با سیم tdd هم قطع هست؟نقل قول:
Printable View
با سیم tdd هم قطع هست؟نقل قول:
بله با هر دو سيم قطع هستنقل قول:
مودم رو يك منطقه ديگه امتحان كردم وصل شد با هر دو سيم
انگار اين منطقه كلا قطع هست آنتن
دوستان کسی تا بحال از این مودمهای اوت دور ایرانسل تی دی که به تازگی راستین بازار موجود کرده استفاده کرده به نظر مودم خوبی میرسه هر چی باشه چون تو فضای باز نصب میشه قدرت سیگنالش باید خیلی بهتر باشه دوستان لطف کنند اگه استفاده کردند تجربیاتشون رو اعلام کنند
فرستاده شده از H30-U10ِ من با Tapatalk
فکر کنم توی یه سایت گین رو حدود 13 دی بی آی زده که خوبه . فقط باید براش یه اکسس پوینت خوب هم بگیرید تا وایرلس داشته باشید و مقداری هم کابل کشینقل قول:
فکر کنم اینه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز این مودم تولید کدوم برنده چیزی ندیدمنقل قول:
سلام دوستان من یک مودم z6000 رو هفته پیش تهیه کردم و تنظیمات مربوط به MTU رو انجام دادم اما روزی چند بار با اینکه آنتن دهی کاملی دارم ولی مودم disconnect میشه و تنها راه هم اینه که مودم رو باید ریست کنم تا دوباره به شبکه وصل بشه. (منطقه سعادت آباد)
لطفا اگر کسی راه حلی داره بگه ممنون
نقل قول:
منم همین مودم رو دارم و برای من هم همینطوره. وقتی قطع میشه دیگه وصل نمیشه مگر این که با دکمه ی پشتش روشن و خاموش بشه شاید وصل بشه. البته مدتیه اینطوری شده. یک ماه پیش این وضع به این شدت نبود.
مقدار mtuرو از ۱۴۰۰به ۱۵۰۰تعغیر بدیدنقل قول:
دوستان اگه کسی تهران ساکنه بخصوص حوالی افسریه و مسعودیه واز تی دی داره استفاده میکنه اگه میشه از وضعیت سرویسش توضیح بده متاسفانه منطقه ما مسعودیه پوشش fdd نداره ولی تو سایت ایرانسل پوشش td داره میخوام ببینم ارزش خرید مودم داره یانه ممنون میشم
فرستاده شده از H30-U10ِ من با Tapatalk
من منطقه شما نمیدونم ما دیروز که کارشناس ایرانسل اومده بود خونمون گفت td نگیر اگر وضع fd مثل الان خرابه. البته بازم معلوم نیست ممکنه سمت شما راه افتاده باشه در کل تخم مرغ شانسیه باید پول و داد بعد امتحان کرد نه نقشه درسته نه حرفاشون وگرنه میشد خیلی با دقت بررسی کنن کجاها پوشش داره سرعت و پایداری خوبی داره و ارشیو کنن وقتی مثل شما تماس گرفتن برای خرید در یک کلام بگن بخر یا نخر.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk