نقل قول:البته ظاهرا این رسمیه که فعلا هم رو هواست!کد:www.mohsenchavoshi.ws
انشاالله تا آخر شب راه میفته.
Printable View
نقل قول:البته ظاهرا این رسمیه که فعلا هم رو هواست!کد:www.mohsenchavoshi.ws
انشاالله تا آخر شب راه میفته.
سلامنقل قول:
به خاطر تذکر شما و احترام به نظرت حذفش کردم.
خیلی آقایی .
دیگه بحث قبلی رو ادامه نمیدیم .
موفق باشید .
سلام.نقل قول:
همه (اکثر) وبلاگ ها و وبسایت ها ، سایت mohsenchavoshi.ws رو به عنوان سایت رسمی محسن خان معرفی کردن.
ولی جالبه که این سایت خرابه !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر مهران ...
سلام به همگی...
هواداران عزیز، ما خودمون هم راضی به این کار (پخش غیر قانونی) نیستم. اما اگر اتفاق بیفته، نمی تونیم کاری بکنیم. چون در مورد بقیه هم این اتفاق نیافتاده. عینا همین اتفاق چند وقت پیش برای آلبوم آقای یگانه پیش اومد. نه فقط ایشون، بلکه در مورد آلبوم های سایر هنرمندان هم این اتفاق می افته و اگر بخوایم منصف باشیم، نباید آقای چاوشی رو مستثنی بدونیم.
تصمیم گیری در رابطه با دانلود این آلبوم رو واگذار می کنیم به وجدان کاربرهای عزیز...
:10:
:40::40::40::40::40:
آقا این شعر ماله آلبوم جدیده؟؟؟ یا همینطوری گذاشته شده؟؟؟نقل قول:
مال آلبوم جدید هستش وحید جان
اینم لیست آهنگها:
1 - عصا : حسين صفا
2 - خاکستر : حسين صفا
3 - بغض : حسين صفا
4 - يه شاخه نيلوفر : حسين صفا
5 - خودپسند : حسين صفا
6 - دلتنگي : امير ارجيني
7 - تو که نيستي : اسلام ولي محمدي
8 - کجاست بگو : حسين صفا
9 - چرا : امير ارجيني
10 - ناز : حسين صفا
11 - تبريک : امير ارجيني
12 - هفته ها : محسن چاوشي
ممنون علی جاننقل قول:
من همین الآن این لیستو پیدا کردم اومدم بزارم که دیدم تو گزاشتیشون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این آهنگای "ناز " یا "خودپسند " با اون قبلیا فرق داره دیگه نه؟
تو ناز میکنی و دلگیرم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نقل از:کد:http://www.ofogh-co.ir
اطلاعیه ای برای کسانی که دوست ندارن محسن چاوشی مجوز بگیره:
پخش آهنگ تو ناز میکنی از محسن چاوشی فقط و فقط باعث افشای هویت کسانی شد که ادعای رفاقت با محسن چاوشی رو داشتن. اصلا مشکلی نیست راحت باشید....
آهنگ تو ناز میکنی از سروده های امیر ارجینی میباشد که از کارهای قدیمی محسن چاوشی است. که همین آهنگ با تنظیم محمد رضا آهاری و تغییر ملودی و چند بیتی اضافه در آرشیو جدید کارهای محسن چاوشی و محمد رضا آهاری قرار دارد. آهنگ پخش شده اتودی از کار می باشد که مربوط به یک سال پیش می باشد.
باید دید که محسن چاوشی این آهنگ رو در کدوم البوم قرار خواهد داد که مطمئنن در آلبوم یک شاخه نیلوفر نمی باشد
----------------------------
من نمیدونم آخه اگه این اتوده چرا به اندازه تمامه آهنگای خواننده های دیگه ( حتی بیشتر ) بهم حال داده
شما میدونید؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جلل خالق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان مجله ی چلچراغ به صورت مفصل در مورد آلبوم جدید صحبت کرده و این کاور و متن شعر ها هم قرار داده...
کاور البوم
متن شعرهای البوم
نقل شده از masoud908
خدایی حتی کاور البوم هم نظیر نداره بر عکس همه خواننده ها که عکس قیافه هفت در هشتشون میزنن حال ادم بهم میخوره سلطان چه کاوری رو انتخاب کرده
بعد شعر 4 تا از اهنگای البوم یعنی یه شاخه نیلوفر کابوس هفته ها دلتنگی رو نوشته
یه تیکه از شعر یه شاخه نیلوفر :
بدون تو سنگم کنار تو ابرم
بیا تا گریه کنم سر اومده صبرم
نه گریه مونده برام نه خنده مونده برام
فقط یه کابوس کشنده مونده برام
تیکه هایی از مصاحبه سلطان :
به خودم فشار نمیاورم خیلی راحت میخوانم این زخمی که شما میگویید در اوای من است این خش اما به ناتوانی حنجره من مربوط میشود که بعضی از نت ها رو نمیتوانم درست ادا کنم
من با گذشته ام هیچ فرقی نکرده ام مطمئنم حتی یه شعر و ترانه ام به همراه موسیقی ام ممیزی نخورده شعر و ترانه هایم بهتر شده اند بار موسیقی ام هم بالا رفته مخاطبم را هم بهتر شناخته ام از همه اینها هم مهم تر همان محسن چاوشی قدیمی ام با همان حس و جسارت
بعدشم پژمان بازغی و کامبیز دیرباز و محسن خلیلی ( سرور هر چی گلزنه ) درباره سلطان یه متنی رو نوشتن
مثلا کامبیز دیرباز گفته :اعتقاد دارم که او به اندازه هنر و گرمی و صدا و میزان محبوبیتش هنوز مطرح نشده است او برای جا افتادن خیلی بیشتر از امروزش که خیلی هم معروف است جا برای پیشرفت دارد
یا پژمان بازغی :
برای محسن عزیز که خیلی دوسش دارم ارزوی موفقیت میکنم و امیدوارم روزی بتواند کنسرتی در شان اهنگایش برگزار کند و قطعا من در ردیف اول این کنسرت ها خواهم نشست
masoud908: انشالله / خودم هم ردیف اول میشینم
و محسن خلیلی سرور هر چی گلزن که 4 ماه دیگه برمیگرده و دروازه استقلال به توپ میبنده :
چه قبل و چه بعد از مسابقه اهنگای محسن چاوشی رو گوش میکنم اهنگای و صدای او جز ایده ال های موسیقی ام است او مورد علاقه ترین خواننده موسیقی پاپ و داخلی ام است
در ضمن اکثر فوتبالیست ها و بازیگرا فقط اهنگای سلطان گوش میکنند عید یه هفته نامه خریده بودم به اسم تلاش از چند تا بازیگرا و فوتبالیست ها پرسیده بودن که تو ماشین اهنگای چه خواننده ای رو گوش میکنید از 10 نفری که مصاحبه کرده بودن 7 تاشون سلطان گفتن مثه مجید صالحی امین زندگانی نیکبخت واحدی پژمان بازغی حمید لولایی دو نفر دیگه هم بودن یادم رفته
معلوم نشد یک شاخه گل نیلوفر کی میاد به بازار ؟؟؟
شنبه 20 مهر :20: در کیوسکهای مطبوعاتی و فروشگاههای مواد غذایی و محصولات فرهنگینقل قول:
فرداااااااااااااااااااااا اااا!
بله دوست عزیز انشالله فردانقل قول:
میگم این عکسه که توی مجله زده
این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکسه همون کاوره سی دی هست؟
چه باحاله انگاری پشتش دو تا بال هست که هنوز در نیومده
خیلی ایده ی جالبی بود
design عالی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رو بچه های یزدی اولین جایی که این آلبوم میاد نوارخوانه ی مهدی واقع در خیابان مهدی
از اونجا تهیه کنن
با تشکر
کاش زود فردا بشه ..........
آره دقیقا کاور اصلی هستش!/نقل قول:
این عکسه همون کاوره سی دی هست؟
چه باحاله انگاری پشتش دو تا بال هست که هنوز در نیومده
خیلی ایده ی جالبی بود
design عالی
باور نمیکنم توی شهرستان ها هم فردا پخش بشه!اگه این کار رو کنند واقعا شاهکاره!نقل قول:
رو بچه های یزدی اولین جایی که این آلبوم میاد نوارخوانه ی مهدی واقع در خیابان مهدی
از اونجا تهیه کنن
با تشکر
کاش زود فردا بشه ..........
حالا من بدبخت چی کار کنم که ایران نیستم!!!!هر کی سی دی رو خرید و اینترنت پر سرعت داشت خواهشا بهم پیغام بده !!!!!ممنون میشم!
دوستان زیاد خوشحال نباشید...امشب هم با خیال راحت بگیرید بخوابید! چون فردا آلبومی در کار نیست!
اینم خبرش!
این خبر رو سایت موزیک باران پخش کرده!
حالا شایدم شایعه باشه...
اگه راست باشه چییییییییییییییییییییییی!! !!
انقدر سفارش دادن که لیستشون ترکید!!
بازم تاخیر ؟
من میخواستم بخرم دیگه نمیرم نمیخرم .. :13:
در مورد پاک شدنش امکانش نیست .. چرا باید بخریم ؟! که یه عده سود کنن ؟ چرا ؟ پس اون خواننده هایی که آلبومهاشون رو کاملا Free میدن بیرون چی ؟!
البته اینو یک منبع 100% موثق نگفته! اما احتمالشم هست درست باشه!نقل قول:
در ضمن منظور شما از یک عده چی بود؟ خود خواننده؟
این حرف حداقل برای چاووشی یکم زور داره! اگر بخایم با تک آهنگ هایی که توی این مدت لو رفته حساب کنیم حدود 6-7 آلبوم الان شما و ما از این خوانند به صورت کاملا Free گوش دادیم! به نظرتون بس نیست؟ تا کی باید دینشو ادا کنه؟ آیا به کسی ظلمی کرده که اینجوری باهاش میخاین تصویه حساب کنید!!!!!!
واقعا بايد واسه آواي باربد تاسف خورد .........
اگه چند سالي هم بشه انتظار آلبومتو ميكشيم سلطان و ميخريم با كمال ميل
**** قابل توجه كسايي كه ميگن ما ديگه نميخريم ****
نقل قول:
سلام
امیدوارم شایعه باشه .
خود خواننده هم سود میبره اما عده ی دیگه منظورم بود !
من که نظرم این بود که بخرم چون وقتی یه کسی میگه این چیز Free نیست موظفیم بخریم ( آره خیلی هم رعایت میکردیم تا حالا ) ! ولی خب این زیاد هزینش زیاد نبود ( ویندوز ویستا که نیست واسه چهارصد دلاریش چهارصد تومن میدیم ! ) میشد تقبل کرد ! :46::31:
ولی احتمالا همون اول دانلودش میکنم چون نمیتونم تا پخش شدنش تو شهرمون صبر کنم .. اگه دیدیم آلبومش راضی کنندست میریم اریجینالشو میخریم ! :31: اما میدونم حالا حالا ها اینجا نمیاد . ( نزدیک هادی ام ! )
ضمنا من که دشمنی باهاش ندارم نظر شخصیم رو گفتم نگفتم هیچ کی نخره ! !
تنها اعتراضیه نسبت به تاخیر شاید اصلا یه دو هفته دیر تر بخرم ! :13:
اما . .
این تاخیر پخش آلبوم که آوای نمدونم چی چی که داره دست دست میکنه سیاست های بدیه در جهت سو استفاده هرچه بیشتر از محبوبیت محسن و به جیب زدن پول بیشتر ..نقل قول:
**** قابل توجه كسايي كه ميگن ما ديگه نميخريم ****
باهاتون موافقمنقل قول:
این بار دیگه قضیه فرق کرده! این شرکت هست که داره در حق هوادارا ظلم میکنه! ما رو باش که فکر میکردیم ارشاد داره در حق خواننده ها اجحاف میکنه! ولی الان معلو شد این شرکت های پخش کننده اگر پاش بیوفته خیلی بیشتر میتونن ضربه بزنن به خواننده!
دوستان این خبر به تعویق افتادن آلبوم یه شاخه نیلوفر 100% رسمی و از شرکت آوای بر باد بوده!!
اینم لینکش از سایت رسمی شرکت!
کد:http://www.barbadmusic.com/a%20lotus%20sprout.htm
البته یک چیز دیگه ای هم باید در نظر گرفت! این آوای بر باد اصولا شرکت کوچیکیه! در حد و اندازه ای هم نبود و نیست که بخاد چنین آلبومی رو با این تیراژ بالا منتشر کنه! اگر برید در سایتشون خودتون متوجه خواهید شد.بیشتر کارهای خاص برای مخاطبان خاص تولید میکنه!
مثلا اگر شرکت های دیگه و با تجربه ای که آلبوم های بنیامین یا آریان رو منتشر کردن مسئول این کار بودن نهایتا همون عید فطر آلبوم دست ما بود!
حالا خدا کنه این آوای بر باد با فروشی که آلبوم چاوشی میکنه یکم بزرگتر بشه ... ولی از چاووشی هم انتظار میره دیگه با چنین شرکت حقیر و کوچیکی برای کارهای بعدیش قرارداد نبنده ....
اين لينكو هم خود سايت باربد گزاشته گوش كنيد ببينيد چيه من اسپيكر ندارم گوشش بدم
کد:http://www.barbadmusic.com/All%20Samples/00-homepage%20sample/asaa.mp3
نقل قول:
ميگه :
آيينه و شمعدون نميخام
من لب خندون نميخام
هر چي خندس واسته تو
هر چي غمه براي من
بخندو از خنده بگو
از غم بازنده بگو
عمر بزرگوارتو
تلف نكن به پاي من .
(يكي هم هست كه ميگه اوووووو هااااااااا ):خخخخ
انتظار آلبوم محسن عبادت است.
نقل قول:
محسن ميخونه ؟؟؟؟؟؟؟
آرينقل قول:
اين سبكي قبلا هم خونده
ولي به نظرم اوني كه هاااااااااي و هوووووووووووي ميكنه كار رو خراب كرده
اووومد آلبوم ؟؟
کی میاد آخه ؟؟
بابا یه آلبوم می خوان بدن بیرون این مسخره بازیا دیگه چیه !
منو بگو که از مدرسه میو مدم انتظار داشتم آلبومو ببینم ...... .. .... ...
اوای باربد و ایران گام : آلبوم سه شنبه میاد
گل بگیرن این برنامه ریزیو ! اونوقت میگن چرا ما جهان سومیم !!
بعله منم کاملا با وجید موافقم !نقل قول:
آفریننقل قول:
نقل قول:
این خبرو من تایید میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نزدیک هادی ام !
نیما انصافت کو پس ها
من میدونم نیما به محسن ارادت خاصی داره حتما آلبومشو میخره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام حسین جوننقل قول:
اینو که قبلا بچه ها لینکشو دادنو ما هم دانیدیم
مگه اینم تو آلبوم هست؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای ول من از این آهنگ در حد خدا خوشم میاد
انتظار آلبوم محسن عبادت است
--------------------------------
و اما من
راستش همین الآن از یه جا تو شهرمون میام که تو آلبومای جدید خیلی آپدیت عمل میکنه
بهش گفتم سی دی محسن اومده با قطعیت گفت فردا برای ما میاد
دیگه من فردا قراره برم سر بزنم
شما مطمئنید که نیومده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا بیاد دانلود میکنم.
به نشانه اعتراض به برنامه ریزی و ... هم شاید حتی نخرمش
نقل قول:
دقیقا!
بعد یه عده میان به دولت و حکومت در دوره های مختلف گیر میدن! فلان رئیس جمهور مارو بدبخت کرده و فلان........
والا از همین پایینا مشکل داریم که میره بالا اینجوری میشه!
این شرکت که دیگه 100% خصوصیه و هیچ وابستگی هم نداره! الان حدود 2 ماهه دارن به قول خودشون تکثیر میکنن! اگه با یه دونه پرینتر جوهر افشانم یه بابایی نشسته بود سرحوصله هر کاور رو میزد و سیدیاشم با یک کامپیوتر میزد دو هفته ای تموم میشد!
خوب فرشاد جان قراره آلبوم محسن پرفروش ترین بشه هانقل قول:
اگه منو شما نخریم چی میشه !!!!
شما به نشانه اعتراض یه کاره دیگه بکن ، اما آلبمو بخر
آفرین :40:
با پرینتر سوزنی هم پرینت می گرفتن و با رایتر 4x رایت می کردن الان سی دی دست من و شما بود
اشک منو در آوردن از بس انتظار کشیدم