مشکلی نیست عزیز شما آنتی ویروست رو غیر فعال یا اینکه فایل رو در قسمت exclusion قرار بده مشکلی پیش نمیاد:46:نقل قول:
شما برنامه gfwlive یا همون xlive خودمون رو نصب کردی؟؟!نقل قول:
Printable View
مشکلی نیست عزیز شما آنتی ویروست رو غیر فعال یا اینکه فایل رو در قسمت exclusion قرار بده مشکلی پیش نمیاد:46:نقل قول:
شما برنامه gfwlive یا همون xlive خودمون رو نصب کردی؟؟!نقل قول:
آخه به نظرم اون فایل ها واقعا ویروسن ! سیستم ویروسی نمیشه ؟نقل قول:
قبلا هم از این جور کرک ها داشتم که آنتی ویروس بهش گیر میده اما اینا فرق داره ....
منم این مشکلو دارم کلا همه ی نورها بنفشو زرد میشن :| با لپتاپ بازی میکنمنقل قول:
i3 370
ati 5430
4GB
نه عزیز خیالتون راحت مشکلی نیست چون کرک خود من هم به عنوان ویروس شناخته شد در صورتی که کوچکترین مشکلی نداشت:46:نقل قول:
شما داریور گرافیکتون رو به روز کنید ببینید درست میشه.....نقل قول:
من مشکل openal دارم چیکار کنم فایلشو دانلود کردم اما بازم کار نکرد کجا باید بریزمش؟
سلام دوستان من بازی رو دیروز گرفتم و تازه همین الان میشخواستم نصبش کنم اما رو dvd 2 وقتی به آخرهای extract شدن میرسه یه دفعه یه error میده (عکس پایین) و وقتی continue رو میزنم میپره بیرون !
مشکل از چیه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم از فولدری که بازی داخلش extract شده و همونطور که گفتم یه دفع پرید بیرون
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
آپدیت کردم فایده نداشت ....... جال اینه که وقتی از صفحه با دکمه ی printscr عکس گرفتم که بزارم ببینید چجوریه نورا کاملا عادی بودن:18:نقل قول:
بچه ها لطفا یکی راهنمایی کنه . نیاز فوری دارمنقل قول:
آره ولی مشکل بازم وجود دارهنقل قول:
اگه ممکنه فایل Dirt3.exe رو بهم بدین.
بازی اجرا میشه ولی هر دفعه که وارد میشم باید یک پروفایل جدید بسازم و پروفایل قبلی پریده.
دوستانی که در بازی3 DIRT مشکل و ارور 5:0000065434 دارند این مراحل رو انجام بدن به احتمال99 درصد مشکل حل میشه 1-آنتی ویروس رو غیر فعال کنید 2- کرک راکپی کنید (حتما داخل فایل کرک فایل skidrow.dll توش باشه) 3- Microsoft winows live را نصب کنید اگر ندارید دانلود کنید اگر نمیتوانید برنامه رو از سی دی نرم افزار ها پیدا کنید اگر هم پیدا نکردید یکی دیگه از بازی هایی که دارید ونرم افزارlive رو داره رو کلا نصب کنید بازی 100درصد اجرا میشه (من خودم همین کار رو کردم بازی GTI iv رو نصب کردم که windows live داشت بعد یه اکانت آفلاین ساختم و از بازی اومدم بیرون و وارد بازی3 DIRT شدم با همون اکانتی که توی gta ساخته بودم به راحتی وارد بازی dirt شدم و مشکل سیو هم ندارم . ممنون.