پیر شی.
اضافه کنم اتفاقاته بازی رو نگین دوستان.
Printable View
پیر شی.
اضافه کنم اتفاقاته بازی رو نگین دوستان.
درسته لطفا از لو دادن داستان خودداري كنيد بازي براي pc تا چند وقت ديگه مياد و ديگه همه ميتونن برن بازي رو بگيرننقل قول:
راستي كراوزر هم تو بازي نيست چون تو قسمتهايي هست كه زوج باشه و همچنين ---- و ايدا هم توش باشن.
داستان بازی اونقدر ها هم که فکر میکنید مهم و فوق العاده نبود که این طوری بخواهید ازش مواظبت کنید
حالا ان شا الله بدون delay بیاد و شما هم بدون bug های سرسام اور بازی کنید و کشفش کنید
ممکنه داستانش خیلی فوق العاده نباشه ، ولی مقدار زیادی از شوق بازی با لو رفتن داستان از بین میره .نقل قول:
پس لطفا از مطرح کردن داستان خودداری کنید تا طرفداران pc هم بازیش کنن ( مثل خودم!) :46:
خودتو ناراحت نکن دیگه من چیزی که دیدم رو گفتم زود جبهه گیری نکن پسر.نقل قول:
من نميدونم چرا دوستان PC Gamer ما خيلي علاقه دارن بحث مقايسه ي كنسول و پي سي رو بكشن وسط !!!
بعدم هميشه ميگن ما مظلوميم و شما كنسولي ها شروع ميكنيد !!!
جبهه نمیگیرمنقل قول:
نیازی هم به جبهه گرفتن نمیبینم
چون 2 بار واسه 360 تمامش کردم
و اگه واسه pc هم بیاد میتونم رو ultra high با 4xaa اجراش کنم رو 45 تا 50 فریم
مساله اینه که دلیل نمیشه چیزی که شما میبینی حقیقت باشه
و بیای اعلامش کنی واسه دیگران
تایید میشهنقل قول:
میشه کل کل رو همینجا تمومش کنید؟نقل قول:
هر کنسول و حتی pc ویژگی های خاص خودشو داره که برای طرفداران خودش قابل احترامه
من که فکر نمیکنم فرق خاصی بکنن ، کمی بهتر یا بدتر چه فرقی میکنه؟ ;)
ادامه بدید پستها پاک میشن
امیدوارم کاری نکنید که تاپیک قفل بشه
آقا اینجا همه میگن ما منتظریم برای pc بیاد بازی.مگه از طرف کپکام تایید شده؟؟؟؟؟شما به گیم اسپات یعنی اعتماد کامل رو دارید؟؟؟
نقل قول:
اون که معلومه برای pc میاد جوی وو :دی
حالا مهم تاریخشه عزیزم.کپکام که فعلا چیزی نگفته نه؟؟؟
در ضمن بابا جونگ وون که زنه.به من بگو هیون بین.
تاريخ عرضه هم داره ديگه اوايل تابستون منتشر ميشه توي گيم اسپات دقيق نوشته كي مياد
خب دیگه.گیم اسپات گفته.نه خود کپکام.اصلا شاید گیم اسپات یه بلوفی زده همه رو سر کار بذاره!!!نقل قول:
تاريخ عرضه هم داره ديگه اوايل تابستون منتشر ميشه توي گيم اسپات دقيق نوشته كي مياد
نهنقل قول:
کپکام اگر بگه فروش نسخه ی کنسولش میاد پایین ، چون اکثرا سیستم دارن
الآن چند نفر توی این تاپیک به خاطر این بازی کنسول گرفتن؟
خب کپکام با این کنسول ها قرارداد داره ، بعد بیاد بگه برای pc میاد فروشش کم میشه.
عوضش وقتی بگه برای pc هم منتشر میشه اکثر کسانی که کنسول و سیستم دارن نسخه ی pc رو هم میگیرن ، این میشه دوبرابر فروش
البته این نظر منه ، چون قضیه ی دویل می کرای هم همین بود.
دو سه هفته ی آخر اعلام میکنه که منتشر میشه ;)
ولي Maggy جان فكر نمي كنم گيم اسپات الكي بگه مسلما تاريخ انتشار تائيد شده كه گيم اسپات درج كرده كپكام تائيد كرده كه براي PC مياد اين بازي و تاريخش هم مشخص شده.
دوستان نگران نباشين كاملا درسته كپكام فقط ميخواد رو كنسول خوب فروشش رو بكنه بعد واسه pc هم مياد.تازه رو
pc با گرافيك بيشتر هم مياد.
بله مشخصا خواهد اومد گيم اسپات هيچ وقت حرف مفت نمي زنه
نقل قول:نقل قول:منم دقیقا منظورم همین بود!:31:نقل قول:
من فقط دلیل نگفتن کپکام رو گفتم (منظورم این بود که میخواد منتشر کنه ولی فعلا چیزی نمیگه و گیم اسپات اینو میدونه) ، وگرنه گیم اسپات هیچ وقت همچین ریسکی نمیکنه که بخواد تاریخ ریلیز الکی بده بیرون :46:
البته همونطور که هممون میدونم قبل از ریلیز بازی گفته بود با نسخه ی کنسولی میاد.حالا این بلوف نبود؟؟؟:31:نقل قول:
خب احتمالا قبلا همچین تصمیمی داشتن ، هر چی بوده ، گیم اسپات مطمئن بوده ، فراموش نکنید منبع معتبر بازی های کامپیوتریه ;)نقل قول:
از پست های اخیر به نظر میاد هنوز واسه Pc نیومده!:41:
و قرار نیست به این زودیا بیاد :13:
آخه من چه گناهی کردم Ps3 ندارم :19:
من چه گناهی کردم از قشر کم درامد جامعه هستم؟:19:
من رفتم امولاتور Ps3 بسازم :31:
-----------------
راسی یه نظر سنجی بزارید ببینیم نظر دوستان چیه در مورد این بازی
كاملا باهات موافقم اين سياست شركت هاي گيم سازي رو مي رسونه كه كلا با اينكه به صورت غير رسمي اطلاعات بازي رو در سايتهاي مختلف رو نمايي مي كنن ولي يقه خودشون رو كه ميگيري ميگن توي سايت ما هيچ خبري درج نشده همين ea و كونامي با اينكه اطلاعات بازي رو خودشون فاش كردن با اين حال هيچ خبري در رابطه با بازي آينده نميدن. تا اگه لازم شد همه چيز رو به يه باره تغيير بدن خيالشونم راحته كه چون خبري توي سايت خودشون درج نكردن مي تونن بزنن زير همه چيزنقل قول:
نه ديگه تا الانش بي كنسول بوديم اين يه سال رو هم بايد دندون رو جيگر بذاريم يه چيزي رو خدمت اونهايي كه سوداي كنسول نكست رو در سر دارند بگم زياد نگران نباشن امسال فيفا 10 واسه PC نكست اومد , اومد نيومد يعني سال بعد هم كنسول ها هستند در خدمتمون. ولي اگه 2010 شركت هاي بازي سازي مثل EA Sports نكست بدن واسه PC ديگه نسخه كنسول هاي نكست پيچيده ميشه حالا شما فرض كنيد رزيدنت ايول بعدي اگه بخواد بعد 4 سال منتشر بشه با گرافيكي بالاتر از نكست هم خواهد بود واسه PC يه جورايي ميخوام بهتون بگم كه 2010 سال آخر عمر كنسول هاي نكست خواهد بود پس خيلي روش حساب نكنيد مگه اينكه پاييز قيمت XBox360 بشكنه بشه زير 150 اونوقت ضرري نداره 1 سالي كنسول نكست بزنيم عقده اي نشيمنقل قول:
چی میگی؟؟؟150 تومن؟؟؟؟من رفتم کنسول نکست خریدم 600 تومن بعد این کنسول بیاد بشه 150 تومن؟؟؟؟مادر جان.نقل قول:
نه ديگه تا الانش بي كنسول بوديم اين يه سال رو هم بايد دندون رو جيگر بذاريم يه چيزي رو خدمت اونهايي كه سوداي كنسول نكست رو در سر دارند بگم زياد نگران نباشن امسال فيفا 10 واسه PC نكست اومد , اومد نيومد يعني سال بعد هم كنسول ها هستند در خدمتمون. ولي اگه 2010 شركت هاي بازي سازي مثل EA Sports نكست بدن واسه PC ديگه نسخه كنسول هاي نكست پيچيده ميشه حالا شما فرض كنيد رزيدنت ايول بعدي اگه بخواد بعد 4 سال منتشر بشه با گرافيكي بالاتر از نكست هم خواهد بود واسه PC يه جورايي ميخوام بهتون بگم كه 2010 سال آخر عمر كنسول هاي نكست خواهد بود پس خيلي روش حساب نكنيد مگه اينكه پاييز قيمت XBox360 بشكنه بشه زير 150 اونوقت ضرري نداره 1 سالي كنسول نكست بزنيم عقده اي نشيم
تازه این کنسول آش دهن سوزی هم نیست.تعداد کمی بازی انحصاری برا کنسول هست مخصوصا 360.حالا یکی بره ps3 بخره میگیم خوبه.رفته خریده چندتا بازی خفن مثل gow3.mgs4.kz2.lbplanet گیرش میاد.ولی 360 نه.من 4 5 تا بازی انحصاریش دارم.خیلی بدم میاد ازشون.مخصوصا halo و ninja gaiden2.
بابا دوستان خواهشا بازم شروع نکنین بحث اینکهکدوم کنسول بهتره عمر کنسول داره تموم میشه pc بهتره یا نه.
خواهشا فقط در مورد بازی re5 صحبت کنیم تا بازم جر و بحث الکی پیش نیاد
ممنون
بازی در کل خوبه ولی به پای اویل4 نمیرسهنقل قول:
راسی یه نظر سنجی بزارید ببینیم نظر دوستان چیه در مورد این بازی
والا ما از شما بيشتر طالبيم در مورد بازي حرف بزنيم ولي خوب مشكل اينجاست اكثر كاربران تالار بازي كنسولي نيستن و اكثرا PC Gamer هستند عين من واسه همين هست كه تاپيك زماني منفجر ميشه كه براي PC بياد بازي GTA IV كه يادته تا بازي واسه PC نيومده بود بحث هاي الكي بود ولي بعدش هر روز 5 صفحه تاپيك پيشرفت داشتنقل قول:
نقل قول:
درسته اکثر بازی خوررا به غیر از pc نمی تونن با کنسول دیگیی بازی کنن دیگه دلیلاشو خدتون میدونین :31:
به امید روزی که evil 5 رو تو دستام ببینم :19:
انشالله ميبيني ولي بازي كردن با كنسول چيز ديگري است من كه با كنسول بازي كردم اصلا خوب نبود داستان ان به گرد پاي اون يكي اويلا نميرسيد مگه واسه گرافيك كه اگه اون سري هم بودن مال پي اس3 از اين بهتر بودن به نظر شما اويل6توليد ميشه ؟
آره كه ميشه شك نكن محاله كپكام بيخيال اين بازي محبوب و پرفروش بشه. امسال تابستون ترم تابستاني برنميدارم همين re بازي هري پاتر شاهزاده دورگه و تنيس سگا واي خدا كدومش رو اول بايد بازي كنمنقل قول:
مگه بازی هری پاتر هم قشنگه؟
تنها کسی که دیدم هری پاتر بازی میکرد دختر عمم بود. :دی
چرا همه از رزیدنت مینالن؟
یعنی اینقدر مسخره هست؟
مسخره نيست ولي ظاهرا چون مثل اون 3 تا شماره ي اول بازي نيست دوستان حال نكردن باهاش :دي
اولا آره قشنگه هر چيزي هم كه به هري پاتر مربوط ميشه قشنگه اصلا عشقه هري پاتر...نقل قول:
در مورد ناليدن هم هميشه همينطوريه يه بازي كه مفت گير مياد همه ازش مي نالن بدبخت ژاپنيا 4 سال زحمت كشيدن روي اين بازي ما ايرونيا چپ و راست مي زنيم توي سرش انگار ما درست مي كرديم بازي رو از اين بهتر ميشد. خيلي بازيها هستن آدم به عشق يه چيز خاصي بازي مي كنه نمونه اش همين هري پاتر و رزيدنت ايول و فوتبال گيم (pes , fifa) و ... هست
پس يعني هر بازي كه ساخته ميشه قشنگه و بايد تعريف كنن ازش چون يه عده واسش زحمت كشيدن؟!نقل قول:
اونا زحمت كشيدن واسه جيب خودشون مگه مفتي كار ميكنن!
آدم خوبه يه كم براي عقايد و نظرات ديگران هم ارزش قائل بشه. اگه من خوشم بياد از يه بازي دليلي نداره كه ديگران هم حتما بايد خوششون بياد!
بله... نه اينكه شما هر بازي كه مي خريد 50 دلار بابتش پول ميدين واسه همين حرص مي خوريد... بيخيال بابا:19:نقل قول:
بله هركي واسه يه بازي زحمت كشيده نبايد ازش تعريف كرد ولي بعضي بازي ها رو ندن هم ندادند شما واسم كه نميسازيد بازي رزيدنت ايول از جمله بازيهايي هست كه تكه درست مثل gta كه تكه به قول معروف واسه اين بازيا بايد گفت همينه كه هست. اينم ندن ندادن هيچ كس هم نميتونه اعتراض كنه كه چرا بازي نمي سازي. راحت بگم ما كه قرار با 1000 تومن بازي كنيم از سرمون هم زياده رزيدنت ايول. در ضمن من خودم هم زياد از بازيها انتقاد مي كنم واسه همين به شما نمي تونم بگم انتقاد نكن ولي يه چيزي هم هست هر كي انتقاد مي كنه بهش مي گن پس تو تاپيكش چيكار مي كني حالا شما كه از رزيدنت ايول متنفر هستي چرا مياي تاپيكش اعصاب خودت رو خورد مي كني؟ البته بازم مختاري بعضيا دوست دارن اعصابشون خورد بشه:46:... راحت باش عزيز... هر جور راحتي ولي بايد رزيدنت ايول رو روي pc ديد هنوز كه نيومده اين همه شاكي پيدا كرده.
نقل قول:
اشتباهت دقیقا اینجاس re5 دیگه تک نیس چون جزو re های قبلی نیس حالا کاری ندارم خوبه یا بد فقط میخوام بگم اسمش re هستش و یه بازی اکشنه .بازی اکشن سوم شخص هم هزار تا نمونه داره عین re5
من كه 70 هزار تومن پاش پول دادم چي دوست من:31:
منم به بازي اعتراض نكم؟
در كل منم از 4 و 5 خوشم نيومد مخصوصا 5 چرا چون
ريميك 4 دقيقا:31:
پسر خوب با من مشورت ميكردي ميگفتم نرو كلي پول بده !!!نقل قول:
Killzone 2 نگرفتي رفتي اينو گرفتي ؟؟؟
واقعا از تو بعيد بود :دي
اونو كه گرفتم نويد جان همين ديروز:دي
خلاصه ما هرچي بگيم يه چيزي توي جيبتون داريد تحويل بديد خوب من كوتاه ميام و انشالله وقتي بازي براي pc اومد برميگردم. فعلا خداحافظ تا تابستون
بابا اینقدر به نسخه ی 4 گیر ندید.که بی نقص بود و بهترین بازی سال 2005 هم شد(چشم حسودا کور بشه)شوخی کردم.ولی خداییش این اویل5 هم اونقدرا بد نیست.همه چیش عالی.به غیر از موضوع ترس.و اینکه یک جورایی تکراری بود.