asus maximus formula
برای خرید cpu عجله ای ندارم اگه 20 تا 30 تومن ارزون تر بشه دوست دارم q9300 رو بخرم
Printable View
asus maximus formula
برای خرید cpu عجله ای ندارم اگه 20 تا 30 تومن ارزون تر بشه دوست دارم q9300 رو بخرم
صبر كني به 270 هم ميرسهنقل قول:
چند وقت ديگه هم Q9400 ميياد و جاي Q9300 رو ميگيره با همون قيمت و كش منتها فركانس 2667
از وضعیت کارت گرافیک خبری نداری 4870 تو بازار ایران نیومده؟
نظرتون درباره amd phenom 9850 quad cores black edition چیه دوستان؟؟؟؟
مادر بورد اینتل به amd میخوره؟نقل قول:
من این دستگاه را برای کار سه بعدی میخوام میگن amd با اینکه ارزونتره ولی توی چهار هسته ای به پای intel نمی رسه
من خودم طرف دار amd هستم
حالا قیمت این 9850 چند هست؟
قیمتش 220 تومنه
آره دیدم ولی مادر بوردش 320 تومن در میادنقل قول:
هیچ نمو داری که مقایسه عملکرد پردازنده ها رو توی کار عملی نشان بده سراغ نداری؟
من خدم هم دنبال همچین تستس هستم اگه کسی لینکی یا مطلبی در این باره داره ،محبت بکنهنقل قول:
من یکی پیدا کردم حالا نظرت در مورد amd چیه؟نقل قول:
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/kia/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/kia/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.jpg[/IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا با برند HIS حدود 360 تومنهنقل قول:
از وضعیت کارت گرافیک خبری نداری 4870 تو بازار ایران نیومده؟
از اينتل Q6600 ضعيفتره قابليت اوركلاكش هم كمتره قيمتش هم بالاتره فقط واسه انداختن به ملت خوبه.نقل قول:
نظرتون درباره amd phenom 9850 quad cores black edition چیه دوستان؟؟؟؟
نه به هيچ وجهنقل قول:
مادر بورد اینتل به amd میخوره؟
من طرفدار اون چيزي كه بهتره هستمنقل قول:
من این دستگاه را برای کار سه بعدی میخوام میگن amd با اینکه ارزونتره ولی توی چهار هسته ای به پای intel نمی رسه
من خودم طرف دار amd هستم
حالا قیمت این 9850 چند هست؟
تا سه سال پيش طرفدار AMD بودم الان اينتل
درسته قويترين پردازنده فنوم يعني 9850 از پايين ترين مدل چهار هسته اي اينتل Q6600 ضعيفتره
سلام.
قیمت Q6700 چنده؟ آیا از Q9300 بهتره؟ آیا میشه راحت پیدا کردش؟ فرکانسشم لطفا بگید. با تشکر...
بیشتر واسه بازی و کارهای معمولی کدوم cpu intel 3.0 بهتره؟نقل قول:
دوستان یه سرس به این آدرس بزنید:
cpu های جدید amd و intel رو در دو بازی crysis و halflife2 با 2 resolution تست کرده، جالبه
کد:http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=3344&p=15
Q6700 فركانسش 2666 هست قيمتش 270 هست خيلي سخت پيدا ميشه خوبيش اينه كه باسش 1066 هست و خوب اوركلاك ميشه پيدا كردي به ما هم خبر بدهنقل قول:
واسه بازي E8400-E8500 بهترهنقل قول:
هرچند من هيچوقت اينها رو توصيه نميكنم و Q6600 ه چهار هسته اي هست (و البته با فركانس كمتر)رو به دلايل زيادي توصيه ميكنم
Q6600 بهتره یا E8400 ؟
دلایلتون چیه؟
واسه بازی و کارهای معمولی
آقا من این Q6700 رو به کی سفارش بدم؟ منظورم اینه که کجا میتونه برام آماده کنه؟نقل قول:
جالبه دوست عزیز. جواب سوالتون درست بالای پستتون هست. دقت نکردید. این سوال خیلی تکراریه . مشخصه که Q6600 به خاطر 4 هسته ای بودنش خیلی بهتره. بازیهای آینده قطعا سیتمشون رو با او تنظیم خواهند کرد. تازه الان که قیمت Q6600 خیلی پایین اومده بهترین موقع خریدشه .نقل قول:
خودمم دنبالش ميگردم پيدا كردي به من هم خبر بدهنقل قول:
راستی پردازنده AMD athlon x2 5200 مگه با کش 4mb هم هست؟اخه یه فروشنده گفت که این مدلشو داره!!
خیر این پردازنده تنها دو مدل داره یکی با فرکانس 2600mhz و دیگری با 2700mhz که با کش 1 مگ و نیم مگ هستند شاید شرکت برای اون فروشنده اختصاصی سفارشی تولید کرده!!! :21:نقل قول:
اين پردازنده 2 مدل 90 نانو متري و 65 نانومتري داره كه الان فقط 65 نانومتري با كش 1 mb سطح 2 هستنقل قول:
اين مدل فركانسش 2700 هست
اون مدل 90 نانو متري هم ديگه نيست فركانسش 2600 بود و ميزان كش سطح 2 براير 2MB بود
در پردازنده هاي AMDكش سطح 1 از اينتل بالاتر هست و كش سطح 2 اون از اينتل پائينتر (ميزان حافظه)
كش سطح 3 هم كه مال سرور هست ولي تو فنوم استفاده شده
خوب شما خودت جواب سوال رو میدی اکثر مادر بردهای که core 2 due هستند جهار هسته هم ساپورت میکنند پس میتونه تا موقعه ای که اون بازی ها بیاد که حالا حالا شاید تا 2-3 سال نیاد پس میتونه واسته تا ارزونت هم بشن پس الان دلیلی نیستنقل قول:
این یه اشتباه محضه. کی گفته بازیهای 2 -3 سال دیگه با چهار هسته ای ها هماهنگ میشن؟ شما از دنیای بازی اطلاعی نداری . تو پاییز همین امسال قراره Farcry 2 بیاد که با سی پی یو ی 4 هسته ای هماهنگه. دیگه سی پی یو های 2 هسته ای از رده خارج میشن و جاشون رو به 4 و 8 هسته ای ها میدن.نقل قول:
یعنی میتونم E8400 رو بگیرم؟!نقل قول:
چند هسته ای هست؟!:22:
اونطور که جواب دادن میتونی.نقل قول:
دو هسته ایه . زیاد خوشحال نشو.:27: اصلا E8400 نگیر و پولت رو نریز دور. خیلی زود پشیمون میشی. Q6600 بگیر که خیلی بهتره و چهار هسته ایه. در بالا گفتم که سی پی یو ی 2 هسته ای داره از رده خارج میشه. Q6600 فقط یه کم گرونتر از E8400 هست ولی ارزشش خیلی بالاتره. در بنچمارک یکی از دوستان دیدم قدرت Q6600 که پایینترین مدل چهارهسته ای اینتل هست از بالاترین مدل AMD بیشتره. برای پی بردن به این موضوع به صفحه ی 173 همین تایپک رجوع کنید و وضعیت E8400 رو هم ببینید.
نظرات پرفسور مسعود كاملا تائيد ميشهنقل قول:
با سلام.
نظر شما در مورد پردازنده amd 4600 چیه ؟ قیمتش چنده ؟
قراره روی مادربورد ه M2N-X Plus نصب شه !!
(اصلا amd کار نکردم هیچی در موردشون نمی دونم لطفا" کامل توضیح بدید)
پردازنده های AMD بسیار ضعیف تر از اینتل بوده و ارزش خرید ندارند. حالا این مدل انتخابی شما که فوق العاده عتیقه است. پولی که میخواین برای این بدین یه E2160 بخرید . قیمتش 60 تومنه. البته شما باید بودجتون و موارد مصرفتون رو هم بگید. یه چیز دیگه اینکه اگه این مادربرد رو خریداری کردید و چیپش AMD هست خوب الزاما یه پردازنده ی AMD باید بخرید. ولی این مدل رو پیشنهاد نمیکنم. یعنی مثلا amd 5200 بخرید.نقل قول:
نقل قول:مشکل اینجاست که main من ساپورت نمیکنه.نقل قول:
کد:http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=2377
سی پی یو های 2 هسته ای اینتل بهترین برای بازی.
phenom amd یک پروژه شکست خوده است.
INTEL©
امروز رفتم بازار کامپیوتر شهره خودمون (زاهدان) پردازنده E8400 به قیمت 200 هزار میفروختن چقدر زیاد نه :d
نقل قول:ممنون از راهنمایی تون.نقل قول:
ولی من این سیستم رو واسه خودم نمیخوام و کسی که اینو میخواد بخره میخواد در حد متوسط autocad و چند نرم افزار دیگه طراحی باهاش کار کنه ! و سیستمی که مغازه دار بهش قیمت داده بود این ای بود که من در مورد اش سوال کردم ! بهر حال ممنون !
سیستم پیشنهادی شما چیه؟
بودجه حدود 300 تومان برای همه قطعات زیر
Main + cpu + ram 1GB + HDD 250 Sata+ DVD-RW + VGA XFX + Case & Power
میدونم کمه ولی طرف در همین حد میخواد بودجه صرف کنه.:41:
سلام،
این چند صفحه پر شده بود از پست هایی که تماما نظر شخصی هستند و دلیل فنی ندارند. دوستان عزیز موقع مشاوره دادن بیشتر دقت کنید.
قیمت تهران دورو بر 180T هست.نقل قول:
جناب مدیر رو بیشتر از این عصبانی نکن عزیز .مشاوره کلی ممنوعه.نقل قول:
شما ميتوني 5000+ بگيري قيمتشم حدود72 هست و مناسبنقل قول:
در ضمن گول بنچماركهارو نخور چون شرايط تست هيچ وقت عادلانه نبوده و در كار مستقيم عكس بنچماركها ثابت ميشه
اينو من خودمم ديدم
متاسفانه بعضي از نرم افزار هاي بنچمارك و نتايجش طوري طراحي ميشن كه به نفع اينتل امتياز داده بشه كه نمونش هم بوده (يكي از همين نرم افزار هاي معروف) كه تو نسخه هاي بعديشون اشكالاتش مثلا گرفته شده
در مورد فنوم هم اين پروژه شكست نخورد و بخاطر تبليغات دروغ اينتل در نهايت به نفع اينتل تموم شد(البته موقتا)
سلام.
من برای بازی و اینا cpu می خواستم ... پیشنهاد شد Intel 8200 یا 8400. بعد گفته شد که برای بازی AMD بهتره و 9550 و 8550 پیشنهاد شد ... کدوم بهتره به نظرتون؟ کلا تو این رنج قیمت پیشنهاد دیگه ای دارید؟
مرسی.
Q6600 و یا E8400 میتونی بگیری.نقل قول:
سلام.
من برای بازی و اینا cpu می خواستم ... پیشنهاد شد Intel 8200 یا 8400. بعد گفته شد که برای بازی AMD بهتره و 9550 و 8550 پیشنهاد شد ... کدوم بهتره به نظرتون؟ کلا تو این رنج قیمت پیشنهاد دیگه ای دارید؟
مرسی
تا چند روز دیگه سی پی یو های جدید اینتل عرضه میشن.
اگه قرار به Amd باشه چه پیشنهادی دارید؟
مرسی در ضمن :) اطلاعات سخت افزاری من در حد هویجه :دی