من زبان 100 زدم پارسال . ولی به هیج جا نرسیدم !!!!!
Printable View
من زبان 100 زدم پارسال . ولی به هیج جا نرسیدم !!!!!
بچه هاي تجربي سعي كنين داروسازي و دندانپزشكي بخونين حتما پزشكي هيچ آينده اي نداره
من هر پزشکی رو میبینم میگه پزشکی نرو.نقل قول:
میپرسم چرا میگن آینده نداره همین:|
خب چرا آینده نداره:دی؟ بحث مدت تحصیلِ؟
بهرحال بنظر شما بعد از دندون و دارو بهترین رشته پزشکی نیست؟
امير جان پزشكي حدود 50 هزار بيكار داره ( طبق اقرار وزير سابق بهداشت در حدود 14 ماه پيش )
رشته هايي مثل فيزيوتراپي و بينايي سنجي و اتاق عمل و ... به ندرت بيكار توشون پيدا ميشه
100 زبان که زیادهنقل قول:
اما عوضش سالهایی بوده که حتی یک مورد 100 عربی نداشتیم
آقا این علی فیلی که کتاب گاج رو نوشته
عمرا خودش نتونه عربی رو 100 بزنه !
دقیقاً .نقل قول:
اتفاقاً فیزیوتراپی و رادیولوژی هم از نظر شغلی و مالی خیلی خوب هستش
نقل قول:
من بچه های پزشکی رو دیدم که خیلی هاشون میگن ای کاش دندون می رفتیم ! حالا اینا دانشجو هستن !
من با پزشکای خیلی مطرح ! که استادای پزشکی با سابقه دانشگاه شهید بهشتی و تهران هم بودن باهاشون که مشورت کردم میگفتن دندون بری به نفعته ! امــا بازم به علاقه ات بستگی داره ! خیلی راجع به این مسئله تحقیق کردم و جالب اینجاست من از رشته دندون متنفر بودم ! اما شاید قبلاً احساسی تصمیم میگرفتم ! اما بعد از مشورت و تحقیق با عقل و درایت تصمیم گرفتم که دندون بخونم :n02: و البته ماجرای ما مثنوی هفتاد من کاغذ هستش یعنی بخوام بگم باید یه کتاب نویسم :n02:و این چنین است که روزگار ما میگذرد :n14::n15:
شما الان دندون میخونین؟نقل قول:
الان راضی هستین؟ بچه های دندون همه راضی ان؟
تا هدفت چی باشه، هر کی واسه پولش میخواد بره پزشکی ، بهتره نره! :28:شغل مقدسیه نباید از منظر پول و درآمدجویی بهش نگاه کرد.:37:
نه ! الان نمیخونم اما همانطوریکه بالا گفتم قضیه اس مفصه ! یعنی یه هفته بود دیگه مونده بود که برم سر کلاس موندم از درس و مشق:n02:نقل قول:
اما اگر خدا بخواد میخوام کونکور:n02: شرکت کنم :n02: