معرفی هشتمین میهمان صندلی داغ
اهم اهم :n19:
این دفعه یه مهمون بیژه ! آوردیم ؛ البته مهمون که چه عرض کنم به واقع صاحبخونه رو آوردیم رو صندلی ...:n20:
البته اوایلش خیلی مقاومت میکرد ولی اصرارهای تیم صندلی داغ در نهایت نتیجه داد و شد آنچه شد :n09:
توضیح اینکه این صندلی نشین ما ، تنها صندلی نشین تمام تاریخ و اعصار و تمام ادوار پی سی هست که در صندلی نشینی هت تریک میکنه :دی و سومین باری هست که روی صندلی میشینه و از این حیث رکوردی داره که حتی مسی هم نمیتونه رکوردشو بزنه :n09:
بخوام دوران حضور ایشون رو تقسیم بندی کنم باید به سه دوره تقسیم بشه :
قبل از 2008 => در این دوران و به خصوص سال 2008 ، ایشون به نوعی " بدمن" انجمن شده بود و کسی بود که اکثر کاربران شیطون و بعضا اخلالگر انجمن با ایشون مشکل داشتن ...
2008 تا 2010 => در این زمان چون ایشون بازنشسته شده بود همون کاربران بالا نفسهای راحتی کشیدن ؛ البته دیری نپایید که خیلی ها ( من جمله خود من ) متوجه شدن چه کسی رفته ... :n27:
2010 به بعد => یه بار دیگه برگشت این بار با چهره ای جدید ؛ یعنی هم با عنوانی جدید و هم با شیوه ای جدید ، و البته دیگه این بار از دید اون کاربرا آقا سخت گیره نبود :دی
برای معرفی بیشتر :
اولین همکار پی سی ورلد
اولین همکار انجمن موسیقی
دومین مدیـر انجمن موسیقی
سومین مدیر ارشد پی سی ورلد
( اینا رو مهران تقلب بهم رسوند :دی )
بدون معطلی میریم سراغ مرور برخی خاطرات صندلی نشینی قبلی ایشون :
نقل قول:
چطوری با پی سی آشنا شدید؟
از سایت امیر عظمتی اومدم تو سایت پی سی . بعد که انجمن باز شد عضو شدم . 16 امین عضو پی سی هستم
نقل قول:
-بعنوان يك مدير وظايف اصليتون چيه؟در واقع سوال اصليم اينه كه از پس كاراتون بر ميايد؟
وظیفه من حفذ نظم کلی انجمن ها . یعنی حفظ محتوای مثبت انجمن و حمایت از کاربرانی که قصد فعالیت مفید دارن . ( این تیکه رو هیچ وقت کسی متوجه نشده . وقتی یک اسپمر اخراج میشه چه اتفاقی میوفته ؟ تاپیک هایی که اون بر باد فنا میداده حفظ میشن .
نقل قول:
... ( نام صندلی نشین مربوطه ) با خودش از اين دنياي مجازي چه چيزي برده ؟ چي از خودش به جا گذاشته ؟ برنده اين بازي زندگي بوده يا نه ؟
کمی تجربه و یه نکته بد . بدی زیاد دیدم از دوستان در پی سی که مقداری روی روحیه ام تو دنیای واقعی اثر گذاشت . منو نگران کرد توی دوستی های واقعیم .
نقل قول:
وقتی یه نفر رو (ترجیحاً افراد فعالتر و عشق P30world) بن میکنی دقیقاً چه حسی بهت دست میده؟(حال میکنی/عذاب وجدان میگیری/اخم میکنی/میخندی/...)
همون حسی رو دارم که تو داری وقتی یک دکتر خوب مملکت که به خیلی ها کمک کرده . به خاطر سرعت بالا ( چون حال میکنه تخته گاز بره ) با ماشینش میزنه و بچه تو رو زیر میگیره و میکشه . تو اون وقت میگی بخاطر کمکی که به جامعه کردین عیب نداره بفرمایین خوش باشین . خواستین اون یکی بچه رو هم میزارم جلو ماشینت تا بیشتر حال کنی ؟ .
هیچ حسی ندارم . چون فکر میکنم باید این کار رو بکنم .
نقل قول:
-آیا قبول دارید که شخصیت و مدیر محبوبی در P30 نیستید ؟؟؟
هم آره هم نه . آره به این دلیل که اصولا در ایران کسی که کار کنه محبوب نمیشه . تفکر جامعه ضد مدیرانه . تا جایی که یادمه از ناظم مدرسه - پلیس خیابون - رییس اداره - مبصر کلاس تا رییس جمهور مملکت تو ایران فحش میخورن . منم نسخه مجازی اینا . نه به این دلیل که ملاکی دقیق برای این قضیه وجود نداره . رای گیری یا آمار .
جدا از اینکه تجربیات روزمره من در انجمن باعث شده چندان سخت گیر بر محبوبیتم نباشم . همه کسانی که من رو سخت گیر میشناسن ( بعضی هاشون همونان که دم به دقیقه رپرت میدن ، میدونین که ؟ ) اگر کسی به خودشون توهین کنه تحمل نمیکنن و از من درخواست برخورد دارن . برخورد میکنی و باز هم سخت گیر خواهی بود در مرامشون . خیلی ها بااز ها گفتن که من این حرف و میزنم میدونم ممکنه بن بشم و فلان . من چند بار نمونه آوردم که کسی بن نشد بخاطر نقد و اعتراض اما داستان برقراره . یعنی قضاوت ها لزوما مبتنی بر واقعیت ها نیستن .
نکته دیگه مثال امین هست مدیر انجمن فیلم . وقتی مدیر بود جماعت چشم دیدنش رو نداشتن . بعد که رفت از مدیریت همه شدن طرفدار امین . که ای مدیر با لیاقت چرا رفتی وای بر پی سی بی امین . حالا امین برگشته دوباره شده آدم بده قبلی . پس زیاد درباره محبوبیت های یک شبه و نفرت های دو شبه حساس نباشیم بهتره .
من شرفم رو نفروختم در پی سی . و با شرفم تا بحال کسی رو بی دلیل اخطار ندادم و بن نکردم یا تاپیکی رو حذف نکردم . از سر حب و بغض و هر چیز خارج از وظایف یک مدیر . پس غم ندارم از اینکه کسانی از من بیزار باشن . در ضمن دارم میرم از مدیریت . این باعث میشه تا اگر مدیر خوبی نبودم فرصت به مدیران بهتری داده بشه تا رویه مناسب تری اختیار کنن .
نقل قول:
من یه سوالی داشتم . امیدوارم ناراحت نشید : چرا فکر میکند پی سی ورلد ملک شخصیتونه و با کاربرا بر اساس سلایق شخصیتون عمل میکنید ؟ یعنی از هرکی بدتون بیاد درجا بن میشه
خوب من فکر نمیکنم اینجا ملک شخصیمه . سلیقه من هم به اون مفهوم دخیل نبوده تا بحال .( هر مدیری بالاخره دیدگاه هایی داره . این فکر میکنم با مفهوم سلقه متفاوت باشه وگرنه مدیر میشه مترسک ) من تا بحال کسی رو بخاطر اینکه ازش بدم اومده بن نکردم . هرگز . شاید بشه سوال رو کمی معکوس کرد . چرا خود شما فکر میکنید حق دارید هر کاری انجام بدید و کسی هم حق نداشته باشه معترض شما بشه ؟
نقل قول:
ادم بداخلاقی هستی نه؟
به طور مطلق هیچ آدمی بد اخلاق یا خوش اخلاق نیست . من در حیت کار سخت گیرم . همکارام تو اداره منو خوش اخلاق میدونستن . همکارام تو نجوم منو بد اخلاق میدونن . هر کاری شرایط خودش رو داره .
نقل قول:
تا حالا شده اشتباهی کنی و بعد به اشتباهت اقرار کنی !؟
بله . تو همین انجمن هم بود . یادمه یه تذکر اشتباه دادم به بوی ایران ، همون جا عذر خواهی کردم . همین متفرقه بود تا جایی که یادمه . اشتباه کنم کاملا علنی و در حضور جمع عذر خواهی میکنم . ( تو دنیای واقعی هم همینطوره )
نقل قول:
چرا خودتون زیاد توی بحثای فوروم شرکت نمیکنین؟
من تو بحثی وارد شدم معمولا با دو مشکل مواجه میشم . یکی اینکه یه عده از طرفداران دو آتشه میان و حسابی دق دلی خالی میکنن ، تاپیک بندگان خدا به گند کشیده میشه . دوم اینکه اگر بعد از فرضا بحث من با کسی مشکلی ( اخطار و بن و .. ) پیش بیاد به حساب اون بحث گذاشته میشه . ما در محیطی هستیم که عینک بد بینی روی چشم هاست و ظرفیت کافی برای مجادله بدون لحاظ کردن جایگاه های کاری وجود نداره بینمون .
نقل قول:
چرا اینقدر خشنید؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
....البته به چهرتون نمیاد که اینقدر خشن باشید!منظورم ابهت و اینجور چیزاست!(فقط لطفا نگید که مدیر باید ابهت داشته باشه!)
من فکر نمیکنم خشن باشم . شما این فکر رو میکنید . از کلمات آغز نوشته تون معلومه . چرا اوضاع خطریه ؟ شما همونی نیستید که به صرف بازدید من از پروفایلتون فکر میکردید اتفاقی افتاده و بنب اخطاری چیزی در راهه ؟ رنگ و ستاره های آی دی من رو فراموش کن و دوباره به من نگاه کن .
خب خب خب ...
با کدهایی که دادم فکر میکنم کاملا همه فهمیدن که چه کسی روی صندلی خواهد نشست ، اما به رسم معمول :
فقط من از طرف خودم از دوستان خواهش میکنم سوالاتشون رو در سری های کم تعداد بپرسن تا هم از لحاظ زمانی برای صندلی نشین سخت نباشه پاسخ دادن ( با توجه به اینکه مسئول چند انجمن هستن )
------------------------------------------
یه تشکر ویژه هم از حامد عزیز صندلی نشین قبلی میکنم که دعوت ما رو قبول کرد و با حوصله به سوالا پاسخ داد و براش آرزوی موفقیت میکنیم :n16: