RESUM رو ساپورت نميكرد با هزار بسم الله شروع كردم رو 89درصد موند كه موند :(نقل قول:
نوشته شده توسط mehdi_best
آقا مهدي مخلصيم :wink:
Printable View
RESUM رو ساپورت نميكرد با هزار بسم الله شروع كردم رو 89درصد موند كه موند :(نقل قول:
نوشته شده توسط mehdi_best
آقا مهدي مخلصيم :wink:
با سلام به رفقا و خدا قوت به همگی
آقا دسگاه ما ویروس گرفته حسابی و ویروس افتاده به جان فایل های اجرایی و امانشون رو بریده اینم عکسش و شماره ویروس ها تو 53 درصد به 190 رسیده و کاسپرسکی هم اکثرا نمی تونه حلش کنه و این پیام رو میده حال من بایس چیکا کنم مرسی
[img] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/img]
[img] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/img]
کمک کنید که حسابی دسگا داره قاط می زنه مرسی
رفقا بعد اسکن کامل حدود 405 تا از این ویروس پیدا کرد و من دکمه Treat all رو زدم و همه رو از بیخ کند اگه بعدن دوباره پیدا نشه محشره این کاسپرسکی
تو opion باید دستکاری کنی تا موقع اسکن پاکش کنه.منم همین مشکل داشتم.شاید عکسش واست بعدا بذارم.
با سلام :
من از آنتی ویروس nod32 استفاده می کنم . البته به دلیل سرعت بالای اون در اسکن فایلها چون انتخاب آنتی ویروس کاملا سلیقه ای است . تنها مشکل اون که بعضی آنتی ویروسها هم اونو دارند اینه که فقط به صورت online به روز میشه و مشکل اونجائی پیدا میشه که بخوای ویندوز رو عوض کنی . کل به روز رسانی که تا اون تاریخ انجام دادی از بین میره . حالا عرض بنده اینه که شما راهی برای حل این مشکل ندارید . مثلا اینکه یه سایتی رو معرفی کنین که فایل up date اونو بذاره . یا اینکه بشه یه جوری up date ای رو که انجام دادی ذخیره کرد . در ضمن آیا شما پیشنهاد دیگری دارید که سرعت اسکن اون تقریبا به اندازه nod32 باشه و بهتر از اون عمل کنه.
با تشکر
albert جان در مورد اينكه آنتي ويروسي هست كه به سرعت nod32 اسكن كنه بايد بگم كه نه. بيشترين سرعت رو Nod32 داره.
در مورد آپديتهاش هم خيلي راحت ذخيره مي شه كرد. در شاخه نصب برنامه چند فايل به اين اسامي كه در پايين مي نويسم ذخيره مي كنه كه اگه اونها رو در جايي ذخيره كني و بعد از نصب دوباره ويندوز در همون شاخه كپي كني و يك بار سيستم رو ريستارت كني همون آپديتها رو مي شناسه.
ممنون ولی چرا اسم فایلها رو ننوشتی
albert جان این پوشه را کپی بگیر:
c:/program files/eset/updfiles
و همچنین این فایل ها را :
nod32.000
وnod32.002وnod32.003وnod32.004وnod32.005وnod3 2.006
و هر وقت ویندوز را عوض کردی replace کن.
McAfee Internet Security Suite 7 [Retail]
Download:
------------کد:http://download.mcafee.com/products/licensed/mis/english/7.0/MIS7019EN.exe
راستی مهدی جان هر وقت میدونی یه تاپیک بزن تا دانلود آنتی ویروسا را اونجا معرفی کنیم.
باسلام:
چند تا خواهش از شما داشتم . اول اینکه از کجا بفهمیم از کدوم ورژن nod32 استفاده می کنیم . دوم اینکه از کجا بفهمیم که nod32 رجیستر شده . در آخر هم اینکه اگه ممکنه لینک nod32 که بتا نباشه و در ضمن administer هم باشه رو به همراه کرکش بگین چون واقعا با این تاپیک 30 صفحه ای که درست شده آدم یه خرده قاطی میکنه.خواهشا فقط لینک و کرکی رو که معرفی میکنین کار کنه که آدم بعد از دانلود ، اون هم با این سرعتهای پایین اعصابش خرد نشه . در ضمن آیا آنتی ویروسهایkaspersky و BitDefender این امکان رو دارن تا فایلهای up dateاونا رو مثل nod32 که فرمودید، بشه یه جوری ذخیره کرد تا بعد از نصب ویندوز مجدد از اونا استفاده کرد .
با تشکر