سلام من از شاتل استفاده میکنم و سرویسم هم 2 مگ eco هستش
دانلودم هم 400 هستش معمولا بنظرتون خوبه یا کمه . اگه کمه چطور میتونم اضافش کنم راهی داره؟
اینم تست همین الان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام من از شاتل استفاده میکنم و سرویسم هم 2 مگ eco هستش
دانلودم هم 400 هستش معمولا بنظرتون خوبه یا کمه . اگه کمه چطور میتونم اضافش کنم راهی داره؟
اینم تست همین الان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2مگ اکو رو، بیشتر از 4 مگ نمیبندن...نقل قول:
پهنای باند ارت 1 همون 896 هست؟
اگه کیلوبیت منظورتونه بله همون حدوداست. تا ۱۲۰۰ هم شنیدم که ببندن.نقل قول:
مشکل شاتل حجم قابل دانلود و محدودیتشه که غیرفابل تحملش میکنه. کم مونده بود دیروز زنگ بزنم هرچی فحش از دهنم در میاد بهشون بگم. کلا تو این ماه شاید ۱۱ گیگ هم دانلود رایگان نداشتم ولی هنوز محدودم :n23:.
نمیدونم این ابلهی که برای دانلود رایگان یا نامحدود، یه حدی تعریف کرده جزو کدوم دسته از چهارپایان قرار میگیره واقعا؟؟!!!:n13:
سلام من اشتراک ۳ماهه داشتم تموم شده بعد الان ایمیل اومده که ۸۶ تومن واریز کنم سه ماه بعد استفاده کنم وگرنه قطع میشه..میخوام بدونم خودبه خود ۳ماه تمدیدمیکنن؟!!!
پیش پرداختتون برای همون دوره سه ماهه صادر میشه مگر اینکه درخواست بدین دوره تون و تغییر بدن. در اون صورت از نظر هزینه هم متفاوت میشهنقل قول:
من 512 پارس آنلاین دارم اما سرعتش به نظرم خیلی پایینه البته هنوز تست سرعت نگرفتم.
دانلود شبانه ندارم فقط توو روز اونم در حد خیلی معمولی.
به نظرتون 512 اکو شاتل بهتر نیست؟
شاتل تو ساعات روزانه اصلا قطعی نداره و حداکثر سرعتو بهت میده، منتها پینگش خیلی داغونه...نقل قول:
پارس آنلاینتو رو ۹ بستن؟!
بچهها یک مشکلی دارم میترسم شاتلموو تخلیه کنم اخه این جایی که ما هستیم شلوغه واکثر خطوط تلفن روی پی سی ام هست این پست ما هم خیلی روش ای دی اس ال است و هر کی جدید در خواست بده با همین پی سی امش خود مخابراتم دیگه بهش نمیده میترسم اگه درخواست بدم از رانژه خارج کنن یکی بیاد جامو بگیرم و خطم از بین بره و مجبور شم با مخابرات دزد سرو کله بزنم به نظرتون چیکار کنم ؟
تصمیم داشتم برم پارس 256 ماهی 10 گیگ رو بگیرم خطمم کیفیتش خوبه تا 16 مگ رو راحت ساپورت میکنه نظرتون چیه؟؟
دوستانی که سرویس های آرت دارن(۱-۵)لطف کنن و تجربه شخصیشون رو راجب سرعت سرویس و محدودیت هایی که بعد از حجم مشخصی از دانلود پیش میاد بنویسن
Sent from my Lenovo A3000-H using Tapatalk