اصلا هم چنین چیزی طبیعی نیست و اسمش میشه تبانی و حداقل در ذات کشور های اروپایی چنین چیزی خیلی کم دیده میشهنقل قول:
این طوری باشه باید شکست برزیل به ایران رو تبانی بدونیم چون باعث حذف روسیه شد
Printable View
اصلا هم چنین چیزی طبیعی نیست و اسمش میشه تبانی و حداقل در ذات کشور های اروپایی چنین چیزی خیلی کم دیده میشهنقل قول:
این طوری باشه باید شکست برزیل به ایران رو تبانی بدونیم چون باعث حذف روسیه شد
تویه پست های قبلی هم اشاره کردم که اما و اگر بسیار، همین حالتی که الان دوستان گفتن ببینید چقدر اما و اگر داره. اول همین مرحله گفتم ترجیح میدم فلسفه ای رو دنبال کنم که اصلا ربطی به نتایج سایر بازی ها نداره و تنها رویه بازی های خودمون تمرکز کنیم، الان هم همین شرایط حاکمه یعنی ما اگه تمام توانمون رو بذاریم روی شکست دادن لهستان هر اتفاقی هم بیافته باز هم سرنوشت در دست خودمونه.
فراموش نکنیم ما در معتبرترین بازی های والیبال پس از المپیک قرار داریم ! مسئله اینه که تیممون اینقدر به حق خوب کار کرده که بعضی وقت ها فراموش می کنیم در چه سطحی داریم بازی می کنیم.
قبل از بازی با آرژانتین 2 تا موضوع بود که نگران کننده بود؛ یکی خستگی بازیکنان و دیگری تقابل با ولاسکو.
جالب اینکه هیچکس هیچ اثری از خستگی در بازیکنان ندید ! حتی با کمترین تغییر نسبت به بازی های قبل (به جز جایگزینی غلامی به جای تشکری) بازی کردیم. از نظر بدنی فوق العاده بودیم و انتظار میره با توجه به این فاصله دو روزه (البته یه مسافرت کوچیک داشتیم) و در مقابل استراحت کمتر و بازی های سخت تر لهستان، از نظر بدنی هیچ مشکلی نداشته باشیم و شاداب تر از قبل بازی کنیم.
در مورد موضوع دوم هم دیدیم که ولاسکو در مصاحبه خودش اعتراف کرد که سیستم سرویس و اسپک زدن تیم ایران تغییر کرده بود. این یعنی تفکر تاکتیکی تیم برای بازی با آرژانتین !
از هر نظر تیم رو بررسی کنید به این نتیجه می رسید که این تیم 100% لیاقت صعود به جمع 4 تیم نهایی رو داره. (حتی نه 6 تیم هم !) تنها نکته ای که مهمه آمادگی روحی و روانی بچه هاست چون از نظر فنی در بالاترین سطح خودمون هستیم.
یه آمار دیگه اینکه میانگین قد لهستان 198 سانتیمتر در مقابل 194 سانتیمتر ایران و میانگین سنی این تیم 2 سال از ما بیشتر هست (28 در مقابل 26). سایر آمار فردی رو هم که مقایسه می کنم لهستان هیچ برتری محسوسی نسبت به ما نداره.
به نظر من تنها بازی که میتونه تعادل این گروه به نفع ما برگردونه باخت فرانسه به صربستانه.
در کل به نظر منم لهستان اصلا نسبت به تیم ما سر نیست ولی خب شرایط میزبانی و تشویق ها خیلی تاثیر داره
بازی هر جای دیگری بود شانس پیروزی 3 امتیازی ما بیشتر بود.ولی بازم فکر کنم بتونیم شکستشون بدیم
من بازی دیشب ایتالیا و لهستانو دیدم حتی این ایتالیا بدون زایتسف هم میتونست لهستانو ببره.حتی تو اون جو و با بازیای بد کوار که دیشب نه خوب دریافت داشت ، نه خوب سرویس و نه خوب اسپک.لهستانم سطحش همون سطحی است که ما تو ازادی باهاش بازی داشتیم.به نظرم برد مقابل لهستان خیلی اسانتر از برد مقابل صربستانه.من امیدوار به کسب هر سه امتیازم.از اونطرفم فرانسه به نظرم نمیتونه صربستانو ببره.به نظرم تیم های بزرگی که از فرانسه باختند این تیمو دست کم گرفتند قدرت واقعی فرانسه میشه بازی این تیم با بلژیک که تونست 32 بلژیکو ببره.فرانسه میتونه لهستانو ببره ولی صربستانو نه.به شرطی که صربستان دست کم نگیرتش.
ولی عجب گروهیه این گروه ما.اونور روسیه و برزیل ضعیف گیر اوردن همه رو دارن تارومار میکنن.اینطرف ما قوی گیر اوردیمو داریم همه رو تارومار میکنیم.:n02:
به امید کسب هر 6امتیاز.
منم با نظر دوستان موافقم. به نظرم بازی با صربستان به مراتب سخت تر از بازی با لهستان باشه ولی اگه صربستان فرانسه رو ببره میاد جز مدعیان و بازی آخر خیلی خیلی برامون سخت میشه. شاید اگه فرانسه صربستان رو ببره، ما با برد مقابل لهستان در بازی آخر راحت تر بتونیم از صربستانی که هیچ شانسی برای صعود نداره امتیاز بگیریم.
به نظرم بهترین نتیجه اینه که ایران بتونه 3 امتیاز از لهستان بگیره. و صربستان 3-2 فرانسه رو ببره. اون موقع:
ایران 14
فرانسه 14
لهستان 12
صربستان 11
در این صورت فقط به یک امتیاز از بازی آخر نیاز داریم.
اینجوری که خیلی مسخرس همه امتیازایکی و هم رده هست اگه دوتا بازیه دیگرو ببریم بازم سعود نمیکنیم اگه اون تیما ببرن حریفاشونو اگه بشه چی میشه که محاله
واقعا خنده دارمیشه
:n08:اونوقت ایران بایک باخت توکل بازی هاش حذف شد
دوست عزیز مثل اینکه شما دوره گذشته اون بازی زشت را خبر نداری که 2 تیم برای اینکه به کوبا نخورند هر 2 تا میخواستن ببازن.نقل قول:
دلیل اینکه این سیستم قرعه کشی در هر گروه هم این دوره وجود داره جلوگیری از این اتفاقات بوده.مثلا در گروه بعدی هم دوباره غرعه کشی میشه و تیم های حاظر در این گروه هم باز به هم میخورند.
میدونم این تبانی هست ولی یک روال عادی در والیبال هست
برد داریم تا برد!نقل قول:
برد 3 امتیازی داریم ، برد 2 امتیازی هم داریم!