به نظرم این قیمت زیاد عقلانی نیست اگه میتونید مهلت تست 72 ساعته بگیریدنقل قول:
و توی فروشگاه هم کامل تست کنید و دقت کنید که ساخت مالزی باشه
Printable View
به نظرم این قیمت زیاد عقلانی نیست اگه میتونید مهلت تست 72 ساعته بگیریدنقل قول:
و توی فروشگاه هم کامل تست کنید و دقت کنید که ساخت مالزی باشه
ميشه لطفا عكسهاي تست پيكسل بصورت 16:9 رو بزاريد اينجا. در ضمن اگه زحمتي نيست يه عكس هم از اون رقمهاي كاركردي كه با زدن كد مخفي معلوم ميشه رو بزاريد.نقل قول:
در حال حاضر فایل رو ندارم ولی در صفحات قبل اگه جستجو کنید هم فایل و همنقل قول:
روش ورود به منوی سرویس گفته شده
يه لينك بود كه خرابه . روش ورود رو بلدم اما جايي كه ساعت كاركرد رو مينويسه ميخواستم ببينم چطوره. چيزي ديگه اي هم كه هست من يه فسقلي كوچولو دارم برا همين بايد تلويزيون رو يه خورده بالا بزنم به ديوار تا دستش نرسه.باتوجه به مشكل زاويه ديدي كه بعضيا گفتن، از پايين نگاه كنم كيفيتش كه افت نميكنه؟نقل قول:
ببخشيد زياد شد:n02:
خواهش میکنم، فایل رو از لینک زیر دانلود کنید:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از خاموش کردن تلویزیون این دکمه ها رو به ترتیب بزنید:
دکمه Display در بعضی کنترل ها دکمه " +i " هست.
بعد از ظاهر شدن منوی آبی رنگ برید تو قسمت Self Diagnosis اونجا یه عدد 15 رقمی هست
که 5 رقم اول ساعت کارکرد سیستم، 5 رقم بعدی تعداد بوت سیستم، 5 رقم آخر هم ساعت
کارکرد ال سی دی هست.
در زمینه زاویه دید هم من با مدل W805C هیچ مشکلی ندارم و از تمام زوایا تصویر تغییری نمیکنه
ولی در مورد W800C نمیتونم نظر بدم چون از نزدیک تصویر اون رو ندیدم.
cyberlife@ يك دنيا ممنون. كاشكي يكي از بچه ها كد رو وارد ميكرد يه عكس از ساعات كاركرد ميزاشت دقيق ببينيم چطوريه(يعني اعداد بايد صفر باشن ، بين اين اعداد فاصله اي چيزي هست) . چون اگه خدا خواست امشب ميخوام برم بگيرم.
دوستان ارزش داره 5200 بدم و مدل x8500c رو بخرم؟؟؟یا بصرفه تره 3200 بدم w800 بخرم؟هردو 55 اینچ
تنها موردی که ازش زیاد نقد منفی شنیده بودم همین بودنقل قول:
موقع خرید وقتی رفتم فروشگاه اولین چیزی که حسابی تست کردم همین زاویه دید بود
برای منم هیچ تغییری مشاهده نشد با وجود حساسیت زیادم
تصویر از لحاظ زاویه دید دقیقا مثل led های گوشی سامسونگ که نمونش Note 4 خودم هست بود یک دست و کامل از هر زاویه
ممنون از اينكه نظرتون رو گفتيد. البته هيچ كدوم از تلويزيون ها زاويه ديدشون مثل صفحه AMOLED نميشه به جز اونابي كه OLED هستند.نقل قول:
من اگه قصد هزينه كردن پنج ميليون رو داشتم حتما وحتما OLED الجي ميگرفتم. اين پنل ها بالاترين كيفيت رو دارن.نقل قول: