بنظرم انتی ویروسو پاک کنین بهتره . چون بعضی وقتا انتی ویروسم دیزیبل باشه بازم بدون هشدار پاک میکنه . شما انتی ویروسو اگه مقدوره پاک کنیین دباره بازییو نصب کنید .نقل قول:
ظراهرا ارورتون بخاطر کرک بازی یا ناقص بودن فایها هستش
Printable View
بنظرم انتی ویروسو پاک کنین بهتره . چون بعضی وقتا انتی ویروسم دیزیبل باشه بازم بدون هشدار پاک میکنه . شما انتی ویروسو اگه مقدوره پاک کنیین دباره بازییو نصب کنید .نقل قول:
ظراهرا ارورتون بخاطر کرک بازی یا ناقص بودن فایها هستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این رو دانلود کرده و در system 32 اکسترکت کنید:n06:
نقل قول:
سلام برای من این ارور رو میده
هم با steam زدم نشد
این c+++ هم ریختم
فقط هیچ کرکی نصب نکردم یعنی تو cd که خریدم هیچ کرکی نبود
باید چیکار کنم ممنون
از همین تریبون اعلام میکنم که لطفا در مورد چیزی که اطلاعات ندارید نظر ندید راه حل کار اقا سعید کمتر از یک مگ دانلود و اکسترکت کردن اون توی system32 هست این قدر ایشون رو دووندید همش هم 5 دقیقه طول میکشید
منم همینو گفتم که:n27:نقل قول:
ممنون از راهنماییتوننقل قول:
من این کار رو قبل انجام دادم
حتی رفتم خود نرم افزارش رو هم دانلود کردم و هم دستی و هم با نرم افزار فایلشودانلود کردم و نصبش کردم
ولی جواب نداد
اصلا من نمی دونم چه مرگشه خستم کرد
انتی ویروسم هم کاسپر 2014 هستش
که فکر نکنم به این فایل کاری داشته باشه
این ارور فقط مربوط به همون فایل میشه ؟؟؟؟
یا دلایل دیگه هم می تونه داشته باشه
من ویندوزم اپدیته و با این حال همه ی نرم افزار های c+++ و نت ماکروسافت رو دستی نصب کردم
ولی بازم جواب نداد
نمی دونم دیگه
در ضمن من ghost و farcry رو دارم بدون مشکل بازی میکنم
بانصب c++ باید حل شه این مشکل وقتی نصبیدید و حل نشده شاید مشکلر از ویندوز باشه ویندوز رو اگه حوصلتون میکشه عوضکنید:n09:
من این مشکل رو خودم داشتم (وقتی ویندوز رو تازه میریزم) این رو که نصب میکنم درست میشه
خیلی ها جواب میگیرن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n27::n28::n30::n14:نقل قول:
رفتم بازی رو پاک کنم :n03:
احتمال داشت که ویندوز رو عوض یا ریپیر کنید درست بشه حالا خود دانی اگه حسش نیست:n02:
ما هن که به شما چیزی نگفتیم با بقیه بودم که اپ دیت و ... میدن برای دی ال النقل قول: