كادنا كوپه : مورينيو و تهديد بازيكنان رئال در مورد گزارش دادن اتفاقات رختكن به مطبوعات
مرجع خبري رئال مادريد : خوزه مورينيو دوست دارد كه هر چيزي كه در رختكن گفته مي شود در همان جا باقي بماند . مربي پرتغالي دوست ندارد كه حرفي از رختكن لو برود و به گزارش راديو كادنا كوپه ، بازيكنان را در اين باره "تهديد " كرده است .
همه چيز بعد از اولين الكلاسيكو از چهار بازي برابر بارسلونا در فصل گذشته آغاز شد . آن جا بود يكي از اخبار سري رختكن به مطبوعات درز پيدا كرد .
آن جا بود كه مربي پرتغالي شك كرد كه يكي از بازيكنان اين خبر را به مطبوعات داده و بازيكنان را تهديد كرد كه اطلاعات تلفن هاي همراهشان را از مخابرات خواهد گرفت .
تهديد مورينيو در آن موقع روي بازيكنان تاثيرگذاشت و حتي از آن موقع برخي از آنها از پاسخ دادن به تلفن هاي خبرنگاران امتناع مي كنند .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تیتر روزنامه های آس و مارکا
کاسیاس :" امیدوارم فوتبالم را در رئال تمام کنم "
مرجع خبري رئال مادريد : ایکر کاسیاس پس از چند روز استراحت در قاره آمریکا ، دیروز در مراسم یک کمپ تمرینی که در مادرید برگزار شد شرکت کرد و با بچه های نوجوان هم صحبتهایی داشت .
دروازه بان و کاپیتان رئال مادرید در این مراسم به تمامی سوالات بچه ها جواب داد . یکی از رایج ترین سوالات در مورد آگرو و نیمار بود ، دو بازیکنی که مد نظر رئال هستند . دروازه بان اهل مستولز در این باره گفت :" این به من ارتباطی پیدا نمی کند ، من مربی نیستم و باشگاه خودش این را می داند . " در مورد بازیکنانی که قرار است جدا شوند هم صحبتی نکرد .
کاسیاس در مورد خودش هم گفت :" امیدوارم و می خواهم که فوتبالم را در رئال مادرید تمام کنم . "
در مورد بازیهای رئال و بارسا در فصل گذشته هم گفت :" گاهی شرایط خوب پیش نمی رود . مثل زمانی که امتحان می دهید و نمره اش خوب نمی شود ."
تلاش نایب رئیس بارسا برای عادی سازی روابط با رئال
مرجع خبري رئال مادريد : کارلوس ویلاروبی ، نایب رئیس بارسلونا در مصاحبه با اینفورماسیون گفت که کاتالان ها می خواهند روابط خود را با رئال مادرید عادی سازی کنند .
این مدیر باشگاه کاتالانی گفت :" از نظر روابط آکادمیک سال مشکلی بود چرا که اتفاقاتی افتاد که برای فوتبال ، باشگاه ها و هیچ کس خوب نبود . اعتقاد داریم که نباید این اتفاق تکرار شود . می خواهیم که این مسائل را کنار بگذاریم و دیگر در موردش صحبت نکنیم . "
وی افزود :" این مسئله برای ما تمام شده است . این برای فوتبال ، برای بارسلونا ، برای رئال مادرید یا برای هیچ کس دیگر خوب نبود . به هر صورت این قضیه دیگر گذشته و مربوط به گذشته هاست . در سوپرکاپ ، دوباره از صفر شروع می کنیم . مشکلی وجود نخواهد داشت . "
حرفهایی که با توجه به بیانیه اخیر راسل مبنی بر قطع روابط با رئال مادرید کمی عجیب به نظر می رسد .