آقا من بازی رو با گرافیک 256 و رم 512 و سی پی یو 4.2 اجرا کردم ...گرافیکش رو یه درجه اوردم پایین رزولوشنش رو Details آوردم پایین الان بدون مشکل دارم بازی می کنم
Printable View
آقا من بازی رو با گرافیک 256 و رم 512 و سی پی یو 4.2 اجرا کردم ...گرافیکش رو یه درجه اوردم پایین رزولوشنش رو Details آوردم پایین الان بدون مشکل دارم بازی می کنم
control panel را بیار و بعد sound and audio devices .نقل قول:
سر برگ audio رو انتخاب کن.
از قسمت sound playback ، گزینه advance رو انتخاب کن.
سربرگ performance رو انتخاب کن. قسمت hardware acceleration رو روی basic بذار.
سلام !
کسی می تونه بگه موتور پایه این بازی چیه ؟
واسه یه کنفرانس می خوام . اگه جواب بدین ممنون می شم !!!
با این مشخصات میشه بازی را اجرا کرد
مادر برد :Abit 945
رم:2 گیگ
گرافیک : جیفورس 6500
سی پی یو: 4 اینتل 1 مگ کش
وظيفه بود دوست عزيز! با بررسي پيغام هاي مخفي در پايان بازي كاملا ميشه حدس زد كه قسمت هاي بعدي در كدام مكانها اتفاق خواهد افتاد.نقل قول:
براي اطلاع بيشتر فقط اين رو ميتونم بگم كه Desmond Miles به احتمال زياد كاراكتر اصلي بازي خواهد بود و علاوه بر قابلیت Eagle Vision داراي قابليتهاي ديگري خواهد بود.
در صورتيكه در مورد قسمت هاي بعدي اطلاعاتي منتشر بشه در تاپيك همان بازي ارايه ميشود.
موتور پايه اين بازي Scimitar ميباشد.نقل قول:
assassin's creed از موتور پایه ی Scimitar استفاده میکنهنقل قول:
نقل قول:
موتور پايه اين بازي Scimitar ميباشد.
خیلی ممنون !نقل قول:
assassin's creed از موتور پایه ی Scimitar استفاده میکنه
کمک بزرگی کردین ....
آخرش معلوم شد دیگه جای اون ها (همون شئی های فرا طبیعی) اگه توجه کرده باشید یکیش هم تو جنوب ایران بود . همون جایی که تازگی های (در واقعیت ها) یه شهر پیدا کردن فهمیدن قدمت از پرسپولیس هم بیشتر !!!
از e-mail ها که دیگه داستان لو رفت ! :31:
-------------------------------------------------------------------
Stay for Assassins Creed 2 but After POP:Prodigy
-------------------------------------------------------------------
دوست عزیز حق با شماست من چون عصبانی بودم کمی تند رفتم اما راستش نمیتونم الان بازی کنم و ببینم که درسته یا نه چون سیستمم پیشم نیست تا 1 ماهه دیگه!!!نقل قول:
اگر کسی از دوستان میدونه نسخه سایت مشکل داره لطفا بم بگه تا یه فکری به حالش بکنم....:2:
نسخه سايت هيچ مشكلي نداره و بازي كاملا سالم است پس نگران نباشيد.نقل قول:
دوستان ماجرای این بازی چیه.......لینکی چیزی نیست کلشو توضیح بده من سر از بازی در نمیارم هی میرم اینو اونو میکشم بدون اینکه بدونم چرا؟؟
یکم بسرچ همه چی هستش همه چیو گفتن:20:نقل قول:
من از مشهد گرفتم و 3 Dvd بود. 2 مرحله نصب هم داشت. اول فشرده و بعد نصب. نكته عجيبشم اين بود كه در هر دو مرحله حجمش حدوداً 10gbبود و بعد از نصب هم حدوداً شد 6.65. توي مشهد هر جا مي رفتم، ميگفتن نسخه اصلش 3 حلقه هست!!!
من نسخه نصفه بازی رو گرفتم (همون که توی مرحله 3 هنگ می کنه) مشکلی که داشتم این بود که بازی توی ویندوز XP به صورت صحنه آهسته اجرا می شد.
دلیلش هم ضعیف بودن CPU من بود که مدلش Pentium4 2.8GHZ هست. ولی کارت گرافیکم 8600GT DDR3 با قابلیت DX10 هست. وقتی بازی رو روی ویندوز ویستا نصب کردم، و با DX10 اجراش کردم (توی XP نمی شه گویا!) مشکل تا حد زیادی برطرف شد. (الان فقط زمانی که افکت های به خصوص مثل زمان کشتن افراد دشمن نمایش داده می شه صحنه آهسته می شه و در کل قابل تحمله. من 4 مرحله رفتم...) پس در صورت امکان بازی رو با DX10 اجرا کنید. یعنی برای اجرای بازی از درون فولدر نصب روی فایل AssassinsCreed_Dx10 کلیک کنید.
فکر می کنم ویندوز ویستا DirectX10 رو روی خودش داره (از اول)، در حالی که برای XP باید DX10 نصب بشه.
برای اینکه بفهمید کارت گرافیکی از DX10 پشتیبانی می کنه یا نه می تونید نرم افزار GPU-Z رو نصب کنید. لینک دانلود:
کد:http://www.softpedia.com/progDownload/GPU-Z-Download-85523.html
سيستمت بد نيست ولي گرافيكت نميكشهنقل قول:
با این مشخصات میشه بازی را اجرا کرد
مادر برد :Abit 945
رم:2 گیگ
گرافیک : جیفورس 6500
سی پی یو: 4 اینتل 1 مگ کش
دوست عزيز dx10 رو xp نصب نميشه اصلا براي xp ساخته نشده.نقل قول:
دوست عزیز! به پست اول مراجعه کنید.نقل قول:
"لا شيء واقع مطلق, بل كلٌ ممكن"نقل قول:
نوشته شده توسط djmd
"هیچ چیز برای همیشه پا بر جا نیست, هر چیزی ممکن است"
توضیح: این سوال به صورت پیغام خصوصی مطرح شده بود که در این تاپیک جواب داده شد.
دوستان کسی میتونه داستان کامل این بازی رو به من بگه؟
مخصوصا اینکه در آخر چه شد؟
بری الطایر و دسموند چه اتفاقی افتاد؟؟
دوست عزیز! به پست اول مراجعه کنید.نقل قول:
Patch 1.02 این بازی به اندازه 35MB منتشر شد. این Patch شامل تصحیح چند باگ + تصحیح پشتیبانی از Direct X 10.1 و در Windows های x64.
سلام دوستان
من وقتی بازی assassin creed را بازی میکردم مشکل صدا داشتم ( صدای حرف زدن کاراکتر ها نمی آمد ولی بقیه صدا ها بود ) بعد روی کامپیوترم ویندوز ویستا نصب کردم و مشکل صدا حل شد ولی اینبار مشکل گرافیک پیدا کردم دوباره از سایت کارت گرافیکم آخرین درایور را داونلود کردم و مشکل گرافیک حل شد بعد با آرامش خاطر شروع به بازی کردم تا اینکه در مرحله 3 یا 4 وقتی از دروازه یک شهر که فکر کنم اورشلیم بود بازی ارور زیر را داد و بیرون پرید
Problem signature
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: AssassinsCreed_Dx9.exe
Application Version: 1.0.0.1
Application Timestamp: 47b40000
Fault Module Name: AssassinsCreed_Dx9.exe
Fault Module Version: 1.0.0.1
Fault Module Timestamp: 47b40000
Exception Code: c0000005
Exception Offset: 005a892b
OS Version: 6.0.6001.2.1.0.256.1
Locale ID: 1033
Additional Information 1: fd00
Additional Information 2: ea6f5fe8924aaa756324d57f87834160
Additional Information 3: fd00
Additional Information 4: ea6f5fe8924aaa756324d57f87834160
سیستم من هم به شرح ذیل است :
mb : asus p5b
cpu : core 2 duo 2.4 E6600
vga : asus geforce 7950 gtx
ram : ocz 2 gig ddr2 bus 800
hdd : wd 250
windows vista 32 bit ultimate
در ضمن این فایل که ارور میده یکی از فایلهای کرک بازی است که در مسیر بازی کپی کردم آیا مشکل
:41:حل شدنی است یا اینکه از خیر بازی بگذرم
جواب سوال شما در این پست داده شده:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2404166&postcount=5813
دوستان با اين سيستم چطور اجرا ميشه.
cpu core2 dou e4600 2.4
ram 2gb
vga 512 8600
با سلام و عرض خسته نباشيد خدمت همه دوستان
ميخواستم بدونم كه اين بازي ارزش خريدن و بازي كردن رو داره يانه
واين كه براي اين بازي نسخه تقلبي هم وجود داره يا اينكه همه نسخه هاي اين بازي اصل هستند وهيچ مشكلي ندارند
بازی در حد خوبی اجرا میشه و مشکلی نخواهید داشت.نقل قول:
بله! ارزش خریدن رو داره ولی میتوانید قبل از خرید, برای آشنایی با بازی پست اول رو مطالعه کنید.نقل قول:
متاسفانه نسخه دزدی این بازی 1 ماه قبل از انتشار رسمی بازی برای PC در بازار پخش شد که نسخه ایراد دار به حساب میاد. توصیه میشه که حتما نسخه فاینال رو خریداری کنید.
بازيو تازه شروع كردم .:20:
واقعا حركات نرم و جالب كاركترها در بازي قابل تحسينه /// :8:
البته به نظرم روند بازي يه خورده كند مياد. :13:
من با 7600 gt و 1.5 گيگ رم در 1024*768 ميتونم فول اجرا كنم .
من به يكي از شهر ها كه داخل ميشم هنگ ميكنه
آيا اين مشكل در همون زود اومدن بازي و ايرادهايي كه ميگند داره، به اون مربوط ميشه ؟
دوست عزیز! اگه شهر مورد نظر, اورشلیم باشه و هنگام ورود به این شهر به این مشکل بر بخورید, پس نسخه بازی شما دزدیه (ناقص) و باید دنبال نسخه فاینال برید.نقل قول:
کد:http://www.uplod.ir/download.php?file=720825
کد:http://www.uplod.ir/download.php?file=674866
بعد از نصب كردن بازي اين پيغام اومد
لطفا يكي به او دوتا عكسي كه اون بالا گذاشتم نگاه كنه و راهنماييم كنه كه بايد چي كار كنم تا بتونم بازي كنم
از پیغام اول مشخصه که CPU شما با حداقل امکانات برای اجرا نمیخونه و ضعیفه ... توصیه میکنم دنبال CPU های چند هسته ای باشید.نقل قول:
(حداقل CPU باید Dual core 2.6 GHz Intel Pentium D یا AMD Athlon 64 X2 3800 باشد.)
اما از پیغام دوم مشخصه چون این بازی کرک نشده پس اجرا نخواهد شد.
تو نقشه اسم شهر را Jerusalem نشون ميشده كه فكر كنم همونيه كه شما ميگيننقل قول:
اون دو تا شهر را تموم كرده بودم فقط مونده اين شهر
حيف شد داشتيم تازه گرم ميشديم
ولي خيلي بازي باحاليه مخصوصا با گيم پد بيشتر حال ميده !
گرافيكش crysis و .. را هم پشت سر گذاشت
حالا آخر بازي چجوري تموم ميشه ؟
نقل قول:عكس دوم كه گوياي كرك نشدن هست كركش كني حلهنقل قول:
و عكس اول هم همانطور كه هوس عزيز گفتند مربوط به كم بودن سي پي يو ميباشد و مال من هم ضربدر زده بود
ولي من با نظر ايشون مخالفم چرا كه من با سي پي يو 3 فول اينتل بازي را اجرا ميكنم
من الان كه همه چي را تموم كردم به غير از شهر ارشليم كه اونم اشكال از بازي هست كه خريدم و نميره،
همه آيتيمهاي گرافيكي در آخر گذاشتم و سرعت هم خوب هست (فقط يه كمي بعضي جاها كند ميشه كه قابل قبول هست)
داستان بازی در پست اول ارایه شده است. میتونید مطالعه کنید.نقل قول:
راستي يه سوال ديگه وقتي از بازي ميخواهي بپري بيرون جايي برا خروج نداره
من مجبورا با Alt+F4 ميام بيرون واسه همين تنظيمات كنترل سيو نميشند جريان چيه ؟
نقل قول:
دوست عزيز خيلي متشكرم از اين راهنمايي شما:11:
ولي يك سوال دارم:13:
چه طوري ميتونم اين بازي رو كرك كنم:46:
لطفا راهنماييم كنيد :20:
دوست عزیز! برای خروج از بازی در صورتی که در نقش Altair باشید, کلید Esc رو بزنید - بر روی Exit Memory و سپس Yes کلیک کنید.نقل قول:
در نقش Desmond بر روی Exit Animus کلیک کنید - دکمه Esc رو بزنید - بر روی Quit Game و سپس Yes کلیک کنید.
هر کلید رو که مایل هستید رو بزنید - Profile مورد نظر رو انتخاب کنید - بر روی EXIT و سپس Yes کلیک کنید.
دوست عزیز! برای کرک بازی کافیه از DVD فایل کرک رو که معمولا در پوشه ای به نام CRACK و یا بعضی وقتها هم در پوشه PATCH موجوده, بر روی فایل اجرایی در محل نصب بازی کپی کنید.نقل قول:
در صورتی که فایل کرک موجود نباشه میتونید از این آدرس دریافت کنید:
کد:http://www.gameburnworld.com/dl/dl.php?file=AssassinsCreedv1.0NoDVDFixedexeEng.rar
دریافت پچ ورژن 1.02 بازی Assassin's Creed و کرک از این آدرس ها:
Assassin's Creed v1.02 Patch | Size: 35.9MB
Assassin's Creed v1.02 Patch Crack | Size: 9.81MBکد:http://patches.ubi.com/assassins_creed/assassins_creed_1.02.exe
کد:http://www.gameburnworld.com/dl/dl.php?file=AssassinsCreedv1.02NoDVDFixedexeEng.rar
ممنون چون من قبل از انتخاب پروفايل ميخواستم بپرم بيروننقل قول:
هر کلید رو که مایل هستید رو بزنید - Profile مورد نظر رو انتخاب کنید - بر روی EXIT و سپس Yes کلیک کنید.
بعدش اين پچ چقدر تاثير داره تو روند يا گرافيك بازي؟
با تشكر دو باره از راهنمايي شما دوست عزيزنقل قول:
مشكلم حل شد
اما تو مرحله اول بازي گير كردم ونميدونم كه بايد چي كار كنم
(همون جايي كه يه عده آدم كوزه رو سرشون دارن حمل ميكنن)
آقا من پچ 35 مگي رو دانلود كرم مشكل داره نصب نيشه.