دوست عزيز من ساکن شهرستان آران و بيدگل هستم و تاکنون به جز مخابرات تمام ISP هاي اين شهرستان که بيشترشان از کاشان هستند رو امتحان کردم و قبلا شاتل بودم و بدليل همين محدود کردن از شاتل خارج شدم و به بايت رفتم و حدود 2 سال اينترنت بايت رو داشتم و با توجه به هزينه زيادي که ميدادم از بايت نسبتا راضي بودم. براي اينترنت سه ماه ـه چيزي در حدود 60 تومان بابت اينترنت 512 من ميپرداختم(3 الي 4 تومان کمتر) که در بيشتر مواقع بيشتر از 1.2 گيگ شبانه دانلود رايگان نداشتم با اجراي اين طرح جديد بايت ميزان دانلود من شد زير 1000 مگابايت (بگذريم از اينکه بايد کامپيوتر رو الکي ميذاشتم روشن بمونه تا ساعت 3 شب) خلاصه هرجور حساب کرديم ديديم همه زورمون رو که بزنيم تا آخر ماه 30 گيگ بيشتر نميشه گرفت رفتيم شاتل با سرعت 256 از اين پس بابت اینترنت سه ماهه 38 تومن ميدم شارژ ميکنم ، شبي 1.4 گيگ هم دانلود دارم نهايتش ماهي 5 شب محدود بشم ماهانه 34 گيگ حداقل دانلودم ميشه جداي از اينکه ترافيک هديه شاتل قابل مقايسه با بايت نيست. حالا بنظرت حق با من نيست. حالا سري بعد اون 10 تومن اضافه رو هم اگه شاتل بگيره باز من راضي ام.
اين نکته رو هم بگم که تعرفه قيمت هاي اينترنت بايت در کاشان بسيار پايين تر از آران و بيدگل است که اين بزرگترين بي احترامي به کاربران شهرستان آران و بيدگل محسوب ميشود در صورتي که قيمت هاي تعرفه اينترنت شاتل در کاشان و آران و بيدگل يکسان است.
و نکته اي که از همه مهمتره :
شما با ماهيانه 33 هزارتومان اينترنت شاتل با سرعت 128 کيلوبيت بر ثانيه ميتونيد بگيريد که هرشب بالاي 1 گيگ دانلود داره اما با همين مقدار پول از اينترنت بايت در حدود 400 مگابايت ميتونيد دانلود کنيد
حالا باز بيا سنگ بایت رو به سينه بزن من نميگم شاتل عاليه ولي از خيلي جهات از بايت الان بهتره