از آنتن هوایی بدون بوستر برای دیچیتال استفاده کنید.نقل قول:
Printable View
از آنتن هوایی بدون بوستر برای دیچیتال استفاده کنید.نقل قول:
مطمئنید که باید بدون بوستر باشه ؟!؟!؟!؟
بله چون بوستر آنالوگ سیگنال دیجیتال را عبور نمی دهد چند مدل هم چک شده البته بوستر دیجیتال هم در بازار هست.نقل قول:
باشه. امروز سعی میکنم برم پشت بوم و یه سیم مستقیم برای این دستگاه بکشم پایین. البته بدون بوستر
با سلام
در دفترچه راهنما در صفحه 29 ساپورت هارد دیسک را بدون اعلام ظرفیت دیسک و فقط با فرمتFAT32
اعلام نموده است با توجه به اینکه پشتیبانی از فرمت NTFS ذکر نشده ایا میتوان بطور تضمینی فرمتهای تصویری را با فرمت NTFS دید :13:
سلام و روز بخیرنقل قول:
تا جایی که من میدونم سیستم ارسال سیگنال دیجیتال در شهر مازندران به صورت پایلوت راه اندازی شده و قابل دریافت در شهر ساری به شعاع 10-15 کیلومتر است .
لطفا جهت بررسی فنی با شرکت تماس بگیرید تا همکاران ما شما را راهنمایی کنند.
با سلام و عرض خسته نباشید Provision
در مورد محصول
ProVIsion Media Station Model:MS-1000HD
میخواستم بدانم که آیا قابلیت شبکه شدن دارد؟ آیا تیونر دیجیتالی دارد؟ آیا زیرنویس فارسی را ساپورت میکند؟ مدت گارانتی چقدر است؟ محصول تولید خود شماست یا سفارشی است؟ و اینکه قیمت ان چقدر است؟ چون نتوانستم پیام خصوصی بزنم اینجا مزاحم شدم:46:
خب من امروز موفق شدم با راهنمایی یخش پشتیبانی شرکت فروشنده محصولات پروویژن سیگنال دیجیتال رو در ساری دریافت کنم.
همونطور که گفته بودند 5 کانال در مازندران قابل دریافته
اما مشکلی که دارم اینه که تصویر حالت مکث داره. مثلا 5 ثانیه پخش میشه 1 ثانیه توقف داره و به همین منوال
گاهی اوقات هم کلا سیگنال نداریم یا فقط صدای خالی هست که میاد.
علت این مشکل رو کسی میدونه از چیه؟!
سلامنقل قول:
در سری T-7 ما قابلیت شبکه شدن وجود ندارد.
تیونر دیجیتال میباشد
مدت گارانتی 1 سال با کارت طلائی می باشد.
کالا طبق استاندارد ما و تحت نظارت کارشناسان ما تولید میگردد.
قیمت در حال حاضر 110 هزار تومان است.
و کارشناسان ما در حال کار روی زیر نویس فارسی هستند . چون بحث زیر نویس از نظر فنی نیاز به یک نرم افزار همراه فایل تصویری میباشد کار کمی پیچیده شده است . امیدواریم نتیجه بگیریم.
---------- Post added at 03:55 PM ---------- Previous post was at 03:50 PM ----------
سلامو روز بخیرنقل قول:
از اینکه توانستید سیگنال دیجیتالی دریافت کنید خوشحالیم.
از نظر فنی عرض کنم چون نصب و راه اندازی فرستنده دیجیتالی در مازندران به صورت پایلوت است ممکنه این تاخیرها به همین خاطر باشه و جون دستگاهها و سرویس ها در حال دولوپ شدن است انشاالله این مشکل هم حل خواهد شد.
[QUOTE=provision;4645101]سلام
در سری T-7 ما قابلیت شبکه شدن وجود ندارد.
تیونر دیجیتال میباشد
مدت گارانتی 1 سال با کارت طلائی می باشد.
کالا طبق استاندارد ما و تحت نظارت کارشناسان ما تولید میگردد.
قیمت در حال حاضر 110 هزار تومان است.
و کارشناسان ما در حال کار روی زیر نویس فارسی هستند . چون بحث زیر نویس از نظر فنی نیاز به یک نرم افزار همراه فایل تصویری میباشد کار کمی پیچیده شده است . امیدواریم نتیجه بگیریم.[COLOR="Silver"]
با تشکر از پاسخگویی شما
آیا در آینده قصد اضافه نمودن قابلیت شبکه شدن را دارید؟ چون حیف است یک چنین دستگاهی این قابلیت بسیار کاربردی را نداشته باشد:41:
در ضمن در مشخصات آمده Network Ethernet این چه قابلیتی است؟
Full HD Multimedia Recorder & Play
• HDMI 1080i/1080P
• Network Ethernet 10/100M
• WIFI(optional): By external USB doungle
• Audio Format: MP3, WMA, OGG, AC3, AAC, FLAC, WAV, LPCM, ADPCM
• Video Format : .AVI, .MP4, .MOV, .ISO (DVD VIDEO), .ASF, .WMV, .FLV, .MKV, .RM, .RMVB, .TS, .DAT, .MPG, .VOB
• Subtitle : SRT, SSA, SMI, IDX+SUB
• Photo Format : JPG/JPEG, BMP, GIF, PNG, TIFF
• Schedule recording and one button recording with Timeshift function
• Music Slideshow and Zoom