مال منو هم !نقل قول:
اگه نمی کنین حداقل آموزش گام به گام یا تصویری بزارین ممنون :31:
مال منو هم !نقل قول:
اگه نمی کنین حداقل آموزش گام به گام یا تصویری بزارین ممنون :31:
با سلام
من یک تم از همون تم های پیش فرض wordpress گذاشتم حالا میخوام بعضی از قسمتهاشو تغییر بدم
مثلا اون عکسهایی که به عنوان هیدر و فوتر در نظر گرفته یا رنگ ساید بار و رنگ زمینه و غیره و بعد دوباره همین فایلی که خودم تغییر دادم رو به عنوان قالب آپلود کنم...میتونم همچین کاری رو؟
خب اگه میشه چند تا سوال دارم:
1- من میتونم اندازه عکسی که به عنوان هیدر و فوتر درنظر گرفته شده تغییر بدم؟ یعنی خود عکس که اندازش 888*334 هست رو میخوام یه خورده بزرگتر بشه.....تو خود فولدر تم یک فایل متنی هست با اسم Style.css اگه همونو با frontpag باز کنیم ..باید تو کدوم قسمتش تغییر بدم برای اندازه هیدر و فوتر
2- برای تغییر دادن رنگ زمینه که به صورت پیش فرض سفیده و رنگ ساید بار که اونم سبزه..باید به کدوم قسمت همین فایل سی اس اس برم؟
3- ممنون
بعد یه سوال دیگه
این فولدری که خودمون درست کردیم رو چه جوری اپلود کنیم برای قالب خودمون
ممنون
:27:نقل قول:
آخه پسر! اگه چیزه ساده ای بود که بیرون برای یه قالبه کشکیه خسته 100 به بالا نمیگرفتن که!!
همه این موارد بسته به نویسنده ی کد فرق دارهنقل قول:
بعضی هاش هم باید از چند جا عوض شن! اگر همینطوری دستکاری بشن قالب رو به هم میریزن
باید اول تو فایل های php مثلا header.php ببینید که هر قسمت از چه class ای استفاده میکنه
بعد اون رو تو css پیدا کنید و تغییر بدید
فقط backup یادتون نره
شما wordpress.com رو منظورتونه یا هاست دارید؟نقل قول:
هم ورد پرس دارم هم هاست
از ورد پرس بهترم هم هست چیزی؟
شما کسی رو ندارید که قالب سایت درست کنه واسه همین ورد پرس..من کد اچ تی ام الشو دارم طرحش هم دارم فقط میخوام واسه ورد پرس درستش کنه
سلام
پلاگین واسه صفحه بندی کامنت ها به درد بخور پیدا میشه ؟
خسته نباشید.
من با وورد پرس کار می کنم.می خواستم ببینم آیا پلاگین امتایز دهی به مطالب وجود داره یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه داره که به من لینک بدید.
ممنون می شم.
آقا بفرما. اینم لینک صفحه ی دانلودنقل قول:
کد:http://wordpress.org/extend/plugins/wp-postratings/
هم هاست دارم هم وردپرسنقل قول:
از هر دو راهش بگید