هنوز هم دیر نیست.کسانی که تا الان هم شروع نکردن نگران نباشن.
از خود مهر ماه هم شروع کنید خیلی خوبه.
مشکلی نیست.ولی باید خوب تلاش کنید
Printable View
هنوز هم دیر نیست.کسانی که تا الان هم شروع نکردن نگران نباشن.
از خود مهر ماه هم شروع کنید خیلی خوبه.
مشکلی نیست.ولی باید خوب تلاش کنید
سلام.نقل قول:
ســـلام همگی ؛ بچه ها ماه رمضون برنامه تون چجوریه ، مدل خفاشی ؟ البته منظورم روزه بگیراشه !!!
سئوالم جدی بودااا ، پیلیز جواب بدین . من یکی که کلا ریختم بهم ...
ما که سال قبل مشکلی نداشتیم. چون من خودم اوایل کلا عادت داشتم شبا بخونم(ولی خب این یکسال کنکوری شدن، یه مزیت داشت اونم اینکه الان هر ساعتی از روز راحت می تونم بخونم، ولی تا قبل از پیش دانشگاهی فقط شبا حس درس خوندن بود! ).
به نظرم در طول روز اگه میخواید، دو سه ساعتی بخونید، بقیش رو بذارین برا شب. البته خب شب هم بعد افطاری که یکم صبر کنید ( می تونید یه فیلم ترجیحا طنز ببنید تا استفاده ای هم کرده باشین ) تا سبک بشین دیگه بشینین درس بخونید.
سلام.
توی این پست میخوام سرگذشت خودم رو توی ماه رمضون پارسال بگم.
تابستون پارسال، من واقعا درس میخوندم و نتیجه هم میگرفتم. یادمه اون موقع خیلی جوگیر بودم مثل بعضی از شما ها که کتابا رو ول نمیکنید! فکر و ذکرم کنکور بود.
تا اون سال، همیشه ماه رمضونا روزه میگرفتم و بخاطر همین، خیلی واسم خنده دار بود که به خاطر درس خوندن اونم 11 ماه قبل از کنکور، بخوام روزه نگیرم! خیلی از دوستام فکر میکردن که درس خوندن واجب تره. حتی یادمه یکی از دوستام که بچه مثبت و نماز خون بود، خیلی جدی این حرف رو به من زد (خدایی راست میگم!) : "خدا که خودش میدونه که کنکور برای من سرنوشت سازه، در ضمن میدونه که نمیتونم با شکم خالی درس بخونم. پس خود خدا هم راضیه که روزه نگیرم." فتوا رو حال کردین!!! :27: بگذریم
خلاصه ما (من + دوستم) تصمیم گرفتیم به قول دوستمون مثل خفاش عمل کنیم. به این صورت:
روزایی که مدرسه میرفتیم: 6 صبح تا 2 بعد از ظهر مدرسه – بعدش تا افطار خواب – بعد افطار هم بلافاصله کتابخونه. یعنی اصلا سریال نگاه نمیکردیم. کتابخونه ای که میرفتیم هم شبانه روزی بود. خلاصه از 9 شب تا 2 ، چهار ساعت مفید میخوندیم. 3 تا 6 هم لالا!
روزایی که مدرسه نداشتیم: عین روزایی که مدرسه میرفتیم، با این تفاوت که ساعاتی که مدرسه ایم، بجاش درس میخوندیم. چون هرچی به افطار نزدیک میشیم، بیحال تر میشیم دیگه! این روزها هم حدود 9 ساعت مفید میخوندیم. خوب این ساعت مطالعه هفتگی برای تابستون خیلی خوبه.پس میشه روزی 7 – 8 ساعت خواب .
یکی از بدی های این کار اینه که شدیدا ساعت خواب آدم به هم میریزه. دو سه روز اول سخته، ولی بعدش عادت میشه.
خوبیاش هم ایناست: ساعاتی که تشنگی و گرسنگی به آدم فشار میاره، خوابیم و بهترین ساعات روز رو هم درس میخونیم. یعنی یه تیر و دو نشان. (هم روزه و هم درس):21:. در ضمن نصف شب درس خوندن، خودش یه صفایی داره که نگو! سکوت مطلق و هوای خنک!:31:
نقل قول:
روانشناس و مشاور تغذیه هم شدی ؟:20:
ضمنا این نظرات تایید هم میشه :5:
ممنونم لهراسبی جان ، اما برای من 2 تا سوال پیش اومد :نقل قول:
1 . من اگه بخوام به صورت خفاش عمل کنم ( مثلا کلِ شب رو بیدار باشم و بخونم ، ساعت 5 صبح بگیرم بخوابم تا 3-4 بعد از ظهر ) در این صورت وقتی بعد از ظهر از خواب پا میشم ، اخلاقم خیلی نحس میشه ! کلا نمیدونم چرا ! دلیلش رو میدونین ؟
2 . شما با دوستتون به صورت گروهی مطالعه میکردین ؟ مطالعه گروهی فایده داره ؟ من تا حالا فکر میکردم فقط در صورتی خوبه که آدم درس رو کامل بلد باشه و به رفع اشکال بپردازه ! مطالعه گروهی باعث نمیشه سرعت و بازدهی آدم کم بشه ؟
و یه چیزی ! امروز ساعت 5 صبح از خواب پا شدم رفتم یخچال ( خیلی تشنه بودم ! ) یه نصفه بطری آب سرد رو رفتم بالا ، بعد ساعت رو نگاه کردم دیدم نباید میخوردم ! ولی خیلی حال داد !! : دی
من خودم تا به حال یه بارم روزه اینا نگرفتم ولی بهتون توصیه می کنم این مدتو بیخیالش شید چون با روزه نمی شه درس خوند یا روزه بگیرید یه ماه از درس خوندن بیوفتید!
ببینید این که می گین خوب شبش درس می خونم اشتباه سیستم بدنتون به هم می ریزه.(نمونش بالایی)
طرف مطالعه گروهی هم اصلا نرید .2 3 روز اول فقط می خندید بعدشم به زور درس می خونید
به جاش می تونید در حال درس خوندن هر چند وقت یه مسج به دوستاتون بفرستید خودتونو با اونا چک کنید
منم روزه نميگرفتم....يعني چند روز رفتم طرف خفاشي..اما بدتر مي شد... بعد از افطار بشدت خمعده درد ميگرفتم.... يه حس بد سنگيني و بي حالي كل بدنمو فرا ميگرفت طوري كه نمي تونستم درس بخونم واسه همين بيخيال شدم.... فقط يه 1800 روزي بدهكار شدم... امسال هم فكر كنم 1800 تايي آب بخوره واسم...:21:
درضمن جان مادرتون معتاد اين سريال هاي صداسيما نشيد...اطمينان داشته باشيد كه تا زمان نوادگانتون تكرارشو شبگه جام جم و ... ميزارن...
این نکته اخری هم خیلی براتون مهمه!نقل قول:
سریال غیر ایرانی هم می تونین اخرشو تو اینترنت ببینید خودتونو راحت کنید!:31:
نقل قول:نقل قول:
من همین تازه زنگ زدم واسه دفتر نمایندگی آیت الله مکارم شیرازی ( ! ) گفتم : حاج آقا ما کنکور داریم نمیتونیم روضه بگیریم باس چیکار کنیم ؟
بعد یارو گفت : ببین پسرم ! درس خواندن یک امر مستحب و روضه گرفتن امری واجب است ! شما نباید مستحب را به واجب ترجیح بدهید ! و ...
به نظرِ خودم جوابش خیلی احمقانه هست !!
دوست عزيز شما نظرتون محترمه ولي دليلي نميشه به كسي توهين كنيدنقل قول: