ولی بالاخره بردیم . قشنگ بازی کردن . دیدید چقدر تماشاگرامون مودب بودند .نپریدن وسط زمین؟؟؟؟؟:31:
ولی بالاخره بردیم . قشنگ بازی کردن . دیدید چقدر تماشاگرامون مودب بودند .نپریدن وسط زمین؟؟؟؟؟:31:
مبارکه مبارکه مبارک
فتحاللهزاده:
ميخواهيم بهترين نمايندهي ايران در آسيا باشيم
يك تيم اروپايي را براي خداحافظي "منصوريان" به تهران ميآوريم
مديرعامل باشگاه استقلال گفت: براي حضور قدرتمند تيم استقلال در ليگ قهرمانان آسيا برنامهي ويژهاي داريم و قصد داريم بهترين نمايندهي ايران در اين مسابقات باشيم.
علي فتحاللهزاده پس از قهرماني تيم فوتبال استقلال در گفت وگو با خبرنگار ايسنا اظهار كرد: مطمئن باشيد در فصل آينده 80 درصد بازيكنان فعلي در تيم استقلال باقي خواهند ماند.
وي افزود: "امير قلعهنويي" براي سرمربيگري تيم در فصل آينده به جمع ما پيوسته است، لذا حتي اگر استقلال قهرمان هم نميشد او در تيم ميماند و بنا داريم از تجربيات او در ليگ آينده استفاده كنيم.
فتحاللهزاده همچنين گفت: تيم استقلال روند نسبتا خوبي داشت، افراد زيادي براي اين تيم كار كردند، در ابتدا ناصر حجازي به جمع ما پيوست و پس از آمادگيهاي زيادي كه بازيكنان پيدا كردند كار به دست فيروز كريمي سپرده شد. او نيز گامهاي مثبت زيادي را براي پيشبرد تيم برداشت و پس از آن كار را به دست امير قلعهنويي سپرديم. انصافا قلعهنويي تاثير زيادي روي تيم و رسيدن به قهرماني در جام حذفي گذاشت. قلعهنويي با اردوهاي شبانهروزي و همچنين شارژ بازيكنان به لحاظ روحي نقش بسيار زيادي در اين قهرماني ايفا كرد.
وي همچنين درمورد خداحافظي عليرضا منصوريان به ايسنا گفت: بنا داريم تا با دعوت از يك تيم اروپايي به تهران مراسم خاصي را براي خداحافظي عليرضا منصوريان داشته باشيم.
علي فتحاللهزاده دربارهي اظهارات قلعهنويي پس از پايان بازي و عدم پاسخگويي دربارهي ماندن در استقلال نيز گفت: قلعهنويي شكستهنفسي كرده است. قلعهنويي 100 درصد در فصل آينده نيز سرمربي تيم استقلال خواهد بود.
وي اضافه كرد: بسيار خوشحالم كه دل هواداران استقلال را شاد كرديم و آنها را خوشحال به خانههايشان فرستاديم. ما روزهاي سختي را پشت سر گذاشتيم، به خصوص آن زمان كه تيم در ليگ برتر سيزدهم شد. اما خوشحاليم كه امير قلعهنويي توانست كار حجازي و كريمي را كامل كند و استقلال را به مقام قهرماني جام حذفي برساند.
فتحاللهزاده با اعلام اينكه بازيكنان استقلال به زودي پاداشهاي ويژهي خود از جمله پژو پارس را دريافت ميكنند، گفت: برنامههاي ويژهاي براي برگزاري جشن قهرماني استقلال داريم.
منبع : ایسنا
هر کی عکسهای بازی رو داره برامون بذاره
سلام.برا دعوا نیومدم ولی خب اینو نگاه کنید.باعث تنش نمیشه؟
هوادارای شما امروز که بحث تموم شده بود توی تاپیک ما زدن.اونوقت وقتی ما چیزی بگیم میگید دنبال کل کل هستید.نقل قول:
بنظر من مدیر عاملتون از تشتک سازی ورامین میاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مربی خارجی تون هم از دونقوز آباد میاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه وقتی به کله پوکتون نزنه برید مربی فرنگی بیارید ها میشه اری هان و اون بازیکنای پانامایی که اصلآ معلوم نیست پاناما کجای این نقشه دنیا هست که رفتید از اونجا چند تا توریست اوردید به عنوان بازیکن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با این وضع مالی به نظر من در اون گدا خونه رو تخته کنید وقتی تخته شد دیگه احتیاج به مربی خارجکی ندارید
زنده باد استقلال
اینم لحن مودبانه دیگه ای از ایشون
نقل قول:
تماشاگرهای ما کجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پس پس ها کجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ندید بدید ها بعداز سوت پایان بازی مثل وح---ی ها ریختن تو زمین و اون ابرو ریزی رو کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته باید بهشون حق داد بعد از این همه سال و صدقه سری استقلالیها و رشتی هاکه تو دوره اول لیگ پس پس ها جام رو از ما گدایی کردن یه جامی رو بدست اوردن که از گوشت سگ حروم تر بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چرا حروم تر بود چونکه با زدوبندو کمک داور و فدراسیون اونو از سپاهان دزدیدن
گزارش میکنیم.:27:نقل قول:
سلام
قهرمانی استقلال رو به همه هوادارا تبریک ميگم
ولی امروز کلی حالم گرفته شد
صبح که رفتم تیتر روزنامه هارو بعد قهرمانی استقلال بخونم واقعا حالم گرفته شد
به خاطر خبر فوت پدر مجتبی جباری
اونم در روز و هفته ای که بهترین بازیش رو انجام داد و روز تولدش بود
البته خواست خدا بوده
ان شاالله روح پدر جباری شاد باشه و خداوند بیامرزدش
موفق باشيد
فعلا
سلام
البته علی منصوریان هم از استقلال رفت
فکر ميکنم خیلی موقع خوبی رو برای اینکار انتخاب کرد.
موفق باشيد
فعلا
تیریک دوستان...
خداییش حقمون بود
پنجمين قهرماني استقلال در جام حذفي كشور رو تبريك ميگم، به اميد فتح جام باشگاههاي آسيا براي چهارمين بار.
منم به مجتبی جباری تسلیت میگم.
از دوستان هم می خوام که بحث ها رو تو اون تایپیک ها تمام کنند.
و اینجا ادامه بدیم. تا کسی خودشو قاطی نکنه.
آقایون بحثو تموم کنین.
ممنون.
خودمم یک برنامه داشتم ولی جواب نداد.نقل قول:
گوشیم W800 سونی اریکسون هست.
تماشاچیهای خوش خیال پگاه یک پارچه بزرگ درست کرده بودند که روش نوشته بود"آسیا ما داریم میایم"که عکسی تیم پگاه هم توش بود.آخر بازی تماشاچیهای استقلال این پارچه رو کندند و حسابی از خجالتش در اومدند.اینم عکسی از آخر و عاقبت این پارچه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظر محمدی در گفتگو با مهر:جباری قبل از گل خطا کرد / می خواستم روحیه استقلالی ها را پایین بیاورم
دروازه بان تیم فوتبال پگاه گیلان مدعی شد مجتبی جباری پیش از به ثمر رساندن گل دوم استقلال به روی وی مرتکب خطا شده است.علی نظرمحمدی در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان این مطلب افزود: زمانی که علیزاده اوت دستی را روی دروازه پگاه پرتاب کرد، توپ از مقابل مدافعان ما گذشت و به جباری رسید. من پیش از اینکه جباری به توپ ضربه بزند برای مهار آن خیز برداشتم که او پایش را بیش از حد معمول بالا آورد و به توپ ضربه زد که منجر به گل دوم استقلال شد. از نظر من که نزدیک ترین فرد به صحنه بودم، جباری پیش از به ثمر رسیدن گل صددرصد مرتکب خطا شد.
وی با اشاره به عملکرد تیمش در دیدار مقابل استقلال تهران خاطرنشان کرد: بازیکنان تیم فوتبال پگاه حداکثر تلاش خود را به کار بستند اما دیروز انگار روز خوب پگاه نبود و در مقابل بازیکنان استقلال در بهترین شرایط خود ظاهر شدند.
دروازه بان تیم فوتبال پگاه گیلان همچنین تاکید کرد: ما با اندیشه ارائه بازی تهاجمی وارد زمین شدیم و با سه مهاجم بازی می کردیم. اینها نشان می دهد که تاکتیک مان دفاع نبوده اما همانطور که گفتم استقلالی های در بهترین شرایط خود بودند و بازی خوب آنها ما را به دفاع مجبور می کرد. من تا به امروز کمتر دیده بود که مدافعان استقلال تا این اندازه خوب و کم اشتباه بازی کنند یا دیگر بازیکنان این تیم مانند امیر آبادی و علیزاده.
نظرمحمدی در پاسخ به این سئوال که "چرا در جریان بازی دست به کارهای تاخیری و تخریبی در جریان بازی می زنید؟"، گفت: من دروازه بان هستم و از انتهای زمین بر جریان بازی مسلط هستم. در جریان مسابقه احساس می کردم با بازی تاخیری باید جریان بازی را کند کرده و به سود تیم خود کنم.
وی با دفاع از عملکرد خود در جریان دیدار مقابل استقلال تهران گفت: من در این بازی عملکرد بدی نداشتم و به وظایف خود به خوبی عمل کردم. فکر نمی کنم در به ثمر رسیدن گل های استقلال مقصر اصلی و صددرصد باشم.
دروازه بان تیم فوتبال پگاه گیلان در واکنش به اعتراض هواداران تیم فوتبال استقلال تهران به عملکرد خود و برخی بازیکنان پگاه گفت: من با تماشاگران کاری ندارم و کار خود را می کنم. در طول بازی سعی می کردم با حرکات مختلف روحیه استقلالی ها را پایین بیاورم و به بازیکنان تیم خود روحیه بدهم، دیگر مهم نیست تماشاگران چه می گویند و چه نظری دارند!
نظرمحمدی در ادامه اذعان داشت: به هیچ عنوان انتظار نداشتم که تیم پگاه در ورزشگاه آزادی مقابل استقلال متحمل شکست شود. البته جذابیت فوتبال به همین غیر قابل پیش بینی بودن آن است. بطور مثال هیچ کس فکر نمی کرد ما در ورزشگاه آزادی 4 گل به استقلال بزنیم و یا اینکه اصلا در لیگ برتر بمانیم. اما ما در لیگ ماندیم و نتایجی کسب کردیم که همه از شکست 3 برصفر مان مقابل استقلال متعجب شدند. ما با عملکرد خوب خود انتظارات را بالا برده بودیم.
اتفاقا با این کارهاش باعث خنده اکثر بازیکنها و تماشاچیها شده بود.نقل قول:
نظر محمدی در گفتگو با مهر:جباری قبل از گل خطا کرد / می خواستم روحیه استقلالی ها را پایین بیاورم
جاتون خالی چقدر تماشاچیها این یارو رو مورد لطف و عنایت خودشون قرار دادند.
بابا خيلي جلفه اين دروازبان.نقل قول:
رو به روي استقلال و پرسپوليس هميشه از اين كارا ميكنه مردك.
سلام..
منم قهرمانیه استقلال رو به همه ی استقلالی های صبور تبریک میگم..
چرا فقط فهرمانیه آسیا ! انشاا.. ساله دیگه قهرمانیه لیگ، قهرمانیه جام حذفی و قهرمانیه جام باشگاهای آسیا..
راستی، یه سوال.. قبل از شروع لیگ، قهرمانِ جام حذفی و قهرمانِ لیگ با هم بازی میکنن ؟
90 رو دیدین؟؟؟
این نظر محمدی خیلی ×××× هست خیلی هم بیشتر از کپنش حرف میزنه.
----
اگه میدیدمش به قصد کشت میزدمش! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا حالم داره از این نظر محمدی به هم میخوره.
عقده ایی تر از نظر محمدی ندیده بودم .دست نشانم داخل برنامه نود داشت می ترکید از باخت تیمش در برابر بزرگترین تیم اسیا
مگه چی میگفتن.
این نادر دست نشان زیادی روش زیاد شده بود.
حرکات نظر محمدی رو یادتونه قبل از اینکه استقلال گل بزنه.مثل این که عقده داشته باشه .
اونایی که از تلوزیون نگاه میکردن اگه دیده باشن وقتی نظر محمدی یه توپ میگرفت یه جوری سینهاشو میداد جلو.
اه حالم بهم میخوره ازش.
امسال هنوز معلوم نیست این بازی برگزار بشه.اگه نظر منو بخوای این فدراسیون تسو نمیزاره این بازی برگزار بشه.نقل قول:
راستی، یه سوال.. قبل از شروع لیگ، قهرمانِ جام حذفی و قهرمانِ لیگ با هم بازی میکنن ؟
من که از همون اول تو تاپیک نظر سنجی قهرمان جام حذفی گفتم این یارو چه جور آدمیه.
این جور بازیکنها وقتی مقابل تیمهای بزرگ قرار میگیرند خودشونو نشون میدند و خدا نکنه که ببازند.
خوب شد برنامه نود اینها رو نشون داد تا مردم با جنبه اینها آشنا بشند.
هم نظر محمدی هم سید صالحی بعد از بازی پیروزی سپاهان.
مرتیکه 3 تا گل خورده 6 تا هم نخورده بعد میگه اگه میتونین تو رشت ما رو شکست بدین.بازی رفت یادش رفته که تو رشت باختند و شانس آوردند که بیشتر از یکی نخوردند.
جریان چی بود؟
مگه چی گفته بود اون کند ذهن؟
بیا برو تو این سایت 90 رو کامل ببین میرزه;نقل قول:
کد:www.iransima.com
جباري :روز تولدم عزا شدم مراسم تدفين پدر مجتبي جباري ،هافبک تيم فوتبال استقلال امروز در بهشت زهرا(س) برگزار شد.
پيکر پدر مجتبي جباري که روز گذشته دارفاني را وداع گفت،امروز در قطعه 230 بهشت زهرا (س) به خاک سپرده شد.
* در اين مراسم بسياري از بازيکنان و مسئولان تيم استقلال حضور داشتند تا بتوانند به جباري تسلي خاطر بدهند.
* عباس دارابي،کاظم برجلو و مجيد غلام نژاد نيز به نمايندگي از باشگاه سايپا در مراسم فوق حاضر بودند.
* نکته جالب توجه در مراسم امروز عدم حضور هيچ يک از مسئولان فدراسيون فوتبال بود:13: که اين مساله در نوع خود جالب است؛چرا که جباري بازيکن تيم ملي کشورمان نيز است.
* علي دايي سرمربي تيم ايران که نتوانسته بود در بهشت زهرا حاضر شود،پارچه نوشته اي براي تسليت گويي به جباري فرستاده بود.
* زماني که پيکر پدر جباري تشييع مي شد،مجتبي جباري به زير تابوت رفته و گريه کنان گفت : روز تولدم عزا شد.
کد:www.footballclub.ir
چند روز از این خبر میگزره.نقل قول:
جباري :روز تولدم عزا شدم مراسم تدفين پدر مجتبي جباري ،هافبک تيم فوتبال استقلال امروز در بهشت زهرا(س) برگزار شد.
پيکر پدر مجتبي جباري که روز گذشته دارفاني را وداع گفت،امروز در قطعه 230 بهشت زهرا (س) به خاک سپرده شد.
* در اين مراسم بسياري از بازيکنان و مسئولان تيم استقلال حضور داشتند تا بتوانند به جباري تسلي خاطر بدهند.
* عباس دارابي،کاظم برجلو و مجيد غلام نژاد نيز به نمايندگي از باشگاه سايپا در مراسم فوق حاضر بودند.
* نکته جالب توجه در مراسم امروز عدم حضور هيچ يک از مسئولان فدراسيون فوتبال بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که اين مساله در نوع خود جالب است؛چرا که جباري بازيکن تيم ملي کشورمان نيز است.
* علي دايي سرمربي تيم ايران که نتوانسته بود در بهشت زهرا حاضر شود،پارچه نوشته اي براي تسليت گويي به جباري فرستاده بود.
* زماني که پيکر پدر جباري تشييع مي شد،مجتبي جباري به زير تابوت رفته و گريه کنان گفت : روز تولدم عزا شد.
کد:
کد:www.footballclub.ir
این گلر پوگاه(با لحجه)بین نیمه لباسشو قرمز کرد بعد که همه هوش کردن لباسشو بوسید فک کنم برا همین سوراخ شد
90 رو کی نشون داد من چطور ندیدم؟شبا که جام ملتها نشان میده؟:41:نقل قول:
بابا این نظر محمدی کارش هینه مگه بازی با پرسپلیس نبود همش داشت غش میکرد
راستی دوستان قلعه نوعی برای سر مربیگری رفته ازبکستان؟؟؟؟؟؟؟
دیروز به خاطر یورو ساعت 8 و خورده ای نشون دادنقل قول:
من جمعه میخواستم برم دبی اقا نقلی رو تو فرودگاه دیدم داشت میرفت ازبکستان.کارش همینه مگه استقلالو تو لیگ قهرمان کرد در بدترین شرایط تیمو ترک نکرد.نقل قول:
سرمربیگری کجا؟ازبکستان؟؟
به گزارش خبرگزاري فارس، پس از اينكه شوراي برون مرزي با سفر پرسپوليس به ايالات متحده موافقت كرد، مسئولان استقلال هم براي حضور تيم خود در اين كشور رايزنيهايي را انجام دادند و قرار شد همزمان با سرخپوشان، به اين سفر عازم شوند.
در حالي كه اين تصميم از مدتها قبل گرفته شده بود، اقدامي كه به طور رسمي حكايت از سفر استقلال داشته باشد، صورت نگرفت.
سعيد نفريه در گفت و گو با خبرنگار ورزشي فارس، اظهار داشت: "احتمالا شوراي برون مرزي با انجام اين سفر مخالفت كرده است."
باتوجه به زماني كمي كه استقلال براي آمادهسازي در فصل جديد در اختيار دارد و عدم تدارك لازم براي انجام اين سفر، به ايالات متحده امريكا نخواهند رفت.
مگه ازبکا دیوانه شدن تیم ملیشونو بدن به این اقا.یه تیم باشگاهی معمولی موبایلم دستش نمیدن چون ممکنه بجا ارسال اسامی بازیکنا اونا رو sms کنه :31::27:نقل قول:
WaTeRsTyLeR بدجوری با قلعه نویی لج هستی.نکنه تو هم جزو اون کسانی هستی که بعد از برگشتش به استقلال رفتی جلوی باشگاه اعتراض کنی :دی
این خبر رو بخون و حال کن چجوری مچ قلعه نویی رو گرفتند.
براى بازارگرمى راه هاى زيادى وجود دارد اما مهم اين است كه چه راهى را انتخاب كنى تا حداقل «لو» نروى.
بسيارى از بازيكنان و مربيان براى ارتقاى مبلغ قراردادشان و حتى اين كه به تيم هاى بزرگتر راه پيدا كنند دست به اين كار مى زنند اما معمولا آنها «لو» مى روند. چون راه را اشتباه انتخاب مى كنند. اما در مقابل عده اى كه تجربيات زيادى در اين راه به دست آورده اند ديگر روش هايى را انتخاب مى كنند كه «لو» رفتن آن خيلى سخت است.
اما امير قلعه نويى مثل هميشه ريسك مى كند و باز هم از مذاكره با پاختاكور ازبكستان خبر مى دهد. اين در حالى است كه سايت رسمى باشگاه پاختاكور، اين مذاكره را تكذيب مى كند. اميرقلعه نويى كه پس از قهرمان كردن استقلال در جام حذفى همچنان قراردادش را تمديد نكرده درخصوص سفر به ازبكستان گفته بود: «به خاطر قولى كه به پاختاكور دادم بايد به اين باشگاه بروم.»آيا قلعه نويى به همراه دستيارش اميدطيرى به تاشكند رفت تا فقط به قولش وفا كند
اتفاقا قلعه نويى كه در خارج از كشور به سر مى برد در اين يكى دو روز به تماس هايش به خوبى پاسخ مى دهد و اصلا نگران هزينه رويينگ موبايلش هم نيست. او در مصاحبه اى كه صبح ديروز انجام داد در مورد مذاكره با پاختاكور اين چنين گفت: «به تاشكند آمدم تا از امكانات باشگاه پاختاكور بازديد كنم. در اين مورد يك جلسه هم با مديرعامل باشگاه داشتم و قرار است امشب (ديشب) هم با اعضاى هيات مديره صحبتى داشته باشيم و گزارش كار بدهيم.»
قلعه نويى در حالى اين جملات را بيان مى كند كه سايت رسمى باشگاه پاختاكور هيچ خبرى در اين مورد روى خروجى خود قرار نداده و از همه مهمتر اينكه مديرعامل باشگاه پاختاكور در ازبكستان حضور ندارد و براى انجام يكسرى مسائل مربوط به نقل و انتقالات راهى آلمان شده است.
البته امير قلعه نويى پيش از اينكه به ازبكستان سفر كند در جلسه اى كه با على فتح ا... زاده مديرعامل باشگاه استقلال داشت گفته بود كه سفرش تفريحى است اما از آنجا كه قلعه نويى درمصاحبه هايش از مذاكره با پاختاكور خبر مى داد باشگاه را بر آن داشت تا براى سايت باشگاه پاختاكور ايميل بزند و درباره وضعيت امير قلعه نويى و روند مذاكره او با پاختاكور سوالاتى را بپرسند تا لااقل در اين زمينه تكليف شان را براى فصل بعد بدانند.
سايت پاختاكور به سؤال باشگاه استقلال ساعاتى بعد جواب داد. در جواب آنها آمده است: «باشگاه پاختاكور هيچگونه مذاكره اى با امير قلعه نويى انجام نداده ضمن اينكه مديرعامل باشگاه پاختاكور در حال حاضر در آلمان به سر مى برد.»به اين ترتيب خيال باشگاه استقلال راحت شد اما سؤالى كه باقى مى ماند اين است: چرا امير قلعه نويى كه پيشنهادى از باشگاه پاختاكور ازبكستان ندارد و مذاكره اى با مسؤولان اين باشگاه انجام نداده، از مربيگرى در تاشكند حرف مى زند.
ایران ورزشی
به گزارش خبرگزاري فارس، با وجودي كه صابر ميرباقري مدعي است در مذاكرات خود با مسئولان استقلال قرارداد داخلي امضا نكرده و فقط قول شفاهي داده شده، مسئولان اين تيم هم مدعي هستند اين بازيكن با آنها قرارداد داخلي امضا كرده است. در آخرين بند اين قرارداد هم عنوان شده در صورتي كه وي نسبت به تعهداتش عمل نكند، بايد 100 ميليون تومان خسارت بپردازد.
مديران اين تيم مدعي هستند كه حتي اثر انگشت و امضاي صابر ميرباقري در انتهاي اين برگه ثبت شده است. با توجه به اين موضوع، اين باشگاه تهراني قصد دارد از وي شكايت كند.
صابر ميرباقري با وجود عقد قرارداد داخلي با سپاهان و استقلال تهران، روز چهارشنبه با تيم سايپا قرارداد يك سالهاي را به صورت رسمي امضا كرد.