آره رنگ جلدشو فقط عوض کردن : دینقل قول:
راستی واسه پایه یا پیش ؟
واسه پیش ب نظرم الگو بگیر . اگه به فیزیک علاقه مندی خیـــــلی سبز !! حالا بازم نظر خودته . رفتی کناب فروشی به اینا هم یه نگاهی بنداز
Printable View
آره رنگ جلدشو فقط عوض کردن : دینقل قول:
راستی واسه پایه یا پیش ؟
واسه پیش ب نظرم الگو بگیر . اگه به فیزیک علاقه مندی خیـــــلی سبز !! حالا بازم نظر خودته . رفتی کناب فروشی به اینا هم یه نگاهی بنداز
چرخیدم و چرخیدم بالاخره افتادم توی قلمچی ! آخه بالاخره امسال باید یه جایی خودمون رو محک بزنیم یا نه ؟
اما یه اشتباهی کردم ، کتاباش رو هم ثبت نام کردم ! کاش ثبت نام نمیکردم خودم میتونستم انتخاب کنم ، البته الان هم میتونم ولی خوب هزینه ای که دادم حیف شد رفت پی کارش !
به نظرتون کتابای قلمچی کدوماش به درد میخوره ؟ یعنی میشه یه چیز از توش یاد گرفت ! آیات روایات و قرابت معنایی آّبی و شیمی آبی و فیزیک آبی رو فعلا گرفتم ، اما جا زیاد داره واسه انتخاب ! به نظرتون کدوماش بهتره که انتخاب کنم !
حسابان بین کتابایی که بود به نظرم خیلی سبز بهتر اومد ! دوستایی که حسابان خیلی سبز رو امتحان کردن یه نظری بدن ببینم چطوریاست ! بهتره چطوری باهاش کار کنم ؟
شیمی نیاز هست بشینم بازرگان رو بخونم یا با همین قلمچی پیش برم ؟
حساب دیفرانسیل جدید کدوم انتشارات بگیریم بهتره ؟
هندسه تحلیلی و ریاضیات گسسته رو خیلی ضعیفم ، بهتره از همین کتابای قلمچی و کتاب خودم شروع کنم یا مستقیم برم سراغ خوشخوان ؟ هندسه پایه چطور؟
دارم ولی سرعتم کمه نمیشه آپلود کنم ! خب تو خود سایت گزینه 2 هست دیگه ! برو از اونجا بگیر !نقل قول:
خواهشا اگر کسی برنامه ی گزینه 2 رو داره برای من بزاره...
ممنون
اقا کجا فقط رنگشو عوض کردن؟!نقل قول:
کلا مولفاش عوض شدن،کلا یک کتاب دیگس!
هم پیشش هم پایه
فک کنم براداران جوکار با هم اختلاف دارن دیگه گاج کتاب های احمد جوکار چاپ نمیکنهنقل قول:
رفتید کتاب فروشی بگین که کتاب فیزیک احمد جوکار میخوام الان انتشاراتش یادم نمیاد
برای فیزیک هم کتاب های پایه و هم کتاب های پیش بگیرید دیگه نیازی به کتاب دیگه ندارید
در مورد فیزیک نمی دونم اما کلا شنیده بودم گاج داره اکثر کتاب های کنکوریش رو خاکستری میکنه !!نقل قول:
به هرحال شرمنده : دی
حسابان خیلی سبز کتاب خوبی هست . اما اگه هدفت کنکوره فک کنم گاج سفید بهتر باشه . اگه خیلی علاقه داری ب حسابان بعدش خیلی سبز رو هم بزن !نقل قول:
حسابان بین کتابایی که بود به نظرم خیلی سبز بهتر اومد ! دوستایی که حسابان خیلی سبز رو امتحان کردن یه نظری بدن ببینم چطوریاست ! بهتره چطوری باهاش کار کنم ؟
شیمی نیاز هست بشینم بازرگان رو بخونم یا با همین قلمچی پیش برم ؟
حساب دیفرانسیل جدید کدوم انتشارات بگیریم بهتره ؟
هندسه تحلیلی و ریاضیات گسسته رو خیلی ضعیفم ، بهتره از همین کتابای قلمچی و کتاب خودم شروع کنم یا مستقیم برم سراغ خوشخوان ؟ هندسه پایه چطور؟
صد در صد بهمن بازرگانی شک نکن
دیفرانسیل انرژی اتمی فعلا بهترینه !!
واسه هندسه پایه . تحلیلی و گسسته هم گاج سفید !
دوستان کسی میدونه نسبت به کنکور پارسال چه کتابایی واقعا تغییر داشتن؟ میشه دقیقا ذکر کنید؟
خیلی ممنون میشم
رشتت ریاضی ــه یا تجربی ؟نقل قول:
تو دروس ریاضی دیفرانسیل عوض شده کلا . فیزیکش هم یکمی !
اما توعمومیا دین و زندگی و ادبیات پیش دانشگاهی تغییرات عمده داشتن !
سلام دوست عزيز...نقل قول:
قبل از اينكه بگم چي خوبه چي بده خواهش ميكنم ازتون قبله اينكه كتابو بخرين بپرسيد خوبه يا بد چون چند كتاب داشتن باعث سردرگمي ميشه يه جوري بي نظميه...ميدوني.
كتاباي قلمچي غلظ زياد دارن و پاسخ هاي تشريحيش فقط به درد خودشون ميخوره....از اين كتابايي هم كه گفتيد راستش من هيچكدومو نداشتم...
ضمنا از ديگران نپرس كه ميشه ياد گرفت يا نه همه چي بستگي به خودت داره اگه ميبيني ميخونيشون ميفهمي و نتيجه ميگيري ديگه لازم نيست كه كتاب بگيري... هر چقدر هم كه بقيه بگن بده
من براي حسابان كتاب جدا نداشتم...چون معلممون خيلي خوب بود...يه 30 سال پيش و پايه ي كانون داشتم+بانك تست فائق
در مورده شيمي چيزايي كه مطرح كردي اصلا باهم قابل مقايسه نيستن مبتكران يه چيز ديگست اصن...خيلي خوبه...يني حرف نداره
براي تحليلي و گسسته.:براي اموزشه تحليلي ميگن فار واقعا خوبه....براي گسسته هم همينطور...ساختار كتابا كاملا جوريه كه اگه ضعيف باشي واقعا به دردت ميخوره.
بعدا كه قوي شدي براي گسسته خوشخوان بگير.البته بگم خوشخوان سوالاي آسون هم داره و چون آموزشش مختصر مفيده تقريبا بهتره از فار شروع كني
هندسه پايه هم كتاب نشر دريافت خوبه واقعا خيلي خوب و جمع و جور هر فرمولي كه آورده اثبات كرده ولي تست كم داره براي تست ميتوني از كتاباي تست الگو يا كانون استفاده كني
آقا مرسی.یعنی انقد تغییر داشته!!!! ما از کجا کتابارو بیاریم؟؟؟ ای بابانقل قول: