ایسوز خوبه از فوجیتسو بسیار پربازده تر هست
اما گفتم بیشتر چک کنی شاید چیز بهتری دیده باشی
Printable View
ایسوز خوبه از فوجیتسو بسیار پربازده تر هست
اما گفتم بیشتر چک کنی شاید چیز بهتری دیده باشی
اين سايت رو قبلاً ديده بودم... قيمتهاش هم خوب بود اما معلوم نبود فروشگاهه چيه...آدرس هم نداشتنقل قول:
اما حالا سايتش يه كم بهتر شده....اما بازم درباره لپتاپ ها زياد توضيح نداده
اينا نو هستن يا دست دوم:5::5:
کد:http://www.damongostar.com/Laptop/IranLaptop/LaptopToshibaIRAN%D9%84%D9%BE%D8%AA%D8%A7%D9%BE%D8%AA%D9%88%D8%B4%D9%8A%D8%A8%D8%A7/ToshibaSatelliteL45Series/tabid/124/Default.aspx
من دارم سیستمم رو جمع میکنم برای فردا فکر کنم 1 هفته ی نتونم بیام تا فردا لبتاب رو بخرم و سیستم هاش رو ردیف کنم (آنتی ویروس ،بک آپ اساسی ...) بعد میام و نتیجه رو بهتون میگم(ایشالا اگه بلا ناظل نشه )
سلام من یک sony FE11H دارم که در حین ریکاوری کردن درایو c پیغام داد که dvd مشکل داره . هر کاری کردم درست نشدو فقط هم یک سری dvd از ریکاوری داشتم که اونم خراب شده. الان xp روش نصب کردم ولی نیاز به ریکاوری داره. چون خیلی از سخت افزاراش کار نمیکنه. میتونی راهنماییم کنی؟
سلام
اگه ريكاوري خراب شده بايد تمام درايور ها رو دستي(manually ) نصب كنيد (فكر كنم ا گه dvd رو بزاري بتونه درايور ها رو بشناسه )
سلام من يه لب تاپ توشيبا مدل A135-S2286 دارم كه روش ويستا نصب بود چون نرم افزار هايي مثل ومپ روش نصب نمي شد من ويستا رو پاك كردمو XP sp2 نصب كردم اما متاسفانه درايور هايي كه من دارم واسه ويستاست
كسي لينك دانلودي براي درايور هاي ويندوز ايكس پي همين مدل داره؟؟؟؟؟؟؟؟
من خيلي گشتم پيدا نكردم؟؟؟ لطفا كمك كنيد خيلي ضروريه......
لبتاپ من Hp Dv 6636 هست اگه بخوام به اکس پی ویندوزشو تغییر بدم از همون درایورایی که توو سایتش هست باید استفاده کنم؟؟؟
اره دوست عزيزنقل قول:
فكر كنم اين باشه
کد:http://h20180.www2.hp.com/apps/Lookup?h_lang=en&h_cc=us&cc=us&h_page=hpcom&lang=en&h_client=S-A-R163-1&h_pagetype=s-002&h_query=Dv+6636
سلام دوستان
ممنون به خاطر جواب دادن به سوال چند صفحه قبلی که پرسیده بودم... یه سوال دیگه داشتم من لپ تاپم inspiron 6400 هست... می خواستم بدونم چه قطعاتی از لپ تاپ رو میشه ارتقا داد؟
پیشاپیش ممنون از جوابتون :11: