یه مغازه رو رفتم خالی کردم هر چی پلیس بود ریخت دورم:31:نقل قول:
Printable View
یه مغازه رو رفتم خالی کردم هر چی پلیس بود ریخت دورم:31:نقل قول:
انصافا این همه انتظار برای این بازی ارزش داشت
داستان بازی مثل مافیا 1 فوق العاده ست. همین طور موسیقی بازی
یه سری عیب بازی داره ولی واقعا اون چیزایی که از مافیا می خواستیم رو این بازی داره
توی مافیا 3 هم فقط همین خصوصیات وجود داشته باشه کافیه : دی
به نظر من جای پیشرفت خیلی داشت و داره !!!!نقل قول:
بازي اونقدر هم كه تعريف كردي ... ارزش تعريف زياد رو نداره (به نظر من)نقل قول:
نقل قول:درسته بازی جای پیشرفت داره.نقل قول:
ولی من منظورم اینه که مافیا سبک خاص خودشو حفظ کرده. شاید مثل شماره یکش نشه ولی خیلی هم نسبت به اون افت نداشته. از مافیا نباید توقع یه بازی open world داشته باشید که پر از ماموریت های فرعیه. اگه دقت کنید مافیا 1 هم همین صورت بود یعنی در اصل ماموریت فرعی خاصی توی بازی وجود نداره.
توی اون پست اشاره کردم که داستان و موسیقی بازی مثل شماره قبلی عالی بوده و همین طور باید اینو اضافه کنم که مثل شماره قبلی دارای گیم پلی روون و خیلی خوب هستش. که همه اینا باعث جذابیت مافیا میشه.
ولی بازی مشکلات خاص خودشو هم داره مثل هوش مصنوعی بازی که اصلا خوب نیست.
من بازی رو تموم کردم ، آخرش چرا اینجوری تموم شد ؟!
اینم آمار بازی من
روی 70% تموم شد؟!
17 ساعت و 29 دقیقه و 29 ثانیه طول کشیده...
4/50 مجله پیدا کردم
پوستر تحت تعقیب : هیچی
29/91 مایل پیاده رفتم
187/66 مایل با ماشین رفتم
35 بار تلاش برای شروع مجدد داشتم
189 بار کشته شدم
112/852/05 دلار پول درآوردم
76/354/49 دلار خرج کردم
27 نفر غیر نظامی رو کشتم
823 نفر نظامی رو کشتم
27 نفر رو با ماشین کشتم
4 نفر رو در خفا و دزدکی کشتم
17 نفر درگیری غیر مسلحانه فکر کنم داشتم
تفنگ مورد علاقه شات گان بوده
9099 گلوله استفاده کردم
دقت هدف گیری% 72/26
214 بار به سر افراد شلیک داشتم
2 ساعت و پانزده دقیقه و 38 ثانیه در حالت کاور بودم
ماشین مورد علاقه Smith V8
24 تا ماشین داغون کردم
83 تا ماشین دزدیم
بیشترین سرعتی که رفتم 21/116 مایل در ساعت به عبارتی بالاتر از 190 کیلومتر بر ساعت
54:45 مدتی که پلیس تعقیبم کرده
13 تا نوشیدنی الکلی مصرف کردم
رابطه نا م ش رو ع : هیچی (آخر بچه مثبت )
مگه میشه رابطه ن ا م ش ر و ع داشت؟
دقیقا.این آخریو چرا مال من نداشت ؟نقل قول:
مگه میشه رابطه ن ا م ش ر و ع داشت؟
چه جوری؟من که تا حالا ندیدم
Statistic من :
بازی رو روی چه درصدی تموم کردم : %73
مدت زمانی که بازی کردم : 13ساعت و 8دقیقه و 50 ثانیه
تعداد آچیومنت های آزاد شده : 27/47
Artwork های آزاد شده : 18/32
مجله های آزاد شده : 17/50
پوسترهای وانتد آزاد شده : 5/159
فاصله ای که پیاده راه رفتم : 34.25 mile برابر با 55.12 کیلومتر
فاصله ای که با ماشینم راه رفتم : 133.30 mile برابر با 214.526 کیلومتر
تعداد دفعاتی که کشته شدم : 82
تمام پول هایی که کسب کردم : 97.994.00 $
تمام پول هایی که خرج کردم : 119.884.93 $
دشمنانی که کشتم : 483
غیر نظامی هایی که کشتم : 59
صلاح مورد علاقه : Thompson 1928
تیر های استفاده شده : 4624
دقت ضربه :% 69.94
کشتن با هدشات : 259
تعداد افراد مسلحی که کشتم : 495
ماشین هایی که داغون کردم : 31
در خفا کشتن : 2
زمانی که در خفا بودم : 1ساعت 36 دققه و 42 ثانیه
Fever ماشین : Potomac Indian
ماشین هایی که رانندگی کردم : 26
ماشین هایی ترکوندم : 23
ماشین هایی که دزدیدم : 75
بیشترین سرعتی که با ماشین رفتم : 118.16 mph برابر با 190.16 kph
زمانی که تحت تعقیب پلیس بودم : 1ساعت و 22 دقیقه و 25 ثانیه
نوشیدنی الکلی خورده شده : 15
تعداد دفعاتی که قفل رو با موفقیت باز کردم : 28
تعداد دفعاتی که قفل رو با موفقیت باز نکردم : 34
زمانی که در حال باز کردن قفل بودم : 00:04:48
مدت زمانی که در حال دیدن مجله ها و Article ها بودم : 00:07:02
.
.
.
سوتی هایی که خودم کشف کردم : بی نهایت
رابطه نامشروع کجا بودهنقل قول:
دیگه گفتن +18 اما این چیزا توش نیست
مگه اینکه هات کافی چیزی واسش اومده باشه دی:
یکی از دوستان گفته بود داره حالا من نمیدونم داره یا نه؟نقل قول:
بازی نا امید کننده بود............. .
نکات مثبت:
شهر پویا
ماشین سواری جالب و تنوع ماشینها
اکشن نسبتا موفق
گرافیک خوب
صداگذاری و موزیک خوب
نکات منفی:
نصف زمان بازی صرف ماشین سواری شد
تنوع در گیم پلی کم بود(ماموریتهای شماره 1 کجا و این کجا تنها ماموریت برجستش همون هتل بود که اونم شصت بار قبل عرضه بازی دیده بودیم)
موضوع و داستان کمی آبکی بود.......(بر عکس شماره 1 که موضوع بسیار زیباتری داشت)
بازی شدیدا خطی بود..شدیدا .....
ارزش تکرار هم نداشت.....البته اگه کسی قصد جمع کردن اون مجله های مضخرف رو داشته باشه آره ارزش تکرارش میره بالا ..(کلا با اون مجله و کارش مشکلی ندارم ...ولی وقتی می بینم میخوان با اون عکسا فروش یه بازی رو بالا ببرن و استفاده ابزاری بکنن متاسف میشم)
در کل امتیاز 8 و حتی 7.5 مناسبشه.............
میانگین امتیازاتشم در همین حدود شد...اکثر منتقدها هم ازش انتقاد کردن..........فروشش هم خیلی بالا نخواهد بود ..البته چند هفته اول رو به خاطر نام مافیا در صدر فروش خواهد بود ....ولی بعدش میاد پایین(که البته همینطور هم شده)
بابا ایول 7.5 رو خیلی خوب اومدی!!!: دینقل قول:
به Halo:Reach احتمالا 10 میدی : دی
کی گفته فروش اون اومده پایین؟! تازه این هفته بازم مثل هفته قبل در صدر فروش هفتگی بریتانیا قرار گرفت :)
نظرت قابل احترامه ولی دیگه داستانش آبکی بود اصلا قابل درک نیست!
برای ما که همون امتیاز 8.5 سایت گیم اسپات بیشتر به واقعیت نزدیکه :)
دوست عزیز نظرتون قابل احترامه ولی چند سال برای داستان این بازی زحمت کشیدن حالا شما میگین داستانش ابکی هست بازم ببخشید ولی نمیشه اینو نادیده گرفت که چه قدر زحمت کشیدننقل قول:
اولا halo رو با این مقایسه نکنید....اون یه چیز دیگس امتیازاشم نشون میده میتونید برید ببینید..تازه سبکشونم با هم یکی نیس تازه شما فعلا halo reach رو هم بازی نکردی با این بازی مقایسش کنی...اگرم بنای مقایسه بر امتیازات باشه باز هم مافیا2 بسیاران عقبه........ .نقل قول:
دوما 7.5 امتیاز خیلی کمی برای این بازی نیس کاملا هم درخورد و شایسته این بازی هستش.....ign به بازی 7 داده...
و مهمتر از همه میانگین امتیازات بازی هم همونطور که می دونید:
نسخه pc گرفته 74
نسخه xbox 360 گرفته 77کد:http://www.gamerankings.com/pc/942953-mafia-ii/index.html
پس خیلی هم بیراه نگفتم وحید................... .کد:http://www.gamerankings.com/xbox360/942955-mafia-ii/index.html
در مورد فروش هم خودم گفتم به خاطر نام مافیا 1 و خاطره ای که مردم از شماره 1 دارن تا چند هفته در صدر خواهد بود چون همه میخوان ادامه اون بازی در اوج رو ببینن ...تازه فعلا فقط در بازار uk اول تو اون یکی ها اومده پایین.
چه ربطی داره برادر من..........چون این همه سال زحمت کشیدن باید عالی باشه و همه به به چه چه کنن.....؟نقل قول:
خودت برو نقد چند تا از سایتا رو بخوون خیلی ها گفتن داستان بی روح..........کلیشه ای هستش...... .
داستان شماره یک یادته.......درام بود ....رمانتیک بود ..... lمافیایی بود اکشن بود.........و کلا گیم پلی و ماموریتها هم بسته به همین موضوع متنوع بود ولی این شماره اصلا اینطوری نیس
من نمیگم بازی بدیه اتفاقا بازی خوبی هم هست ولی درحد همون 7.5 یا 8 یا فوقش با ارفاق 8.5 هستش......."شاهکار" نیس "خیلی خوبم "نیس فقط "خوب".......... .
اینو من نمیگم منتقدها و نمراتم اینو میگه البته اگه باز نگید نمره ها واسه ما اهمیتی نداره و فلان و بهمان........بهتره واقع بین باشید
عزیز من تمام قسمت های نقدتون رو می تونم درک کنم جر داستان ابکی !!! خیلی سایت ها که نمره کمی هم به بازی دادن بخش داستانی رو بی نظیر با پایانی فوق العاده توصیف کردن .شاید کمی بیش از حد داستان خطی بود اما در انکه بسیار زیبا نگارشته شده بود شکی نیست .
نقد بیشتر سایتا رو خوندم که میام اینجا پست میدم همه جا گفتن داستانش فوق العاده هست کجاش ابکیه؟:angry::angry::angry:نقل قول:
در مورد امتیاز فکر کنم توی سایت metacritic یکمی فرق داره.نقل قول:
چند روز پیش من نگاه کردم حدودا امتیازش برای پی سی 7.8 یا 7.9 بود.
الان نمی تونم اون سایتو ببینم چون اون برنامه برای باز کردن اونو ندارم : دی
شما اگه در نظر بگیرید آلن ویک هم میانگین امتیاز اون حدود 8.3 بود یعنی تقریبا به این بازی نزدیکه. ولی اون بازی رو خیلی ها حتی بهترین بازی عمرشون می دونستن. خود سازنده ها هم اشاره کرده بودن که یه سری امتیازها براشون اصلا مهم نیست و به نظر خودشون بازی موفق بوده.
این بازی هم همین شرایط رو داره.
بعدشم بازی خطیه که شماره یک هم به همین صورت بود. توقع داشتی مثلا بازی پر از ماموریت فرعی بودش؟ : دی
البته من قبلا هم گفتم یه سری مشکلات بازی رو قبول دارم. به اون هم امتیاز خیلی فوق العاده نمیدم ولی دیگه بهش 7.5 یا 8 هم نمیدم : )
اینو باید اشاره کنم که کلا بازی های انحصاری رو همیشه بعضی ها یکمی امتیازای اونو بالا می برن برعکس بازی های مولتی پلتفرم : دی
من نميدونم .. شايد بايد بگم متاسفم كه سره امتيازات يك بازي همه جا دعوا شده .. فروم هاي ديگه رو هم ببينيد همين گونه است ...
من مطمئنم اينو همه ي دوستان ميدونن كه بعضي از قسمت هاي امتياز دهي بازي ها كاملا سليقه اي است .
مثلا همين داستان . هيچ وقت نميشه همه از يك داستان خوششون بياد .! هر كس يه سليقه اي داره ... بحث فني هم كه نيست .. پس نمره ي داستان بازي دلخواه شما ميشه .. هيچ كس هم نميتونه به يك نفر بگه چرا ميگي داستان آبكي هست .. چون اون فرد از داستان بازي خوشش نيومده .. هيچ وقت هم نميشه براي داستان استدلال آورد كه خوبه يا بد ... بستگي به سليقه ي شما داره ...
پس خواهش مند است اين بحث هايي كه به سليقه مربوط ميشه رو ديگه ادامه ندين ...
كوچيك همه ي بچه هاي فروم ... :11:
سلام دوستان
من به سایتهای دیگران کاری ندارم و به بازی بسیار خوب Halo هم کاری ندارم
در نقدهایی که دوستان به بازی نوشتن انصافا اگه دقت کنیم نمره 10 برای داستان خیلی زیاده نقاط بسیار بدی در داستان
بازی گنجانده شده روند ماموریتها و مرحله ها ، بخواب بلند شو تلفن جواب بده و تکرار..؟
یه سوال ازتون دارم که میتونید بعد این که نقد من رو خوندید ؟پجواب بدید یا حالا جواب بدید..؟
شما دوستان در کدام قسمت بازی چیزی به نام مافیا دیدید..؟ اصلا به جز چند اوباش کوچه گرد که
در اواخر بازی وارد دسته ای به نام مافیا شدند..چیز دیگری به نانم مافیا دید..؟
--------------------------------
البته قصد من فقط بحث د رمورد بازی هستش..امیدوارم برداشتهای دیگری نکنید..:10:
مگه تو نسخه اول جایی اسم مافیا میومد؟ ...نقل قول:
شما دوستان در کدام قسمت بازی چیزی به نام مافیا دیدید..؟ اصلا به جز چند اوباش کوچه گرد که
در اواخر بازی وارد دسته ای به نام مافیا شدند..چیز دیگری به نانم مافیا دید..؟
+همون طور که شهاب جون گفت...گفتن اینکه داستان یک بازی خوبه یا بد اصلا منطقی نیست...
حالا چه فرقی داره این یا اون؟؟مثلا 77 این سایت با 79 که تو گذاشتی چقدر فرق دارن؟؟بحث ما اینجا کنسول یا pc نیس که میگین این شماره اینجوریه یا اونجوریه.......نقل قول:
در کل بازی کشش حدود 7.5 تا 8.5 رو داره همین...
در مورد آلن هم امتیازا به حق بود گیم یلیش تنوع خاصی نداشت حالا برای یه عده بهترین بازی عمرشونم میخواد باشه حقیقت یه چیز کلی هستش سلیقه ای که نیست.
اگه شماره یک یادت باشه ماموریتهاش از مسابقه با ماشین بود تا ترور با دوربین دار و دزدی بانک وکلی مامورتهای دیگه...ولی این در اون حد نیست ...موضوعش هم در اون حد جنبه های مختلف نداره......... .
نقل قول:
میدونی شهاب جان ما داریم در مورد داستان یک بازی صحبت می کنیم داستان بازی باید طوری باشه که گیم بلی رو سر پا و زیبا نگه داره ...... .
این بازی آره داستانش قشنگه ولی فقط واسه خووندن.....واسه تبدیلش به بازی ولی نه....تا فصل 8 که بازی کسل کننده بود یه فصل مستی دوستان بود یکی دو فصل هم مشت زنی تو زندون بود فقط...یعنی گیم پلی افت میکرد ....ولی تو شماره یک اصلا اینطوری نبود هر لحظه یه اتفاقی میافتاد........... .
در مورد نقد سایتها از داستان هم لینکشو واستون میذارم که چند تا از سایتها گفته بودن داستان بازی "سرد" و "بی روح" هستش......... .
ذات خود داستان خوب ولی کافی نیس بلکه روایت اون و به چهارچوب دراوردنش برای یه گیم پلی و بازی مهمه.......... .
قبل انتشار بازی می خواستم بیام بگم که بازی در حد انتظار ظاهر نمیشه اما به خاطر عرق ملی اکثرا به این بازی منصرف شدم !!
ولی خوب بعد از 4 قسمت بازی کردن اصلا بازی منو جذب نکرد!!
گیم پلی بازی که چنگی به دل نمیزد..
شوتر بازیش که اصلا خوب نبود... آدم رو یاد بازیهای چند سال پیش میندازه... نشانه داره قد خود طرف !!
رانندگیش و کنترل ماشینش خوب بود.
انیمیشن های حرکت ویتو هم گویا مال همون نسخه اول بود که وارد این بازی کرده بودن... خشک و بی روح !
گرافیکش هم بی باگ نبود..
در مورد داستان هم با مراد جان موافقم
کلا 2K جدیدا رفته تو فاز خراب کردن بازیهای بزرگش... اون از بایوشاک 2 و اینم از این... باز بایوشاک 2 خیلی خوب بود اما این مافیا 2 کاش هیچ وت نمیومد.
یه بازی ساختن که فقط رو اعتبار نسخه ی قبلی فروش کنه ... همین!!
سلام این خلاصه رو تو تاپیک pc گذاشتم گفتم اینجا هم بذارم :
به زودی تحلیل کامل شخصیت های بازی....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصميم گرفتم خلاصه اي از داستان بازي مافيا 2 رو بنويسم( البته به زبان ساده) و اينجا بذارم تا دوستان استفاده كنند:
البته يكي از دوستان داره زحمت ميكشه و بخش به بخش داستان بازي رو ميزاره... ولي چون خيلي از بچه ها حوصله ي خوندن متن هاي طولاني رو ندارند تصميم گرفتم خلاصه اي از داستان بازي از ابتدا تا انتها ،تو اين تاپيك قرار بدم.
البته دوستان براي آگاهي از جزئيات داستان بهتره به پست هاي دوست عزيز huggy مراجع كنند.
خطر : ( لو رفتن كامل داستان بازي)
محتوای مخفی: داستان كامل بازي
All rights reserved
خوب خوشحالم که مسعود و حامد هم منظور منو متوجه شدن...... .
:39::39:نقل قول:
بخواب بلند شو تلفن جواب بده و تکرار..؟
اولا که دعوا نیست دوا اگه منظورت منم که میگم داستان ابکی نیست چون جاهایی که من دیدم گفتن داستانش 10 هست به هر حال دیگه این بحثو ادامه نمیدمنقل قول:
اینم از نظرات من درباره ی داستان بازی:
به نظر من بازی به عنوان یک بازی مستقل داستان بدی نداشت ولی به عنوان ادامه ای برای مافیا 1 که واقعا داستانش در سطح بسیار بالاتری از این نسخه قرار داشت، ناامید کننده بود...
فقط کافیه به شخصیت پردازی های بازی مافیا 1 توجه کنید : خود تامی آنجلو ،سم ، پالی، فرانک ، دون سالیاری و...
حتی حالا هم که چند سال از عرضه مافیا1 گذشته هنوزم این شخصیت ها تو ذهنم هستند و این به خاطر شخصیت پردازی عالی بازی مافیا 1 بود.
البته دیالوگ ها هم در این نسخه نسبت به نسخه ی پیشین خیلی افت کرده بودند.
مافیا 2 خیلی سعی کرده بود مثل فیلم های هالیوودی مافیایی باشه. بعضی از مراحل بازی ِمافیا 2 منو یاد فیلمِ good fellas انداخت.(برای مثال خاک کردن جسد و... )
البته هر بخش از بازی رو که ببینی یاد یکی از فیلم های هالیوودی می افتی : مرحله ی مربوط به زندان_ مرحله ای که ویتو میره شوهر خواهر عیاششو تنبیه کنه_مرحله ای که جو رو می گیرند و شکنجه می دهند_ مهاجرت به آمریکا برای زندگی بهتر و...
در واقع مافیا2 به نظر من اصلا اصالت داستانی نداشت.(بر خلاف نسخه ی اول )و با ترکیبی از صحنه های چند فیلم مافیایی ساخته شده بود که قصد داشت مضمون متفاوتی ارائه بده که به نظر من تو این کار زیاد موفق نبود .هر چند که سازندگان و نویسنده ی بازی معتقدند این بازی 700 صفحه سناریو داره در مقابل 400 صفحه سناریوی بازی مافیا 1.
به هر حال چون این بازی با نسخه ی اولش مقایسه میشه خیلی کم میاره وگرنه بازی خوبیه.
جای تمامیه مجله ها و wanted ها همراه با عکس:
کد:http://guides.gamepressure.com/mafiaii/guide.asp?ID=9816
اصــلا هیچ فرقـی با مافیا 1 نکرده ، هیچ فرقی !!!!
همه چیزش عــیــن همون قبلیه میمونه
با اینکه 8 سال از نسخه قبلی میگذره اما باز اینگار همون مافیا 1 هست که یه داستان جدید براش درست کردن
اصلا انتظارش رو نداشتم
اما چون از همون مافیا 1 خوشم میاد بنابراین از اینم خوشم اومد
فقط یه سری چیزای جدید بهش اضافه شده مثل همون قفل باز کردن و مجله و خواب و ...
کلا یکی هستن !!!!
در کل بازیش مفت هم نمی ارزید !!!:2:سوتی که تا دلت بخواد داشت !!!:2:
اعضایی که میان اینجا نظر میدن منو ببخشن.شما همه استادید به خاطر همین بحث فنی می کنید ولی این بازی برای من که زیاد در گیم حرفه ای نیستم جالب بود.
البته خوب به نظر من هم ایرادهایی داشت به خصوص در بخش گرافیک.مثل سیگار کشیدن که انگار سیگار تو لب یارو فرو رفته بود یا گردنبند دوست ویتو که انگار به گوشت سینه طرف چسبیده بود.
مشکلی که من دارم اینه که چون زبان انگلیسیم خیلی قوی نیست موقع رانندگی وقتی دیالوگی رد و بدل میشه و من هم زوم می کنم رو زیرنویس با ماشین می رم تو در و دیوار.
بله ما در مافيا 1 كارهايي كرديم كه واقعا در شان مافيا بود.نقل قول:
مگه تو نسخه اول جایی اسم مافیا میومد؟ ...
+همون طور که شهاب جون گفت...گفتن اینکه داستان یک بازی خوبه یا بد اصلا منطقی نیست...
اولا كه مافيا هيچ وقت ضعيف كشي نمي كنه اصلا اساس كار مافياييها اينه كه به ادم هاي سطح متوسط جامعه كار ندارند
اما اينجا با همه كار داشتيم جز........حالا بقيه توي نقد
اينجا هر كاري كرديم جز يك كار خوب مافيايي ديگه در اواخر بازي يك نفر رو رفتيم كشتيم اونم به ازاي پول اصلا نبايد بحث پول پيش بياد
اينا داشتند چنه مي زدند كه چقدر پول مي دي يا نميدي.
من قسمت Build پست رو جواب ميدم قسمت قبل رو با پست مراد جواب ميدم ...نقل قول:
در اين مورد بايد بگم --البته توي يك نقد در جايي ديگر همچين موضوعي را خوندم -- كه كساني كه عضو مافيا هستند و در آن فعاليت مي كنند هيچ وقت نامي از مافيا نمي برند .. -- اگه اشتباه نكنم توي اون نقد The Godfather رو مثال زده بود كه توي اون هم اسمي از مافيا برده نشد ولي همه ميدونيم كه داستانش براي مافيا بود -- . نكته ي ديگر حامد جان . اونجا كه خونش رو اهدا مي كنه ويتو توي اون مجلس ، پس اون چي بود ؟ اون جمع چي بود ؟ من توي نقد هم اشاره كردم .. بازي حول قربانيان مافيا مي گشت . يعني كساني كه براي پيشبرد اهداف كله گنده ها كشته مي شند تا مافيا سود ببره .. مثلا هيچ وقت افراد اصلي گروه نميان كه آدم بكشن ... آدم هاي كوچكتر گروه يا همون نوچه ها اين كار ها رو ميكنند .
ببين مراد جان .. AW هم به نظر من كمي مثله مافيا بود .. يعني داستانش اون قدر خوب بود كه ادم رو جذب مي كرد تا آخرش بازي كنه ... وگرنه چه گيم پلي داشت ؟! همش توي جنگل بودي با يه چراغ قوه و هف تير !نقل قول:
بازي براي اين افت كرده داستانش چون سازندگا نميتونستن داستاني غير از وقايع حول و حوش مافيا بسازند .. براي همين محدود بودن ... شما خودت مراد جان ببين اگه بهت بگن در باره ي مافيا يه دستان بنويس ببين بهتر از اين ميشه چيزي نوشت ؟!
در مورد نقد ها هم كه گفتم ... همش سليقه اي هست .. من ميتونم همون تعداد نقد كه گفتن داستان بي خوده با همون تعداد نقد كه گفتن داستان عاليه رو پيدا كنم .. توي اين مورد نميشه به نقد ها اعتماد كرد .. چون اون ها هم سليقه اي اند ...
تو كه فقط به FIFA اميد داري : ))نقل قول:
حالا گوش كن كه من نقدمون وقتي توي BC گذاشتم ... يه عده ميومدن مي گفتن كه بايد به گرافيك 10 ميدادي !! = ))
يه مشكل ديگه اي هم كه وجود داره اينه كه همه بازي رو با مافيا يك مقايسه ميكنند .. اصلا معني نداره اين كار ! سطح توقعات از اين بازي خيلي بالا است ... وگرنه بازي در حد معمولي خيلي هم بد نبوده ولي به خاطر اين كه يك ديد قبلي نسبت به بازي داشتيد خيلي از بازي خوشتون نيومده ..
بالا هم گفتم حامد جان ...نقل قول:
مافيا كه فقط ده نفر كله گنده نيستند .. مسلما به قول خودمون نوچه هايي دارند كه براشون كار ميكنند .
كار مافيايي منظورت چيه حامد جان ..
به نظرت يه عضو متوسط گروه چي كار ميكنه بكنه به جز بمب گذاري ، كشتن افراد ، زور گيري ، حتي قانون شكني كرد و قاچاق مواد مخدر كرد ...
در كل خيلي نوشتم خودش شد مثه يه نقد :دي
من هم نميگم كه بازي شاهكار بوده .. نه ... ولي نميدونم چرا اينقدر به اين بازي حمله مي شه ... مطمئنم بيشتر به خاطر ذهنيت اون ها از مافيا يك بوده ... به نظر شما چطوري سازندگان ميتونستن بازي رو مثله مافيا يك بسازنند ؟ قبول كنين توقع گيمر ها خيلي رفته بالا ... و ديگه نميشه بازي مثله مافيا يك رو در اين زمان ساخت و اون اثر عمده رو گذاشت ..
كوچيك همه ي بچه هاي فروم ... :11:
ببین شهاب جان ....
نمیدونم تو مافیا 1 رو بازی کردیا نه..ولی من بعضی تیکه هاشو میگم تا بعدش بعضی نکاتو واست بگم:
1-یه ماموریتی بود که باید تو اون یه ماشین مسابقه ای بسیار سریع رو میدزدیدی بعد میرفتی جای اون یارو مسایقه میدادی و بعد تو مسابقه پیروز میشدی و........ .
2-یه ماموریتی بود که باید یکی از سر دسته های مافیا رو می کشتی البته با استفاده از بمب ......بار اول که بمب میذاری زنش کشته میشه بار دوم که میخوای تو باجه تلفن تیربارونش کنی به جاش دستیارش رو میکشی و..اینقدر پشت سر هم اشتباه میشه که تو واسه کشتن اون دست به هر کاری میزنی (اوج هیجان)
3-یه بار یکی از اعضای باند رقیب رو میکشی فرداش یه ماموریت داری که باید یکی رو تو هتل بکشی بعد از کشتن اون فرار میکنی و میری به یه کلیسا که تو اون کلیسا دارن مراسم ختم همین یارویی که دیروز کشتی رو برگذار میکنن در نتیجه مراسم بهم میخوره و دعوایی میشه:31:
4-یه ماموریت یابد بری پشت بوم یکی رو ترور کنی که البته وقت برگشتن هم لو میری...... .
5-ماموریت خرید وفروش تو پارکینگ با به گروه که به سرانجام نمیرسه و دعوا میشه(اگه یادتون باشه گلوله هم اونجا تو کات سنس به فرم مکس پین رفت طرف اون یارو):31:
6-یه ماموریت باید یکی از صمیمی ترین دوستاتو بری تو اسکله بکشی.....
7-تو یه ماموریت به رییست تو رستوران حمله میشه وتو باید اونو فراریش بدی......
8-تو یه ماموریت با معشوقت میری که میخوان بهش حمله کنن و تو جلوشو میگری
10-تو فرودگاه قرار یکی رو بکشی که بعد از کشتن همه دور و بریهاش بهش رحم می کنی(دقیقا تو مافیا2 هم تکرار شد البته مثه همیشه فقط دیالوگ بود اکشنی نداشت)
9-چند تا هم ماوریت فرعی داشت که اگه انجمش میدادی پول اضافی میداد بهت(مخصوصا اولای بازی که تازه از راننده تاکسی بودن دراومده بودی)
راستی اون بازی دوربین دار هم داشت (یعنی اسکوپ داشت)
ببین این همه تنوع تو ماموریت خودشم نه با کات سنسن های خسته کننده بلکه یکی دو دقیقه کات سنس بعد ...اکشن
خودشم واسه چند سال پیش بوده این همه تنوع تو داستان یا ماموریت؟8 سال پیش
حالا خودت بگو پسرفت داشته بازی یا پیشرفت؟؟؟
حالا اینطرف خودتون ماموریتهای مافیا 2 و تنوعشون رو بسنجید ........خودشم واسه یه داستانی که به قول اون کاربر محترم بالایی کپیه داستان های هالییوودیه.......
رفتن از ایتالیا به امریکا(عین فیلم پدرخوانده)....تنبیه شوهر خواهر(عین پدرخوانده) و.............. .
اگه قرار بود یه داستان آبکی و بدون فراز و نشیب(فراز و نشیب برای گیم پلی نه اینکه بخوونی داستانو بگی به به چه چه) تحویل ملت بدن بعد از اون همه تنوع ماموریتی و داستانی تو شماره 1 بهتر بود این بازی منتشر نمیشد.
الن ویک هم جای بحثش اینجا نیس نیس ولی اونم به درد همین مافیا 2 دچار شده بود موضوع عالی بود ولی نه واسه بازی ...گیم پلی خسته کننده بود مخصوصا تو 2 چپتر اخرش که دیگه میخواستم کنسولو از پنجره پرت کنم بیرون....... .
كاملا تاييد ميشه.نقل قول:
من كه وقتي بازي رو تموم كردم از خودم پرسيدم:واقعا مافيا 2 اين بود؟!
كاملا درسته حرفات مراد جان ...نقل قول:
ببین این همه تنوع تو ماموریت خودشم نه با کات سنسن های خسته کننده بلکه یکی دو دقیقه کات سنس بعد ...اکشن
خودشم واسه چند سال پیش بوده این همه تنوع تو داستان یا ماموریت؟8 سال پیش
حالا خودت بگو پسرفت داشته بازی یا پیشرفت؟؟؟
حالا اینطرف خودتون ماموریتهای مافیا 2 و تنوعشون رو بسنجید ........خودشم واسه یه داستانی که به قول اون کاربر محترم بالایی کپیه داستان های هالییوودیه.......
رفتن از ایتالیا به امریکا(عین فیلم پدرخوانده)....تنبیه شوهر خواهر(عین پدرخوانده) و.............. .
اگه قرار بود یه داستان آبکی و بدون فراز و نشیب(فراز و نشیب برای گیم پلی نه اینکه بخوونی داستانو بگی به به چه چه) تحویل ملت بدن بعد از اون همه تنوع ماموریتی و داستانی تو شماره 1 بهتر بود این بازی منتشر نمیشد.
الن ویک هم جای بحثش اینجا نیس نیس ولی اونم به درد همین مافیا 2 دچار شده بود موضوع عالی بود ولی نه واسه بازی ...گیم پلی خسته کننده بود مخصوصا تو 2 چپتر اخرش که دیگه میخواستم کنسولو از پنجره پرت کنم بیرون....... .
من مافيا يك رو متاسفانه بازي نكردم ولي ميتونم بگم بازي خيلي خيلي از اون پايين تر بوده ... ولي نميتونم بگم بازي بدي بوده !
+
من قبلا هم اشاره كردم ... توقع از بازي بسيار بسيار بالا بوده ... !!
بايد قبول كنيم كه مافيا يك يك شاهكار بوده و ديگه تكرار نميشه ... ولي نميتونيم بگيم بازي رو خراب كردن ..!
يه هر حال بايد بگم توي اين قضايا هيچ وقت نميشه به يك نظر قطعي رسيد و بحث همينطوري ادامه پيدا ميكنه ...
البته من بازم ميگم واقعا خوشحال ميشم كه توي اين بحث ها شركت مي كنم و اين بحث ها رو توي انجمن ميبينم چون همين بحث ها باعث ميشه سطح اطلاعات يك نفر مثلا خودم همينطوري بالا بره ...
ممنون از همه ي بچه ها ... :11:
در حال رانندگی نمیشه تیراندازی کرد؟
یکی از مشکلات خیلی مهم بازی همین بودنقل قول:
نه متاسفانه
اين ديگه چه بازي مسخره اي بــود ؟!!!
دوستان خود اصل بازي منتشر شده ؟؟
آخه ايني كه من دارم فكر كنم دمو بود چون فقط 15 چپتر داشت و بعد بازي تموم شد و رانندگي آزاد هم نداره و نميتونم به جاهاي مختلف شهر سر بزنم .
من كه سرم كلاه رفت ، اونم از نوع مكزيكي ، يارو فروشنده گفت نسخه كاملش هست اما حالا فهميدم چي داده دستم .
البته هنوزم مطمئن نيستم اصلا مافيا رو بازي كردم يا يه چيز ديگه آخه اولش از جنگ جهاني شروع شد و بعدش هم بايد كاراي يه خلاف كار معمولي رو ميكرديم ، تو مافيا 1 تو هر مرحله كـلي ماموريت ها تنوع داشتن و رسما مشخص بود كه كارهاي مافيايي داريم انجام ميديم اما اين خيلي مسخره بود همش رو با صحنه هاي ( ***) ماست مالي كرده بودن .
دوستان حالا اين چيزي كه تعريف كردم مافيا2 هست يا نـــــه ؟؟؟