نمونه عکس w800 با خود w800گرفته شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نمونه عکس w800 با خود w800گرفته شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان 2مگايي هاي Seاز نوكيا بهترن اين يه واقعيته!
ای کلک تو دستت که n90 با n90 داری عکس می گیری:13:نقل قول:
بهترین دوربین 2 رو N90 داره واقعا عالیه
چون خودتون دارید ؟نقل قول:
اولا کیفیت دوربین w810 از w800 بهتره دوما عکس های بالا با acd see تغییر داده شدن شده ممکنه دستکاری در حد تغییر ابعاد باشه پس اگه ابعاد اصلی رو بذارید میشه اعتماد کرد چهارما عکسی که با w800 گذاشتید اتفاقی این طوری شده چون کیفیت w800 بهتر از ایناسنقل قول:
دوست من این عکس بالایی با k750 گرفته شده (امیدوارم از عمد نباشه) شما اینقدر تعریف و تمجید کردی از k750نقل قول:
(که w800 ازش بهتره)
اینا عکسات بودن ؟ توکه از عکس k750 اینقدر تعریف میکنی پس حتما عکسای w810 رو ندیدی
دوست عزیز w800 و w810 هر دوتاشون دوربینشون یکی هست مطمئن شدم زیاد تو باغ نیستی وگرنه این حرف رو نمیزدی
هر دو دوربین یکی هست و هر دو یک جور عکس میگیره
قبول کن که سری دبلیو برفکی میگیره خودم هم دارم w800 درسته عکس رو باز میکنی توی کامپیوتر خوبه ولی وقتی یه ذره به عکس زوم میدی تازه میفهمی سونی اریکسون فقط به درد واکمن میخوره تا دوربین
در ضمن دوست عزیز گوشی شما w810 گوشی خوبی هست ولی هیچ وقت دوربین گوشی موبایل رو با دوربین کارل زیس دوربین دیجیتالی یکی نکن بهترینم لنز در دوربین دیجیتالی از همین لنز کارل زیست استفاده شده که N90 هم این دوربین رو داره
البته لنز سایبر هم که در k800 به کار رفته واقعا حرف نداره
میشه گفته سایبر شات و کارل زیس واقعا بی رقیب هستن
سایبرشات لنز نیست. فقط یه تکنولوژی که شامل لنز کارل زایس هم میشه.... بیشتر میشه گفت یه اسم تجاریه... پس لطفا کارل زایس و سایبرشات رو با هم مقایسه نکنید که دو تا چیز جدا از هم هستن. در ضمن k800 سایبرشات نیست سونی سر k800 دارا کلاه گذاشته....نقل قول:
البته لنز سایبر هم که در k800 به کار رفته واقعا حرف نداره
میشه گفته سایبر شات و کارل زیس واقعا بی رقیب هستن
از كجا معلومه كارل زايس خودمون هم الكي نباشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18:نقل قول: