تبریک بابت صعود ولی من موندم چرا لوو سعی داره لقمه رو چند بار دور سرش بچرخونه بعد بخوره؟!
بازی دوم، سوم، چهارم ... دیگه کافی نیست واقعا تا یک مربی به اشتباه خودش پی بره؟ حتما باید حذف بشیم تا بعد متوجه بشه؟!
بازم میگم دفاع گوش هامون افتضاح هستن، هوودس و مصطفی و بواتنگ واقعا تو گوشه ها ضعیف عمل می کنن و کلا در دفاع ضعیف هستن. جلو هم که میان بلد نیستن کاری کنن و فقط تو دست و پا هستن.
واقعا لوو چطوری خدیرا رو گذاشته بود رو نیمکت؟!
از وقتی لام رفت به راست و خدیرا اومد وسط بازی خیلی تغییر کرد. همه گوشه راست فعال شد و هم وسط میدون مستحکم تر شد. بازیکنانی مثه خدیرا کم هستن بعد اونوقت جناب مربی میاد میزارتش رو نیمکت و در کمال اجبار بهش بازی میده.
مولر دیشب اصلا موقعیت خراب کن شده بود، باید حداقل یه گل می زد.
نوئر بدون شک ستاره آلمان بود و اگه حرکات شگفت انگیزش نبود چه بسا الان آلمان در راه برلین بود. یک بنچمارک جدید رو داره برای گلرها تعریف میکنه. فقط مونده بیاد تو حمله ها شرکت کنه. شروع مجددش که برای شورله انداخت هم خیلی عالی بود، منو یاد پاس گلش به کلوزه تو 2010 جلو انگلیس انداخت.
گوتزه بازم یک بازی ضعیف دیگه رو انجام داد.
من نمی دونم چه دلیلی هست که 110 دقیقه تیم به صورت انتحاری عمل کنه و هی ضده حمله بخوره.
احساس میکنم لوو نمی خواد قبول کنه که داره اشتباه میکنه و البته اگه بازی آینده دیدیم که لام در وسط میدون هست دیگه مطمئن میشم که داره لجبازی میکنه..
انشالله جلو فرانسه بهتر ظاهر بشیم