سلام کسی میتونه برنامه ای برای ساختن یا تبدیل عکس اس ام اس (wbmp) واسم لینک بده.اگه هم اینجا جای مطرح کردنش نیست بگین کجا مطرح کنم.چون شدیدا بهش احتیاج دارم.
Printable View
سلام کسی میتونه برنامه ای برای ساختن یا تبدیل عکس اس ام اس (wbmp) واسم لینک بده.اگه هم اینجا جای مطرح کردنش نیست بگین کجا مطرح کنم.چون شدیدا بهش احتیاج دارم.
ودکا جان
شما اگه بتونی نرم افزار فتو ایمپکت شرکت یولید رو پیدا کنی این فرمت رو پشتیبانی میکنه
Ulead PhotoImpact
موفق باشی
چگونه مي توان با بلوتوث بازي يا برنامه فرستاد ؟
اگر گوشی شما فقط فرمت جاوا را ساپورت کند شما می توانید ستاپ برنامه یا بازی را برای دیگری با بلوتوث ارسال کنید اما اگر فرمت سیمبین است باید با برنامه فایل منیجر این کار را انجام دهید (البته فقط فایل منیجر سیمبین )نقل قول:
سلام . .نقل قول:
چگونه مي توان با بلوتوث بازي يا برنامه فرستاد ؟
دوست گرامی . . با تغییر پسوند فایل میتونی این کار رو انجام بدی . . مثلا jar رو به ja غییر بدی . .
اگه هم گوشیت سیمباین باشه یک فایل منیجر هستش . . که اگه خواستی برات قرار میدم . .
موفق باشی . .
سلام...ببخشيد ميشه دوباره آپ كني؟؟؟نقل قول:
سلام کسی کرک یا فول این برنامه رو ندارهنقل قول:
با تشکر
سلامنقل قول:
ممنون بابت این برنامه اما من نمی تونم رجیسترش کنم !وقتی کد رو می زنم قبول نمی کنه .ممکنه به گوشی من نخوره ؟گوشیم w810 هستش.ممنون می شم راهنماییم کنید.
يعني تو اين دنياي برنامه نويسي يه برنامه منشي تلفني جاوا نيستش ؟!!! سوني اريكسون نكرده برنامه هاشم بده بيرون خودش
نقل قول:
جواب شما در پست 395 داده شده دوست عزیز