نیازی نیست کسی آپلود کنه. epsxe 1.6 رو دانلود کن بعد تنظیماتش رو انجام بده. مشکلی نداره.پلاگینهاش هم که تو اینترنت فراوونه. بازیها رو هم اغلب اجرا میکنه.نقل قول:
Printable View
نیازی نیست کسی آپلود کنه. epsxe 1.6 رو دانلود کن بعد تنظیماتش رو انجام بده. مشکلی نداره.پلاگینهاش هم که تو اینترنت فراوونه. بازیها رو هم اغلب اجرا میکنه.نقل قول:
:5:سلام بچه ها:11: من یک مشکل دارم کی میتونه حلش کنه :10:من بازیهای سونی رو بااین نرم افزار psxfin اجرا میکنم خیلی توپه :46:من بازی درایور دو رو بازی می کنم مرحله ایسی دی یک رو تمام مرحله هاشو رفتم حالا میگه سی دی دو رو بزارین من سی دی دو رو میزارم دیگه رد نمیشه :2:یعنی داخل بازی نمیره باید چه کار کنم .
با نرم افزار ePSXe هم بازی کردم سرعتش پائینه و یکسره قفل میکنه :8:اگه میتونید کمکم کنید اگر هم سیو درایور رو دارید که از اول سی دی دو باشه به من بدید شاید مشکلم حل شد:13:
شما با این نرم افزار خیلی بهتر میتونی بازی کنی من تمام بازی ها رو با این اجرا می کنم به خصوص مزرعه دار این نرم افزار اخرشه این اسمش psxfin بگرد اگه پیدا نکردی بگو تا برات بزارم:31:نقل قول:
اول این رو به من پیشنهاد کردن ولی به درد من نخوردepsxe فکر نکنم به درد شما هم بخوره .
اون کاری که گفتم بکن مشکلت حله با ضمانت:11:
نقل قول:
ممنون میشم اگه کل فولدر شبیه ساز خودتو آپلود کنی ! ( زیپ شده )
ممنون ! :11:
آخه عزیزم وقتی برنامه رو اجرا می کنم ارور میده ! :41: با توجه به تنظیمات !نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون درست شد !دارم بازی می کنم
اقامن یه مشکل دارم وقتی که برنامه شبیه ساز دریم کست رو اجرا میکنم و از منی فایل گزینه استارت رو میزنم ارور میدهد
can not read_dc.bois.bin
لطفا کمکم کنید
اولا اینجا تاپیک مشکلات PS1 & 2ه نه Dreamcast!!
ثانیا اشکال نداره جوابتو میدم:
فایلهای bios دریم کست رو دانلود کردی؟؟ اگه دانلود نکردی، تو انجمن یه تاپیک هست به اسم تاپیک بازیهای Dreamcast به همراه شبیه ساز. از اونجا دانلودش کن.
اگه هم دانلودشون کردی باید کپیشون کنی تو پوشه bios واقع در پوشه شبیه ساز.
ممنون و متشکرم
خوب من سیستمم بالاست و وقتی که بازی های پلی دو رو میخوام اجرا کنم نمیشه میره تو قسمت مموری با این که تنضیمات رو هم درست کردم نمیدونم مشکلش چیه
وقتی هم اجرا میشه با سرعت پاین اجرا میشه کسی میدونه باید این مشکل رو چه چوری حل کنیم
سیستم من هم اینه
رم 1 گیگ دی دی ار 2
سی پی یو 3 فول 2 مگ کش مدل 775
گرافیک :/ 512 جیفرس 7300 شردر 3
تقصیر سیستمت نیست. مشکل از شبیه سازه.نقل قول:
راستی فکر کنم شیدر درسته نه شردر.