امسال خیلی کم از دروگبا و آنلکا استفاده کرده
علتش این نیست ؟
Printable View
امسال خیلی کم از دروگبا و آنلکا استفاده کرده
علتش این نیست ؟
گزارش از لندن:آندره درآستانه تغییر؟/این بارتیم عوض می شود!
چلسی تنها موفق به کسب 20 امتیاز از 12بازی خود شده که باعث شده که 12 امتیاز از سیتی جا بمانند.این بدترین شروع فصل چلسی در دوران آبراموویچ است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل - آندره ویاس بواس سال گذشته تیم پورتو را به افتخار قهرمانی در لیگ اروپا رساند طوری که پورتو در کل فصل گذشته حتی یک بار هم شکست نخورد. هرچند پس از تجربه کردن پنجمین باخت خود در چلسی مقابل بایر لورکوزن، با توجه به سابقه ی مالک روسی درمورد مربی های پیشین چلسی ، پس از نوزده بازی از مربیگری این تیم کسی شگفت زده نمیشد اگر آبراموویچ اورا در همان راهرو ورزشگاه لورکوزن اخراج می کرد.
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران،این اتفاق همان چیزی است که برای کارلو آنچلوتی در ورزشگاه گودیسون پارک اورتون در آخر فصل گذشته پیش آمد پس از آنکه مربی ایتالیایی ظاهرا ترسی از این نداشت که برد دوگانه ی جام خود را همانند سال 2010 تکرار نکند.
آن پنج شکست , 3-1 در اولدترافورد, 1-0 در لوفتوس رود تیم رنجرز ,5-3 در خانه به آرسنال , 2-1 در خانه به لیورپول و 2-1 در آلمان مقابل بایر لورکوزن ، بدان معنیست که هم اکنون ویاس بواس به اندازه ی باخت های لوییز فلیپه اسکولاری در 2008-2009 باخت آورده است که البته این تعداد باخت را اسکولاری در 38 بازی تجربه کرده بود.
اسکولاری موفق شد که تا فوریه دوام بیاورد، ولی اخراج او بدنبال یک باخت سنگین مقابل رقیبهای اصلی نبود بلکه او پس از مساوی کردن بدون گل مقابل هال سیتی اخراج شد.
اکنون یک ارتباط نگران کننده میان هال سیتی که به استمفورد بریج ولورهمپتون که فردا با چلسی بازی میکند وجود دارد. هال سیتی در 2009 به غرب لندن آمده بود در شرایطی که از 10 بازی آخر خود فقط یکی از آنها را برنده شده بود، شرایط ولوز نیز هم اکنون به همین ترتیب است.آنها هر دو دارای مربیان شمالی و دارای لقبهای حیوان(ولوز :گرگها - هال سیتی : ببرها) هستند و همچنین لباسهای مشابهی هم دارند!
بهرحال، نکته این است که بازی با ولوز در خانه ی آنها مانند پوست موزی زیر پای حریفانشان است.آنها 5 بازی پیاپی را باخته اند ، تیم میک مک کارتی در آخرین دیدار این دو تیم برنده شد.اگر چلسی روحیه ی ضعیف خود را فردا به گرگها نشان دهد آن وقت ولوز میتواند رقیب سرسختی برای چلسی باشد.
بله بر روی کاغذ مسلما برد آبی ها پیش بینی میشود ولی باید به خاطر داشت که نویسندگان فوتبال آندره ویاس بواس را اولین مربی اخراجی این فصل لیگ جزیره پیش بینی کرده اند.
چلسی تنها موفق به کسب 20 امتیاز از 12بازی خود شده که باعث شده که 12 امتیاز از سیتی جا بمانند.این بدترین شروع فصل چلسی در دوران آبراموویچ است.
ولی مساله اینجاست : شاید این بازیکنان هستند که باید عوض شوند نه مربی .با پایان سال آینده 10 نفر از بازیکنان کنونی چلسی که جامها و عنوانهای متعددی را برنده شده اند ،30 ساله یا بیش از 30 سال خواهند داشت. آنها همان هایی نیز بودند که مطمئنا تقصیر زیادی در افت ناگهانی چلسی در سال گذشته داشتند که سرانجام باعث شد که با اختلاف 9امتیاز از یونایتد عقب مانده و قهرمانی را از دست دهند.
بازیکنان جوانتر مانند تورس، داوید لوییز و ماتا همه امسال خریداری شده اند اما متاسفانه به نظر میرسد که فقط ماتا توانسته تا حدی انتظارات را پاسخ دهد.
این مشکل بزرگ چلسی است . دروگبا مقابل لورکوزن گل دوم خود در این فصل را به ثمر رساند، پتر چک که زمانی شکست ناپذیر بود به سرعت به یکی از کم اثر ترین دروازبانان لیگ انگلیس تبدیل شده است و جان تری نیز در حال درجا زدن است در حالی که هنوز نتوانسته که خود را با سیستمهای جدید دفاعی ویاس بواس وفق دهد.
ویاس بواس یک شیوه ی قطعی را در پورتو به کار برده بود و او حتما قبل از به عهده گرفتن ریاست چلسی با هیئت مدیره ی این باشگاه درباره ی آوردن سیستم خود به باشگاه برای مدتی طولانی صحبت کرده است.این نوع دگرگونی ها درباره ی فلسفه ی فوتبالی یک باشگاه بزرگ پول و زمان نیاز دارد....با این وصف احتمالا اخراج کردن ویاس بواس مساوی با خودآزاری است . مشاوران میلیاردر روسی به او پیشنهاد می کنند دوباره تن به اخراج مربی ندهد و این مدت را تحمل کند و البته سربازان ارتش آبی خود را عوض کند.
کد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2011/11/25/2774431/%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D9%84%D9%86%D8%AF%D9%86%D8%A2%D9%86%D8%AF%D8%B1%D9%87-%D8%AF%D8%B1%D8%A2%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%AA%D8%BA%DB%8C%DB%8C%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D8%B9%D9%88%D8%B6-%D9%85%DB%8C-%D8%B4%D9%88%D8%AF
لوئیز : من بازیگر نیستم
دیوید لوئیز معتقد است که با قلبش بازی می کند تا خانواده اش به او افتخار کنند.به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، دیوید لوئیز مدافع جوان تیم چلسی که در راس انتقادات اشتباهات مدافعان هم شانه تری قرار دارد در مصاحبه ای که از سایت رسمی باشگاه منتشر شده است ، گفت :" ما همیشه اعتماد به نفس خود را داریم ، مشخص است که خوشحال نیسیتم چرا که شکست را دوست نداریم . اما تیم بازیکانان و مربیان فوق العاده ای دارد و مطمئنم بازی فردا به سود ما خواهد بود."لوئیز گفت :" شخصیت من در زمین بازی همان شخصیتم در خانه است . من با قلبم بازی می کنم و برای افتخار خانواده ام بازی می کنم . از روز اولی که من به اینجا آمدم تا روزی که اینجارا ترک بکنم ، من شخصیت اینچنین خواهم داشت.
لوئیز در خصوص بازی خود که دقایق حضورش در زمین برابر لورکوزن مسابقه 1 بر 0 بازی به نفع چلسی بود گفت :" من خوشحال بودم ، اشتباه بزرگی وجود نداشت و بازی موقعیتی من خوب بود . مردم به تازگی در خصوص اشتباهات دیوانه وار صحبت می کنند ، اما من ذهنیت قوی ای دارم . من انسان قوی ای هستم و اینگونه نظرات را احساس نمی کنم."
وی در خصوص بازی تیمش برابر ولورهمپتون نیز گفت :" بازیهای لیگ برتر بسیار فیزیکی و با شدت زیادی است و همیشه اینگونه خواهد بود . با تمام تیمهایی که بازی کنیم می خواهند ما را شکست دهند چرا که ما تیم بزرگی هستیم . من به ولوز احترام می گذارم اما پیروزی در این دیدار برایمان مهم است."
لوئیز در خصوص انتقال فصل گذشته اش به بنفیکا به چلسی گفت :" این انتقال برایم بسیار راحت بود چرا که من ترسی ندارم و من به آن مانند یک چالش جدید نگاه می کنم . این یک فرصت جدید برایم است تا در لیگ جدیدی بازی کنم . با همبازیان و مربی جدید."
دیوید لوئیز ادامه داد :" من رابطه فوق العاده ای با هواداران دارم چرا که نمی دانم چطور می توانم بازیگر باشم."
پیشنهاد 40 میلیونی چلسی و منچستر به مودریچ
لوکا مودریچ یک مشتری دیگر نیز پیدا کرده است که می تواند به ضرر چلسی تمام شود. به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، لوکا مودریچ 26 ساله که در تابستان نتوانست رضایت مدیران تاتنهام را جلب کند تا به استمفوردبریج نقل مکان کند ، با نزدیک شدن به فصل نقل و انتقالات زمستانه اروپا چلسی بار دیگر شانس خود را برای جذب وی امتحان خواهد کرد ، از سوی دیگر منچستر یونایتد و الکس فرگوسن نیز پیشنهادی 40 میلیون پوندی به وی داده اند و می خواهند در جذب ستاره کروات تاتنهام با چلسی رقابت کند.
36 میلیون پیشنهاد دادم آخرش رفت بایرن :31:(فیفا)نقل قول:
پیشنهاد 40 میلیونی چلسی و منچستر به مودریچ
جدا از شوخی فکر میکنم خرید خوبی باشه البته اگه بیاد
زمزمه های خرید کاکا هم هست گویا
اگه توز هم با سیتی دعواش بشه خرید خوبی میتونه باشه :21:
اصلا با شما موافق نیستم....تیم در حال جوون گرایی هستش و خرید توز و کاکا اشتباهه....حتی به نظر من مودریچ ارزش 40 ملیون نداره !نقل قول:
ما میتونیم با 30 میلیون گوتزه ی بسیار جوون 19 ساله رو بگیریم که خیلی بهتر از بقیه هست:46:
چلسی 3 - 0 ولورهمپتون
تیم فوتبال چلسی موفق شد ولورهمپتون را با پیروزی پر گل پشت سر بگذازد.به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، تیم فوتبال چلسی که میزبان گرگ ها بود توانست با سه گل این تیم را بدرقه کند تا نوار ناکامی های خود را بریده و به آینده خود در لیگ برتر و لیگ قهرمانان اروپا امیدوار باشد.اینم از بازیه بعدیه تیم :
ترکیب چلسی : چک ، ایوانوویچ ( 77 – بوسینگوا ) ، کول ، لوئیز ، تری ، رومئو ، رامیرس ، میرلس ( 70 – لمپارد ) ، ماتا ، دروگبا ( 77- تورس ) ، استاریج
بازیکنان استفاده نشده : ترنبال ، میکل ، مالودا ، کالو
گل : تری ( 7 ) ، استاریج ( 29 ) ، ماتا ( 45 )
کارت زرد : تری
ترکیب ولورهمپتون : هنسی ، الوکوبی ، وارد ، جانسون ، برا ، زولار ( 75 – فورده ) ، ادواردس ، هنری ، ژارویس ، میلییاس ( 38 – ابانکس – بلاکه ) ، فلچر ( 83 – گوئدیورا )
گل: -
کارت زرد : ادواردز ، هنری
داور : ماسون
ورزشگاه : استمفوردبریج
تماشاگر : 41648 نفر
آمار بازی:
شوت در چارچوب: چلسی 11-2 ولورهمپتون
شوت خارج از چارچوب: چلسی6 - 5 ولورهمپتون
کرنر: چلسی9 - 2 ولورهمپتون
خطا: چلسی 10-10 ولورهمپتون
درصد مالکیت توپ: چلسی59 -41 ولورهمپتون
پ.ن : طبق امار که خیلی خیلی خوب بازی کردیم ! اگه بتونیم 3تا بازی اینده رو ببریم همچی خوب میشه :20: (لیورپول ، والنسیا و من سیتی )
آندره : بردهایمان باید ادامه داشته باشد
آندره ویلاس بواس معتقد است تیمش باید پیروزی های خود را ادامه دهند.به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، آندره ویلاس بواس که توانست ناکامی های تیمش را امروز برابر ولورهمپتون پایان دهد در مصاحبه بعد از بازی خود گفت :" ما به خودمان مغرور نخواهیم شد و این می تواند شروع یک دوره خوب برایمان باشد."
آندره اضافه کرد :" ما باید صبر کنیم ، اما چیزی که اکنون باعث افتخار ما در این شرایط سخت است ، نتیجه ای است که به دست آماده . تا به حال ما نتایج سزاوار تیممان را کسب نکرده ایم ما با همین تیم بازی کرده ایم اما نتیجه ، نتیجه دیگری بود."
مربی 34 ساله چلسی اضافه کرد :" گرفتن 3 امتیاز این بازی برایمان مهم بود و ما می خواستیم به نیوکاسل و منچستر یونایتد نزدیک شویم و ما نیاز داریم تا برد خود را ادامه دهیم . ما به زودی دیداری با نیوکاسل داریم تا به صدرنشینان کیفیت کار خود را نشان دهیم . پس صبر کنید و ببینید ، اما امروز برایمان مهم بود."
ویلاس بواس که در ماه آتی میلادی بازی حساسی پیش رو دارد گفت :" دسامبر برای ما خیلی مهم خواهد بود . ما لیگ قهرمانان اروپا را خواهیم داست اما در لیگ برتر می توانیم استراحت کنیم. در دسامبر می توانیم همانطوری که می توانیم بازی کنیم. چلسی برای ادامه حضور در رقابت ها باید دسامبر خوبی داشته باشد و سپس می توانیم ببینیم برایمان چگونه بوده است. ما بازیهای مهمی داریم . با نیوکاسل خارج از خانه و منچستر سیتی در خانه و همچنین تاتنهام در خارج از خانه. بازیهای سختی هستند اما ما می توانیم جدول را تغییر دهیم. امیدوارم بتوانیم در آن سطح باشیم."
وی ادامه داد :" ما در شش روز باید سه بازی انجام می دادیم که سخت بود . اما کل تیم را مدیریت کردیم . انتخاب ترکیب بر اساس شادابی بازیکنان بوده است ، در مورد لمپس ( لمپارد ) نیز با توجه به چهار اخطاره بودن وی او را نگه داشتیم برای بازی با لیورپول. ما تیمی برتر با استعداد های فوق العاده ای داریم و می تواننیم تغییراتی در ترکیب خود انجام دهیم . امروز ما با تیممان خوشحال بودیم و کسانی که خارج از ترکیب بودند به این معنی نیست که به آنها اعتماد نداریم بلکه نظر مثبت داریم."
آندره گفت :" تیم ما ثبات داشت من می خواستم تعویض های درستی داشته باشم تا برای تیم مفید باشد . دیدیر ( دروگبا ) دوره ای خسته بود ، او 3 بازی در 6 روز انجام داده است و می دانم که جمعیت خواهان حضور تورس بودند و من نیز با آن مشکل ندارم."
سرمربی چلسی در خصوص رومئو ، هافبک جوانش گفت :" او به خوبی کارش را انجام داد . ما از بازیکنانی که در آن پست بازی می کنند ناراضی نیستیم . رائول ( میرلس ) و اوبی ( میکل ) به خوبی کارشان را برای تیم انجام داده اند. اوریول ( رومئو ) بازیکنی نیست که نیاز به آموزش دادن در آن پست می باشد . او در بهترین مدرسه دنیا آموزش دیده است و شخصیتش را نشان داد. او توپ را دریافت کرد و فشار را متوجه شد و بهترین تصمیم را گرفت. او بازیکنی است که می توانی برای سود تیم او را بشمار آورد."
وی همچنین در خصوص بازی دو تیم منچستر سیتی و لیورپول نیز گفت که باید صبر کند تا ببیند صدر نشین این فصل لیگ در آنفیلد چه خواهد کرد.
دی متئو : از کار کردن با آندره خوشحالم
ربرتو دی متئو از کار کردن کنار آندره ویلاس بواس و دیگر اعضای کادر فنی ابراز رضایت کرد.به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، روبرتو دی متئو مربی تیم چلسی که تابستان امسال به کادر فنی و به عنوان دستیار اول آندره ویلاس بواس انتخاب شد سابقه حضور در تیم چلسی را از سال 1996 و 2002 در کارنامه خود دارد ، این روزها شایعاتی مبنی بر عدم توافق او و آندره ویلاس بواس منتشر شد که وی در مصاحبه ای با وب سایت رسمی باشگاهش گفت :" من نمی دانم که این داستان از کجا آمده است . من خیلی خوشحالم ، خیلی از کارکردن با آندره و دیگر اعضای کادر فنی خوشحالم ."
مرد ایتالیایی نیمکت چلسی ادامه داد :" من و آندره تنها همکار مسائل حرفه ای نیستیم ، اما چند ماه دوستی ما برای همیشه خواهد ماند و ما دوستی قوی ای داریم و آن را حفظ خواهیم کرد."
دی متئو اضافه کرد :" من به چلسی متعهد هستم . بعضی سوالات پیش آمده بود که من از تملق کردم و مودبانه کاهش یافت چرا که من از اینکه اینجا هستم خوشحالم و می خواهم با این گروه در باشگاه موفق شوم.
منم با خرید کاکا موافق نیستمنقل قول:
اگه اون موقع که میخواست بره رئال میخریدیمش خوب بود الان نه
ولی مودریچ و توز به نظرم الان به درد تیم میخورن بازکنای خیلی جوون خوب باید حداقل یکی دوسال تو تیم باشن و جا بیفتن که البته بعدش تا سالها برای تیم مفیدن
کلا مودریچ و توز رو برای مشکل گشایی تو همین فصل و فصل بعد گفتم مطمئنا برای آینده بازیکنایی مثل گوتزه و نیمار ارزش بیشتری برای سرمایه گذاری دارن:20:
استاریج : پیروزی تیم مهم تر از گلزنی من است
دنیل استاریج معتقد است پیروزی تیمش مهم تر از گلزنی اش می باشد.
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، دنیل استاریج ستاره 22 ساله تیم فوتبال چلسی که تا به حال هفت گل برای چلسی در این فصل به ثمر رسانده است در مصاحبه ای گفت :" برای ما مهم تر از هر چیزی خارج شدن با سه امتیاز و انجام بازی طبیعی خودمان در زمانی که در اظطراب داشتیم بود و نگران نظر هواداران و کارشناسان بودیم که آنها می توانند تیم را به سیر نزولی ببرد."
دنیل ادامه داد :" پس برایمان مهم بود نه نگران کننده ، ما حرکت های روبه جلویی را از دست داده بودیم و بازیهای بزرگی را شکست خورده بودیم اما برایمان مایه تاسف بود که چگونه آن بازی ها را باخته بودیم چرا که ما بهتر از آنها بازی کرده بودیم و من فکر می کنم ما فقط شانس نداشتیم."
استاریج در خصوص بازی تیمش برابر ولورهمپتون گفت :" ما برابر ولوز عملکرد خوبی داشتیم و من خوشحالم که دروازه یمان بسته ماند چرا که برایمان خیلی مهم بود."
ستاره جوان و ملی پوش چلسی که تا به حال دو گل را با پاسهای خوان ماتا به ثمر رسانده است ، مصاحبه اش را ادامه داد :" من چندین گل زده ام و برایم لذت بخش است اما چیزی که مهم تر است عملکرد تیم است ، هرچند که هفت گل زده برای من یک اعتماد به نفس فوق العاده است.زمانی که تیم برنده میشود دلیلش عملکرد تیم است و تنها دلیلش گل من نیست. گل جی تی ( جان تری ) و خوان ماتا کیفیت خوبی داشتند . عملکرد خوان برای تیم فوق العاده بود او گلها را پایه گذاری کرد و یک گل نیز زد."
وی در خصوص همبازی جوان خود ، رومئو که در بازی اخیر تیمش در ترکیب تیمش خوش درخشیده است ، گفت :" او قطعا فوتبال را به خوبی بازی می کند ، با توجه به حضورش در چلسی ، در آینده به یکی از بهترین بازیکنان این پست در لیگ برتر خواهد بود."
دیشب توی جام اتحادیه هم دوباره به لیورپول باختیم!
به لیورپولی که به سختی میشه اونو یه تیم درجه 1 دونست دو بازی پشت سر هم توی خونه خودمون می بازیم! واقعا دیگه این نتایج قابل تحمل نیست...
هایلایت بازی چلسی - لیورپول (جام اتحادیه) :
کد:http://amonshare.com/dy88zx3nlkw6/CC_-_Chelsea_v._Liverpool_-_HIGHLIGHTS_-_29-11-11.avi_.html