[QUOTE=sadiq;6547009]خب اول باید مودمو به کامپیوتر وصل کنی بری تو ستاپ مودم یوزر و پسوردی که بهت دادن وارد کنی(تو دفترچه راهنما همه چیزو توضیح داده) بعد از اینکه اینترنتت فعال شد مودمو به تی وی وصل کن (با کابل لن) خودش دیگه میشناسه :rambo:نقل قول:
Printable View
[QUOTE=sadiq;6547009]خب اول باید مودمو به کامپیوتر وصل کنی بری تو ستاپ مودم یوزر و پسوردی که بهت دادن وارد کنی(تو دفترچه راهنما همه چیزو توضیح داده) بعد از اینکه اینترنتت فعال شد مودمو به تی وی وصل کن (با کابل لن) خودش دیگه میشناسه :rambo:نقل قول:
با سلام دوست عزیز تلوزیون من ال ای دی 42 ال جی 3 بعدی اما فیلم یا موزیک ویدیو هایی که به صورت لرزشی یعنی مثل سایه کنارش نمیتونم 3 بعدی ببینم و لی فیلمایی که به صورت دو قسمتی ان یعنی از وسط به دوقسمت تقسیم شده اند میتونم ببینم مشکل از کجاست و میشه اون روش اولی با تعویض عینک دید
ویک سوال دیگه این سیستم DLNA که برای تلوزیون گذاشتن لطف کنید برام کامل شرح دهید که چیکارش کنم و چجوری ممنون
خود LED هیچ پورتی برای کانکتور rj 45 نداره ...
کابل lan رو چه جوری وصل کنم؟
باید از مبدل خواصی استفاده بشه ؟
دوست عزیز جواب سوالم من هنوز موفق نشدم ببینم دیروز سوالم فرستادم و هنوز در صفحع ظاهر نشده
تلویزیون با تکنولوژی پسیو بهتر یا اکتیو ؟
اقا ما دیروز تلویزیون lw57000 رو گرفتیم 42 اینچ همراه با یک سینمای خانگی
الان ادرسی موقع خرید از ما نگرفتند یک شماره تلفن دادند که یکی بیاد نصب کنه اینی که میاد نصب کنه یعنی نماینده ال جی یا یک فرد عادیه؟ خوب بعد یعنی همین برگ گارانتی مهر میکنه ؟ چطوری ال جی میفهمه ما خرید کردیم و ادرس ما رو از کجا میاره به این نصاب یعنی باید داد یا جای دیگر؟ که کارت هدیه 500تومانی و مودم واینترنت و.. بدهند؟
مدل شما رو نمیدونم ولی تو 57000و65100پشت تلویزییون ورودی لن داره احتیاجی هم به مبدل ندارهنقل قول:
یعنی فیلمهایی که دو قسمتی هستشو به سه بعدی تبدیل میکنید ولی بقیه رو نمیتونید ؟یا اینکه اصلا سه بعدیش کیفیت خوبی نداره؟نصاب به من گفت اونایی که چشماشون ضعیفه سه بعدی رو خوب تشخیص نمیدن بعضی ها هم اصلا نمیتونن نگاه کنن!!با تعویض عینک فکرنکنم تفاوت چندانی بکنه:5:dlna هم یک دستگاهیه شبیه فلش که به پورت usb تی وی وصل میشه یه نرم افزارم تو کامپیوتر نصب میکنی بعد میتونی یک سری اطلاعات به اشتراک کذاشته شده رو با تی وی ببینی(به صورت بیسیم).پیدا کردنش شاید سخت باشه گرونم هست(حدود70هزار)یه راهی دیگه هم هست اینکه یه کابل بلند لن بگیری تی وی و کامپیوترو دستگاه بلوری رو از طریق مدم به هم وصل کنید:10:نقل قول:
اول نصاب میاد (که فکر کنم نماینده خود ال جی باشه) بعد گارنتی رو به شما میده و برای دریافت هدایا شمارو تایید میکنه(به شرکت معرفی میکنه)ولی برای اطمینان خودتونبعد از نصب با واحد هدایا تماس بگیرید و مشخصاتتونو بگین نصاب فقط کارت هدیه رو بهتون میده که برای شارجش با ید با همین واحد هدایا تماس بگیرید:7:نقل قول:
لطفا بگید مودم هدیه الجی Lw57000 چه نوعی هستش؟ میگن خدماتش مال شاتله و شاتل هم فقط در زمینه ADSL فعاله و در تبلیغات مرتباً میگن مودم وایر لس همراه تلویزیوین هدیه میدن. لطفاً راهنمایی کنید....