امنیا چنده ؟
Printable View
امنیا چنده ؟
Touch 2 . شک نکن!نقل قول:
دلیل؟؟؟؟؟نقل قول:
خودم ایکس 1 رو بیشتر پسندیدم
تاچ2 قیمتش بالاست و خیلی هم خوش دست نیست.
ایکس 1 به خاطر رزولیشن خیلی بالاش یه کم آیکون هاش کوچیکه.
3 جی قیمت مناسبی داره در ثانی امنیا لایت هم به بازار بالاخره اومد به قیمت 270 هزار توما بدون گارانتی هنوز مایکروتل وارد نکرده.
یه dieamond 2 کار کرده هستش میگه 400 تا
گارانتیش بیشتر از 1سال مونده (گارانتی یاس)
ظاهرش تمیزه
به نظرتون خوب میگه؟
باید چه نکاتی توجه کنم که نشونه سالم بودنش؟؟:20::20:
الان نوش بدون گارانتی میدن 420 چرا نوشو نمیخری؟
450 هم نو با گارانتی اصلی.به نظرم اگه زیر 360 گفت بدک نیست.
سلام.نقل قول:
یعنی چی؟!!!!:18:
یاس کلا" گارانتیش 1 ساله چطوری این گوشی کارکرده بیشتر از یک سال از گارانتیش مونده؟!!!!:18::46::11:
آقا قیمت دقیق Tattoo با گارانتی اصلی ندارین ؟ بعد وایسم بعد عید ارزون تر میشه ؟ اگه آره که به magic فکر می کنم
بدجوری windows mobile دلمو زده بعد این همه وقت :دی
سلام --آقا تو چند روز آتی میخوام از بین diamon2 و omina2 هر کدومشون رو که کارکردشون رو گیر آوردم بخرم؟ میشه یه قیمت حدودی بدین (کارکرده شون )
بعدشم تو سرعت omina 2خیلی از diamon 2 سرتره یا نه اونقدر ها هم محسوس نیست؟ یه سوال دیگه به نظر شما پوسته ی تاچ فلوی اچ تی سی قشنگتر و جذابتره یا تاچ ویز سامسونگ ؟
گارانتی یاس 24 ماه است
گوشی x1 با گارانتی چنده؟
گارانتی کامتل معتبره؟
چطور میتونم از صحتش ممئن بشم؟
:20:
نقل قول:
سلام.
به به آسته میای آسته میری میترسی کی شاخت بزنه؟
تو دیگه این سوالات رو واسه چی میپرسی ؟!!!قبل از عید بخرم؟ بعد از عید بخرم؟:31:
گارانتی کامتل برای x1 معتبره؟:10:
برای اینکه زودتر به جواب برسید
برای قسمت گوشیها
به بخش خودش سر بزنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می خوام برم سراغ tattoo نمی تونم از اومنیا دل بکنم ! البته دسته ناظم مدرسست :دی :27:نقل قول:
نظرتون در مورد tattoo چیه؟سیستم عاملش خوبه کار کردن باهاش راحته؟برنامه واسش زیاده ؟
گوشی بدی نیستنقل قول:
ولی اندروئید هست باید در نظر داشته باشی .
اینترفیس اندروئید اچ تی سی با بقیه گوشیها مثل موتو و سونی فرق داره؟چه مزیت هایی داره؟
برنامه واسش هست؟
از نظر سخت افزاري و قابليت نصب ويندوز و ساير برنامه ها دياموند 2 با htc tuch2 تفوت دارند كدوم بهترند؟ممنون
با سلام
من ميخوام يك ppc درحد350تومان بخرم ونظرم بين tattoo و touch2 است به نظر شما كدام بهتر است ومزاياش نسبت به ديگري چيست
براي من دوربين مهم نيست سرعت مهم است ونصب برنامه وخوش دست بودن وكيفيت ساخت خوبي داشته باشد
راستي يك سوال درمورد اندرود وان اينكه اين سيستم عامل درنصب برنامه هاي جاوا محدوديتي ندارد
يا حق
این 2 گوشی دقیقا عین هم هستندنقل قول:
شاید بشه گفت تنها تفاوتشون فقط سیستم عامل هست
یکی آندروئید و یکی ویندوز موبایل
کمی هم باطری تاچ 2 از تاتو قویتره
من کاملا ناشی هستم. این ماجرای مشکل بلوتوث در گوشیهای آندروید چیه؟ آیا مشکل همیشگیه یا گوشیهایی که هنوز به بازار نیومدند، مشکلشون برطرف میشه؟
مشکلش با آپدیت حل میشه البته بسته به اینکه گوشیتون چی باشه.:11:نقل قول:
سلام
میخواستم ببینم با 500-600 تومن بودجه بهترین انتخاب پاکت پی سی چیه ؟ X2 یا سری های HTC؟
اگه میشه مدلشم بگید
نظرم روی omnia 2 هستش ..
تایید می شه . بهترین گزینه با توجه به امکانات و قیمت omnia II هستش
اقا چرا هیچیک از پاکت پی سی ها رزولوشن بالاتراز 65000 رنگ ندارن؟اگه 16 میلیون رنگ هست لطفآ معرفی کنید برندش فرقی برام نداره
نقل قول:
ویندوز موبایل به غیر از وین 7 که هنوز نیومده قابلیت ساپورت 16 میلیون رنگ رو نداره دوست عزیز...
اگر منظورت کیفیت صفحه نمایش مطلوب هستش .. شما امنیا 2 رو برداری به جرات میتونم بگم در رده پاکت پیسی برترینه و در رده بندی کلی هم صفحه نمایشش جز 10 صفحه نمایش برتر هستش ... از این لحاظ خیالت راحت
به نظر من اصلا سمت سامسونگ نرو.
htc یه چیز دیگس تا نداشته باشی نمی فهمی چی میگم.مخصوصا hd و hd2 .اصلا کلاس بالاتری داره.من خیلی قیمت جدید رو نمی دونم ولی فکر کنم hd و dimond 2 رو که البته مورد دوم خیلی ارزون تره میتونی بخری.اگه می خوای حال دنیا رو ببری 100 تا بذار روش hd2 رو بخر.لامصب رقیب نداره.
htc برند معنا بخش به پاکته.این رو فراموش نکن.حتی اگه سام یه ذره تو یه مدلهای مشابهش با htc سی پیو یا دوربینش قدری قویتر هم باشه ولی htc یه چیز دیگس.
عجبا!!نقل قول:
همه میدونن hd2 غول بازاره.من نمی دونم چی بگم.
راجع به صفحه هم همین بس که:
1-بزرگترین صفحه
2-تاچ خازنی فوق العاده حساس
3-کاملا ضد خش
4-تصویر وضوح خیلی خیلی بالایی داره.درست مثل عکسها ش می مونه.من با اینکه دو ماهه دارم ولی بعضی اوقات از شفافیت تصویرش تعجب می کنم.
بدون شک صفحش تکه.
راجع به سی پی یو و رم دیگه چیزی نبگویم برهمگان واضح بید.
نقل قول:
سلام.
دلیل منطقی؟ (البته منظورم تایید و یا رد HTC یا سامسونگ نیست فقط میخوام دلایلتون رو بدونم.):11:
---------- Post added at 12:28 AM ---------- Previous post was at 12:24 AM ----------
نقل قول:
سلام.
این دلیل بر برتری برند نیست .دلایلتون در مورد برتری برند رو بفرمایید.:11:
یه نگاه به این تاپیک بندازید اگر جوابی داشتید به همراه دلیل منطقی بفرمایید
نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=392639
دوستان pocket viewer همون پی سی پاکت بید؟
ایشون میگه برترین پاکت پی سیه .نقل قول:
وقتی یه گوشی از نظر سی پی یو رم و صفحه نمایش بالاتر از یه گوشی دیگه باشه اون هم در مورد پاکت پی سی که بحث دوربین و صدا خیلی مطرح نیست شما چه نتیجه ای دیگه ای می تونید بگیرید.
در مورد صفحه نمایش و کیفیت اون هم معمولا با گذاشتن دو گوشی بغل هم راجع به کیفیت بحث می شه حالا بماند که تکنولوژی خازنی در کل جدید تره و راحتی بیشتری رو برا ی کاربر ایجاد می کنه.
دیگه چطور باید برتری یه گوشی رو به دیگری باید بررسی کرد دوست من.اگه اینها رو در نظر نگیریم باث بگیم هر گوشی ای خوشگل تره بهتره.
ممنون از شما ولی بعضی دوستان که سامسونگ دارن بیش از حد تعصبی که به نظر من بجا هم نیست از خودشون نشون می دن.گوشی ما هم تا چند ماه دیگه رقیب قویتر پیدا می کنه ولی من نمیام بگم مال من بالاتره.
مشکل همینجاس دیگهنقل قول:
ایشون میگه برترین پاکت پی سیه .
دقیق نخوندی چی میگه
اون دوستمون پرسید ویندوز موبایل چرا بیشتر از 65 هزار رنگو نشون نمیده ... بعد جواب داد که تو کیفیت خیلی تاثیری نداره ... اگه امنیا 2 رو ببینی کیفیت صفحش تو پاکت پیسیا بهترینه و جزو 10 تای برتره
پس منظورش کل گوشی نبوده بلکه کیفیت ال سی دیش بوده که درستم گفتمنقل قول:
گر منظورت کیفیت صفحه نمایش مطلوب هستش .. شما امنیا 2 رو برداری به جرات میتونم بگم در رده پاکت پیسی برترینه و در رده بندی کلی هم صفحه نمایشش جز 10 صفحه نمایش برتر هستش ... از این لحاظ خیالت راحت
ولی تو یه پست شما گفتی دنبال سامسونگ نرو
حالا این حرف بی منطقه و از روی تعصبه یا چیزی که دوستمون گفت ؟!
ممنون از شما ولی آخه خیلی تعجب کردم سامسونگ !!!!!
قیمت HTC HD2 چنده و Omnia چند ؟
ضمنا چرا هیچ صحبتی از Xperia X2 نکردید ؟
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز،
آقا من میخوام یه پاکت پی سی تا حد 500 تومن بگیرم. میخواستم یکم راهنماییم کنین.
ضمنا : دوربین زیاد واسم مهم نیست ولی پخش ویدئو و آهنگش خوب باشه. مهمترین نکته هم از نظر من اجرای نرم افزارهای مختلف هست. خوش دست بودن هم واسم مهمه .
خودم بین هیرو و دیاموند 2 شک دارم. هیرو خیلی خوشگله ولی میترسم با نرم افزاراش به مشکل بر بخورم. میگن بلوتوثشم که مشکل داره . کلا از آندروئید میترسم. اگه راهنماییم کنین ممنون میشم.
اگه مدل خوب دیگه ای هم مد نظر دارین خوشحال میشم بدونم.
امنیا 2 همون چیزیه که میخاینقل قول:
از دایموند 2 خیلی بهتره
تعجب ندارهنقل قول:
ببین اگه پول hd2 رو داری و مشکلی با سایزش نداری بگیر
اگه نداری امنیا2 قیمتش 480 90 تومنه
از x2 بهتره
مثلاً
نیم اینچ صفحش بزرگتره
amoled
تاچ حساس تر
16 گیگ مموری داخلی
اسپیکر قویتر
فیلم برداری بهتر
2تا فلش
سی پی یو 800
و...
سلام . دوستان به نظر شما ارزش داره به خاطر صفحه خازنی X1 نخرم و به جاش HTC Magic بخرم ؟ به تفاوت های سیستم عامل آشنا هستم . اگر مقایشه ای در ایم مورد باشه که منو قانع کنه 70-80 تومن اضافی خرج کنم . ممنون میشم دوستان لینک بدهند .
سلامنقل قول:
تاچ x1 خوبه و موردی نداره
بخاطر تاچ فکر نکنم ارزششو داشته باشه
یه چیزی هم بگم
بعضیهای تاچ مقاومتی را بیشتر از خازنی دوست دارند
در کل x1 از مجیک بهتره
حالا اون آندروئید هست بحثش جداست