Abit Ip35-Proنقل قول:
ASUS - P5K-E
Printable View
Abit Ip35-Proنقل قول:
ASUS - P5K-E
سلام
من يه مادر بورد ASROCK مدل Conroe(1333-D667) تو يه سايتي سفارش دادم اما مادر بوردي كه به دستم رسيده همون ASROCK اما مدل wolfdale(1333-D667) اون هستش:41: ...... اونجور كه من ديدم فرق زيادي نميكنه يعني مثل اينكه كپي همون باشه ولي مثلا تو امكانات صوتي يه مقدار پايينتره
ميخواستم بدونم كلا خيلي فرق داره يا نه ...... يعني در كل ارزش داره من اونو دوباره پس بفرستم و منتظر conroe بمونم ؟؟؟؟ يا همينو ببندم و استفاده كنم ؟
ممنون ميشم اگه يه مقدار سريعتر جواب بديد ، چون كارم عجله اي:11:ه ........ بازم ممنون
wolfdale اسم كد پردازنده هاي 45 نانومتري ايتل هست كه جديدتره. ازراك جديد داره بجاي كارت صداي ALC888 كارت صداي ALC662 رو رو مادربرداش ميزنه حتي تو يه مادربرد خاص وقتي رويژن جديدتر ميزنه كارت صداش رو عوض ميكنه دليلش رو نميدونم.نقل قول:
نه چون جديدتر هست عوض نكن مدل دقيقش چيه و چند خريدي؟
ممنون از جوابتنقل قول:
والا مدلش كه همين هست wolfdale1333-d667 R2
قيمتش هم 45000 تومان خريدم
خودم وقتي مشخصات رو با Con Roe مقايسه كردم ديدم با اون مو نميزنه كلا همه چيزش شبيه هم بود ولي يه هدر USP كمتر داشت ، كارت لنش گيابايت نبود ، و كارت صداش هم مدل پايين تر بود به خاطر همين فكر كردم مدل پايين تر هست
اين فلسفه R1 يا R2 براي مدل هاي مختلف مادربرد چي هستش
خوب خريدي زيرزمين پاساژ ايران قيمت كردم 46 تومن.
رويژنهاي مختلف هست كه ايرداهاي موجود رو اصلاح ميكنند و بعضا سخت افزارهاي جديد رو ساپورت ميكنند.
مادربورد Asus - P5K با قيمت 132.000 تومان چطوره؟ با :
Intel core 2 Duo E6850 3.0GHz 4mb cache 195.000 toman
Intel core 2 Duo E8400 3.0GHz 45nm 6mb cache 195.000 toman
براي Capture با فرمت DVD و اديت اون + بازي + نرم افزارهاي مطلب و مايا و 3D max .
در این رده مادربرد خوبی است.نقل قول:
مادربورد Asus - P5K با قيمت 132.000 تومان چطوره؟
E8400 که 45nm هست، با مادربورد ASUS - P5K مشکلي نداره و کار مي کنه؟
بله دوست عزیز خیالت راحتنقل قول:
نه دوست عزیز احتمال 90 درصد باید بایوسش رو آپدیت کنی چون که اینایی که توی ایران هست بیشترشون اون ورژن آخر بایوس رو ندارن که به خوبی پشتیبانی کنن.خودت هم اگه 8400 بخری که نمیتونی آپدیتش کنینقل قول:
یک مادر برد عالی که تا 3-2 سال دیگه سیستمم جواب بده معرفی کنید ممنون
یک Mainboard برای قطعات زیر می خواستم . قیمت مهم نیست البته تا250 هزار تومان.
PNY - NVIDIA GeForce 9800 GX2 - 1GB
Intel Core 2 Quad Q9300 - 2.5GHz - 45 nm
CRUCIAL- Dual Channel 2GB - 1066-(2x1GB) *2
MAX 500GB SATAII 32MB
برای سیستم قدرتمند شما MAXIMOUSE Formula و یا GIGA X38-DQ6 پیشنهاد میشه.البته کمی گرانتر از هزینه است که نوشته اید.نقل قول:
یک Mainboard برای قطعات زیر می خواستم . قیمت مهم نیست البته تا250 هزار تومان.
PNY - NVIDIA GeForce 9800 GX2 - 1GB
Intel Core 2 Quad Q9300 - 2.5GHz - 45 nm
CRUCIAL- Dual Channel 2GB - 1066-(2x1GB) *2
MAX 500GB SATAII 32MB
:11::11::11::11::11::11:نقل قول:
البته p5E3 هم بدک نیست
یادت باشه
:10::10::10::10:
<sli <giga X38-dq6 هم پشتیبانی میکنه؟
نه چيپهاي اينتا از Crossfire پشتيباني ميكنند Sli ميخواي بايد بري سراغ چيپهاي nforceنقل قول:
سوالی داشتم با سی پی یو
AM2 - ATHLON 64 Bit X2 Dual Core 6400+
چه مادربردی میتونه بهتر جواب بده؟؟؟
GigaByte Ya Asus??? البته من گیگا رو دوست دارم ولی هم اکنون از سره ناچاری ایسوس کار میکنم و اگر مادربرد دیگه هم پیشنهاد میدید ممنون میشم
البته برام SLI بودن مادربرد هم مهمه چون 2 تا گرافیک 8600دارم که میخوام با هم استفاده کنم ازشون
هزینه هم حدود 120000 تومان برای مادربرد میتونم کنار بزارم
متشکرم
cpu رو خريدي يا ميخواي بخري؟نقل قول:
نقل قول:
حالا چه مادر بردی را در حد عالی با چیپ nforce پیشنهاد می کنید؟
اگه میخوای SLI کنی که من پیشنهاد نمیکنم ASUS M2N E _SLI .نقل قول:
ولی پیشنهاد من ASUS M3A با چیپ 770 AMD
قصد خرید این سی پی یو رو دارم البته در فکر Phenom بودم اما قیمتش زیاده و کمرشکننقل قول:
تو شهر ما این مدل Asus M3A پیدا نمیشه تنها چیزهایی که پیدا میشه ASUS M2N E _SLI و ASUS M2N-Plus Sli
و چند مدل گیگا بایت Ga-M770 هست یا همچین چیزایی
به نظر من کلا برو به طرف اینتلنقل قول:
یک مادربرد معرفی کنید برای سی.پی.یو مدل AMD AM2+ x که در حد 110 هزار تومان باشه. مهم نیست SLI باشه یا نه فقط کیفیت مادربرد مهمه و بازدهی اون.یه مادربردی رو معرفی کنین که از این جنس آشغالی ها نباشه. به نظر شما بهتره چیپست NVidia بردارم یا AMD (چیپست مادربرد)
asus m3aنقل قول:
به قیمت 120
بهترین مادر بورد موجود دربازار برای یه سیستم که بشه تا 800 بهش پول داد چیه؟
شما بگو اینتل میخوای . amd میخواینقل قول:
یا حداقل بگو چه قد برای مادربرد میتونی خرج کنی.
سلام به همه دوستان.به لطف الهي من سيستمم چند وقته مرخص شده:41:.الانم توفكرشم كه 4 تا قطعه اصلي رو بخرم.به كمكتون هم نياز مبرم دارم.
من سي پي يو و مادربرد و رم و گرافيك ميخوام.به اينتل هم علاقه دارم.چون باش كار كردم ميدونم عاليه.:27:
با توجه به مسائل بالا از دوستان ميخوام يه مشورت بدن كه با 900000 هزار تومان چي مدلهايي از قطعات رو ور دارم؟؟؟؟
خيلي ممنون ميشم كمك كنيد.مرسي.:11:
نقل قول:
:40::40::40::40:
:40::40::40:
:40::40:
Actros
جان M3A اصلا خوب نیست و تو فروم های خارجی خیلی ها ازش مشکل میگیرن
اما از
770DS3 گیگا البته اسم دقیق اون GA-MA770-DS3 هست یه مقدار گرونتر هست اما خیال ادم راحت میکنه
اینو مطمئن باش چون خودم هم میخواستم بخرم اما فعلا بودجه ندارم
البته یکی دیگه از هر دو اونها بهتر هم هست و باید بگم برندش MSI و مدلشMSI K9A2 CF-F که ارزونتر هم از هردوی اونهاست.
GA-MA770-DS3= 130-135
MSI K9A2 CF-F=118-115====>>>>>790X کراس فایر و تماما خازن جامد
:40:
:40::40:
:40::40::40:
:40::40::40::40:
دوست خوبم چيپست 790 از 770 خيلي بالاتره و مادربورد هاي ASUS و GIGA با اين چيپست قيمت بالاي 200 تومان رو دارن مطمئني كه قيمت رو درس زدينقل قول:
ظاهرا مدل هاي جديد ASUS رو هم آسمان رايانه وارد كرده اگه اومده باشه تو بازار كه خيلي عاليه
یه مدل ایسوز 790 دیدم قیمتش 270 بود
یهمدل هم Dfi 790 دیدم قیمتش 290 بود
اگرم توبازار 780 باشه که خیلی خوبه
نیازی به am2+ نیست برویه فنوم وردار بنداز رو یه مادربرد AM2نقل قول:
یک مادربرد معرفی کنید برای سی.پی.یو مدل AMD AM2+ x که در حد 110 هزار تومان باشه. مهم نیست SLI باشه یا نه فقط کیفیت مادربرد مهمه و بازدهی اون.یه مادربردی رو معرفی کنین که از این جنس آشغالی ها نباشه. به نظر شما بهتره چیپست NVidia بردارم یا AMD (چیپست مادربرد)
میخوای قیمت سیستم تا 800 بشه یا فقط مادربورد؟نقل قول:
اگر میخوای کلا سیستم برات 800 دربیاد میتونی asus p5k بگیری!
كدام يك از تراشه هاي زير توانايي اور كردن e2200 تا 2.8 را دارا ميباشند ؟؟
p31 or p35 or 965 intel
ويا اگه چيپ ديگه اي هم ميشناسيد معرفي كنيد با تشكر
يك سئوال دارم چرا مثلا ميگيد مادربرد Am2مدل Ga-m61pme-s2 يا Ga-m52l-s3 خوب نيست؟ چه مشكلاتي دارد؟ اون اولي تا 16گيگ رم ميخوره كه؟ يا نكنه به Cpu جديد نميخوره؟ براي كسي كه اهل بازي درحد متوسط است كافي نيست؟
اگر امكان داره 2و3 تا مادربرد درهمين حد از Amd ومشابه ان از Intel رو بگيد درهمين حد باشه يعني يكجورايي جايگزين
به دلیل قدیمی بودن . دوست عزیز هرچقدر مادر برد رم بیشتر بخوره که دلیل سرعت بالاتر نیست ویندوز XP بیش از دو گیگ ، سه گیگ رو ساپورت نمیکنه تازشم مادربوردی با چیپست geforce6100 از ESC هست که 32 گیگابایت رم رو قبول میکنه! وقیمتشم 65 تومنه!نقل قول:
يك سئوال دارم چرا مثلا ميگيد مادربرد Am2مدل Ga-m61pme-s2 يا Ga-m52l-s3 خوب نيست؟ چه مشكلاتي دارد؟ اون اولي تا 16گيگ رم ميخوره كه؟ يا نكنه به Cpu جديد نميخوره؟ براي كسي كه اهل بازي درحد متوسط است كافي نيست؟
اگر امكان داره 2و3 تا مادربرد درهمين حد از Amd ومشابه ان از Intel رو بگيد درهمين حد باشه يعني يكجورايي جايگزين
چقدر پول میتونی بدی برای مادربورد؟
ASUS M2A-VM يا ASUS M3A از AMDنقل قول:
اينتل هم برو سراغ چيپست G33 يا G31
Asus m3aنقل قول:
گرافيك آنبورد داره؟
سلام
میخواستم بدونم تفاوت مادربورد X30-dq6 با X48-dq6 چیه؟
در صورتی که بخوام از پردازنده Q6600 استفاده کنم کدام یکی از مارک های بالا بهتره؟(برای کار با نرم افزار)
متشکرم
نه گرافيك آنبورد ندارهنقل قول:
طبق اخباري كه منتشر شد چيپ X38 داراي مشكلي بود كه در چيپ X48 اون مشكل بر طرف شده پس گرفتن X48 بهترهنقل قول:
فرقاشو من نميدونم برو تو سايت و مشخصات هر2 رو نيگاه كن