فایل extra libs برای اسپیلینتر سل قرار داده شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (208.6
Printable View
فایل extra libs برای اسپیلینتر سل قرار داده شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (208.6
كمال جان ممنون از بابت extra libs و ديگر زحماتت.
حالا كه بعد از مدتها به علت نبود extra libs رفتم كه هر سه فايل Splinter Cell - Chaos Theory رو دانلود كنم ، هر سه پارت دانلود كامل ميشه. اونا رو داخل يه پوشه ريختم كنار هم .
پارت 3 هم كاملاً سالمه .ولي پارت 1 و 2 از حالت extract خارج نميشه و پيغام ميده . The file is a corrupt
كه نشون ميده فايل هاغير قابل استفاده است .
كسي جديداً به اين مشكل برخورده ؟، يا اينكه يه جاي كار من اشتباهه !
فایل coler fix n70 رو از حالت فشرده خارج کن توش دو تا فولدر هست 6630,6680,6681 و n70 شما n70 رو باز کن بعد از داخل فولدر tcf فولدر system رو با استفاده از رم ریدر روی سیستم گوشی کپی کن بعد از داخل Library Pack هم system رو کپی کن روی system گوشیت. نحوه ی استفاده از colr fix هم در پوشه ی photos با استفاذه از عکسها داده شده.:46:نقل قول:
دوست عزيز اگر coler fix و All In One نصب كردي برو توبرنامه f explorer تو مسير نصب برنامه فايل بازي با پسوند شحح رو اجرا كن بازي درست اجرا ميشه!نقل قول:
اگه این ارور رو بده ینی فایل کلا از بیخ خرابهنقل قول:
راست میگه کلنگ جاااااااان منتظریمنقل قول:
من بازی colin mcrae رو دانلود کردم رو گوشیم(7610)نصب کردم رنگاش قاطیه.یه چند تا برنامه که تو تایپک بود رو نصب کردم درست نشد.اگه ممکنه یه توضیحی بدین.
سلام.
من یه سوالی داشتم.
اکثر بازیهای N-Gage قابلیت Multiplayer رو از طریق بلوتوث دارن.
میخواستم بپرسم ما هم که رو گوشی خودمون میریزیم میتونیم از این قابلیتش استفاده کنیم یا نه؟
با تشکر.
نقل قول:
دوست عزیز نصب بازیهای n-gage با بقیه گوشیها فرق داره. آیا فرمت فایهایی که می خوای نصب کنی sis هستش؟ دقیق تر مشکلتو بگو تا بگم چی کار کنی.
FIFA 2008 n-gageنقل قول:
کد:http://www.hotlinkfiles.com/files/266248_nhr9t/FIFA%202008.htm