه که نمیذارند هیچ انجمنی اهنگ داشته باشه
بدرود
چه قدر این سوال مهمه برات....نقل قول:
یه کم بیشتر بگردی احتمالا دقیقش رو پیدا میکنی....6 یا7 سال پیش فکر میکنم....
ممنون که برامون شفاف سازی کردین و دلیل حذف انجمن موسیقی رو برامون گفتین....
پ.ن: نیومده اخطار گرفتین؟
تقریبا 6 سال و 3-4 ماه پیش.نقل قول:
میشه 2004 حدودا.
سلام .
توی انجمن "" سرآغاز / به انجمن های P30world خوش آمدید! "" نمیشه تاپیک جدید ایجاد کرد ؟؟
برای من این پیام میاد :18:
برای منم همینطوریه :13:نقل قول:
نه اون مال تاریخ سریال نامبر سرور اصلیه ....
بله برا من هم هیچی پیام میدم باز نمیکنه ....
برای من هم همینطوره. البته خیلی وقت پیش گفته بودم ولی کسی جوابی نداد. دو سه بارم گفتم.نقل قول:
من وقتی میخوام عضو یه سری از گروه ها بشم هم همینو میگه.
اونجا دسترسی داره فک کنم فقط ادمینا بتونن تاپیک بزنن!
سلام به تمام دوستان عزیز که زحمت میکشید یا نمیکشید مثل من:31: راستش من قبل از اینکه سایت بره هوا تو بخش دانلود بازی از یه کاربر خیلی گل خواستم برام مپ های جدید نازی زامبی در بازی call of duty5 رو بزاره واسه دانلود ایشونم این کارو انجام داد اما متاسفانه اکانتم تموم شده بود که نتونستم دانلود کنم بعد یه چند روز دیگه سایت چیز شد! حالام متاسفانه اسم کاربر رو نمیدونم خواستم ببینم الان میشه کاری کرد؟
واقعا بهش نیاز دارم خسته شدم اینقد با داداشم تو اون مپ تکراریه ایکس باکس بازی کردم:41::46:
آخه ادمین ها کی توی استفاده از انجمن به مشکل میخورن که بخوان اونجا تاپیک بزنن و با دوستان مطرح کنن ؟؟؟؟؟:18:نقل قول:
:13: