ضمنا من jbuilder رو تحت ویندوز کار کردم اگه لینک لینوکسش رو بدین ممنون می شم
Printable View
ضمنا من jbuilder رو تحت ویندوز کار کردم اگه لینک لینوکسش رو بدین ممنون می شم
سلام:)نقل قول:
مطلب بالا در صفحه 5 نوشته شده. مطلب بسیار بدرد بخوری هست و من هم خیلی بهش احتیاج دارم ولی وقتی خواستم این کار رو بکنم ارور داد.;) فکر کنم چون آدرس packman.rsync.zmi.at قدیمی هست مشکل از اونه. البته این موضوع رو اینجا هم مطرح کردم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی دوستان گفتن بیام اینجا مشکل رو مطرح کنم.
حالا خواهشا راهنمایی بفرمایید که باید چیکار کنم؟ آیا راه دیگه ای هم داره؟
یه مشکل دیگه هم دارم اونم اینه که وقتی میخوام کامپیوتر رو standby کنم (تو suse 10.2) کامپیوتر 3 تا بوق میزنه و بعدشم standby نمیشه یعنی هیچ اتفاقی نمیافته!:sad: به نظرتون مشکل از کجاست؟
من بدجوری افتادم تو حچل
یکی لطف کنه کمکم کنه
من از دیروز تا العان 6 بار لینوکس و ویستا نصب کردم هر دفعه یکیش از کار افتاد یا هاردم پرید
الآن ویستا نصب کردم بعد برنامه Os Selector رو هم نصب کردم به خوبی کار میکنه
پارتیشنام هم به این ترتیبه:
1 دونه 23.29 گیگ واسه ویستا Primary
2 دونه حدود 32 واسه خودم Extended
16 مگ هم بره Os Selector
30 تا دیگه هم میخوام واسه کارام
و بقیه که حدود 32 گیگ هست ان شا لله برای لینوکس
فقط بگین چطوری لینوکسو نصب کنم که جفت سیستم عامل ها رو با Os Selector داشته باشم
خوب حالا که 6 بار امتحان کردی این 7 امی رو هم امتحان کن
من می گم حالا که bootloader خودت قبلاً نصب کردی (os selector) حالا بیا و این grub رو نصب نکن.
دیگه با وجود osselector نیازی به نصب grub نداری ایشالا.
یا این که تو mbr نصبش نکن چوت صد در صد osselector پاک می شه اون وقت
البته من نمی دونم چرا از خود grub استفاده نمی کنی و چه اصراریه که از osselector استفاده کنی؟ مگه این که grub با ویستا مشکل داشته باشه. آره؟
اصلا" grub چی هست؟ میشه بگیدنقل قول:
در ضمن اگه میشه منو تو پارتیشن بندی داخل نصب سوزه کمک کنید
os selector چیکار می کنه؟
grub همون کارو می کنه و با نصب لینوکس همراهش نصب می شه
ببین، وقتی ویندوز رو نصب می کنی اصلاً نیازی به osselector نداری که. ریمووش کن. بعد خیلی راحت suse رو نصب کن. براینصب suse هم بهتره که یه قسمت از هارد رو کاملاً خالی رها کنی. البته suse رو می شه توی پارتیشن extended هم نصب کرد ولی به نظر من خیلی کار جالبی نیست
در ضمن برای نصب لینوکس می تونی از دو پارتیشن استفاده کنی. یکی به اسم swap که حجمش بهتره دو برابر حجم ram باشه و دیگری پارتیشن / هستش (بخونش ریشه یا همون root) که 5 گیگ کافیه براش.
البته در نسخه های جدید سوزه اگه بخوای همه ی بسته ها رو نصب کنی حجم پارتیشن / باید بالای 6.7 گیگ باشه به علاوه ی حجمی که برای ذخیره ی اطلاعات شخصی نیاز داری.
ولی پیشنهاد میکنم که پارتیشن home/ رو هم جدا کنی.
چون اگه مثل من زیادی کنجکاو باشی احتمال داره بعدا مجبور بشی لینوکست رو دوباره نصب کنی که اگه پارتیشن home/ رو جدا کنی اطلاعاتت از بین نمیره.
به نظر من بهتره یکی از پارتیشن هایی که تو ویندوز داری با سیستم فایل fat فرمت کنی. ای جوری هم تو لینوکس می تونی ازس استفاده کنی و هم تو ویندوز و دیگه نیازی به یه پارتیشن home نداری. به همچین پارتیشنی اصطلاحاً خورجین هم می گننقل قول: