با این درصدا (نسبی) ریاضی بین 1000-2000 سهمیه میشم؟ برق بهشتی میخوام.
ادبیات 50
عربی 50
دینی 70
زبان 100 (مطمئنم)
ریاضی 30-35
فیزیک 60
شیمی 40
Printable View
با این درصدا (نسبی) ریاضی بین 1000-2000 سهمیه میشم؟ برق بهشتی میخوام.
ادبیات 50
عربی 50
دینی 70
زبان 100 (مطمئنم)
ریاضی 30-35
فیزیک 60
شیمی 40
منطقه یک هستین؟نقل قول:
اگه وضعیت معدل نرمال باشه بله میشید، ولی برق شهید بهشتی نمیشه با قطعیت گفت ولی به هر حال امید هست.
بله منطقه یکم، معدلم 19.10 هست که بجز دینی و زبان فارسی که 18 هستن بقیه درس ها بالای 19 هستن.نقل قول:
آخه سال پیش با 1800 اینام قبول شدن (تو منطقه 1)
سال پیشش با 2500 اینام همینطور.
اینا آمار سایت قلمچیه میشه بهشون اکتفا کرد؟
سلام
ادبیات 64
عربی 60
دینی 60
زیان68
زمین10
ریاضی30
زیست60
فیزیک46
شیمی 60
معدل 19.82
رتبه منطقه 3 چند میشه ؟
عمومی ها تقریبا نرمال بودن، فقط به نظرم درس دینی تعداد سوالاتی که مستقیما مفهوم ایه مورد سوال بود، کم شده بود
ریاضی هم بی دقتی های الکی درصدم رو از 50 رسوند به 30 :n34::n34:
زیست که ......:n27:
الان بی نهایت دارم میسوزم ، فیزیک 8تا سوال اخر 5تاش غلط زدم :n34::n34::n34::n34:
شیمی هم سوالات بسیار جون دار بودن :n02:، مغزم قفل کرده بود سر جلسه وگرنه راحت میشد بالای 70 زد :n34:
این پستو باید طلا گرفت :دینقل قول:
حیف دکمه تشکر ندارم...
منِ 95ــی نمیدونم چیکار کنم با این وضعیت سوالا...
امسال امتحان نهاییا سختتر و جزئی تر از سالای قبل شده به طوری که 93 رو راحت 20 میشم اما توی امتحان خودمون سختتره،ربطی به شرایط امتحان و... هم نداره اما سختتره واقعا...
امیدوارم موفق باشید بچه های 94 . رشته ای که دوست دارید قبول شید انشاالله .
فیزیک چه وضعش بود!
معدلتون که خوبه پس رتبه تون قابل قبول میشهنقل قول:
نه ! تو سایت قلمچی بعضی ها با سهمیه های خاص قبول شدن و قلمچی هم اونا رو میزاره تو سهمیه مناطق، چند رتبه ی قبولی که با بقیه اختلاف زیاد دارن هم به همین دلیلِ.
سلامنقل قول:
معدلتون از درصد های کنکورتون خیلی بهتره
فکر کنم با توجه به معدلتون تو منطقه سه حوالی 500 الی 600 بیارین که میشه روی پزشکی های شهرستان حساب کرد:n01:
نقل قول:
سال به سال داره یه درس به طور غیر معمول سخت میشه
اول از زیست شروع ، بعد شیمی و امسال هم رکورد زد هم ریاضی و هم فیزیک
کلا فیزیک همیشه درس محبوبی بوده واسه درسخون ها چون نسبت به بقیه بهتر میشه رتبه آورد ولی تو این هم گند زدند رفت!!
-----
سال به سال داره کنکور سخت تر میشه ولی یه عده دارن میگن ورود به دانشگاه ها اسون تر از قبل شده:دی
والا جالبیش اینه میگن کنکور همیشه از کتابه :/ دانشگاه هام میگن ظرفیت زیاد میشه ولی 93 نسبت به 92 ظرفیتا کمتر بوده ....نقل قول:
یه بنده خدایی میگفت دولت قبلی ظرفیت سراسریو زیاد میکرد که مردم نرن آزاد ورشکسته شه، الان برعکسه ظرفیتو کم میکنن که ملت برن آزاد پول بره تو جیب ....
خودتون میدونین دیگه چی میگم :n10:
الآن داشتم تحلیل زیست رو میدیدم تو فرصت برابر .
آخه چرا انقدر سال ما بدبخته ؟ 3 هفته زود میگیرن ، اینم سوالاشون .
قبل اینکه بگید "شرایط واسه همه یکسانه" ، اینو بگم که سالای قبل کتابو میذاشتی جلوت دقیق میخوندی میتونستی جواب همه سوالای زیست رو پیدا کنی . امسال معلما و دبیرا خودشون موندن توش . معتبر ها هنوز یه پاسخنامه نتونستن بنویسن . صد تا سوال رو جوری مبهم دادن که بین دو گزینه عملا یه حالت شانس میگیره ، یعنی اونی که تستو "درست" زده ، بهش بگی اون یکی چرا غلطه اصلا نمیدونه و فقط یه حسی بهش میگفته که اون یکیه جواب .
یه سال تمام خودمو کشتم ، هر روز(بدون استثنا) ساعت 5 و نیم پا شدم درس خوندم ، اونوقت اینه وضعم . زیستم از 30 درصد میتونه باشه تا 70 .
تنها چیزی که میتونم بگم اینه که لعنت بهشون ...
دوست غزیز من چند صفحه ی پیش رو هم خوندم بنظرم شما باید خوشحال باشین حسابی از رقباتون جلو زدین :n05:نقل قول:
اگه سوالات اسون باشه فرق شما و به فرد متوسط چطور مشخص بشه؟! با هم تو یه رده میشین و سر یه چیز جزیی بینتون اختلاف میوفته
اینحا بنظر متوسط ها و کسانی که مدیریت اضطراب و وقت ندارند میشه:n25::n25::n25: