کسی کارتون عشقولانه مثل:n12::n12: elfen lied:n12::n12: و :n12::n12:dance in the vampire bund:n12::n12: سراغ نداره به من پیشنهاد کنه ؟ الان تنها کارتونی که میبینم:n12::n12: ناروتو:n12::n12: هستش . دلم کاتون می خواد:n28::n28:
Printable View
کسی کارتون عشقولانه مثل:n12::n12: elfen lied:n12::n12: و :n12::n12:dance in the vampire bund:n12::n12: سراغ نداره به من پیشنهاد کنه ؟ الان تنها کارتونی که میبینم:n12::n12: ناروتو:n12::n12: هستش . دلم کاتون می خواد:n28::n28:
elfen lied رو با توجه به چند پستی که ساعتیست دنبال میکنم از watch list ام حذف کردم، خیلی ممنون که هشیارم کردید :n02:
انیمه عاشقانه به گروه خونی من به هیچ وجه نمیخوره ! تا حالا فقط یه انیمه دیدم عاشقانه که اونم دلیلی که دیدمش کمدی بالاش بود و بیشتر به خاطر کمدیش معروفه :نقل قول:
Midori no Hibi یا همون Midori Days .
انیمه Sword Art Online هم بیشتر رو فانتزی تمرکز داره ولی خوب به اندازه کافی Romance هم داره .(البته لازم به ذکره که انیمه ایست بسیار محبوب ولی من به شخصه تا وسطش دیدم بعدش ازش متنفر شدم و همونجا دراپش کردم و اصلا هم پشیمون نیستم !)
من هم الان دنبال سانسور شده ي همين انيمه هستم. اگر سراغ داشتيد بگيد لطفا.نقل قول:
انیمه Sword Art Online هم بیشتر رو فانتزی تمرکز داره ولی خوب به اندازه کافی Romance هم داره .(البته لازم به ذکره که انیمه ایست بسیار محبوب ولی من به شخصه تا وسطش دیدم بعدش ازش متنفر شدم و همونجا دراپش کردم و اصلا هم پشیمون نیستم !)
انیمه Amnesia.2013 فکر کنم به گروه خونی شما بخورهنقل قول:
دو روز پیش دانلودش کردم بعد از دیدن قسمت دوم دیگه واقعا داشت حالم بهم میخورد کلا گذاشتمش کنار
زیرنویس فارسیش هم هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی چی داشت حالت به هم می خورد ؟ بعد میگی به گروه خونیه من می خوره !!!!! :angry: یعنی سلیقه من حالتو بهم میزنه ؟ من بد سلیقه هستم ؟:angry::angry::angry::angry:
نه سوء تفاهم نشه :n06:نقل قول:
منظورم اینه که اهل انیمه های عاشقانه نیستم داستانش هم برای من کشش نداشت . :n27:
آها ، خب باشه . بخشیدم:n02:
چت رومه...؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مگه مردم بیکارن؟!نقل قول:
اگر چیزی به رده ی سنی شما یا فرد دیگه ای نمیخوره یعنی نمیخوره...
انیمه ی سانسور شده روی نت پیدا نمیکنی، باید بری پیش این ویدیو کلوپ ها ببینی انیمه ی دوبله شده چی دارن، همونا رو بگیری. مثلاً الان Naruto, Detective Conan, Code Gease و یه سری انیمه ی دیگه دوبله ـشون تو بازار موجوده اما خوب به کسی توصیه نمیکنم اینا رو ببینه، هم دوبله اش افتضاحه هم اینکه کلاً داستانو عوض کردن. مثلاً تو نارتو برداشتن شخصیتای ساسکه و ساکورا رو خواهر و برادر کردن، و کلی از اینجور خرابکاری ها، یعنی نابود کردن داستان رو. همچنین دوبله ـشون هم نیمه کاره موند.نقل قول:
بنابراین انیمه سانسور شده نداریم، بگرد دنبال انیمه هایی که چندان صحنه ی خاصی نداشته باشن.
بگو برای چه سنی میخوای ؟ دختر یا پسر ؟ شاید بتونم چنتا پیشنهاد بدم....