دوستان من تو ویندوز 8 زمانی که روی یکی از قسمتها (فایلها پوشه ها یا حتی دسکتاپ) راست کلیک می کنم گیر می کنه و تا 5 ثانیه هم طول می کشه روی یه مدل g6 هم دیدم این طور بود مال شما هم اینطوریه.....:n03::n03::n03:
Printable View
دوستان من تو ویندوز 8 زمانی که روی یکی از قسمتها (فایلها پوشه ها یا حتی دسکتاپ) راست کلیک می کنم گیر می کنه و تا 5 ثانیه هم طول می کشه روی یه مدل g6 هم دیدم این طور بود مال شما هم اینطوریه.....:n03::n03::n03:
دوستان من تو ویندوز 8 زمانی که روی یکی از قسمتها (فایلها پوشه ها یا حتی دسکتاپ) راست کلیک می کنم گیر می کنه و تا 5 ثانیه هم طول می کشه روی یه مدل g6 هم دیدم این طور بود مال شما هم اینطوریه....:n01:
کسی نیست
:n03:
سایت Nvidia شرمندمون کرده از لیست تحریم ما رو درآورده!!!
درایور 310.90 نسخه نهاییش هم برا دانلود گذاشته شده
اینطور نیستنقل قول:
من چک کردم،خطای زیر رو نشون میده
Access Denied
You don't have permission to access "http://www.nvidia.com/" on this server. Reference #18.8c265dcc.1358750612.3ce2057a
برای من که باز میشه سایت گارمین رو هم قبلا نمیتونستم باز کنم اونم باز میشهنقل قول:
قیمتش چنده ؟
فکر کنم بالای 4 باشه
سلام
1-ببخشید آیا این نوتبوک برای بازی کردن (بازی نسبتا سنگین) مناسب هست ؟ بیشتر از لحاظ دما منظورم هست ؟
2-ببخشید دمای نوتبوک جوری بالا نمیره که فشار زیاد به دستگاه بیاد ؟
3-میشه gpu رو بدون اینکه مشکل خاصی بوجود بیاد اورکلاک کرد ؟ اگر شخصی اورکلاک کرده حدودا چه مقدار اورکلاک کرده ؟
4-ببخشید کیفیت صفحه اش خوب هست ؟
ممنون
ببخشید اگه تعداد سوالهام زیاد هست
سلام
من 3 هفته پیش این لب تاپ رو گرفتم 3300000 .
تو حالت معمولی خیلی دماش خوبه با اینترنت رفتن و فیلم نیگاه کردن به هیچ وجه دماش بالا 42 نمیره .
بازی اگه زیاد سنگین نباشه مثل pes فوتبال دماش (تو با بالاترین تنظیمات تو بخش poweroption ) نهایت تا 86 میره.
ولی تو بازی سنگین مثل farcry 3 دماش راحت تا 100 هم میره ( البته با بالا ترین تنظیمات تو بخش poweroption)
من قبل از بازی قدرت cpu رو کم میکنم تو farcry3 دماش تا 78 و تو فوتبال به 65 درجه کاهش پیدا میکنه .
اکثر لب تاب های که سری گیم نیستن با این قدرت پردازند و با این قدرت گرافیک دماشون در همین حد هست .
اگه دمای پایین تر میخواین از لب تاپ های سری گیم بگیرید یا لب تاپی با پردازند i5 یا i3 باشه که دماشون خیلی پایین تره ( برای بازی i5 کافیه زیادشم هست )
خیلی ها هم با همین دمای بالای 90 درجه بازی میکنن هچ مشکلی هم لب تاپشون پیدا نمیکنه وهچ وقتم هم دما رو مانیتور نمیکنن .
حداثر دما برای cpu های i7 تا 105 درجه هست .
کیفیت led شم خوبه .
در مورد اورکلاک gpu اطلاعی ندارم .
این مشکل دما رو من هم دارم که یکی از دوستان گفت مال ایشون نداره پس مطمئن شدم ایشون اشتباه میکنه چون تو نت گشتم همشون همینطورننقل قول:
اما مشکل به راحتی با 99 درصد کردن CPU و غیر فعال کردن اورکلاکش حل میشه