من که فکر نکنم این بازی برگزار بشه !نقل قول:
بازیگر نقش «ستایش» در تیم والیبال هنرمندان
احتمالا حشمت فردوس آدرس محل برگزاری بازی رو پیدا میکنه و چند دقیقه قبل از اینکه وارد ورزشگاه بشه ، ستایش با 2 توله اش فرار میکنن :31:
Printable View
من که فکر نکنم این بازی برگزار بشه !نقل قول:
بازیگر نقش «ستایش» در تیم والیبال هنرمندان
احتمالا حشمت فردوس آدرس محل برگزاری بازی رو پیدا میکنه و چند دقیقه قبل از اینکه وارد ورزشگاه بشه ، ستایش با 2 توله اش فرار میکنن :31:
میشه آدم پسر یه خان تو یه ولایت باشه بعد شب راه خونشو گم کنه !مثله منگل ها بره تو تکیه خروپف کنه
بندازنش بیرون گرگ ها بخورنش؟؟
آبروی تمام بازیگرا رفت به خدا.
بازیگر نقش ستایش عوض میشود/ "ستایش 2" کیست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخرين نيوز: سريال ستايش که در حال پخش از شبکه سه سيما مي باشد با تصميم مديران شبکه سه سيما وپيشنهاد کارگردان اين سريال قرار است ادامه يابد وستايش 2 نيز ساخته شود.
به گزارش تعامل نيوز، مجموعه ستايش 2 که داستانش مربوط به بيست سال آينده خانواده فردوس و ستايش است با بازيگران جديد آغاز خواهد شد. نکته جالب اينکه قرار است نقش بيست سال آينده ستايش را يکي از دو بازيگر زن سينما وتلويزيون ايران يعني مريلا زارعي و يا ماه چهره خليلي ايفا نمايند.
اينکه چقدر نقش بيست سال آينده ستايش به چهره اين دو بازيگر مي آيد بايد منتظر انجام تست گريم بر روي چهره اين بازيگران باشيم ودر صورت تصميم گروه توليد يکي از اين دو بازيگر به ايفاي اين نقش خواهد پرداخت.
AGHA JOON=beowulf=alexander=rostam=achilis=zeus=god
من موندم این مرتیکه تک و تنها با یه چوب با 5 تا گرگ سر شاخ شد؟؟؟؟؟؟!!!11 این دیگه واااااااقعااااا از اون ها بود.......!!!!!
چقدر بد!نقل قول:
اینطوری به باور پذیری فیلم خیلی ضربه میخوره.
خیلی کار اشتباهیه.
همون ستایش رو باید پیر کنن.
اگه هم براشون مشکله یه گریمور خارجی بیارن که پیرش کنه.
این همه مردم به این بازیگره عادت کردنه، دیگه درست نیست تمام فکر و ذهنیتی که از ستایش دارن یهو عوض بشه. خیلی خیلی کار غلطیه.
نقل قول:
اين بازيگر از عهدش بر نمياد....
برا چی بر نیاد؟نقل قول:
یه خرده از ناز و عشوش کم کنه یه ذره ام صداش رو خش خش بده. گریم هم خوب باشه ، ok میشه دیگه.
سریال ریحانه رو یادتون میاد؟ جوونی نقش ریحانه رو مرجان محتشم بازی می کرد و پیریش رو افسر اسدی.
یک نقش و دو بازیگر خیلی مسخره شده بود. اصلا بیشتر از نصف سریال بیننده رو درگیر می کرد که این افسر اسدی کیه.
کلی قصه رو طولش دادن تا فهمیدیم این همون ریحانه (مرجان محتشم) است.
خیلی مسخره بود! این دو تا بازیگر هیچ شباهتی هم بهم نداشتن.
اگه میخوان یه بازیگر دیگه بزارن جا ستایش باید چهرش خیلی شباهت داشته باشه که متاسفانه اون دو نفری که اعلام کردنه خیلی متفاوتن.
اینطوری که باشه ستایش 2 یه سریال تقریبا مستقل از ستایش 1 درمیاد.
من دوست دارم ادامه زندگی همین ستایش رو ببینم، نه اینکه یه ستایش جدید و یه فیلم جدید.
من خیلی وقت این سریال رو ندیدم دیشب همینطوری نگاه کردم از بازی استاد مشایخی و خانم گوهر خیر اندیش خوشم اومد یک خورده نگاه کردم ولی بعدش پشیمون شدم . واقعا این سریال چیزی جز اعصاب خوردی برای ملت نداره . بازیگر نقش ستایش واقعا روی اعصابه هم صداش و هم کارهاش . داریوش ارجمند فوق العاده ضعیف بازی میکنه . بنظرم ساختن ستایش 2 بدترین کاریه که یک دولت میتونه با مردمش بکنه ! یکجورایی فک کنم تا چند وقت دیگه اگه بخوان از تبهکارا و قاتلا و قاچاقچیا اعتراف بگیرن تو یک اتاق حبسشون کنن و یک قسمت از اینو براشون نمایش بدن !
تو رو خدا ببین داستان ستایش یه کجاها کشیده شده ... !! =))
سلطان غم......ستایش:27: