امشب بازی حساسی داریم! بازی رو با تاخیر شبکه سه پخش میکنه از دست ندید!
Printable View
امشب بازی حساسی داریم! بازی رو با تاخیر شبکه سه پخش میکنه از دست ندید!
کدوم بازیه امشب ؟
بازی Bordeaux با Chelseaنقل قول:
در Champions League
یا حق
اسکولاری :2 شانس صعود را از دست دادیم
هورا اسپرت, لوئیس فیلیپه اسکولاری, سرمربی چلسی از اینکه تیمش برای دومین با شانس صعود به مرحله حذفی لیگ قهرمانان از دست داد, بسیار ناراحت است.
آبی های لندن که در دیدار شب گذشته خود مقابل بوردو به تساوی یک بر یک دست پیدا کرد حالا باید با شکست کلوژ در استمفوردبریج جواز ورود به مرحله بعدی لیگ قهرمانان را به دست بیاورند.سرمربی برزیلی چلسی در مصاحبه ای با اسکای اسپرت در باره این تساوی دور از انتظار تیمش گفت:" آنها یک بار سانتر انجام دادند و یک گل را نیز به ثمر رساندند و من از این موضوع بسیار ناراحتم. زیرا ما همواره در کورنرها و ضربات آزاد قوی عمل می کردیم و اما امروز مرتکب اشتباه شدیم. ما با انجام یک اشتباه و دریافت یک گل نتوانستیم امتیاز کامل را به دست بیاوریم و حال برای صعود به دور بعدی یک برد دیگر نیاز داریم . برهمین اساس باید به شاگردانم تاکید کنم که ما تا حالا دو شانس را از دست دادیم. یک بار مقابل رم که با نتیجه 3 بر یک شکست خودریم و یک بار نیز در این بازی که با بوردو مساوی کردیم. با این وجود چلسی تیم قوی و آماده ای است و شانس بسیاری برای شکست کلوژ و صعود به مرحله بعدی این رقابتها دارد."
خداوکیلی دوزار شانس نداریم! لیورپول رو دیدید با این بازی الکیش بازی رو برد ولی چلسی باید دقیقه 84 گل بخوره :2:
ولی آنلکا دمش گرم گل باحالی زد:40:
دم لمپارت هم گرم چون دقيقه 87 اخراج شد:31:نقل قول:
ولی آنلکا دمش گرم گل باحالی زد
باز هم بد شانس بودیم. انشالله با برد کلوج رومانی صعودمون رو قطعی می کنیم ...
چلسي - آرسنال اوج ديدارهاي هفته پانزدهم ليگ برتر فوتبال انگليس
تيمهاي مدعي چلسي و آرسنال، مهمترين ديدار هفته پانزدهم رقابتهاي فوتبال قهرماني باشگاههاي برتر انگليس را برگزار خواهند كرد. به گزارش خبرگزاري فرانسه، اين بازي درحالي در ورزشگاه استمفوردبريج شهر لندن برگزار خواهد شد كه تيم چلسي براي باقي ماندن در صدر جدول رده بندي نياز مبرمي به امتيازات اين ديدار خانگي دارد.
در ديگر ديدارهاي مهم اين هفته، دو تيم همشهري منچسترسيتي و
منچستريونايتد به مصاف هم ميروند و ليورپول برابر وست هام قرار ميگيرد.
برنامه هفته پانزدهم ليگ برتر انگليس به شرح زير است :
(نام تيمهاي ميزبان نخست آمده است)
شنبه ۹آذر ۸۷
استون ويلا با فولهام
ويگان با وست برومويچ
استوك سيتي با هال سيتي
ساندرلند با بولتون
ميدلزبورو با نيوكاسل
يكشنبه ۱۰آذر ۸۷
منچسترسيتي با منچستريونايتد
پورتس موث با بلكبرن
تاتنهام با اورتون
چلسي با آرسنال
ليورپول با وست هام
جدول رده بندي
-۱چلسي ۳۳امتياز
-۲ليورپول ۳۳امتياز
-۳منچستريونايتد ۲۵امتياز
-۴استون ويلا ۲۴امتياز
-۵آرسنال ۲۳امتياز
-۶هال سيتي ۲۲امتياز
جنگ كلامي پيش از دربي چلسي و آرسنالهافبك چلسي افزود: وقتي به جدول نگاه مي كنيم، ميبينيم در صدر هستيم؛ اما آرسنال با 10 امتياز اختلاف، در رده پنجم قرار گرفته است. آنها براي اينكه اميد اندك خود را براي قهرماني ليگ برتر حفظ كنند، نياز مبرم دارند كه بازي با ما را ببرند.
بالاك: اميد آرسنال را براي قهرماني نقش بر آب ميكنيم
خبرگزاري فارس: بازيكن آلماني چلسي گفت: در صدر هستيم و ميكوشيم تا تمام اميدهاي آرسنال را براي قهرماني نقش بر آب سازيم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، ميشائيل بالاك اظهار داشت: در بازي روز يكشنبه از هفته پانزدهم ليگ برتر، با آرسناليها در خانه روبرو مي شويم. براي اين ديدار كاملا آماده هستيم و ميخواهيم تا خيالات آنها را براي قهرماني برهم زنيم.
وي عنوان كرد: نبايد از خاطر برد كه اكنون قويترين تيم ليگ نيستند و درگير مشكلات عديده اي هستند. بازيكنان چلسي به خوبي متوجه اهميت قهرماني فصل جاري هستند. آنها به خوبي برنامه ريزي كرده و متمركز شده اند.
ديدار چلسي و آرسنال روز يكشنبه (پس فردا) در ورزشگاه استامفوردبريج از هفته پانزدهم انجام مي شود.
حمايت قاطع اسكولاري از دروگبا
لوييز فيليپه اسكولاري سرمربي باشگاه چلسي انگليس معروف به فيل بزرگ، با وجود اطلاع از مذاكرات اخير ديديه دروگبا با نمايندگان باشگاه اينترميلان در لندن، به حمايت از مهاجم ساعل عاجي خود پرداخت. رسانههاي ايتاليايي و بريتانيايي در هفته جاري جزئيات ملاقات دروگبا با ماركو برانكا و خورخه مندس در لندن را منتشر كردند.
برانكا مديرفني باشگاه اينترميلان و مندس مدير برنامه خوزه مورينيو سرمربي كنوني اين باشگاه است كه سابقا هدايت چلسي را برعهده داشت.
به نوشته سايت گل، اسكولاري در واكنش به اصرار خبرنگاران براي اظهارنظر در مورد اين اتفاق اظهارداشت اهميتي به ملاقات غيرقانوني نمايندگان اينتر نمي دهد وبا تمام وجود از دروگبا حمايت ميكند.
وي گفت: چيز زيادي (در مورد ديدار با برانكا و مندس) نميدانم، آنچه مي دانم اين است كه دروگبا نميتواند روز يكشنبه بازي كند و من بايد حواسم به ديدار با آرسنال باشد نه اينكه در سال ۲۰۱۰و ۲۰۱۱چه اتفاقي خواهد افتاد.
سرمربي سابق تيم ملي برزيل تاكيد كرد: او هر روز مورد حمايت من است، مصدوم يا غير مصدوم، من ۱۰۰درصد مطمئنم كه به باشگاهش وفادار است و رابطه بسيار خوبي با او دارم.
اسكولاري افزود: هر لحظه از روز فكر ميكنم دروگبا خوشحال است، چلسي يكي از بزرگترين باشگاههاي جهان است و هر آنچه بخواهيم به ما ميدهد.
به اعتقاد فيل بزرگ، بازيكنان تيم جوانان و ذخيرهها از نظر او فرقي با تيم بزرگسالان ندارند و با همه مثل پسران خودش رفتار ميكند، مثل پدرشان؟ چه سفيد باشند يا سياه و زرد و آبي.
دروگباي ۳۰ساله به دليل پرتاب سكه به سمت تماشاگران تيم برنلي در رقابتهاي كارلينگ كاپ، از بازي در ديدار با آرسنال در ورزشگاه استمفورد بريج محروم است.
اسكولاري تاكيد كرد: به محض اتمام سه جلسه محروميت دروگبا، از او در مسابقات استفاده خواهد كرد.
امروز با آرسنال بازی داریم ...ساعت 19:30 شبکه 3 بازی رو نشون میده..به امید برد چلسی
هه هه !:27::27:
گل به خودی زدن ....
فعلا که 1-0 جلوییم....
Arsenal 2 - 1 Chelsea
بازی رو مفت باختیم ! گل اول آرسنال ۱۰۰ در صد آفساید بود. دقیقه ی ۸۵ به جای اینکه خطای کف پای بازیکن آرسنال رو بگیره , به بازیکن چلسی کارت زرد میده. داوری خیلی بد بود. جدا از این حرفا , چلسی افتضاح بازی کرد. مخصوصا نیمه ی دوم ! بعد از خوردن گل دوم هیچ تلاشی برای جبران گل خورده نکردیم ... :13:
اگر چه گل اول روی اشتباه داوری پذیرفته شد اما چلسی حقش باخت بود با بازی افتضاح نیمه ی دوم
و واقعا هم اسکولی مثل اسکولاری نمیدونه جلوی تیم های بزرگ چیکار باید بکنه !!!
اعصابم داغونه داغونه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کمک داور باید از !@#@!# دار زد . چطور بازی کنی که دو متر آفساید رو نمی تونی تشخیص بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چطور آفساید های میلیمتری ما رو می گیرن ولی ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسکولاری هم که رسماً تر زده !
دو تا باخت تو خونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زمان گرانت هم تو خونه باخت نداده بودیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد از گل دوم افتضاح کار کردیم حتی سعی هم نکردیم موقعیت ایجاد کنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسکولاری = متخصص امیدوار کردن تیم های بحران زده ! ( رم ته جدولی و حالا آرسنال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
من که موندم چی بگم! تا دقیقه 59 عالی بودیم ولی اون کمک داور با یه پرچم اشتباه کاملا ورق رو برگردوند:2:
بعد از دقیقه 60 هم که چلسی افتضاح بود نمیدونم چرا همون موقع فکر کردن بازی تموم شده در حالیکه فصل قبل در همین شرایط که تا دقیقه 79 عقب بودیم بازی رو بردیم!
واقعا شوکه ام نمیدونم چی بگم!
نقل قول:
اسکولاری = متخصص امیدوار کردن تیم های بحران زده ! ( رم ته جدولی و حالا آرسنال )
من تا حالا در این مورد شک داشتم بعد از این بازی دیگه مطمئن شدم :27: در حالی که مورینیو برخلاف اسکولاری متخصص بازیهای بزرگ بودنقل قول:
واقعا هم اسکولی مثل اسکولاری نمیدونه جلوی تیم های بزرگ چیکار باید بکنه !!!
تو دوران مورینیو حتی یکبار هم به آرسنال نباخته بودیم
یه حرف جالب از یکی از طرفدارای چلسی تو یه سایت دیگه دیدم خیلی جالب بود ... بخونید:
نقل قول:
متاسفم. به خاطر همه چیز مخصوصا شماره ی بالای عینک کمک داور! چند تا واقعیت تلخ رو توی فوتبال باید قبول کرد. ممکنه اونی که خوب بازی می کنه نبره (بازی با نیو کاسل) ممکنه اونی ببره که خوب بازی نکرده (بازی با آرسنال) ممکنه به هر تیمی شانس رو کنه به جز چلسی...و ممکنه داور نره چشم پزشکی (قبل از بازی با چلسی!)
:19:نقل قول:
اوضاع اصلاً جالب نیست همین جور داریم افت می کنیم :41:
تو جام قهرمانان هم به شدت افت کردیم و تنها گروهی هستیم که هیچ تیم ازش کوآلیفای نشده ! بوردو و کلوژ هم برامون شاخ شدن :41:
اگه هر چه زودتر فکری نشه بازی با کلوژ هم برامون مصیبت میشه :41:
البته باید کمی به اسکولاری هم حق بدیم آخه
من نمیدونم چرا این فصل اینقدر ما مصدوم داریم؟
یکی خوب میشه 2 نفر مصدوم میشن! انگار شده نوبتی.
اون از Essien که 6 ماه رفته توی استراحت و اونم از دروگبا که تازه میخواست بازی کنه رفت سکه پرتاب کرد و .....
تا جایی که اسکولاری مجبور شده Ivanovich رو بیاره بازی کنه!
و از همه مهمتر 1 تمام کننده ماهر هم نداریم. واقعا باید کمی هم انصاف داشت.
یا حق
اسکولاری: داور مسئول شکست چلسی مقابل آرسنال است
لوییز فیلیپ اسکولاری داور را مسئول شکست شب گذشته تیم فوتبال چلسی مقابل آرسنال در چارچوب رقابت های لیگ برتر دانست. به گزارش خبرگزاری مهر، تیم فوتبال چلسی دیشب در حالی که با نتیجه یک بر صفر در استمفوردبریج از آرسنال پیش بود در نهایت با نتیجه 2 بر یک بازی را به میهمان خود واگذار کرد.
سرمربی برزیلی چلسی در پایان این دیدار به خبرگزاری فرانسه گفت: چلسی و داور مسئول این شکست هستند. گل نخست تیم آرسنال در شرایطی به ثمر رسید که فن پرسی یک متر در موقعیت آفساید قرار داشت. این در حالی است که کمک داور بازی در نیمه اول برای سولومون کالو پرچم زد در حالی که او اصلا در موقعیت آفساید قرار نداشت.
وی افزود: مهم است که با مردم در مورد این موضوع صحبت کنم. مشکل است شما با دو اشتباده فاحش از سوی داور برنده بازی شوید. بله، من قبول دارم اشتباه کردم اما ما نیاز به داوری داشتیم که برای هر دو تیم قضاوت کند و نه فقط برای یک تیم.
چلسی در این فصل از رقابت ها در تقابل با هیچکدام از تیم های بزرگ لیگ برتر در زمین خود به برتری نرسیده است.
بازی لیورپول هم با West Ham بدون گل تموم شد.
حالا اینجا فقط 1 امتیاز از چلسی بیشتره.
و میتوان خیلی امیدوار بود برای صدر نشینی 2باره در جدول
یا حق
اسکولاری, بدترین سرمربی در دوران آبراموویچ
هورا اسپرت,براساس آخرین تحقیقات, لوئیس فیلیپه اسکولاری بدترین سرمربی از ابتدای ورود رومان آبراموویچ به چلسی به عنوان مالک این باشگاه به شمار می رود.
با آنکه چلسی تنها با اختلاف یک امتیاز در پشت لیورپول, صدرنشین جدید جدول رده بندی لیگ برتر قرار دارد, اما طبق مدارک آماری, آبی های لندن زیر نظر این سرمربی برزیلی ضعیف ترین عملکرد را از 5 سال پیش تاکنون یعنی زمانی که آبراموویچ چلسی را خریداری کرد, داشته اند.شکست اخیر ستاره های چلسی مقابل تیم جوان آرسنال به این معنا است که این تیم از آغاز کار اسکولاری در استمفوردبریج در ابتدای این فصل, تنها 59.1 درصد از بازیهای خود را برده است که به هیچ وجه با رکوردهایی که سرمربیان قبلی این تیم به ثبت رسانده اند قابل مقایسه نیست.با این حال اگر بازیکنان چلسی بتوانند در این فصل یک قهرمانی دیگر به کارنامه افتخارات خود بیفزایند, بعید به نظر می رسد که آبراموویچ و پیتر کنیون, مدیر اجرایی این باشگاه برای این آمار و ارقام اهمیت قائل شوند و در مورد آینده اسکولاری در استمفوردبریج تصمیم گیری کنند.
گل فرانک لمپارد در برابر هال سیتی به عنوان گل برتر ماه انتخاب شد.
فرانک لمپارد که تا اینجای لیگ یکی از بهترین مهره های اسکولاری بوده توانست با به ثمر رساندن یکی از سه گل چلسی به هال سیتی و در یک بازی خارج از خانه زیبا ترین و برترین گل ماه نوامبر را به ثمر برساند.
گل فرانک لمپارد از سوی هواداران چلسی در سایت رسمی این باشگاه انتخاب شده است.
تن کیت سرمربی فعلی پاناتینایکوس قصد دارد الکس را به صورت قرضی به تیمش ببرد.
تن کیت کمک مربی گرانت که فصل گذشته کمک شایانی به گرانت در هدایت تیم کرد هم اکنون سرمربی تیم یونانی پاناتینایکوس است و قصد دارد تا الکس مدافع برزیلی چلسی را تا پایان فصل به طور قرضی به خدمت بگیرد.
سران این باشگاه با وکیل الکس تماس گرفتن و مدیر این باشگاه درباره این انتقال گفت:"ما در صدد هستیم تا این مدافع را به طور قرضی به خدمت بگیریم که به نظر من کار بسیار سختی است."
اسكولاري يك مهاجم ميخواهد
لوييز فيليپه اسكولاري سرمربي تيم فوتبال چلسي نوميدانه ميكوشد مسئولان مالي اين باشگاه را متقاعد سازد تا از فرصت نقل و انتقال بازيكن در ماه ژانويه براي به خدمت گرفتن يك مهاجم استفاده كنند. به گزارش خبرگزاري فرانسه از لندن ، اسكولاري معتقد است كه تيمش به دليل مواجه شدن با مصدوميت بسياري از بازيكنانش در نيم فصل اول حداقل به يك مهاجم سطح بالا يا بيشتر براي رقابت در سه جام نياز دارد .
چلسي به رغم از دست دادن ديديه دروگبا، جو كول ، ميشل اسين و ريكاردو كارواليو براي يك مدت طولاني ، آخر هفته گذشته با يك امتياز كمتر از ليورپول در مكان دوم ليگ برتر قرار گرفت و در صورت پيروزي در ديدار سه شنبه شب در برابر كلوژ ميتواند يكي از تيمهاي صعودكننده به مرحله حذفي ليگ قهرمانان اروپا باشد .
اسكولاري خوب ميداند كه موفقيت در هردو جام و همچنين جام حذفي انگليس در صورتي كه رومن آبراموويچ سركيسه را براي تامين مالي شل كند ، بسيار آسانتر خواهد بود .
پيتر كنيون مدير اجرايي چلسي چندين بار در اين فصل تصريح كرده است كه به دليل بحران مالي جهان كه حتي بر ميلياردي چون آبراموويچ نيز تاثير كرده است ، صرف هزينه در ماه ژانويه چندان امكان پذير نخواهد بود .
ولي اسكولاري كه روبينيو را به دليل خودداري چلسي از ورود به جنگ تقاضا براي به خدمت گرفتن اين مهاجم برزيلي از دست داده و وي به منچستر سيتي رفته است ، اكنون از كنيون و آبراموويچ ميخواهد در سال جديد حداقل براي يك بازيكن هزينه كنند.
وي گفت : من به يك بازيكن مهاجم نياز دارم . براي بازي در مقابل آرسنال من ( فرانكو ) دي سانتو و ( ديديه ) دروگبا را از دست دادم . در بازي با بولتون تنها ( نيكلا) آنلكا را در اختيار داشتيم . اگر يك بازيكن بيشتر داشتم ار حق انتخاب براي تغيير بازيكن برخوردار بودم .
هدف اوليه اسكولاري ممكن است واگنر لاو مهاجم زسكا مسكو باشد چرا كه اين سرمربي برزيلي پيشتر خود را يكي از ستايشكنندگان اين بازيكن هموطن خود خوانده بود .
وي گفت : واگنر لاو يك بازيكن بسيار خوب است . موقعي كه من در برزيل بودم وي در پالميراس بازي ميكرد . اكنون وي در روسيه است ولي من در مورد اولويت اول ، دوم و سوم بودن بازيكنان زياد فكر نميكنم . من ليستي از برخي از بازيكنان در اختيار دارم و اگر اوضاع عادي باشد سعي ميكنم در مورد يك بازيكن ديگر فكر كنم .
اسكولاري از مصدوميت تعداد زيادي از بازيكنانش از زمان ورود خود به باشگاه در ماه ژوئيه حيرت كرده و ميكوشد راه حلي براي رفع مشكل پيدا كند وي گفت : وقتي وارد باشگاه شدم فكر نميكردم به بازيكنان ديگري غير از كساني كه در باشگاه بودند نياز داشته باشم چرا كه تصور نميكردم هرهفته با مصدوميت بازيكنان روبرو شويم .
Chelsea 2- 0 Bolton
:40::40::40::40::40::40::40:
تبریک ..... ولی کاش توی خونه هم همینجوری نتیجه میگرفتیم:13:
:40:
برای اینکه برگردیم رو دور برد بازی خوبی بود :20:
گل دکو شاهکار بود :8:
روی هوا خیلی اشتباه کردیم ! تو حداقل 4 , 5 صحنه راحت گذاشتیم ضربه سر بزنن :41: بعد از گل دوم هم یه جورایی بازیو ول کردیم !
تبریک بچه ها ....:11::11::11:...خدا وکیلی شانس به همه تیم ها رو آورده به جز چلسی...منچستر دقیقه 91 گل زد و بازی رو 1-0 برد:13:...ای خدا یه کم از این شانس ها به چلسی بده:31:
خوب شانس میارن ! وقتی گل زدن یاد بازی دوهفته پیش چلسی و نیوکاسل افتادم که دقیقه 91 یه فرصت خوب رو گل نکردن:27:نقل قول:
منچستر دقیقه 91 گل زد و بازی رو 1-0 برد...ای خدا یه کم از این شانس ها به چلسی بده
بالاك همه رقبا را به هماوردي با چلسي طلبيد
ميشائيل بالاك هافبك آلماني باشگاه چلسي مدعي است اين تيم با پيروزيهاي قابل توجه خود در ديدارهاي خارج از خانه بايد الگوي ديگر رقبا باشد. به نظر ميرسد تيم چلسي در ديدارهاي خانگي خود قدرت هميشگي را ندارد و ديوارهاي نفوذ ناپذير خط دفاعي در استمفورد بريج، در ماه اكتبر امسال توسط ليورپول و همين اخيرا توسط تيم آرسنال فرو ريخته است اما آبي پوشان به يمن موفقيت در ديدارهاي خارج از خانه، تنها يك امتياز با صدر جدول مسابقههاي ليگ برتر فاصله دارند.
به گزارش ايرنا به نوشته روزنامه سان، پيروزي ۲بر صفر روز شنبه برابر بولتون واندررز يازدهمين پيروزي پياپي چلسي در خارج از خانه بود كه ركورد بينظيري است.
بالاك در گفت و گو با اين روزنامه اظهار داشت: -ما ركورد شكست ناپذيري در خانه را از دست داديم ولي ركورد ديگري در بازيهاي خارج از خانه بدست آورديم. با ۱۱پيروزي پياپي كه فوقالعاده ارزشمند است، در فاصله يك امتيازي ليورپول قرار داريم.>
نظريههاي مختلفي در مورد علل تفاوت فاحش عملكرد چلسي در داخل و خارج از خانه مطرح است از جمله فرصت طلبي نيكلاس آنلكا براي تثبيت خود به عنوان جانشين
ديديه دروگبا در نوك حمله.
اين مهاجم فرانسوي در آمادگي بينظيري قرار دارد اما به اعتقاد برخي شاهدان، عملكرد او و مجموعه تيم براي استفاده از فضاي پشت دفاع حريفان بسيار موثر است در حاليكه دروگبا مثل يك مهاجم كلاسيك منتظر ميماند تا بازيكنان خط مياني، توپ را به خط حمله برسانند.
بنابراين هر تيمي كه به استمفورد بريج ميآيد، فضاي كار آنلكا را به منظور متوقف كردن ميزبان محدود ميكند اما در خارج از خانه، تيم ميزبان مي خواهد تهاجمي تر بازي كند و فاصله بيشتري بين خطوط مختلف ايجاد ميشود بالاك تصديق ميكند كه شايد اين فرضيه يكي از علل مهم باشد: -تشريح دلايل موفقيت ما در خارج از خانه، دشوار است. شايد تيم مقابل در صدد پيروزي است و به ناچار بايد به خاطر هواداران هم كه شده، تهاجمي تر بازي كند و در نتيجه فضاي خالي بيشتري ايجاد ميشود.>
وي با وجود آگاهي از طولاني شدن فهرست مصدومان اين تيم، به عمق توانمندي آنها ايمان دارد و معتقد است: -با اينكه روزهاي كريسمس، مقطع دشواري از فصل است اما به تجربه و توانمندي تيم خود اتكا داريم. ما هنوز از موقعيت خوبي در ليگ برتر انگليس برخوردار هستيم.>
اسکولاری خطاب به ستاره هایش: دیوانگی است اگر چلسی را ترک کنید
هورا اسپرت, مقامات چلسی مذاکره در مورد تمدید قرارداد با دیدیه دروگبا و جو کول را به زمان دیگری موکول کرده اند.
به نقل از مطبوعات انگلیس, به رغم اینکه 18 ماه از قرارداد دروگبا, مهاجم و کول, هافبک چلسی با این باشگاه باقی مانده است اما تا پایان این فصل هیچ گفت و گویی در مورد تمدید قرارداد این بازیکنان انجام نخواهد شد.به تاخیر انداختن تمدید قرارداد دروگبا و کول یکی دیگر از اقدامات رومان آبراموویچ, مالک این باشگاه برای جلوگیری از ولخرجی آبی های لندن است.با این حال لوئیس فیلیپه اسکولاری, سرمربی چلسی که بخوبی می داند مشکلات مادی این باشگاه از تبعات بحران اقتصادی جهان است, به این دو ستاره خود گفته است دیوانگی است اگر آنها به جدایی از این تیم بیندیشند و نباید فراموش کنند که در باشگاهی بزرگ, موفق و بی عیب بازی می کنند.گفته می شود دروگبا, فلورنت مالودا, وین بریج, پائولو فریه را, جولیانو بالتی و آلکس از جمله بازیکنانی هستند که در اندیشه انتقال به باشگاه دیگری هستند.
رکورچلسي در ليگ برتر انگليس
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، تيم چلسي که در حال حاضر در رده دوم جدول ليگ برتر انگليس قرار دارد، در شانزدهمين هفته از پيکارهاي ليگ برتر، 2 بر صفر ميزبان خود، بولتون واندررز، را مغلوب کرد و با يازدهمين پيروزي پياپي خود در خانه حريفان، رکوردي تازه بر جاي گذاشت.
رکوردار ليگ برتر انگليس در اين عرصه تا کنون تيم تاتنهام بود که 10 بار پياپي موفق شد در زمين حريفانش پيروز شود. البته تاتنهام اين رکورد را در سال 1960، يعني 48 سال پيش بر پا کرده و پيش از چلسي هيچ تيمي موفق به شکستن آن نشده بود.
گلهاي پيروزي چلسي در برابر بولتون را آنلکا در دقيقه 9 و دکو در دقيقه 21 به ثمر رساندند. ميشائل بالاک، کاپيتان تيم ملي فوتبال آلمان و يکي از ستونهاي تيم چلسي، سهم مهمي در پيروزي تيمش داشت و سازنده گل دوم چلسي بود.
عليرغم اين موفقيت و نيز قرار داشتن چلسي در مکان دوم جدول ردهبندي، فضاي حاکم در اين باشگاه خالي از تنش نيست و از سانسور شدن گفتههاي لوئيس فيليپه اسکولاري، سرمربي برزيلي اين تيم، در سايت اينترنتي چلسي سخن ميرود.
او در ديدار و نشستي با هوادران چلسي گفته بود: «ما به يکي دو بازيکن جديد نياز داريم. و اگر آنها به ما بپيوندند، ما شانس خوبي براي کسب عنوان قهرماني ليگ برتر خواهيم داشت، اگر نه با مشکل روبرو خواهيم شد.» او در ادامه تصريح کرده بود: «فکر ميکنم که من، هوادران و نيز هيأت مديره باشگاه بر اين امر واقف هستيم.»
اين در حالي است که رومان آبراموويچ، ميلياردر روسي و صاحب باشگاه چلسي، و همچنين پيتر کنيون، مدير باشگاه تأکيد کردهاند که در فاصله استراحت زمستاني ليگ برتر، نقل و انتقالي به چلسي صورت نخواهد گرفت.
در گزارشي که درباره نشست اسکولاري با هواداران چلسي در سايت اينترنتي باشگاه منتشر شد، ظاهرا بخشهايي که به مذاق سرپرستان چلسي خوش نيامده، حذف گريده است.
در کنار تنشهايي که ميان اسکولاري و مسئولان چلسي وجود دارد، جو حاکم ميان بازيکنان و مربي نيز آنطور که بايد و شايد نيست. گفته ميشود که بازيکنان پرسابقه و کهنهکاري چون جان تري و فرانک لامپرد شيوههاي تمرينات و سبک مربيگري اسکولاري را خستهکننده و يکنواخت خواندهاند.
یوفا مانند چند سال اخیر در وبسایت رسمی خود نظر سنجی قرار داده است که علاقه مندان می توانند تیم منتخب خود را انتخاب نمایند.
یوفا.کام مانند هر سال برای علاقه مندان به فوتبال نظر سنجی قرار داده است تا آنها بتوانند از دیدگاه خود تیم سال ۲۰۰۸ یوفا را انتخاب کنند . بسیاری از بازیکنان چلسی هم در این نظر سنجی حضور دارند و هواداران باشگاه چلسی می توانند با انتخاب آنها شاهد انتخاب این بازیکنان در ۱۲ ژانویه ۲۰۰۹ باشند .
بچه ها توصیه میکنم حتما در این نظر سنجی شرکت کنید.
برای شرگت در این نظر سنجی به آدرس زیر مراجعه نمایید :
کد:http://www1.uefa.com/fanzone/TeamOfTheYear/index.html
سلام بچه ها
نیمه اول یکی زدیم به کلوج .. گل رو کالو زده
سلام
CFR 1907 Cluj 1--------Chelsea 2
گل اول توسط کالو
گل دوم دروگبا
ولی خداییش تا اینجا با سلام صلوات بالا اومدیم
خدا به بهمون رحم کنه!!!
یا حق
راستی بازی بعدیمون هم با West Ham United