شاید اگه یکم خط حمله بهتر بود میشد بازی رو ببریم در این گروه نیجریه ضعیف ترین بود به هر حال فکر نکنم ایران بیاد بالا
Printable View
شاید اگه یکم خط حمله بهتر بود میشد بازی رو ببریم در این گروه نیجریه ضعیف ترین بود به هر حال فکر نکنم ایران بیاد بالا
سبک بازی کاملا مشخص بود از قبل و من به شخصه اصلا شگفت زده نشدم ... خوشحالم که نتیجه گرفتیم !
توقعات پایین بود .. اما ناراحتم چرا ؟؟؟ کاش کمی برای خودشون بازیکنا بیشتر احترام قایل بشند و سعی بر حفظ توپ هم بکنند ن اینکه فقط بزنند زیر توپ اینجوری به همه ثابت میکنند ک خیلی سطحشون پایینتر از فوتبال آُسیاست چ برسه قاره های دیگه . درست نیست انقدر زیر توپ زدن برای یک فوتبالیست حتی اگر سطح بازیشم پایین باشه.
مهمت شول تو برنامه کارشناسی گفت که این بازی خیلی از لول جام جهانی پایینتر بود :n02:
واقعا اگه تیم دروازه خالی هم گیرش میومد می زد بیرون! چون فقط تو مخش کرده بودن که مساوی..مساوی.
- جهانبخش و شجاعی دقیقه 60 تا 70 باید وارد زمین میشدند
جک ایم. افتضاح ایم. درجه پنج فوتبالیم.
حالم به هم خورد از فوتبال این تیم.
ای کاش روزی فرا میرسید که اون کفاشیان از خودش میپرسید تا کی آخه قراره من این نمایش شرم آور رو ارائه بدم به ملت؟ تا کی؟
ستايش ريو فرديناند از تيم ملي ايران و کيروش
مدافع سابق منچستريونايتد و تيم ملي انگليس به انتقاد از بازي نيجريه برابر ايران پرداخت.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نيجريه در حالي در اولين ديدار جام برابر ايران به تساوي بدون گل رسيد که در خيلي از دقايق بازي نمايش ضعيفي از خود ارائه داد.
ريو فرديناند که يکي از کارشناسان اختصاصي بيبيسي براي جام جهاني 2014 است، پس از پايان اين ديدار گفت: نيجريه توپ و ميدان را در اين ديدار در اختيار داشت اما بازيکنان اين تيم در خط حمله نمايش بسيار بدي از خود نشان دادند و يکي از ضعيفترين بازيهاي خودشان را به نمايش گذاشتند. نيجريه نتوانست از قدرت خود استفاده کند و توپهايي که در خط هافبک در اختيار داشت را به گل تبديل کند.
فرديناند در ادامه گفت: نيجريه فکر ميکرد به راحتي ميتواند سه امتياز اين ديدار را به دست آورد، به همين خاطر بازيکنان اين تيم عجول بودند. ايران حريفي که نيجريه فکر ميکرد نبود و توانست بازي خوبي به نمايش بگذارد.
فرديناند در ادامه گفت: کارلوس کيروش توانست از تيم ايران تيم قدرتمندي بسازد و تمام جزئيات بازي را به دقت مورد بررسي قرار داده بود. به جرات ميتوانم بگويم کيروش براي هر دقيقه از بازي برنامه داشته است. کيروش مربي بسيار خوبي است و در سالهاي گذشته توانسته تيم ملي ايران را دچار تحول کند.
مدافع سابق تيم ملي انگليس در ادامه درباره ديدگاهش درباره بازي ايران و نيجريه گفت: نيجريهايها در خط هافبک بسيار پرتعداد هستند. بر فرض مثال جان اوبي ميکل بازيکن تراز اولي است و بازيهاي اروپايي زيادي تجربه کرده اما در اين ديدار تراکم خط دفاعي نتوانست بازي هميشگي خود را ارائه دهد. اوبي ميکل در اين ديدار من را نااميد کرد. او بازيکن قدرتمند و شوتزني است اما در اين ديدار نتوانست بازي هميشگي خودش را به نمايش بگذارد. در واقع او در بازيسازي نيجريه يک ناکام کامل بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با اینکه مساوی کردیم ولی فکر می کنم به هیچ کس نچسبید این یک امتیاز.من توقع داشتم دفاع کنیم ولی این توقع رو هم داشتم که ضد حمله های خوبی هم بزنیم.اما متاسفانه اصلاً از توی حمله به دژاگه و گوچی کسی کمک نمی کرد.زیر توپ زدنها هم توی نیمه اول خیلی رو اعصاب بود.همین 0-0 هم میتونست بهمون بچسبه به شرط اینکه روی ضد حملات تلاش برای گل زدن هم می کردیم نه اینکه بسم الله بزن زیرش!
من فوتبال دفاعی رو دوست دارم به شرط اینکه وقتی توپ نداری دفاع جانانه بکنی اما وقتی توپ رو داری حداقل برای گل زدن تلاش بکنی!توی این بازی تیم ما هیچ تمایلی به گل زدن نداشت.با این وضعیت بعیده که یه گل هم بتونیم بزنیم توی جام جهانی.
بهترین بازیکن ایران که امشب عالی بود آندو بود
فوق العاده بود
چنتا تکل عالی و خوب داشت و همه جای زمین حضور داشت !!!
برعکسش اشکان که باید عالی می بود اصلا خوب نبود !!
نمیدونم چش بود !!
واقعا اگه رو فرم بود میشد برد !!
به هر حال باید با همین دفاع بریم سراغ 2 بازی بعدی !
همین که نباختن ازشون راضیم
الکی هم هی نیاید بگید کاش حمله میکردن و اشکال نداشت اگه گل میخوردن و میباختن.
یادتون رفته سال 2006 ایران چه بازی خوبی جلوی مکزیک کرد ولی سر اشتباه فردی بازی رو باختن و بعدش سیل فحاشی ها بود که نصیبشون شد که چرا درست حسابی دفاع نکردید یا چرا رحمان لیز خورد یا میرزاپور نتونست درست شوت بزنه و .....؟
کلا ایرانی جماعت همینه،همیشه ناراضیه.
همینو اگه میباختن میکوبیدن تو سرشون که شما غرور یه ملت رو پایمال کردید و حیف نونی که بهتون دادن و ازین جور حرفایی که همیشه تحت هر شرایطی زده میشه
تیم خوب نبود از نیجریه می ترسید و کسل کننده ترین بازی بود.ولی آرژانتینم دیشب بد بازی کرد اگه گل به خودی نبود اونم یک امتیاز می گرفت.از ایران بیشتر از این انتظار نمی رفت.امیدوارم مقابل آرژانتینم وایستیم.ولی نیمه ی پر لیوان رو نگاه کنیم حداقل 4 تا گل نخوردیم.