حل نشده که.
lovelyman جان اون هلو رو چطوری نوشتی؟
حل نشده که.
lovelyman جان اون هلو رو چطوری نوشتی؟
یه سوا دیگه هم داشتم چزوری میتونم مثلا بنویسم اینجا را کلیک کنید و وقتی که پوینتر ماوس رو میبری روش تبدیل به دست بشه و بعد کلیک کردن روش به لینک مورد نظر بره؟
نه ديگه جناب آخر فروم باز
از شما بعيده
اينكه هي مي گن تگ لينك برداشته شده ، فقط فروم ما Hyper Link نداره ، كي برمي گرده ؟
همين بود ديگه عزيز جان
عرض كردم احتمالاً آدرس شما خودش يك لينك بودهنقل قول:
اينجا رو هم مطالعه كنيد
http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=1420636&postcount=133
حامد جان ممنون
ولي من از توي آدرس بار Ie كپي ميكردم
فكر كنم اشكال از ان باشه
بازم Database error لعنتی اومد
واسه منم اومد :13:نقل قول:
سلام.یه سوال داشتم؟لطفا پروفایلم را ببینید.توش نوشته معرف :1
اما من موقع ثبت نام جلوی معرف چیزی ننوشتم!این به این معنا است که کسی منو معرف خودش قرار داده؟میشه بفهمم کی بوده؟لطفا زودتر.ممنون.
دوست خوشگلمنقل قول:
شما الان پروفشنال شدی اتوماتیک یه معرف واست زدن
اگه یه ستارت هم روشن بشه و بشی آخر فروم باز یکی دیگه هم اضافه میشه :31:
این سیستم معرفت بوده
واقعاً ؟!!
مطمئني بي بي .... جون ؟!!
اين چه كاريه كه چون كاربر پستاش زياد ميشه ، معرف پيدا كنه ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حامد.... جونم من الان 4 تا معرف دارم
نه دوستان! اینطوری نیست! هر کس هنگام ثبت نام شما رو به عنوان معرف بنویسه اون عدد افزایش پیدا میکنه!
من الان 4 معرف دارم!
سلام
ميخواستم بدونم چطوري ميشه چند تا نقل قولو تو يك پست زد؟
ممنون
از کجا بفهمم کی منو به عنوان معرف انتخاب کرده؟!
با دکمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست هایی رو که میخوای نقل قول کنی انتخاب کن و آخر سر نقل قول رو بزن ....نقل قول:
سلام
ميخواستم بدونم چطوري ميشه چند تا نقل قولو تو يك پست زد؟
ممنون
نمیشه فهمید .... مدیر ها شاید بتونن ....نقل قول:
از کجا بفهمم کی منو به عنوان معرف انتخاب کرده؟!
....موفق باشید....
ایشون اول پست 2 رو دادند. من ایمیل رو دریافت کردم. دوباره من پست شماره 3 تاپیک رو زدم. و ایشون دوباره پست 4 رو توی تاپیک زدند و بعد ایمیل برای من ارسال شد.نقل قول:
در ضمن خود ایشون میگفتند توی همین انجمن چندین بار دیگه همین مشکل رو داشتند.:18:
نقل قول:
ممنون از راهنماييت،:20:
با عرض ادب میخوام که یه مکانه اموزشی واسه ما مبتدی ها بذارید که بدومیم چطور سوال بپرسیم و جواب بدیم.من سوال پرسیدم اما نمیدونم چطور باید جوابش رو بگیرم.ممنون
ياسي جون سلام
اول ورودتون رو خوش امد ميگم
اون صفحه اول www.forum.p30world.com رو نيگاه كنيد
هر بخش مربوط به يك موضوعي هست ،
بايد بينيد سئوالتون در چه مورديه در اون بخش بپرسيد
مثلاً در مورد نرم افزار در انجمن نرم افزار www.forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=17
در مورد ماهواره در انجمن ماهواره []www.forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=27[]
در مورد فيلم در در انجمن فيلم http://www.forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=96
بايد سئوال بپرسيد تا دوستان كمكتون كنند
شما قبلاً سئوالتون چي بود و كجا پرسيديد كه جواب نگرفتيد ، عزيز ؟
سلام
یوزر من yusef بوده ولی از دیشب دیگه نمیتونم وارد بشم میگه که یوزر و پسورد اشتباهه.وقتی میخوام فورگت کنم مینویسه که همچین ایمیلی در سیستم وجود ندارد.
من باید چی کار کنم؟آیا مدیر کاری انجام میده.من دوساله که عضو اینجام.لطفا کمکم کنید.
عزيز جان اينجوري به نظر مياد كه متاسفانه yusef براي مدتي يا خداي نكرده هميشگي Ban شده و
چون ID به نام yusef در ليست اعضا وجود ندارد !!
از Amin يا Sina مابقي ماجرا رو جويا بشيد
سلامنقل قول:
من همون yusef هستم.آخه من پستی نداده بودم که بن بشم.آخرین پست های من در تاپیک های فیلمشناسی و چهره شناسی بود تازه اسم من در لیست بن شدگان نیست.به آقای میثم هم پیغام دادم(دیروز)ولی هنوز جواب نداده.چی کار کنم؟:19::19:
من چي گفتم ؟
اگه نام كاربريتون دقيقاً yusef هست كه ديگه اصلاً وجود نداره !!
تو اون تاپيك هم ، هر اخراجي اعلام نيمشه !
Meisam رو هم ديدي، سلام ما رو هم بهش برسون
فقط Sina يا Amin
سلامنقل قول:
من به آقای امین pm دادم ایشون گفتند که به آقای میثم pm بدم.آخر باید به کی بدم؟
مثل اینکه فعال نیست نام کاربریتون، چون به حالت Italic در اومده......... تغییری در کنترل پنلتون ندادین اخیرا؟کد:http://forum.p30world.com/member.php?u=6268
این علامت خطی که روی اسم بعضی از کاربران هست برای چیه؟(روی نام کاربری بعضی ها _البته به ندرت دیدم_ یه خط کشیده شده است)
اینا کاربرای اخراج شده هستند که دیگه نمی تونن از سایت استفاده کنن :11:نقل قول:
نقل قول:
سلام dear.من پرسیدم که وقتی دیس کانکت میزنم ارتباطم قطع میشه اما تلفن ازاد نمیشه.انگار مودم قطع نمیکنه.برای ارتباط مجدد باید رستارت کنم.راه حلی نداری darlling ?
سلام dear.من پرسیدم که وقتی دیس کانکت میزنم ارتباطم قطع میشه اما تلفن ازاد نمیشه.انگار مودم قطع نمیکنه.برای ارتباط مجدد باید رستارت کنم.راه حلی نداری darlling ?
این پست رو yusef چند دقیقه ی پیش داده .... نکنه یوزرت رو هک کردن ....نقل قول:
سلام
من همون yusef هستم.آخه من پستی نداده بودم که بن بشم.آخرین پست های من در تاپیک های فیلمشناسی و چهره شناسی بود تازه اسم من در لیست بن شدگان نیست.به آقای میثم هم پیغام دادم(دیروز)ولی هنوز جواب نداده.چی کار کنم؟
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1586313&postcount=193
نه.من هک شده بودم.ولی تونستم پس بگیرم.نقل قول:
خیلی ممنون از توجهت.در ضمن یوزر من در persiantools هم هک شده بودم.و در امضای من فحش نوشته بود که تونستم پس بگیرم.
نقل قول:
سلام عزيز سئوالتون رو بايد اينجا بپرسيد
http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=20
نقل قول:
تا ساعت 4 بعد از ظهر امروز yusef نامش در ليست كاربران موجود نبود ( احتمالاً Banned بود )
احتمالاً هك كننده باعث اخراج ايشون شده بود كه خوشبختانه سو تفاهم برطرف شد
( گفتم كه يه وقت فكر نكنيد ، تا قبل از اون اطلاعات اشتباه دادم )
ممنون.نقل قول:
نمیشه فهمید .... مدیر ها شاید بتونن ....
....موفق باشید....
امشب حدود ساعت 11 هم سینا آن بود و هم میثم!زودتر میگفتی سلام میرسوندم!نقل قول:
Meisam رو هم ديدي، سلام ما رو هم بهش برسون
فکر کنم از ویندوزهنقل قول:
نقل قول:
پس چرا شهوند جان میتونه استفاده کنه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
شما هم اگه سياه يا سبز يا نارنجي بشيد مي تونيد Link بذاريد
يعني همكاري ، مديري ، مدير ارشدي چيزي باشيد !
در حالي كه بالاخره من نفهميدم چه جور خطر ف ي ل ت ر ينگي هست كه
وقتي كاربرا Link استفاده كنه، خطرناكه
ولي همكار و مدير Tag Link داشته باشه،
p30 رو ف ي ل ت ر تهديد نمي كنه ؟!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يا چرا فقط p30 رو تهديد مي كنه ؟!
تمام فروم هاي معروف ايران Tag Link دارن ،
هيچ خطري هم تهديديشون نكرده !!!
ولي ما اينطوري كه معلومه واسه هميشه از اين امكان محروم شديم ! :41:
من نمیدون پی سی ورلد چی داره که بخان فیلطرش کنن با این نظارتی که میشه
سلام.....نقل قول:
p30 رو ف ي ل ت ر تهديد نمي كنه ؟!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حامد جان پستای همکارا و مدیرا رو تو هر بخش بخون...... مثلا جناب شهوند اگه هایپر لینک واسشون فعال نبود تاپیک لیست نرم افزار ها به طور کامل به هم میریخت....... تا اونجایی که میدونم هر سایتی که به آدرس ***** شده ای لینک بده ***** میشه........ روی اینترنت خبرش هست، یه سرچ کنید پیدا میشه.........حالا چرا سایتای دیگه که هایپر لینک دارن ***** نمیشن منم اطلاعی ندارم......
چند روز پیش سایت یاهو و گوگل هم واسه من ***** شده بودن!
راستی، اون فرومی که بهت گفتم ***** شده بود یادته؟ از ادمین پرسیدم و گفت چون لینک نرم افزار مترجم پارس رو واسه ی دانلود گذاشته بودن ازشون شکایت شده و فیلترش کردن.......
جواب تمام سوالات شما در تایپیک ((خبر رسمی غیر فعال کردن تگ های url برای لینک های فعال ! )) توسط سینا جان داده شده.اینم آدرس:نقل قول:
p30 رو ف ي ل ت ر تهديد نمي كنه ؟!!
ولي ما اينطوري كه معلومه واسه هميشه از اين امكان محروم شديم !
اما منم جواب سوالات شما را می دهم.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=132751
در این تایپیکنقل قول:
نوشتهکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=105242
و ممکن است بعضی کاربران این موارد را رعایت نکنند بسته شده.نقل قول:
ضمن عذرخواهی از همه، اعلام می کنم که از این پس استفاده از سایتهایی که فهرستشان در زیر آمده است بعنوان منبع[در خبرهاي سياسي يا اجتماعي...] ، به دلیل احتمال ف.ی.ل.ث.ر شدن انجمنهای P30World ممنوع می باشد. این سایتها که خود بسته شده اند، ممکن است باعث بسته شدن انجمنهای ما هم بشوند؛ زیرا اگر ما خبر را از آنها نقل کنیم، به عبارتی نقش یک ف.ی.ل.ث.ر س.ک.ن رو اجرا کرده ایم.
اولا همانطور که در پست بالا گفته شدنقل قول:
p30 رو ف ي ل ت ر تهديد نمي كنه ؟!!
و در ضمن همکاران و مدیران رعایت می کنند و چون تعدادشون کم است کنترلشان هم راحت تر است.نقل قول:
حامد جان پستای همکارا و مدیرا رو تو هر بخش بخون...... مثلا جناب شاهوند اگه هایپر لینک واسشون فعال نبود تاپیک لیست نرم افزار ها به طور کامل به هم میریخت.......
خوب چون اونا این کارو نمی کنند این سایت هم نباید بکنه؟نقل قول:
محرومیت از این امکان بدتره یا ف ی ل ت ر شدن این جا؟نقل قول:
ولي ما اينطوري كه معلومه واسه هميشه از اين امكان محروم شديم !
نقل قول:
اونوقت شما ؟!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاي آواتارتون لوگو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمي بينم
واقعاً نيست يا من چشام خرابه !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما اومديد ؛ آدرس مي ديد كه به سئوال من جواب بديد ؟!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نيست كه من اونا رو نديده بودم كه اين سئوال واسم پيش اومد !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.نقل قول:
حالا اومدم خوبی کردم جواب دادم!خوب پس اگه میدونستی چرا دوباره پرسیدی؟بعدش مگه من تذکر دادم که شما میگی شما که مدیر و ... نیستید!یه جواب دوستانه بود!:13:
صد درصد چشات خرابه:31::27::21::11:نقل قول:
واقعاً نيست يا من چشام خرابه !!
حالا بیخیال.:40::40::40::40::11::11::11::11:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اما یه سوال داشتم:
پروفایل مرا ببینید.توش نوشته
آخرين فعاليت ها:.................
.علاوه بر پروفایل من افراد دیگری هم از جمله Behroooz و Oracle_Eldorado و Hamed-Dehghani و ... هم همین طور هستند!
اما در مقابل افرادی چون boy iran و WooKMaN و ... این گزینه را در پروفایل خود ندارند!ما چکار کنیم که مثل آن ها این گزینه را نداشته باشیم؟