تولد 114 سالگی بایرن مبارک!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
تولد 114 سالگی بایرن مبارک!
ترکیب بایرن برای بازی امشب جلو شالکه مشخص شد:
Line up: Neuer - Dante, Thiago, Martínez, Mandzukić, Robben, Rafinha, Götze, Alaba, Schweinsteiger (K), Kroos
به لام استراحت داده
مارتینز هم جای بواتنگ رو تو دفاع گرفته و شواینی هم به عنوان هافبک دفاعی به کار گرفته میشه احتمالا.
28 دقیقه از بازی گذشته و چهار بر صفر به نفع بایرن.
تو این مدت حتی ندیدم که شالکه بتونه توپ رو بیاره نزدیک یک سوم دفاعی بایرن.
اگه بازی قبل از رئال 6 تا نمی خوردن میشد گفت بایرن خیلی خوب بازی میکنه ولی با نتیجه های اخیر شالکه، این برد با هر نتیجه ای چیز خاصی رو نشون نمیده. واقعا شالکه از هم پاشیده نشون میده.
روبن دوباره شد پنالتی زن
خدا به خیر بکنه
2تا پنالتی گل میزنه جو میگیرتش اونوقت دوباره جاهای حساس گند میزنه.
امیدوارم مولر هرچه زودتر برگرده
مولر انگار خوب شده و میتونه بدوه
احتمال خیلی زیاد مولر و ریبری به بازی برگشت جلو آرسنال می رسن.
صحبت های تیاگو بعد از بازی با شالکه:
"خاوی [مارتینز] شخص مهمی برای من بشمار می رود. او همه جوره به من کمک می کند، چه داخل زمین چه بیرون از زمین. او فوق العاده است."
"من از آمدن به بایرن مونیخ پشیمان نیستم( نه پس بیا باش:دی). این برای من لحظات بسیار خوبی است و همچنین چون هم تیمی هایم به من اعتماد دارند."
" شما هنوز بهترین تیاگو را ندید."
پپ هم گفته که عملکرد و ریتم تیم در نیمه ی اول خیلی خوب بوده و تیمش تبریک گفته و همچنین اضافه کرده که بایرن به قهرمانی در آلمان نزدیک شده.
بايرن به جذب بازيکنان دورتموند ادامه ميدهد
مدير باشگاه بايرن مونيخ اعلام کرد در صورت لزوم باز هم ستارههاي نايب قهرمان فصل گذشته بوندسليگا را از چنگ اين تيم درخواهد آورد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارل هاينتس رومنيگه، مدير باشگاه بايرن مونيخ اعتراف کرد خريد بازيکنان بورسيا دورتموند از سياست نقل و انتقالات باوارياييها حذف نشده و آنها همچنان به خريد ستارگان تيمهاي رقيب خود ادامه خواهند داد.
به نقل از تسنيم، بايرن مونيخ از پايان فصل گذشته تاکنون ماريو گوتسه و روبرت لواندوفسکي، 2 ستاره بورسيا دورتموند که اصليترين رقيب باوارياييها در بوندس ليگا محسوب ميشود را به خدمت گرفتهاند که بازيکن دوم در فصل آينده و پايان قراردادش به جمع شاگردان پپ گوارديولا ملحق ميشود. اين موضوع با نارضايتي برخي از اعضاي تيم دورتموند از جمله رئيس اين تيم يواخيم واتسکه همراه بوده که مدعي شدهاند بايرن مونيخ در صدد تضعيف رقباي اصلياش است.
با اين حال رومنيگه تاکيد کرد تيمش توجهي به اين مسئله ندارد و همچنان به خريد بهترين بازيکنان رقباي خود، حتي بورسيا دورتموند ادامه خواهد داد. مدير باشگاه بايرن مونيخ در گفتوگو با شبکه تلويزيوني ZDF اظهار داشت: هرگز چنين تصميم غيرعاقلانهاي که ما را از خريد بازيکنان دورتموند محروم کند اتخاذ نخواهيم کرد. رابطه ما با دورتموند خوب است. من تابستان امسال با مدير اجرايي اين تيم ملاقات کردم و تمام کدورتهايي که ميان طرفين وجود داشت رفع شد.
بايرن مونيخ که در پايان فصل گذشته گوتسه را با قرارداد 37 ميليون پوندي به خدمت گرفت در فصل نقل و انتقالات ماه ژانويه سال 2014 لواندوفسکي را به عنوان بازيکن آزاد جذب کرد.
//////
دیگه تا آخرین قطره خون دورتموند رو میخوان بخورن !!! :n02:
صحبت اولیه رومنیگه: "هرگز چنين تصميم غيرعاقلانهاي که ما را از خريد بازيکنان دورتموند محروم کند اتخاذ نخواهيم کرد. رابطه ما با دورتموند خوب است. من تابستان امسال با مدير اجرايي اين تيم ملاقات کردم و تمام کدورتهايي که ميان طرفين وجود داشت رفع شد."
ترجمه صحبت: روابط دو باشگاه با وجود مسائل اخیر احتمالا تا حدی بهتر از تصویری هست که مطبوعات ارائه میدن + بایرن امکان انتقال بین دو باشگاه در آینده رو رد نمی کنه. {همون طور که در فوتبال حرفه ای هیچ مورد مشابهی رو نمیشه از پیش رد شده دونست}
تفسیر القا شده به خواننده: بایرن در کوتاه ترین فرصت ممکن به دنبال خرید بقیه بازیکنان دورتموند هست!:n02:
بايرنمونيخ و جذب يک دورتموندي ديگر
براساس گزارش يک مجله آلماني، تيم فوتبال بايرنمونيخ پس از جذب لواندوفسکي و گوتسه در تلاش است اين بار هافبک بازيساز دورتموند را به خدمت بگيرد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در حاليکه گفته ميشود تيمهايي همچون رئالمادريد و منچستريونايتد خواهان جذب ايلکاي گوندوگان، هافبک بازيساز تيم فوتبال بورسيا دورتموند هستند حالا خبر ميرسد احتمالا بايرنمونيخ گوي سبقت را از 2 رقيب خود خواهد ربود و در 2 سال گذشته سومين ستاره زردپوشان وستفالن را به خدمت خواهد گرفت.
به گزارش تسنيم، گوندوگان قراردادش با دورتموند در تابستان 2015 به پايان ميرسد و با توجه به اينکه اين هافبک 23 ساله از ماه آگوست 2013 به دنبال مصدوميت از ناحيه کمر بازي نکرده و آيندهاي نامشخص در اين تيم آلماني دارد، شايد مسئولين دورتموند در تابستان پيشرو به دنبال فروش وي در ازاي 25 ميليون پوند باشند.
بر اساس گزارشي که در مجله آلماني «فوکوس» منتشر شده، مذاکراتي هم بين باشگاه بايرنمونيخ و مدير برنامههاي هافبک تيم ملي آلمان در مورد احتمال عملي شدن اين انتقال صورت گرفته است. در حالي اين خبر منتشر شده که چند هفته پيش مسئولين باشگاه بايرنمونيخ عنوان کردند در حال حاضر به دنبال جذب بازيکني از دورتموند نيستند.
پس از اينکه بايرنمونيخ بازيکناني همچون روبرت لواندوفسکي و ماريو گوتسه را از زردپوشان وستفالن به خدمت گرفت بسياري بر اين باورند که باوارياييها قصد دارند تا با به خدمت گرفتن بازيکنان شاخص دورتموند رقيب سنتي خود را تضعيف کنند.
به نظر ميرسد هدف بايرنيها از جذب اين هافبک جوان داشتن جانشيني مناسب براي باستين شوايناشتايگر 29 ساله در دراز مدت است.
////////
:n02::n02::n02: