من گوشی با گارانتی سیتادل گرفتم Cd گوشی همراهش نبود می گن شرکت Sonyericsson به ایران Cd را نمی ده!
تو سی دی گوشی چه نرم افزارهایی است؟
Printable View
من گوشی با گارانتی سیتادل گرفتم Cd گوشی همراهش نبود می گن شرکت Sonyericsson به ایران Cd را نمی ده!
تو سی دی گوشی چه نرم افزارهایی است؟
فک کنم بهت دروغ گفتننقل قول:
اما مهم نیست
چندتا نرم افزار هستش که بهترشون رو می تونی از نت بگیری
حالا هم می تونی از یه موبایل فروشی سی دی رو بگیری رایت کنی همین
:blush:
شما در بخش نوشتن پیام به آدرس زیر برونقل قول:
more/spell word
در این جا چهار حرف ( گ چ پ ژ ) را با فاصله وارد کن این کار رو می تونی با زدن مداوم کلید ها انجام بدی
با زدن 4 بار عدد 9 می توانید حرف گ را بنویسید
با زدن 2 بار عدد 2 می توانید حرف چ را بنویسید
با زدن 3 بار عدد 3 می توانید حرف پ را بنویسید
با زدن 5 بار عدد 6 می توانید حرف ژ را بنویسید
پس از انجام این عمل گزینه insert را فشار دهید این 4 حرف رو می بینید که با فاصله وارد شده اند 4 حرف را پاک کن و مشغول به نوشتن شو از این به بعد شما می توانید این حروف رو نیز در لیست حروف خود ببینید
سلام بچه ها من میخوام با کا 750 ام ام اس ارسال کنم چگونه؟برادرا لطفا نگید که هنوز راه نیوفتاده راه بگید مرسی چون میخوام با ایرانسل بفرستم
آره بابا ، k750 اصلا یک چیز دیگه است.نقل قول:
سلام به همگی
من دو سوال در مورد کا 750 داشتم
1- در حال حاضر مقدار فیلم گرفتن گوشی من 30 ثانیه هست و بعد از اون خودش قطع میشه و باید مجدد 30 ثانیه دیگه فیلم گرفت. یکی از دوستانم که اونم کا 750 داره با تنظیماتی که انجام داده و حالا هم یادش نیست این میزان رو به مقدار حافظه افزایش داده . یعنی تا جایی که حافظه داشته باشه میتونه فیلم بگیره.
کسی میدونه این تنظیم رو از کجا باید انجام داد؟
2- تنظیم ساعت گوشی من دائم به هم میخوره. تو منوی تنظیمات ساعت گزینه daylight saving روی حالت standard time هست و َAuto time zone هم off هستش.
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
پرستو :rolleye:
1- در حالت فیلمبرداری ، SETTINGS رو بزن.بعد shoot mode را انتخاب کن.سپس گزینه High quality video رو انتخاب کن.نقل قول:
ایمجوری ، فیلمبرداری به مقدار حافظه بستگی داره.
سلام دوستان
من به تازگی یک گوشی K750 گرفتم و عکس هایی که که با هاش میگیرم دارای نویز های زیادی به رنگ قرمزهستند ؟ برای رفع این مشکل چه کار باید بکنم ؟
K750 خره!................
لطفا طریقه ارسال مسیج تصویری با فرمت (wbmp) را در گوشی سونی اریکسون K750 توضیح دهید.