تا ديشب واسه اپديت يه ارور ميداد
امروز هم اين ارور ميده
يعني راهي واسه اپديت وجود نداره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
تا ديشب واسه اپديت يه ارور ميداد
امروز هم اين ارور ميده
يعني راهي واسه اپديت وجود نداره ؟
كسي پيدا نشد بهم كمك كنه ؟
اين ارور چيه موقع فلش ميده ؟
چرا بايد اين دو فايل را پيدا نكنه ؟
من همه فايلهاي فلش مورد نياز را به پوشه مورد نظر كپي كردم
چرا ارور ميده ؟
نقل قول:مشکل از سرورهای نوکیاسنقل قول:
یکی دو روز بعد یا با یه سیستم دیگه امتحان کن
راجع به فونیکس هم تو تاپیک خودش مطرح کن
نقل قول:سرعتت خوبهنقل قول:
بعضی وقتا سرور نوکیا گیر میکنه و اعصاب خرد کنیه
راجع به انلاین اینجا همه چیز رو گفتم
فونیکس هم تاپیک خودش...دیگه اموزش اونجا به من مربوط نیست
نیازی به تعویض کد هم نیست
آموزشش (فونيكس يا جف) جايي هست كه من بتونم استفاده كنم؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
آموزش هردوتاشون موجوده. تاپیکهای مهمِ کلوپ نوکیا رو یه نگاه بنداز.نقل قول:
من هم این مشکل رو دارم یعنی برنامه nss گوشی n70 رو نمیشناسه در صورتی که pc suite گوشی رو خوب میشناسه اگه کسی راه حلی داره بگه.
بهترین راه استفاده از برنامه جف و فونیکس است.
سلام
دوستان این لینک صفحه اول که قرار دادید چرا جایی برای وارد کردن کد گوشی نداره که بفهمیم آپدیت جدیدی برای گوشی اومده یا نه
این رو میگم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلا آدرس این قسمت بصورت زبان انگلیسی بود و راحت کد رو اون زیر وارد میکردم و متوجه میشدیم آپدیت جدید موجود هست یا نه ولی الان دیگه جایی نداره که بخوایم وارد کنیم
ممنون میشم بگید کجا باید این سریال رو وارد کنیم :11:
من از راهی که خودم می رم گذشتم براتون:نقل قول:
کد:http://mea.nokia.com/get-support-and-software-en/download-software/device-software-update/can-i-update
سلام
یکم تازه واردم به گوشیهای نوکیا لطفا راهنماییم کنین.
من 5530 دارم ورژنش 11.0.054 هست.
این custum version که 11.0.054 c01.01 چیه؟
لازمه آپگریدش کنم؟
قابلیتهای جدیدی پیدا میکنه ؟
آموزش آپگریدش کجاست؟
راجع به حک کردن گوشی توضیح میدین که دقیقا چیه؟
ببخشی که سوالها زیاد ابتدایین
مرسی
این اررور موقع اجرای برنامه اپدیت داده میشه....توجه کنید adsl 128 دارم..و فایر وال رو هم خاموش کردم توقیقی نشد چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
من هم 5800 دارم و موقع آپدیت دقیقا همین error را میده
ضمنا فکر نمی کنم مشکل از سرور باشه , چون 100 % دانلود شد اما در مرحله ی نصب شدن روی گوشی مشکل داره و میگه که مطمین بشید که از usb hub استفاده نمی کنید (در صورتی که من قبلا با همون پورت یه گوشی n95 رو آپدیت کرده بودم)
من فکر میکنم مشکل از NSU هست (ورژن جدیدش) شاید!!!:18:
کمک .....:33::33::33::33::33::33::33::33:
این مشکل واقعا اعصاب خورد کنه!نقل قول:
بعده عمری اومدیم آپدیت کنیم اینجوری شد...
هنوز کسی راه حلی واسش پیدا نکرده؟
:20:
درست شد با Phoenix تونستم آپدیت کنم
:20:
فرق فلش و آپدیت و آپگرید و رجیستر و هک رو میشه مشخص کنید ؟ با اینترنت وایرلس میشه ورژن فریمور گوشی رو بالا برد ؟
به بالا بردن ورژن فریمور چی میگن ؟
دوستان من گوشیم n85 هست...با wifi برای update وصل شدم...همه کارا رو انجام داد ولی وقتی گزینه updating اومد رو صفحه تا یه ذره پر کرد قطع شد....بعد که کوشی بالا اوم پیغام داد:file is not packed to your phone...call your service provider...یه چیز تو همین مایه ها بود...درست یادم نیست متن رو....چی کار باید بکنم...اشکال چیه....با wireless نمیشه update کرد
بازم اگه سوالی داشتی حتماً بپرس , دریغ نکنیا ..:31:نقل قول:
فلش = اگه بنا به هر علتی موقع آپدیت فریمور , ارتباط اینترنت یا کابل قطع بشه و گوشی دچار مشکل جدی بشه و روشن نشه باید فلش بشه .. فلش یعنی نصب فریمور قدیم یا جدید از طریق دستگاه باکس که عمدتاً در مغازه های تعمیراتی این کار انجام میشه ...
آپدیت و آپگرید = این دو کلمه در معنی یکیه و فرق خاصی ندارن و هر دو معنی ارتقاء ورژن ( فریمور ) نرم افزاری گوشی رو دارن ..که هر موقع از طرف نوکیا فریمور جدیدی برای اون گوشی اعلام بشه از روشهایی که در همین انجمن موجوده میتونید گوشیتون به فریمور بالاتر آپدیت یا آپگیرید کنید ..
رجیستر = رجیستر کردن یعنی ثبت سریال گوشی در مخابرات که باعث میشه بتوان از اون گوشی در کشور استفاده و از کلیه خدمات اون اپراتور استفاده کرد .. این برای اون دسته از کسانی هست که گوشی از خارج وارد میکنن و برای اینکه بتونن از اون گوشی در کشور استفاده کنن باید سریال گوشی رو در سایت مخابرات ثبت ( رجیستر ) کنن .
هک = به دلیل اینکه بیشتر نرم افزارهای کاربردی و مشهور , پولی هستند و باید برای استفاده از اون پول خرج کرد و اون نرم افزار رو خرید , دوستان میان از روشهای مختلف ( که اونم در همین انجمن موجوده ) گوشی رو هک میکنن که دیگه موقع نصب اینگونه نرم افزارها و بازیها به راحتی نصب بشن و سریال نامبر نخواد ....
کسی نمیدونه علت چیه؟؟؟نقل قول:
DJ.Mamal جان با سپاس فراوان جهت اين تايپك فوق العاده مفيد بنده يه سوالي داشتم كه اميدوارم راهنماييم بفرماييد:
1. در دقيقه 14 فيلم آموزشي كه قرار داديد شما بعداز انصراف از نحوه آپديت آنلاين نحوه آپديت آفلاين را نشان ميدهيد كه 6 تا فايل را از درايو G كپي مينماييد و آنرا در درايو C در پوشه NOKIA كپي ميكنيد و سپس NokiaSoftwareUpdater را دوباره اجرا مينماييد و كار آپديت را به پايان ميرسانيد .
2. حالا سوال من از شما دوست گرامي اين است كه شما اين 6 تا فايلي را كه در درايو G داشتيد و از آنها براي جايگزيني در درايو Cاستفاده كرديد را از كجا آورديد؟ آيا آنها را قبلا از طريق اينترنت دانلود نموده بوديد يا اينكه زماني كه NokiaSoftwareUpdater را نصب كرديد در درايو G شما سيو شده بود!!!
3. در حين كار با گوشي آيا گوشي نياز به كار خاصي يا تايديه خاصي ندارد؟
ممنون ميشوم كه اگر جواب سوال من را واضح بدهيد
با تشكر دوباره از شما دوست گرامي
ياحق
عزیزان من هم همین مشکل رو دقیقا دارم البته با 6700. خوواهشا راهنمایی کنید درد چیه؟نقل قول:
سلام همگی.
من وقتی میخوام آپدیت کنم میزنه your device software already is uptodate در صورتی که ورژن گوشیم 21.0.025 .
این دیگه چه ارورو زشتیه.......هم current رو میزنه v21 هم update رو....
گوشیم 5800 .
سلام دوستان من n78 دارم . می خوام به صورت آنلاین با نرم افزار خود نوکیا آپدیت کنم حجمش چقدره؟ وبا سرعت معمولی 46kbps چند ساعت طول می کشه؟
دوست من بهت توصیه اینکارو نکنی .... چون با این سرعت احتمال قطعی اینترنت و .. وجو داره که همین مساله باعث میشه به گوشیت آسیب بخوره ...
.
اگه اینترنت Adsl داری اینکارو بکن وگرنه یه خط ایرانسل پیدا کن و از طریق خود گوشی آپدیت کن ...
سلام سامان جون و همه دوستان
تو گوشی 6700 من در تنظیمات بخش بخش فون download new software و install new software که این دومی غیر فعاله و چون نه وای فای داره و نه جی پی آر اس نمی تونم دانلود کنم ولی بگم که فریم ویر رو توسط نرم افزار نوکیا فون آپدیتر تو هارد که 55 مگ هست دانلود کردم و دارمش و موقع نصب توسط نرم افزار ارور می ده حالا سوالم اینه که من که این فریم ویر رو دارم چه جوری می تونم اینو بریزم تو مموری گوشی تا این گزینه \install new software فعال بشه تا بتونم با خود گوشی نصبش کنم؟
تو رو خدا جواب بدین
حجم آپدیتش چقدره؟
55.6 مگابایت. یاعلی مردی پیدا نشد جواب ما رو بده؟
نقل قول:
بابا جواب بدین دیگه
چون بلاخره کسی جوابمون رو نداد به ناچار خودمون جواب خودمونو می دیم: مشکل به احتمال قوی از سرورهای نوکیا هستش.
مشکلات دیگری که احتمالات کمی داره قطعی سرورهای کشورهای خارجی توسط مسئولین مخابراته که دستشون درد نکنه. مشکل بعدی که اینم خیلی ضعیفو ضعیف تر از اون یکیه اینه که احتما فریو ویر های ایراد دارن
بلاخره درد تو سرورهای نوکیا هستش
سلام
ممکن نیست. فرمویر مانند یه برنامه sis نیست که بشه بریزیش توی گوشی و روش کلیک کنی تا نصب بشه؛ فرمویر شامل چندین پرونده حجیم هست که می بایست توسط یه برنامه مدیر و سازماندهنده بر روی گوشی ریخته بشه. برخی از پرونده ها به همون شکلی که هستن به گوشی منتقل می شن و بسیاری هم پس از ورود به گوشی استخراج ( اکسترکت ) می شن.نقل قول:
شما می بایست به وصیله همون Nokia Software Updater و یا فینیکس به شیوه آفلاین گوشیتون رو بروز کنید
نقل قول:
1. یاهو برای ایالات متحده آمریکاست ؛ نوکیا برای فنلاند... این دو تا به نظرت چه ربطی می تونن به هم داشته باشن. حالا فرض می گیریم که پاسخت این باشه که سایت نوکیا روی سرورهای اروپایی یاهو قرار داشته باشه؛ اون وقت من ازت می پرسم که شرکتی که خودش یکی از بزرگ ترین سازندگان گوشی در جهان هست و در رده بهترین اپراتورهای نسل 3.5 قرار داره، چطوره که خودش برای سایتش سرور نداره...!
2. غیر ممکن هست. چون نوکیا خیلی به دولت ایران حال داده!
3. فرمویر ها هم به ندرت پیش میاد که خراب از آب در بیان
شاد و پیروز باشی :10:
سلام دوستان...من گوشیمو با wi-fi دیروز داشتم اپدیت میکردم....اول یه پیغام داد که از سایت نوکیا یه فایل اومده باید بگیرید منم گرفتمش یه 5 دقیقه طول کشید پر شد...بعد وقتی که خواست update اصلی انجام بشه...صفحه سفید شد گزینه updating اومد.ولی تا یه ذره پر کرد قطع شد....گوشی که بالا اومد پیغام داد که:the file is not packed to your phone...call your service provider متن درست یاذم نیست ولی یه چیز تو این مایه ها بود....چی کار باید بکنم....چرا با wi-fi اپدیت نمیشه؟؟؟؟
سلامنقل قول:
نخستین باری که با نوکیا تماس گرفتم و درباره این شیوه بروزرسانی پرسش کردم، بهم کلی پند داد که اصلا این شیوه رو به کار نگیرم! چون خطراتش خیلی زیاده... :13:
به احتمال قوی عملیات فلش شما نصفه و نیمه مونده و همین باعث شده که پرونده های فرمویر موجود در حافظه فلش ناقص باشن. تنها راه باقی مونده اینه که گوشی رو به شیوه سخت افزاری مستر ریست کنی. راه زیر رو در پیش بگیر:
دگمه تماس ( سبز ) + دگمه شماره 3 + دگمه * رو نگه دار و سپس کلید نیرو ( پاور ) رو همزمان با اون ها تا بالا اومدن اون لوگوی معروف دو دست نوکیا نگه دار.
شاد و پیروز باشی :10:
سلام دوستان.یه سوال داشتم.ببینین من adsl 256 دارم ولی هی مدام قطع و وصل میشه.واسه اپدیت گوشی هم که نمی تونم از nsu استفاده کنم.پس مجبورم از اپدیت افلاین استفاده کنم که تو پست های اولیه همه ی لینک هایی رو که داده بودین چک کردم ولی نتونستم اموزش و لینکه دانلود برنامه و فریم ور رو پیدا کنم.لطفا آموزش و لینکه دانلود برنامه و فریم ور 5530 رو اگه امکانش هست با لینکه مستقیم برام قرار بدید.
با تشکر.
دوست عزیز گوشی من مشکلی براش پیش نیومده که این عملیات رو انجام بدم...فقط وسط اپدیت قطع میشه...شما هم که میگی خطر داره....ممنون از توضیحاتتوننقل قول:
سخت نگیر داداش اشتباه چاپی شده. اشکال تو سرور نوکیاست نه یاه.. یاهو چه ربطی به نوکیا داره شما باید می گرفتید که اونجا اشتباه چاپی رخ داده. بدین وسیله تصحیح می گرددنقل قول:
آهای مردم. ما فری ویر رو آ پ دیت کردیم توسط نوکیا فون آپدیتر به بخش نصبش که می رسه و حدود یه ربع وقت تخمین زده می شه یه دقیقه نگذشته قطع می شه و آ پدیت نمش ه. تو پست صفحه 175 چنیدن بار اشاره کردم و عکسشم گذاشتم. درد چیه؟ نوکیا تو سروراش ایراد داره تا کی؟
جون! تو فقط حرف بزن...! دُر و گوهر می ریزه بیرون :46::27::10:نقل قول:
برطبق پژوهش های من، پس از انتخابات، بر طبق دستورات دولت مخابرات موج تازه ای از فیل.ترینگ ها رو روی پهنای باند خودش اعمال کرده؛ احتمالا به همین دلیل هست که مدتیه هیشکی نمی تونه درست و حسابی آپدیت کنه. حالا راست یا دروغش رو دیگه الله اعلم! :23:نقل قول:
لطفا جواب این بنده خدارو بدین.نقل قول:
سلام دوست عزیز شما یه بار گوشی رو مستر ریست بکن درست میشه واسه منم یه بار اینجوری شده بود این کارو کردم جواب دادنقل قول: