آقا كاشتي امروز ميرفتيم بخدا حيف شد شنبه هم تعطيله
Printable View
آقا كاشتي امروز ميرفتيم بخدا حيف شد شنبه هم تعطيله
قرار ملاقات اهالي تبريز...
ميدان شهدا شنبه 26 مرداد...کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=1358645#post1358645
بياين قرارمون رو تنظيم كنيم...
پس چي شد كسي نمياد شمال بابا بياين ديگه
کی بریم؟با چی بریم؟کجا بریم؟چند روزه بریم؟!شما حاظری با کسایی که نمیشناسی مسافرت چند روزه بری؟!!نقل قول:
مخلصیم ها...
آره آقا من ميام بريم سه نفر بشيم يا چار نفر اگه هم بيشتر شديم كه چه بهتر يه ميني بويس ميگيريم يا اتوبوس ميگيريم خيلي حال ميده
خوب تو مسافرت همديگه رو ميشناسيم
با ماشين ميرم مگه چند ساعت راهه سه ساعت بيشتره
بابا اينقدر سخت نگيرين ميريم كلي خاطره ميشه بخدا مثلا چهارشنبه بعد از ظهر بريم جمعه برگرديم يا تعطيلات من تقويم رو ديدم چند تا تعطيلي توش بود جونه انقدر سخت نگيرن خيلي حال ميده هزينه ها هم همه دنگي حساب ميكنيم
سامان هم گفته ميام اگه تو باشي ميشيم سه نفر بخدا سه نفري هم خوش ميگذره مياي بريم ؟؟؟ميريم امل ميريم هر جا كه تو دوست داشته باشي مهم اينه كه فقط كنار دريا باشيم و دوره هم باشيم
باشه؟؟؟ يعني اگه جور بشه چه حالي ميده بخدا من مشتاقانه منتظره جوابهايه شما هستم
هر وقت رو بگين من پايه هستم
من فکر میکنم اول بهتره شما در یکی از قرارهای عمومی حاظر بشید تا بیشتر با دوستان آشنا بشید(ایضا بقیه ی دوستان با شما)اینجوری طلبه هم راحتتر پیدا میشهنقل قول:
مخلصیم
اخه همينجري كه نميشه .........مجازي............بايد چند بار هميديگرو ببنيد.......اونجا قرار مدار بزاريد
خوب كي كجا چه روزي بيايم زود باشين بابا تابستون تموم شد ها تعطيلي ها يكي پس از ديگري مياد و ميره من سريه قبلي يادم رفت بيام سر قرار وگرنه ميامدم پارك لاله
خوب بگين كي بيايم من منتظرتون ميمونم بگين امروز كه 1386/05/10 هستش من شنبه ميام ببينم چي گفتن بقيه دوستان
خسته نباشی برادر...چرات قرار آخر تیر رو نیومدی؟نقل قول:
فعلا قرار خبری نیست.یه جوری قرار رو میچینم که واسه تعطیلات 22 بهمن بتونی پا جمع کنی!خوبه؟!راضی ای؟
مخلصیم
نه بابا 22 بهمن كه ميشه زمستون زودتر بابا مثلا دو هفته ديگه تو تابستون شمال ميچسبه نه تو سرما بهمن رو بيخال الان رو بچسب كف كرديم بخدا
من هم با الفين موافقم .. اون هم به طور کامل. قبلا پيشنهاد دادم يکی از پيشکسوتان این تاپيک رو قفل کنه و يه تاپيک جديد برای قرار جديد بزنه. اینجوری بهتره. بعدا هم سره قرار در باره شمال حرف ميزنيم.(البته من در هر صورت نميتونم بيام شمال)
سامولیک...نقل قول:
آقا چرا قفل بشه؟!از قرار اول این تاپیک بوده...تا قرار آخر هم به امید خدا همین تاپیک هست...مشکل کجاس من نمیدونم
مخلصیم
اوه اوه ببخشيد من صفحه های اول این تاپيک رو نخوندم. نميدونستم تمام قرار ها اینجا گزاشته ميشه.
این پيشنهاد رو دادم که کمی جمع و جور تر بشه.
مخلصيم 120%
خوب پس کی میرین بیرون؟؟قرارتون کجاست ؟؟مشخص نشده هنوز؟
سلامنقل قول:
فعلا برنامه ای برای قرار جدید نداریم...
در صورت مشخص شدن زمان دقیق قرار بعدی در همین تاپیک به اطلاع همه خواهد رسید
مخلصیم
یه قرار جدید واسه تهرانی ها بذارید !
دوستان
این تاپیک قرار های رسمی انجمنه . نه قرار های شخصی . پس اگر قرار شخصی دارید محتوای اون رو اینجا نیارید
قرار های رسمی هم توسط تیم مدیریت اعلام میشه
ممنون
قرار ملاقات بعدی ( آخرین قرار تابستان )
5 شنبه 8 شهریور ، ساعت 17 ، پارک لاله تهران ، مقابل مجسمه ابوریحان
به امید دیدار
دوستان کرمانشاهی موافقید 1 شهریور در پارک شاهد قرار بزاریم ؟
من که عصر ها همیشه پارک شاهد هستمنقل قول:
ولی توتایپیک مخصوص کرمانشاه پست بده
انجمن متفرقه
باسلام .من تازه وارد هستم ولی خیلی علاقه به یادگیری
دارم .خیلی خوشحال می شم بچه های شیرازقرارملاقات بگذارند وازتجربیات اونها
استفاده بکنم.به امید دیدارکاکو
آقا بابک چرا قرار رو دیرتر نذاشتین؟؟
تا اون جایی که من یادمه خونده بودم آخرین پنج شبنه هر ماه!!!
این تاریخ هم هوا خیلی گرمه
هم که مسافرت و.....
آخر تابستون هرجور در نظر بگیرین بهتر بود!
سلامنقل قول:
به تاپیک "قرار ملاقات بچه های شیراز" در انجمن متفرقه سر بزن. اونجا بروبچ در این زمینه فعال هستند.
سلامنقل قول:
آخر تابستون معمولا همه در گیر آماده شدن برای مدرسه و دانشگاه هستن!
اگر توجه میکردین سالهای گذشته ما در این ماه قرار نداشتیم ولی برای امسال تصمیم بر این شد که این ماه در این تاریخ قرار داشته باشیم
مخلصیم
اه...يه دفعه تو تابستون خواستيم بريم مسافرتها!!! يخورده بندازين عقب مثلا 16 شهريور!ها؟؟؟
قرار بد نیستنقل قول:
ببینیم چی پیش میاد....
احتمالا! خواهم اومد!
اقا هنوز قرار می ذارید جدی حالا سر قرار می رید؟؟؟؟؟؟ خوب اگه اره بگید مام بیایم
من که فکر نکنم بتونم بیام .....
اخه کدوم ادمی رو دیدید 2 روز بعد از عروسیش بیاد سر قرار ...؟
شــــــــرمنده
ای ولنقل قول:
مبارکه....
پس شیرینیش چی؟؟
ما منتظریم
موفق و پیروز باشید
مهدی
شیرینیش همون ساندیس هایی بود که اون روز بهتون دادم دیگه .....
آقا مبارکه:11::31:نقل قول:
راستی قرار های بچه ها ادرسش کجا هست؟!
سلامنقل قول:
قرار ملاقات بعدی ( آخرین قرار تابستان )
به امید دیدار
سنت شكني مي كنيد من كه طبق معمول اگه مشكلي پيش نياد و همه چي مرتب باشه خدمت مي رسيم !
موفق و پيروز باشيد
جاويد
سلام ! چه خوب منم می یام ! ساعتش هم خوبه گرم نیست :31:
سلام. منم خيلی دوست دارم بيام. اما ظاهرا سرباز بگيری شده خطری. اما سعی ميکنم عين دفعه پيش بيام. پی اس پی باز ها هم بيان حتما شبکه بازی کنيم.
راستی سامان جان دفعه قبل به قول هاش عمل کرد؟
سلامنقل قول:
سلام. منم خيلی دوست دارم بيام. اما ظاهرا سرباز بگيری شده خطری. اما سعی ميکنم عين دفعه پيش بيام. پی اس پی باز ها هم بيان حتما شبکه بازی کنيم.
راستی سامان جان دفعه قبل به قول هاش عمل کرد؟
اول از همه تو مگه سنت رسيده كه بگيرنت واسه سربازي حالا منو بگي يه چيزي كه تازه فارغ التحصيل شدم و هيچي ندارم ! دفعه پيش كه نيومدي ! Psp هم حرفشو نزن من كه نمي آرم الان باباي قرار ها هم مي آد اينجا دعوا مي كنه ! سامان كمي تا قسمتي به قولش عمل كرد !
موفق و پيروز باشيد
جاويد
البته قولش يكمي سادنيسي بود!!!:31:
مگه دفعه ی پیش اومدی که این دفعه هم میخوای عین دفعه ی قبل بیای؟نقل قول:
اما سعی ميکنم عين دفعه پيش بيام.
خوب نكته اش همينه كه نمي خواد بياد:ينقل قول:
مگه دفعه ی پیش اومدی که این دفعه هم میخوای عین دفعه ی قبل بیای؟
مخلصيم!