آقا خداییش من که در حد لالیگا راضیم:10:
سرویس 512 من حدود 3 ماهه شبانه روز شده 2 مگ.یعنی 5 ساعت رایگانشم 2 مگه
الان این سرویس رو هیچ جا با این قیمت نمیده
Printable View
آقا خداییش من که در حد لالیگا راضیم:10:
سرویس 512 من حدود 3 ماهه شبانه روز شده 2 مگ.یعنی 5 ساعت رایگانشم 2 مگه
الان این سرویس رو هیچ جا با این قیمت نمیده
خوشا به حال شما!نقل قول:
سرویس من که فقط 1 ماه 2 مگ شد و دوباره برگشت روی 1 مگ!
منم در حد سری آ راضیم!
شانست زیاده منم یه سفارش بکننقل قول:
بستگی به منطقه مخابراتی هم داره ما مخابراتمون امامت هست 2 تا از دوستامم گرفتن برای اونا هم افتضاحه
( مشترک گرامی به جهت انجام تغییرات کلی در نوع بسته های خدماتی اینترنت پرسرعت این شرکت ، سرویس شما به
بهترين گزینه در سرویس های جدید فن آوا تغییر یافته، لذا خواهشمند است به هنگام شارژ مجدد دقت نموده و درصورت
نیاز به هرگونه اطلاعات تکمیلی در این خصوص، هماهنگی لازم با واحد فروش شرکت داده پردازی فن آوا بعمل آید.
تلفن : 88338833 و 82195315 )
این یعنی چی؟
برای من هم اومده.نمیدونم جریان چیه؟نقل قول:
توی لیست سرویس ها هم تغییری ندیدم!
کیفیت سرویس فن آوا توی اصفهان چجوریه ؟
می خوام ببینم سرعت دانلود نا محدودش چقدره ؟
مثلا 128
فن آوا کرج افتضاحه هم سرعتشون هم جواب دادنشون.زنگ زدم یارو برداشته .خوبه هم خودشو میشناسم هم صداشو میگه اشتباه گرفتید.:18: دوباره زنگ زدم همکارش میگه سرمون شلوغه :21: اینجاست که آدم مجبور میشه از زور استفاده کنه .
سرعت شبانه 1 مگ به 50 تا 60 رسیده !
برای من که خدا رو شکر سرعت شبانه سرویس 512 ، هنوز روی 1 مگه!:8:نقل قول:
من سرعتم 512،اما چه شبانه چه روزانه،سرعت دانلود 240 :دی :دی
خوب جرا خط دو مگ نمیگیری که سرعت دانلودت بشه 1000 ؟ :21:نقل قول:
دوستان من مودم را به usb کار میکنه ولی وقتی با lan میزنم ارور 691 میده
با 2 تا مودم و 2 تا سیستم چک کردم همتون همین مشکل را دارید با فن اوا؟؟یا مشکل از کانفیگ منه؟؟؟
با سلام
دوستان من با تعریفی که یکی از دوستان از فن آوا کرد تصمیم گرفتم که سرویس PG1-a رو بگیرم . سرعتش چطور هست؟ آیا محدود میکنند یا نه؟
من الان از شاتل ۱۲۸ کیلو بیت دارم که ماهیانه ۳ گیگ ترافیک هست ولی شب ها سرعت افتضاح هست و ترحیج میدم سیستم خاموش باشه. ولی روزا سرعت ۵۷ کیلو بایت هستکد:http://www.fanava-isf.com/main/index.php?option=com_weblinks&view=category&id=42&Itemid=138
در کل اگه دوستان راضی هستند که من سرویسم رو عوض کنم و از فن آوا بگیرم
با تشکر
شاتل افتضاحهنقل قول:
آی پی داینامیکه و همین رو دانلود مشکل ایجاد میکنه و به آنی سرعت صفر میشه
پینگ تایم بالایی هم داره
فن آوا سرعت شبانه ثابته و تغییری نداره
البته در تهران و در اسصفهان رو نمیدونم
ممنوننقل قول:
از دوستان اصفهانی کسی هست که از وفن آوا سرویس داشته باشه.
لطفا نظرشون رو در مورد سرویسشون بگن
با تشکر
جدیداد نمیشه مسنجر رو با فن اوا باز کرد
دوستان این آی پی های فن آوا چنده ست کنیم شاید درست بشه
سلام. دوستان كسي تو تهران از اين نامحدود هاي مصوب سازمان تنظيم مقررات و ... گرفته؟
لطفا وضعيتتون رو بگيد.
من 256 گرفتم سرعتش واقعا افتضاحه. بعضي سايت ها كه اصلا نمياد. براي مثال اسپيد تست.
نااميدم:41::2:سرعت دانلودم 5 كيلوبايته و اصلا يه چيز ميگم يه چيز ميشنوي.:18:
چرا با پشتیبانی تماس نمیگیری ؟نقل قول:
چه شهری هستی ؟ چه سرویسی ؟ هزینه چقدر ؟
تهرانم . سرويس 256 CRA .نقل قول:
15000 تومن ماهي.
موقع خريد پرسيدم سرويستون چطوره. يارو گفت يك به دهه ديگه!!! يه جور گفت كه اگه سرويس مزخرفي بود نتونم چيزي بگم.
شما زنگ بزن فن آوا مرکزی با خودشون صحبت کن،بگو سرعتم خیلی پایینهنقل قول:
88338833
بابا منم همین فن آوائم،دارم با 240 تا دانلود میکنم ! نباید شما که تهرانی تا این حد سرویست بد باشه
رفقا من محدوده پاسداران ام (تهران). سرویس اش این طرفا چطوره؟
دوستانی که سرویس حجمی استفاده می کنند و میگن 2 مگ شده، از کدوم سرویس استفاده می کنن (از بین سرویس های P)
بیچاره شدم تو این مدت از دست وایرلس، بیچاره!!
دوستانی کسی توی اصفهان فن آوا داره ؟ چطوری هاست ؟ سرعتش ثبات داره یا نه ؟
والا پاسداران رو نمیدونم،ولی طرف ما که عالیه :دینقل قول:
یعنی خدایی الان با هیچ شرکتی عوضش نمیکنم
شبانه روز چه حجمی و چه رایگان همش 2 مگ،یعنی ماهی 100 گیگ دانلود رایگان :27:
ضمنا من از نماینده فن اوا سرویس گرفتم،به شما هم پیشنهاد میکنم همین کار رو بکنی چون قیمتاش پایین تره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بنظرت این چه سرویسیه؟
نمدونم والانقل قول:
نکنه 2 مگ :دی ؟
آره 2 مگه :31::31:نقل قول:
شبانه از کی مجانیه و تا چند؟
اینم تست چند لحظه پیش من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی خودم رفتم تو کف پینگ :دی
---------- Post added at 12:08 AM ---------- Previous post was at 12:07 AM ----------
اینم 2 مگه من :21::21:نقل قول:
از 2 تا هفت
اینم تست سرویس 512 من ::8:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی الان یکی دو ماهی میشه که بعد از چند ساعت اینترنتم خود بخود قطع میشه و تا مودم رو خاموش و روشن نکنم ، دوباره وصل نمیشه!:41:
من فولادشهر هستم اولین بار به مدت یکسال از یک شرکت ای اس پی که بعدها فهمیدم سرویسشو از فن اوا می گیر ای دی اس ال گرفتم - کیفیت خط و سرویس دهی بطور متوسط خوب رو به بد بود مخصوصا سرعت دانلود (به نظرم زمانی که سرعن خوب بود که تعداد کاربران روی خط خیلی کم بودن سرعتش ایدهال میشد اما پشتیبانی افتضاحنقل قول:
هر وقت زنگ می زدی که تا مقلا 4 کیلو بایت دانلود نمی تونی بکنی یا سرعت اینترنت افتضاح میگفت ما که مشکلی نداریم سیستمتون ویروسیه جالبه گاهی حتی جواب تلفنم نمی دادن تنها خوبیش این بود که قطعی لینک نداشت حالا 2 ماهی است از شرکت دیگه سرویس می گیرم متاسفانه فقط یک هفته خوب بود بعد معلوم نیست دارن چکار میکنن ( بگفته خودشون دارن پهنای باندشونو از تهران زید می کنن) سرعت افتضاح روز به ورز قطعی لینکشونم زیاد میشه در واقع از چاه در اومدم افتادم تو چاه
در کل به نظر من همه ای اس پی مثل همن
چه کیفیتی هم داره پدر سوخته :31: من با وایرلس که معمولا پینگش عالیه (بر خلاف بقیه چیزاش)، اینطوری نگرفتم تا حالا. سرویس 2 مگه حجمیه دیگه؟نقل قول:
البته بستگی به منطقه هم داره. کدوم منطقه مخابراتی هست این؟
لیست نمایندگی ها رو دیدم برا تهران فقط خود شرکته:
کد:http://www.fanava.com/fanavadp_represents.html
من از شاتل خارج شدم
میخوام isp عوض کنم
از فن آوا راضی هستین ؟
پرداخت آنلاین برای شارژ کردن داره ؟
کانفیگ کردنش که دردسر نداره ؟ من گفتم نیازی به نصابشون ندارم !
اوضاع v.p.n چطوره ؟
دو تا سوال دیگه :
فن آوا سرعت شبانه رایگانش چطوره ؟
دانلود رایگان رو اتوماتیک محاسبه میکنه یا باید کانکشن عوض کرد ؟
نقل قول:1. راضیم. ولی این دلیل نمیشه که شما هم بگیری راضی باشی!نقل قول:
2. برای شارژ کردن پنل آنلاین داره.
3. نه مثل بقیه ADSL ها کاری نداره!
4. خوبه.
5. مثل روزانش هست.
6. اتومات حساب میکنه.
سرعتش خوبه ولی اگه مشکلی داشته باشی و با شرکت تماس بگیری هیچکس جواب نمیده روابط عمومی و ارتباط با مشتریشون صفرهنقل قول:
با سلام
دوستانی که فن آوا دارند میخواستم بدونم اگر سرعت 256 یا 512 رو ازشون بگیرم سرعت دانلود در طول روز و در شب چطوریه.
منظورم اینه که کلآ شبانه روز تا 1 مگ یا 2 مگ بازه یا نه همون سرعتی که قرارداد میبندیم رو دریافت میکنیم.
سوال دیگه اینکه در طول 1 ماه فطع و وصلی داره یا نه؟ و در آخر اینکه محدودیت دانلود برای کسایی که دانلود زیاد دارند قائل میشن یا نه؟
ممنون
با سلام
دوستانی که فن آوا دارند میخواستم بدونم اگر سرعت 256 یا 512 رو ازشون بگیرم سرعت دانلود در طول روز و در شب چطوریه.
منظورم اینه که کلآ شبانه روز تا 1 مگ یا 2 مگ بازه یا نه همون سرعتی که قرارداد میبندیم رو دریافت میکنیم.
سوال دیگه اینکه در طول 1 ماه فطع و وصلی داره یا نه؟ و در آخر اینکه محدودیت دانلود برای کسایی که دانلود زیاد دارند قائل میشن یا نه؟
ممنون
با سلام
ممنون
والا من که تا الان با پشتیبانی مشکلی نداشتم و خیلی خیلی هم راضیمنقل قول:
سلام :11:نقل قول:
من خودم الان حدود 2 سال و 2 ماه هستش که مشترک نماینده فن آوا هستم،تا خرداد امسال دقیقا طبق قرارداد سرویس میدادن،یعنی 512 بود و سرعت هم بین 57-68،دقیقا همون چیزی که میگفتن رو میدادن،تو هیچ ساعتی از روز هم افت نداشت،سرعت شبانه هم دقیقا نصف روزانه بودش،از 2 تا 7 من 500 مگ دانلود میکردماز خرداد ماه به بعد،سرعتم شد 2 مگ،یه روز بعدش،حدود 10 دقیقه قطع شد،زنگ زدم پشتیبانی گفتم،خطم رو ریست کردن دوباره برگشت رو 512 :13:
اما از فرداش بعد از 5 دقیقه قطعی سرعتش اومد ر 2 مگ دوباره،از اون موقع هم 2 مگ مونده،وچه شبانه چه روزانه همون 2 مگ هستش
در مورد قطعی،میتونم بگم تا موقعی که سرعتم باساس قرارداد بودش،یعنی حدود 1 سال و 9 ماه،در نهایت 10 بار قطعی داشتم،که بیشترشون هم قطعی های سراسری بودش،نهایتا 3یا 4 بار قطعی از فن آوا بود،و انصافا از این جهت واقعا عالی :46:
از موقعی که سرعتم رفته بالا تا الان شایدحدود 20 بار قطعی داشتم،اما تایم شون معمولا بیش تر از 5 دقیقه نمیشد،در کل بخوام بگم،بسیار بسیار راضی هستم و اصلا با هیچ شرکتی عوضش نمیکنم،خونمونم یه زمان بخوایم بفروشیم داشتن این سرویس رو به عنوان مزایاش ذکز میکنم :دی
1. اگر از سرویس هایی که شبانه رایگان داره بگیری، سرعت در روز و شب یکسان هستش!نقل قول:
2. همون سرعت رو میده ولی برای بعضی مناطق سرعت بالاتر میره!
3. برای من یکی دو ماهه که خود بخود قطع میشه، و تا مودم رو خاموش و روشن نکنی وصل نمیشه.
4. محدودیت حجمی داره - منظورتون رو از محدودیت دانلود برای کسایی که دانلود زیاد دارند ، متوجه نشدم!