ببین یه RAm OCZ Buss 800 2X1 GB Dual Chanel بگیر از نوع OPC که حدود 70 تومان در میاد (قیمت مرداد 87)
Printable View
ببین یه RAm OCZ Buss 800 2X1 GB Dual Chanel بگیر از نوع OPC که حدود 70 تومان در میاد (قیمت مرداد 87)
دوست خوبم مدلي كه شما اينجا پيشنهاد دادي تو مدل هاي ocz نيست ولي با توجه به قيمت شما شايد منظورتون سري gold بودهنقل قول:
لطفا در دادن پيشنهاد بيشتر دقت كنيد
آقا یکی نیست جواب سوال صفحه ی قبل منو بده؟ آیا هاردهای اکسترنال بدسکتور نمی گیرن؟ کلا اونها چه مزایا و مضراتی دارن؟
نه اینکه بدسکتور نمی گیرند، ولی یک سری سیستمهای Protection دارند که باعث میشه حساسیت کمتری نسبت به هاردهای معمولی داشته باشند.نقل قول:
مزیت اصلیشون Portable بودن هست و عیب اصلی هم سرعت پایین که ممکنه برای یک قطعه Portable خیلی عامل مهمی نباشه (بعضی از مدلها هم Bootable نیستند)
من متاسفانه از سخت افزار زياد سر در نمي يارم.
رم كامپيوترم 256 هست و مي خواهم به 1 گيگابايت افزايشش بدم.
آيا مي شه 1 رم 256 را با يك رم 1 گيگ با هم روي مادربورد بست.
يا بايد دو تا رم مثل هم باشند.
آيا نوع رم و ظرفيتش با نوع مادربورد ربط داره يعني مادربورد مي تونه ظرقيت رم را محدود كنه.
اگه مادربردت ساپورت کنه می تونی استفاده کنی. دو تا رم باید ddr2 یا ddr هر چی مادربردت استفاده میکنه باشن. بله بعضی مادربردها 2 گیگ رم ساپورت می کنند. بعضی 4 گیگ و بعضی 8 گیگ و حتی 16 گیگ.نقل قول:
سلام من ميخوام Segate 1 Terabyte بگيرم فقط نميدونم مادربردم ساپورت ميكنه يا نه ! مادربردم P4C800-E-DELUXE ASUS هست و
الان 2 ساله يه هارد DIAMONMAX10 320 SATA MAXTOR روش كار ميكنه حالا ميخوام ببينم اين هارد جديد رو كامل ساپورت ميكنه ؟ واينكه كنار
هم هر دو هارد رو ميتونم داشته باشم ؟؟ اگر جواب مثبته بگيد كدوم رو مستر بذارم
همگی خسته نباشید .
من الان مادربردم P5B هست با 1 گیگ رم (Kingston 512x2 667 ddr2)
می خواستم تو این هفته 1 گیگ یا 2 گیگ رم به سیستم اضافه کنم .
از دوستان می خوام راهنمایی کنن که چه رمی بخرم که بشه با این 1 گیگ رم config بشه و Performace خوبی بده .
با تشکر.:10:
مرسی از جواب
میشه به من بگید باس چیه؟
نقل قول:
گذرگاه جلويي ، كه گذرگاه داده بين CPU و Ram است . و براي تبادل داده با ساير قطعات متصل به مادردبرد بكار مي رود .همچنين System Bus يا Memory Bus يا CPU Bus Speed يا External CPU Speed گفته مي شود .
بله میتونی استفاده کنی . مادربردت پرت ساتا دارهنقل قول:
هاردی که ویندوز نصب روش ماستر بزار
اکثر رمهای کینگ استون موجود در بازار تقلبی هستننقل قول:
به نظر من اینارو آب کن . 2 گیگ رم خوب بگیر . برندهایی مثل corsair _ patriot _ ocz......
پاتریوت کجا تولید میشه؟ کورسیر چی؟ منظورم اینه که ساخت کدام کشورها هستن؟
سلام فرکانس های رم شما 667 و مارکش کینگستون هست، که هیچ کدوم خوب نیستن.نقل قول:
بهتره این رم ها رو کنار بگذاری و 2 رم 1 گیگ بگیری .
باید بگم که وجود 4 رم روی مادر برد باعث کاهش پایداری می شه و کارایی هم کم می شه(چون هر رمی بگیری باز در فرکانس 667 کار می کنه.)
هارد samsung 320Gb F1 خوبه?؟
نقل قول:
سلام فرکانس های رم شما 667 و مارکش کینگستون هست، که هیچ کدوم خوب نیستن.
بهتره این رم ها رو کنار بگذاری و 2 رم 1 گیگ بگیری .
باید بگم که وجود 4 رم روی مادر برد باعث کاهش پایداری می شه و کارایی هم کم می شه(چون هر رمی بگیری باز در فرکانس 667 کار می کنه.)
ممنون از کمکتون ولی من قیمت گرفتم اینارو از من 7 تومن بر می دارن :(( واسه همین می خواستم یه جوری ازشون استفاده کنم . ولی حالا که میگین از خیرش می گذرم . پیشنهادتون واسه رم چیه ؟ یه کم ریز تر بگین (Detail) بد اگه زحمت نیس قیمت تقریبی هم بگید .نقل قول:
به نظر من اینارو آب کن . 2 گیگ رم خوب بگیر . برندهایی مثل corsair _ patriot _ ocz......
ممنون
سلام. چه قدر می خوای هزینه کنی؟نقل قول:
از سیستمت چه استفاده ای می کنی؟
سلامنقل قول:
سلام. چه قدر می خوای هزینه کنی؟
از سیستمت چه استفاده ای می کنی؟
من بیشتر بازی میکنم و الانم که پروژه گرفتم با Vc و Sql برنامه می نویسم . اگه رم باس 800 هم باشه کافیه . در باره هزینه هم والا پیشنهاد بدین ببینم چه می کنم .(سره برج نزدیکه شاید قید حقوقو زدم دادم رم :d )
ممنون
سلام. اگر یک رم با باس 800 معمولی کافیه ،می تونی 2 تا رم 1 گیگ بگیری .نقل قول:
patriot , towinmos, a-data رم های مناسب با قیمت ارزون هستن.که کارایی خوبی دارند.
corsair قیمتش یک کم بالاتره ، ولی می ارزه. کارایی بسیار خوبی هم داره. پیشنهاد اصلی من هم همین مارکه.
ocz gold series هم بسیار مناسبه. البته یک کم گرونه.
قربون دستت کاش یه قیمت تقریبی هم می دادی :20:نقل قول:
رم patriot با باس 800 ، 2 گیگ، 50 تومن.نقل قول:
رم پاتریوت 2 گیگ با باس 800 = 50 هزار تومننقل قول:
سلامنقل قول:
رم پاتریوت 2 گیگ با باس 800 = 50 هزار تومن
ممنون
ولی با این تفاسیر که اساتید گفتن من فک کنم corsairبتونه یک Performance خوب بده . حالا اگه قیمتی هم از این Config دارین لطف کنین من یک دنیا ممنون می شم . دست گل همتونم درد نکنه
با تشکر
ايا اين دو تا از لحاظ كارايي با هم فرق دارند؟
Patriot - 2GB - 800
Patriot - Dual Channel 2GB - 800
اقا سیستم من هست:
:13:cpu 3.2
:5:grafic 7100
:19:ram 1 Gig
حالا با این اوصاف من چه قطعه ای رو می تونم با قیمتی دور و بر 50 تومن به این سیستم زاغارتم اضافه کنم که افزایش سرعتشو حس کنم و بتونم بازیهایی در حداقل کیفیت رو هم باهاش انجام بدم :19:
به نظر شما کدوم بهتره
CORSAIR - Dual Channel 4GB - 800-(2x2GB) - DHX =DDR2
OCZ - Dual Channel 2GB - 1066-(2x1GB=DDR3)
درمین ASUS p5Q وسی پی یو e7200وگرافیک 9600gso 768 mb که بشتر بازی انجام بشه وسرعت بالا باشه چه رمی را با چه مارکی پیشنهاد می کنید ( حدود60 یا 70 $)
هارد sats 2 320 maxtor بهتره یا هیتاچی؟
سلام.نقل قول:
( CORSAIR- Dual Channel 2GB - 800-(2x1GB با قیمت 65 هزار تومن.
هیتاچی بهتره. کم صدا تره.نقل قول:
همون رم (CORSAIR- Dual Channel 2GB - 800-(2x1GB با حدود 65 تومن قیمت بخر.نقل قول:
OCZ - Dual Channel 2GB - 1066-(2x1GB=DDR3 بهتره ولی خیلی گرونتره. تازه باید مادربردت هم DDR3 ساپورت باشه.نقل قول:
اگر امکان داره دلیلش رو هم بگیدنقل قول:
OCZ - Dual Channel 2GB - 1066-(2x1GB=DDR3 بهتره ولی خیلی گرونتره. تازه باید مادربردت هم DDR3 ساپورت باشه.
در ضمن کدوم برای بازی هاو ویستا بهتره
اولی احتمالأ تک کاناله هست که پهنای باندش نصف 2 کاناله هست و کاراییش پایین تره. دومی در اصل 2 تا رم 1 گیگ هست .نقل قول:
سلام دوستان از بین هاردهای زیر کدوم رو پیشنهاد می کنید
500 مگابیت هیتاچی 32 مگ بافر
500 مگابایت وسترن دیجیتال 32 مگ بافر
500 مگابایت سامسونگ 32 مگ بافر
500 مگابایت مکستور 32 مگ بافر
در ضمن استفاده من از این هاردی که می خوام بگیرم اینه که فیلم از اینترنت دانلود می کنم و همیشه باید در دسترسم باشه چون به مشتری ها فیلم هامو می فروشم
دوستان و پیشکسوتان با شرایط من چه هاردی رو پیشنهاد می دین لطف کنید با دلیل وام شرح بدین
DDR3 بهتره چون زمان تاخیرش کمتره. چون از تکنولوژی پیشرفته تری استفاده میکنه. البته موقعی بهتره که قیمتش هم پایین بیاد.وقتی ما میتونیم با 130 تومن بهترین رم 4 گیگ DDR2 با باس 800 رو بخریم چرا بریم 180 تومن بدیم رم 2 گیگ DDR3 با باس 1066 بخریم. مطمئنا رم 4 گیگ بهتره از رم 2 گیگ. با قاطعیت میگم DDR2 بخر.نقل قول:
هارد وسترن 32 مگ بافر نیست ، 16 مگ هست...اگه 32 مگ بود بهترین گزینه بود چون در مقایسه با 32 مگ سرعت دسترسی تقریبا چشمگیره...نقل قول:
سامسونگ سری f1 خوبه ولی 750 گیگ داره ، من تو نت هم 500 گیگ پیدا نکردم چه برسه به اینجا...البته من چیزای قابل دسترس رو سرچ کردم
seagate هم گزینه خوبیه...
اگه چند صفحه قبل رو نگاه کنی من یه چارت از این 3 هارد 500 قوی گزاشتم ولی کسی جواب نداد...
Good Luck
به نظر من که رم بخری از همه بهتره چون هم قیمتش کمتره در حال حاظر قیمت کارتهای 1 گیگ با مارکهایی مثل kingmax و kingston دور و بر 30 تومن هستند و میتونه تاثیر زیادی رو سیسمت بذارهنقل قول:
سلام دوستان از بین هاردهای زیر کدوم رو پیشنهاد می کنید
در ضمن استفاده من از این هاردی که می خوام بگیرم اینه که فیلم از اینترنت دانلود می کنم و همیشه باید در دسترسم باشه چون به مشتری ها فیلم هامو می فروشم
دوستان و پیشکسوتان با شرایط من چه هاردی رو پیشنهاد می دین لطف کنید با دلیل وام شرح بدین
این سوالتون که تکراریه. به نظر من هیتاچی خیلی خوب و بی صدا هستش.نقل قول:
دوستان سلام
خسته نباشید
من دو تا رم یک گیگ با باس 666 رو دستگاهم دارم میخوام دو تا رم با باس 800 اضافه کنم آیا باعث تداخل یا عملکرد منفی میشه یا مشکلی نیست .؟
قبلا متشکرم:46::11: