به به به!سلام رضا جون!چطوری؟ما رو نمیبینی خوشی؟
به به به!سلام رضا جون!چطوری؟ما رو نمیبینی خوشی؟
آها!گفتم از تو بعیده همچین حرفی!:10:نقل قول:
مازیار اصلا ازت انتظار نداشتم سر یه شوخی کوچیک ناراحت شی.اگه واقعا اینقدر حساسی من دیگه باهات شوخی نکنم؟:11:جدی میگم.
خيلي باهوشي كي گفته psp چيت نداره داره خوبشم داره.نقل قول:
عجب زمونه ای شده همین که میخوای پی اس پی بخری همه میرن 360 یا پی اس 3 میخرن و میرن ، خدایا توبه .
شما نگران نباش تو بخر ما كمكت ميكنيم چيز توپي هست ولي اگه يه اينترنت adsl هم داشته باشي كه بتوني باهاش انلاين بازي كني باحال ترم ميشه.
فکر می کنین که ورژن پایدار 3.71 کی بیاد ؟
جاوید جان می شه آدرس اون سایتی رو که اطلاعات رو می گیری واسه ما هم بذاری ؟ مرسی..
الان اين ورژن 3.71 خوبه نيمه پايداره مخصوصا با كرنل 1.5 فعلا منتظر يه فريم ور كاملا پايدار نباشيد چون اين اسليم ها كه اومد سيستم امنيتي فريم ور ها دچار تغيير و تحول اساسي شد و تا بيان همه سوراخ سمبه هاشو در بيارن يكم طول مي كشه ...نقل قول:
فکر می کنین که ورژن پایدار 3.71 کی بیاد ؟
جاوید جان می شه آدرس اون سایتی رو که اطلاعات رو می گیری واسه ما هم بذاری ؟ مرسی..
من تو سايت هاي خارجي مي چرخم سايت فريم ور ها كه همون سايت دارك الكسه
برنامه اخبار PSP هم :کد:http://www.dark-alex.org/
يه انجمن خارجي هم هست مال PSP باز هاست اسمش الان درست يادم نيست من سوال هام رو اونجا مي پرسم ...کد:www.psp-hacks.com
ببين الان زياد وقت ندارم کلی جواب بدم. فقط ميام سر ميزنم. تا انشالا سرم کمی خلوت بشه.نقل قول:
من که گفتم psp phone کریسمس میاد و شبیه همین psp های خودمونه چینی چرتو و پرته
بازی psp چیت ندارن save game دارن
فعلا درگيره همين ایکس باکسم. اما يک چيزی رو آويزه گوشت کن.
این پست هارو که ميبينم .........
از قديم خودم گفتم! دوستانی که از چيزی اطلاعی ندارن لطفا چيزی نگن. نظر هم ندن. چقدر گفتم؟
موقعی که آقا جاويد قبل شما ميگه که پی اس پی رمز هم داره ديگه این حرف چيه که اینقدر مطمئن ميزنی؟
خجالت نکشيدی؟! اشکالی نداره. همه ی ما قبلا اینجوری بوديم. اما بايد پيشرفت کنيم. بای
فدات بشم عزيزم. تو بخر نگران نباش. خودم تشويقت ميکنمنقل قول:
عجب زمونه ای شده همین که میخوای پی اس پی بخری همه میرن 360 یا پی اس 3 میخرن و میرن ، خدایا توبه .
راستي رسول جان اون فايل تصويريه كه واسه فيكس كردن پيكسل بود به كارت اومد ؟ من الان رو يه پي اس پي امتحان كردم جواب داد !
اره از دوتا يكيش درست شد تازه 5 دقيقه بيشتر نزاشتمش ممنون .
با عرض سلام
من وقتی سیو بازی test drive رو میریزم رو psp و میرم تو بازی که اونو لود کنم اصلا اون فایل رو نمیشناسه
ولی تو save game اونو میشناسه! چی کار کنم؟:19:
نه بعضی بازی ها مثل killzone وقتی یه دور بازی رو تموم کنی یه امکانات پیشرفته تری بهت میده مثل حمل کردن 5 نارنجک ولی برای بقیه بازی ها باید save game رو دانلود کنینقل قول:
حكما شما اسم فايل رو تغير دادي نبايد اسم اون رو تغير بدي با همون نامي كه هست كپي كننقل قول:
به احتمال زیاد مشکل از save game هست از یه جا دیگه دانلود کننقل قول:
اقا رسول من منظورم این بود که همه ی بازی هاش چیت ندارن به پستی که در مورد killzone دادم توجه کن
ميخاي برات چت كد چند تا بازي رو بزارم
تا ملتفت بشي
من ملتفت هستم بابا من میگم همه ی بازی هاش نداره:19:نقل قول:
درسته ببخشيد اينجوري حرف زدم داشتم بايكي چت ميكردم جو گرفتم اينجوري جواب شمارو دادم ولي بيشتر بازي ها دارن .
اشکالی نداره من که ناراحت نشدم پیش میاد دیگه ولی در کل بازی با چیت زیاد حال نمیده (حداقل برا من )نقل قول:
من نمي فهمم بازي كردن با چيت چه لذتي داره آخه ....
راستي اين برنامه Cwcheat_0_1_9_revمثل تريلر براي بازي ها ميمونه كسي بلده باهاش كار كنه اگه بلديد ميشه اموزش بزاريد .
شرمنده اينو اينجا ميپرسم ولي ميخاستم ببينم از دوستان كسي توي سايت كلوب عضو نيست اونجا ادد كنم.
نه اسمو عوض نمیکنم کلا اسم فایل من با اون هایی که دان کردم فرق میکنه!:41:نقل قول:
بچه ها کسی شماره amirrasa katebرو داره؟ خيلی ضروريه . عجله دارم
راستی رسول جان و جاويد جان. اگر ميشه يک راهنمای کامل و دقيق برای دانگريد ورژن 3.40 به 1.5 و بعد آپگريد به 3.52 بزارين.ممنون
نقل قول:
چيت قبول نيست...:3:
من تا حالا هيچ بازي رو با چيت نرفتم
در مورد امير رسا من يه پيغام توي اونجايي كه ميدونستم ميره براش گزاشتم (توي بازي سنتر) كه با شما تماس بگيرهنقل قول:
براي دانگريدم سوال كردم جواب دادن برات ميزارم.
بفرما اقا مازيار
کد:http://www.----------.com/forums/showpost.php?p=226178&postcount=6
درسته كه بازي كردن با چيت حال نمي ده ولي وقتي يه جا گير مي كني هر چي هم جون مي كني نمي توني رد كني ( خودمو عرض مي كنم يه موقع به كسي جسارت نشه ) اون وقت چيت بد جوري حال مي ده !!!!!!
حالا كسي تا حالا با cwcheat كار كرده يه توضيحي بده ؟ مثل اينكه يه چيزيه تو مايه هاي game shark
جاوید جان دستت درست.. حالا تو کدوم سایت عضو هستی و آی دیت چیه ؟
حالا با این شرایط ، اسلیم بگیریم بهتره یا فت ؟ یعنی در آینده مشکلی برای اسلیم پیش نمیاد مثلا دیگه نشه فریمور جدید هک شده ی دیگه ای روش ریخت ؟ واقعا سر انتخاب گیر کردم . چون وقتی با اسلیم دیگه نمیشه با موبایل تبادل اطلاعات کرد یه ذره ضد حاله . واینکه شفافیت صفحه ی پی اس پی به قدری هست که وقتی تو یه روز آفتابی تو خیابون داری بازی میکنی ، بشه صفحه رو دید ؟ یا اینکه مثل موبایل وقتی میخوای یه کلیپ ببینی ( تو نور زیاد آفتاب ) تو صفحه هیچی دیده نمیشه و باید حتما تو یه جای کم نور مثل سایه وایسی ؟
صفاتو.نقل قول:
بفرما اقا مازيار
خوب راستش منم رفتم تحقيق کردم نتيجه گرفتم اسليم بهتره.نقل قول:
حالا با این شرایط ، اسلیم بگیریم بهتره یا فت ؟ یعنی در آینده مشکلی برای اسلیم پیش نمیاد مثلا دیگه نشه فریمور جدید هک شده ی دیگه ای روش ریخت ؟ واقعا سر انتخاب گیر کردم . چون وقتی با اسلیم دیگه نمیشه با موبایل تبادل اطلاعات کرد یه ذره ضد حاله . واینکه شفافیت صفحه ی پی اس پی به قدری هست که وقتی تو یه روز آفتابی تو خیابون داری بازی میکنی ، بشه صفحه رو دید ؟ یا اینکه مثل موبایل وقتی میخوای یه کلیپ ببینی ( تو نور زیاد آفتاب ) تو صفحه هیچی دیده نمیشه و باید حتما تو یه جای کم نور مثل سایه وایسی ؟
در مورد فريم ور هم هيچ نگران نباش. به ياد حرفی ميوفتم که چند وقت پيش خودم زده بودم.:
هميشه از سونی و دارک الکس انسان باهوش تر و زرنگتر پيدا ميشه که بتونه هک کنه.نگران نباش.اینو تجربه ثابت کرده.
بيخيال انتقال اطلاعات شو. چون با همين فت هم نميشه مثل آدم این کارو کرد!
آره شفافيتش خوبه کمی تا قسمتی. ميتونی ببينی اما نبايد انتظار تصوير واضح رو داشته باشی.
================================================== ========
بچه ها خر شدم پی اس پی رو به 3.52 آپگريد کردم دادم به طرف ایکس باکس با مشکل 3 چراغ خريدم که باز بايد برم بدم درستش کنن.
خرم نه؟ (توهين نکن!) خوب عاشقيه ديگه. تا عاشق نباشی نميفهمی!!
يه نكته تكميلي در حرف آقا مازيار اسليم ها تو نور شديد تصوير واضح تري مي دن نسبت به فت ها ولي بازم به قول مازيار جان انتظار زيادي نداشته باشين ... تصوير زير رو ببينيد از هر دومدل زير نور مستقيم عكس برداري شده ... ببخشيد عكس يكم گندس !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برتری نسبی PSP Fatدر برابر PSP Slim از لحاظ صدا:
وقتی که PSP Slim رو پشت و رو می کنی صداش ضعیف می شه (چون فک کنم که اسپیکراش جلو باشه درسته ؟)
اما PSP Fat فرقی نمی کنه هر طرف بچرخونی صدا رو نرمال پخش می کنه..
اینم یه تست انجام شده.. ولی بعضی ها اعتقاد داشتن چون دوربین رو خیلی زیاد به PSP Fat نزدیک کرده بود باعث شده که صدا قوی تر جلوه کنه.. اما در حقیقت کیفیت صداشون فرق چندانی با هم نداره...
کد:http://www.youtube.com/watch?v=WQFCAhs-p58
مازيار جان حالا مطمئني اين xbox كه گرفتي تعمير ميشه ؟ چون اگه gpu سوخته باشه به اين راحتي ها پيدا نميشه . تازه اگه پيدا كني هم خيلي گرونه
منم با شما موافقم اصلا حال نمیدهنقل قول:
من وقتی یه مرحله گیر میکنم save game میریزم که بتونم مرحله هاب بعدی رو بازی کنم چون بعضی بلزی های قشنگش چیت ندارهنقل قول:
جاوید تو ویرایش امضا allow html چه موقعی فعال میشه ؟
کسی برنامه ای برای تبادل اطلا عات با موبایل اگه داره لینک بزاره لطفا
اينم براي شما اقا علي
برنامه PspIrDA برنامه اي براي انتقال فايل بين psp و موبايل ميباشد . اطلاعاتي كه در اين چند وقت استفاده من از اين برنامه دارم رو براتون مينويسم.
مشكلات برنامه: اولين مشكل برنامه اينه كه سرعت رد وبدل اين برنامه بسيار پايين هست به طوري كه يه عكس معمولي رو بيش از 5 دقيقه طولش ميده چه برسه به اهنگ و...
دومين مشكل اون اينه كه تقريبا يا هيچكدوم از گوشي هاي سوني اركسون هم خواني نداره ولي با نوكيا وضع كمي بهتر هست .
سومين مشكل اون اينه كه درصدي كه ميزنه اصلا درست نيست و وقتي كه فايلي داره براي اون ارسال ميشه گير ميكنه و نميشه فهميد كه چقدر از فايل ارسال شده
و مشكلات ديگه اي كه خودتون با اون كار كنيد متوجه ميشويد.
محاسن برنامه: فقط اينه كه به هر حال يه كاري ميكنه .
نظر من در باره برنامه : اين برنامه اصلا به درد نميخوره خيلي مشكل داره بايد ببينيم كه اين مشكلات در ورژن هاي بعدي برنامه (البته اگه بياد) حل ميشه يا نه . فقط ارزش يك بار امتحان كردن داره نه بيشتر مطمئن باشيد.
اينم توضيحاتي كه من لازم ميدونستم در مورد اين برنامه بگم تا هي نگيد انتقال فايل بين psp وموبايل كه چيز همچين دندون گيري نيست. پس نظر خودتون رو براي اين برنامه براي انتخاب pspfat و pspslim عوض نكنيد.
اينم لينك برنامه (نزديك بود بفراموشم از بس حرف زدم)
درمورد اون عكسايي هم كه اقا جاويد گزاشتن هم فكر كنم pspfat اصلا خاموش هست چون چراغ سبز اون خاموشه ولي در اين شكي ندارم كه كيفيت Lcd اسليم كمي بهتر هستش.کد:http://dl.qj.net/PspIrDA_0.0.2-PSP-Homebrew-Applications/pg/12/fid/12932/catid/151
نه رسول جان روشنه اين سايت در خيلي موارد PSP ها رو با هم مقايسه كرد اين يكي از عكس هاش بود ...نقل قول:
درمورد اون عكسايي هم كه اقا جاويد گزاشتن هم فكر كنم pspfat اصلا خاموش هست چون چراغ سبز اون خاموشه ولي در اين شكي ندارم كه كيفيت Lcd اسليم كمي بهتر هستش.
آقا اين cwcheat رو نصب كردم برنامه جالبيه . چند تا فايله كپي مي كني تو مموري كارت بعد از تو recovery نصب مي كني . شبيه trainer براي بازي هاي psp و ps1 عمل مي كنه ميشه باهاش تو بازي هايي كه cheat ندارند از cheat استفاده كرد.
درسته اینجا جاش نيست. اما آره درست ميشه با 60 تومان.نقل قول:
مازيار جان حالا مطمئني اين xbox كه گرفتي تعمير ميشه ؟ چون اگه gpu سوخته باشه به اين راحتي ها پيدا نميشه . تازه اگه پيدا كني هم خيلي گرونه
بد نيست خوبه ديگه . امشب پی اس پيمو دادم اینو گرفتم. ای بابا بی پوليه ديگه.